Meme după facebook

Dacă din Meme tai facebook, rămîne twitter. Renunți și la twitter? Îl vezi pe managerul general al Stelei la televizor, în calitate de realizator, invitat special sau, în cel mai rău caz pentru el, îi auzi doar vocea în intervențiile telefonice.

sâmbătă, 8 decembrie 2012, 1:01

Dacă din Meme tai facebook, rămîne twitter. Renunți și la twitter? Îl vezi pe managerul general al Stelei la televizor, în calitate de realizator, invitat special sau, în cel mai rău caz pentru el, îi auzi doar vocea în intervențiile telefonice.

La un moment dat, nici nu mai bagi de seamă ce spune, doar îi adulmeci prezența, așa cum simți semnătura audio a cîte unei reclame pe TV cînd pleci dintr-o cameră în alta.

Devenit aproape coloană sonoră, ce transmite Meme? Care e atributul său, ce-l precede înainte de a-și rosti ideea și ce-l însoțește mult după ce nu mai ești în contact, ca microbist, cu el?

Ironia, superioritatea și arțagul sînt fețele cu care suporterii îl văd pe Mihai Stoica. Nu toți, dar majoritatea. Chiar și suporterii Stelei îl întrezăresc la fel de abraziv, chiar dacă lor le convine spiritul combativ al managerului, mai puțin momentele cînd Stoica le ia peste picior pe fostele legende ale clubului.

Și asta cu legendele e de discutat. Stoica a făcut ceea ce mulți gîndesc, dar nu au insolența temerară să o spună. El o are. Unele dintre gloriile clubului și-au transformat reputația într-un motiv de a ne spune în fiecare zi că prezentul nu e la înălțimea trecutului.

Sigur că nu e, nici nu poate fi, ceea ce au făcut ei în 1986 la Sevilla rămîne inegalabil. Bun, și? Acum n-o să se deprime Pintilii încă de la vestiare pentru că nu va ajunge niciodată într-o finală a Ligii Campionilor în tricoul Stelei. Nici Tudorel Stoica n-a ajuns și atunci s-a înregistrat una dintre cruzimile fotbalului.

În fond, această dispută trecut- prezent îl definește pe Meme poate mai bine decît frecușurile cu mulțimea de rivali, reali sau imaginari.

Aproape fără să bage de seamă, el însuși devine istorie, în toate sensurile ei. A traversat deja 20 de ani de meserie. Trece vremea.

Ca președinte, a participat cu trei cluburi, Oțelul, Steaua și Urziceni, în cupele europene. Are trei calificări consecutive în primăvara europeană și trei titluri de campion.

În aprilie 2013 va împlini 48 de ani. A trecut, ca o întreagă generație de jurnaliști, de la “tînărul conducător de club” către statutul unei vîrste indefinite.

Este mult la scara fotbalului nostru. Avem nu doar cea mai mare rată europeană de domnitori (vezi Lucian Boia) și de antrenori (vezi Mitică Dragomir) schimbați, dar și de conducători care nu apucă să-și facă treaba.

În cazul lui Mihai Stoica, dacă dai la o parte facebook, twitter și restul, rămîn faptele sale din lumea reală, nu din cea digitală. În realitatea fizică, sînt mii de kilometri pe care i-a parcurs și sute de kilograme de pantofi tociți de atîta stres. Pe ecranele de diverse dimensiuni, unde totul își pierde materialitatea, șeful Stelei rămîne doar un “icon” răzgîiat și provocator.

După calificarea de joi, de la Copenhaga, el a scris pe facebook ceva despre “haterii” care nu știu ce ar face… Într-un moment de inspirație, s-a autocaracterizat. Mihai Stoica e un hater. Dar unul a cărui viață profesională, dacă dai deoparte facebook, continuă să reziste prin idei, muncă și reușite multiple.

Oriunde în lume, o asemenea carieră ar fi prețuită în mod just. Aici, o atacă toată lumea. Și, înainte de oricine, o atacă o groază de avataruri care i-au furat poza lui Mihai Stoica și o folosesc pe ecrane.

Comentarii (166)Adaugă comentariu

dobyas  •  8 decembrie 2012, 9:28

Acest mm,este o pata cenusie pe un fond elegant rosu-albastru.Importanta lui ar creste daca ar fi mai discret.Istoria Stelei trebuie respectata impreuna cu cei ce au facut-o.Nu umbla intr-o biblioteca daca nu stii sa pui cartile acolo unde le este locul.Ce stie el de T.Stoica,Ducadam ,Lita Dumitru,Iordanescu ,Profesorul,Jenei,Belodedici,Vigu,F.Voinea,Creniceanu,Sorin Avram,R.Troi,Boloni,Balint,Gica Hagi si multi altii,care au scris istoria Stelei.Toti acestia sunt „cartile „din biblioteca Stelei ,pe care el ar trebui sa le cunoasca si sa le aranjeze ,nu asa mozaic cum le-am enumerat eu.Sunt stelist si nu ma simt reprezentat de acest „pacalici”,ca asta este activitatea lui,il pacaleste pe Becali.

Obiectiv  •  8 decembrie 2012, 9:37

Jalnicul personaj a ajuns sa creada ca este de neinlocuit si ca-si poate etala fara jena preferintele in privinta echipelor si a jucatorilor (cu Messi intangibil si inatacabil)! Apropo de Messi: printre motivele pentru care Marius Mitran a fost ales, la o ancheta de sfarsit de an, jurnalistul/analistul anului se numara si ocaziile in care a subliniat ca Messi aduce, deseori, doar „tusa finala” a unor „opere” concepute si materializate in mare parte de catre Pep, Xavi, Iniesta, Sanchez sau Villa; dupa ce „zidul a fost spart”, patrunde in cetate si „vanatorul” de trofee individuale si de recorduri!

Alex_  •  8 decembrie 2012, 9:39

M-ai dezamagit profund Tolo…

Obiectiv  •  8 decembrie 2012, 9:44

In sfarsit, ca sa ma „usurez”, va marturisesc, domnule Tolontan, ca nu ma asteptam la un astfel de material din partea unui jurnalist inteligent ca dumneavostra! Aceasta alegere in periada in care antrenorii si jucatorii celor doua echipe calificate in „primavara europeana” (o vocabula lansata de antrenorul Stelei si repetata pana la obsesie) merita prim-plan-ul oricarui comentariu este cu totul nejustificata, neinspirata!

gilos  •  8 decembrie 2012, 9:55

Nu inteleg sensul acestui articol…adica, vrei sa ni-l lauzi pe mm ? Individul este un personaj nociv care emite ifose si arogante si-si asuma competente pe care nu le are.
mmstoica este un dinu paturica al fotbalului romanesc.

Vali  •  8 decembrie 2012, 9:55

Se pare ca Tolontan in scurta vreme va scrie un articol despre cat de bun conducator de club este Gigi Becali, ca dincolo de gura mare si cultura lipsa, se afla un om care face si a facut o multime de fapte bune pentru Romania si nu numai. Ti-am dat o idee Catalin?

tactic-zone  •  8 decembrie 2012, 10:04

extraordinara replica de final ! jurnalisti care-l judeca pe stoica o fac in acelasi mod in care se comporta acesta. sunt jurnalisti pe facebook care ii raspund mm-ului intr-un stil absolut leit-poleit mihai stoica.

marian  •  8 decembrie 2012, 10:10

ai ajuns sa lauzi si hotii acum.

hartibaciu  •  8 decembrie 2012, 10:11

Palida incercare de a justifica promovarea insistenta a acestui parazit. Pentru ca asta este individul: un parazit, cu mare fler in alegerea corpului gazda. A fost Olaroiu, a urmat Dan Petrescu si acum Reghecampf. Acestia au muncit, au facut performante, iar insolentul cu mutra de sturion si-a arogat meritele.
Profitand si de lipsa de verticalitate a multor realizatori de televiziune, care au interes doar intru cultivarea scandalului si a subspeciilor, personajul e mereu in prime-time, ironizand ieftin tot felul de oameni autentici de fotbal. Nefiind altceva decat un parazit, se straduieste din rasputeri sa se camufleze cat mai bine in corpul gazda, comportandu-se asijderea lui. Numai ca oierul-sef are mai mult umor si mai putina rautate. Da, se poate si asa ceva.

Hristian  •  8 decembrie 2012, 10:28

Olaroiu si Dan Petrescu au succes si fara meme Stoica, asadar contributia lui la performantele Stelei sau ale Urziceniului a fost egala cu cea a maseorilor, magazionerilor si portarilor de la intrare. La fel poate spune si Mache ca a facut si a dres. Pe Muresan nu l-am auzit niciodata sa ia asupra lui performantele antrenorilor sau jucatorilor si din 2008 tot au castigat trofee. Daca e cineva ce trebuie laudat alaturi de echipa e patronul pt ca el sustine financiar clubul si el a adus antrenorii si jucatorii.

Adrian  •  8 decembrie 2012, 10:33

Alen are dreptate. Stoica nu are nici o valoare si nu contribuit cu nimic la performantele precizate in articol.Se poate compara cu Muresan care la CFR face numai trasferuri reusite si apoi vinde pe bani buni EX. Dubarbier, Culio, Pereira, Traore etc.

kELOO  •  8 decembrie 2012, 10:35

Foarte bun articol.

Chiar daca sunt stelist nu imi plac declaratiile lui Mihai Stoica, sunt prea razboinice, prea provocatoare, sau mai bine zis prea incendiare. Dupa parerea mea nu i-ar strica putina cumpatare, putin echilibru si putina decenta. Dar in final, cand tragi linie, raman rezultatele.

La o alta scara, pana la urma, si Mourinho este mai degraba urat decat iubit de catre suporterii Real-ului pentru atitudine si comentarii, dar are rezultate.

ryando  •  8 decembrie 2012, 10:39

Domnule Tolo ar trebui sa pune-ti si alte aspecte in discutie: este oare intamplator faptul ca Meme a castigat acele trofee si a facut acele performante in urmatoarele conditii: 1.La Steaua in perioada Olaroiu,care ulterior si-a aratat valoarea, la ora actuala fiind printre cei mai bine platiti antrenori romani.2.La Urziceni ,antrenor DAN PETRESCU!!!.despre care nu mai trebuie sa discutam.3.Actualmente la Steaua,antrenor Reghencampf care a facut toata echipa si jocul actual al Stelei.
Toate realizarile si calificarile lui sunt de fapt meritele antrenorilor cu care a lucrat.De ce nu a avut rezultate Meme anul trecut cu Steaua?

Tibi  •  8 decembrie 2012, 10:40

Nu cariera lui Mihai Stoica este atacata ci ironia, ura, mistocariile, etc…Modul in care Mihai Stoica se manifesta este atacat. Mi se pare foarte normal, atata timp cat nu faci altceva decat sa cauti galceava ironizand si batjocorind pe toata lumea, doar nu crezi ca lumea va pleca capul. Se poate face o cariera extraordinara oriunde si fara aceste mitocanii si atunci majoritatea il va pretui.
Foarte bine punctat: „Mihai Stoica este un hater”. Asta este sursa lui de energie pt tot ceea ce a realizat pana acum.

unusingur  •  8 decembrie 2012, 10:43

Aproape fără să bage de seamă, el însuși devine istorie, în toate sensurile ei. A traversat deja 20 de ani de meserie. Trece vremea…….tolo daca meme devine istorie o sa mor de ras si mai am de crescut copiii !!!

baghera  •  8 decembrie 2012, 10:50

pai si ce facem cu prietenul radulescu. Poti sa ii spui sa recunoasca deschis ca e un dusman al stelei sa nu ne mai deranjeaza ce spune contra echipei. Joi prins intre doi mari stelisti el tot incerca sa ne spuna ca ce a facut steaua e putin ca a fost mult noroc…………Pic ne bun simt nu are baiatul asta

saramago  •  8 decembrie 2012, 10:57

„… n-o să se deprime Pintilii încă de la vestiare pentru că nu va ajunge niciodată într-o finală a Ligii Campionilor în tricoul Stelei. Nici Tudorel Stoica n-a ajuns și atunci s-a înregistrat una dintre cruzimile fotbalului.”
INEXACT: Tudorel Stoica a jucat intr-o finala de Cupa Campionilor (in 1989, la Barcelona, atunci cand Steaua a cedat cu 0-4 in fata lui AC Milan).

Gil Eliade  •  8 decembrie 2012, 11:02

Infatuarea ridicolă a lui Stoica contaminează cu mucegaiul prețiozității realizările Stelei, alea puține și actuale. Aveți în fața ochilor și urechilor modestia cu care își promovează isprăvile sportive atâția campioni mondiali, olimpici și europeni, care au înnobilat România cu aurul performanțelor, stimați prieteni ai fair play-ului. După Jiji, neterminatul ăsta îi mai trebuia Stelei, ca să fie haznaua pe deplin aromată…

ALIN  •  8 decembrie 2012, 11:04

„ccbgdn Says:
December 8th, 2012 at 1:12 am
nu vad rostul acestui articol…
lipseste un P in cerculet acolo langa titlu…parca e publicitate platita….”
Rostul aticoului ,pentru ca ma uit des pe televiziunile de sport este gratularea personajului MM,aici referindu-ma la fiecare data cand are ocazia,personajul…isi lauda jurnalistul ca fiind cel mai bun ziarist de presa sportiva,totusi nedandui atatea merite ca si lui Vochin care stie si tactica.E un fel de intoarcere a laudelor.Sunt unul din hateri,recunosc,iar el nu e decat unul din fotbalul,ba chiar cu caracter slab si indoielnic,aici referindu-ma la iesirile care le are,un caracter se poate controla,un fel de dragomir la scara mai mica.Un personaj ce-si atribuie merite exagerate,atitudinea de superioritate fata de presa sportiva de colegi de breasla nederanjandu-ma.Eu unul o consider ca fiind slabiciune pt unul caruia nu i s-a nascut oponent care sa aibe mai multe cuvinte ca el, omul are cuvinte…gen „bai jackie chan”,adik poate si el riposta,are imaginatie.M-as putea lansa a scrie un articol despre el,ar fi prea mult.De la un hater.

sonumbitch  •  8 decembrie 2012, 11:07

domnule tolontan, mi-a rasunat in permanenta in cap intrebarea: oare ce se intampla cu fotbalul daca nu existau aceste personaje, mm, dragomir, gigi, chiar si anumiti jurnalisti, gen decebal si stucan, care-s prinsi de ecranele televizoarelor pe dinauntru? si raspunsul, intr-o zi, mi-a aparut simplu: ar fi fost altii: marius, baubau, lica, ionel etc. prostia nu e uninominala. ei sunt doar o intruchipare (nu spun nimic nou) a sufletelor noastre, o nevoie de a ne construi un dusman, ergo si un aliat, pentru a ne identifica si noi cu ceva. si aveti dreptate, ce-ar fi daca am analiza in corpore exclusiv reusitele profesionale, nu discutii si atitudini? va apreciez anchetele, asa cum apreciez bunul-simt (o dovada de inteligenta pe cat e o dovada de inteligenta simtul umorului) la andrei vochin, apreciez talentul lui naum, dar si d-vs va sufocati intre decebali si stucani. ei sunt mai vizibili, mai „competenti” intr-o lume pe care tot d-vs (prin ricoseu) & breasla ati oferit-o ca fundament al fotbalului romanesc. traim un vis fara imagini, un vis in care se urla. se urla. se urla. evident ca mereu campion la urlet va fi cel cu vocea cea mai stridenta.

ALIN  •  8 decembrie 2012, 11:12

Zilele trecute la o emisiune de analiza,se lansase intr-o disputa cu Niculescu,vorbind defaimator de presa scrisa,Niculescu facand parte din aceasta breasla.Mai deunazi acelasi lucru se petrecea intr-o alta emisiune de fata fiind si Vochin ale carui scuze i le cere mai apoi.Un lucru e cert,pe Tolo il pretuieste.

marius  •  8 decembrie 2012, 11:14

Sunt dezamagit,domnule Tolontan,de acest articol,mai ales de ultima fraza.Intr-o lume civilizata,un conducator care coboara din tribuna si loveste un suporter ar fi fost demis imediat,indiferent de performantele obtinute.In lumea civilizata,respectul si bunul simt sunt conditii obligatorii pentru a fi apreciat.

junior  •  8 decembrie 2012, 11:15

Oriunde în lume, o asemenea carieră ar fi prețuită în mod just. Aici, o atacă toată lumea. CRED CA GLUMESTI !!! Oriunde in lume, adica in vestul Europei , managerul stelei nu avea ce sa mai caute in fotbal sau in televiziune, dupa ce a lovit un suporter pe stadion. Dar la noi imaginea nu conteaza , vezi emisiunea lu’gabi safta , care putea ajunge si la inchisoare in occident pt ce a debitat la steaua-rapid. Bine , ar fi putut scapa , motivand ca etnia pe care a jignit-o este chiar etnia sa , dar nu despre asta e vorba. Bravo Gsp ! Poate il invitati si pe vadim la emisiuni , sa se injure cu telespectatorii care intra in direct 🙂

marian  •  8 decembrie 2012, 11:16

buna dimineata, domnule tolontan. ce se intampla cu dvs., de ce sunteti mereu suparat ? va doresc o zi buna.

Matei  •  8 decembrie 2012, 11:21

Bingo, comentariul tau este mai bun decat articolul.

Pacat ca nu opiniile pertinente si inteligente se vand in Romania… nici cititorii si nici cluburile ( 😉 ) nu sunt dispusi/dispuse sa dea bani pentru opinii sincere si inteligente.

Aici se vand prostia, smecheria, scandalul si aroganta.. iar din punctul asta de vedere: felicitari Tolo, felicitari MM!

cristi  •  8 decembrie 2012, 11:26

Intr-o tara in care un simplu om care jigneste,bate oameni pe stadion si promite lucruri netinandu-se de cuvant este laudat de asazisi mari ziaristi,asta spune exact mentalitatea si cultura acestei tari.P.S. Si spun un simplu om si nu manager pentru ca un manager adevarat se ocupa de mult mai multe lucruri(transferuri,marketing,etc,pe care le face Becali).

Dinny  •  8 decembrie 2012, 11:28

MM este un „produs” tipic romanesc…o facatura,un „inlocuitor”.
Are o cunoastere cantitativa a fenomenului si este un mare „autobagator” in seama.
Neaga pe oricine altcineva-inclusiv fostele macrovalori ale Stelei-86.
Este un fel de Basescu-II.
Oameni ca astia doi,sunt un amestec de – ceva si nimic…agresivi,plini de ei,exclusivisti si neproductivi.
El la Steaua si pe unde a mai fost ,nu a fost altceva,decat o trompeta sparta…el care „perefera sa doarma intr-o cutie de carton,pe strada,decat sa se intoarca la Steaua….”
Va dati seama ce minicaracter are acest complexat ?!?

mihai  •  8 decembrie 2012, 11:32

O fi facut, nu zic nu … si se pare ca pentru o parte dintre multele fapte (citez „reușite multiple”) s-ar putea sa infunde puscaria. Omul n-a facut numai lucruri rele, asta e clar, atata doar ca in imaginea publicului raman cele negative cu precadere.
Omul e violent verbal si fizic, e necioplit, badaran chiar, instiga la violenta si ura … per ansamblu lasa impresia unui caracter infect. Si asta sterge cam toate lucrurile bune care le-o fi facut. Nu ti-ai ales bine omul pe care sa-l sprijini, Cataline.

Vasile  •  8 decembrie 2012, 11:39

Surprinzator de prost articol. Substandard.

sorex  •  8 decembrie 2012, 11:43

@bingo:excelente comentarii, cu care sunt total de acord. dupa citirea titlului, am crezut ca sub acesta voi gasi un articol care sa-l puna pe manager acolo unde-i este locul, adica mult mai jos decat isi inchipuie el ca este. am constatat surprins exact contrariul. sa spui ca nu ii este recunoscuta valoarea…ma scuzati, dar e aberant…tocmai ca ii este mult prea recunoscuta(daca mi se permite sintagma)prin atat de multa mediatizare.
si mai am eu o observatie:miile de km de care vorbeste autorul le-a facut pentru ca a fost platit(si foarte bine)pentru asta, pe banii cluburilor care l-au platit, fiindu-i in fisa postului.
pentru mine acest individ este o rusine care, prin comportamentul lui, usor, dar sigur, tinde sa duca Steaua catre o „performanta” pe care o regaseam la Dinamo in anii anteriori- anume aceea de a fi injurata cu patima prin orice oras din tara, in conditiile in care, daca va amintiti, nu cu mult timp in urma, era primita cu aplauze peste tot. aceste manifestari de ura din partea unor neutri(in ceea ce priveste rivalitatile mari ale campionatului)sunt consecinta imediata a comportamentului iresponsabil al managerului stelist(si nu numai) in relatia cu publicul larg. pe aceasta tema, mi-ar placea un raspuns, domnule Tolontan, sau de ce nu, o dezbatere, intr-un fel.

dac.impielitzat  •  8 decembrie 2012, 11:44

nu prea inteleg ce vrei sa zici in articolul asta. vrei sa scoti in evenidenta ca meme e mai bun decat este perceput de marea majoritate a publicului? trebuie sa fii tampit sa contesti numerele, rezultatele lui care se pot cuantifica clar. nu din invidie pentru rezultatele lui nu este percepul el altfel. cu meme treaba e simpla, semeni vand culegi furtuna. asa cum unui bogat nu poti sa-i iei banii si sa-l re-analizezi ca sa-l vezi mai prost, urat, slab decat tine, asa cum unui artist nu poti sa-i iei talentul ca sa ramana doar omul si sa poti sa te masori cu el tu muritor de rand, nici lui meme nu putem sa-i luam anumite calitati si sa vedem ce ramane ca sa-l apreciem sau nu.
samanatul vantului face parte din ceea ce reprezinta meme. si prin urmare si furtunile din jurul lui le merita pe deplin, de fapt nu e corect spus ca le merita, sunt pur si simplu reactii foarte naturale si normale ale universului in care traim.
eu unul nu vreau sa dau la o parte nimic din ceea ce este meme. il iau exact asa cum e in toata splendoarea lui si ma bucur de spectacolul care se desfasoara sub ochii mei, pentru ca tot ceea ce vad este cu adevarat un spectacol.
hai noroc.

faurul_pamantului  •  8 decembrie 2012, 11:45

Inainte de toate, vreau sa spun ca orice scrie, spune sau face acest om, Mihai Stoica, nu mai reprezinta o mare scofala. Dupa ce a ajuns la nivelul de credibilitate zero prin fraza:
_________
01 August 2010 – MM Stoica „Unirea Urziceni este cea mai frumoasa echipa la care am lucrat, mai frumoasa decît Steaua si Otelul Galati! Nimeni nu va mai face niciodata 8 puncte în Champions League, ma tem ca nu va mai merge nimeni nici macar în primavara europeana. Nu e posibil ca aceasta echipa sa nu atraga macar un sponsor.'”
_________

apoi a ajuns si la nivelul de ridiculitate cel mai inalt prin:

„Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea, doar dacă ne va obliga UEFA să mai jucăm acolo meciurile”

_________

Acest om din fotbal nu face decat sa participe la distrugerea la ce-a mai ramas din imaginea Stelei. Tot ce-a spus nu mai poate fi nespus, pastrat in minte sau pe limba, si nici neauzit de noi, ceilalti,,, Trecutul o sa-l vaneze peste tot pe unde apare pentru ca in primul rand, si-a pus cuvantul de onoare in joc, demnitatea si a pierdut-o in fata suporterilor, in fata presei, in fata intregii lumi a fotbaluli si nu numai,,,

_________
Asa cum ai notat la sfarsit, Catalin, MM Stoica e un adevarat „hater”, un hater general, unul care poarta atributia de general manager doar cu numele, unul care participa cu varf si indesat la vulgarizarea termenului de Manager General in peisajul fotbalistic autohton! In loc ca aceasta functie sa evolueze spre o functie cu responsabilitati esentiale in conducerea unui club, a devenit o functie ornamentala,,, cu ajutorul patronilor, bineinteles,,, iar HATERS striga HATERS, HARERS GONNA’ HATE!

dragomir  •  8 decembrie 2012, 11:46

Numai dumneata domnule Tolontn mai lipseati sa-l ridicati in slavi pe cel care se intituleaza”indiscutabil cel mai bun conducator de club din Romania”.Acest om fara coloana vertebrala,pe care l-a vazut si auzit o tara intreaga cand a spus ca mai degraba locuieste intr-o cutie de carton decat sa mai lucreze cu Gigi becali s-a intors spasit cu coada intre picioare la pulpana oierului pe care el la numit analfabet.Pe acest om il vad ca un personaj negativ dintr-un film si care ii place sa faca rau.

fanulumocanu  •  8 decembrie 2012, 11:50

El nu e contestat pentru ca spune lucrurilor pe nume, pentru ca e un curajos in viata. Eu il contest pentru ca a pus Steaua in genunchi dupa meciul cu Brasov, il contest pentru ca a spus ca semifinala cu Boro e o performanta mai mare ca Sevilla 86, il contest pentru ca se lauda ca are cele mai multe meciuri din istorie in cupele europene si n-a luat niciun galben. Il contest pentru cum s-a purtat cu Dica, cu Ogararu, pentru cum face antipatii personale si nu fotbalistice pentru jucatori.
Alaturi de patronul lui fac o echipa perfecta, vorbesc aceeasi limba. E vorba de comportamentul parvenitului care a ajuns stapan si ar vrea ca totul sa inceapa si sa se termine cu ei.
Gloriile Stelei. Pai , cu ce le suntem recunoscatori daca nici macar nu ne putem abtine sa le raspundem cand nu suntem de acord cu ce spun?
.
Turcu , la moartea lui Dumitrache, i-a adus un ultim omagiu: Era un om respectuos,modest, ma intalneam cu el pe la stadion si ii mai dadeam cate un milion.
.
Astia-s oamenii zilei, astia-s genul care au o problema cu statuile. Au soclul ala cam inalt, se intampla sa fie din piatra si nici nu seamana cu posterul din wc-ul de la tara.

dac.impielitzat  •  8 decembrie 2012, 11:51

meme a spus-o chiar el ca este un razboinic… dar „Un Războinic are controlul. Nu asupra altor oameni, ci asupra propriilor sale emoţii.
El nu le reprimă, ci le exprimă. Fără frică, însă doar la momentul potrivit.”

joy divison  •  8 decembrie 2012, 11:59

Absolut un presedinte de club care loveste un suporter ar fi mult mai apreciat in occident…

Adrian  •  8 decembrie 2012, 12:25

De acord cu Hristian. Felicitari omule pentru realism. Nu stiam ca domnul Tolontan are afinitati pentru MM. Are si el meritele lui, dar haideti sa nu-i acordam toti lauri. Domnule Tolontan ce-i acordati lui MM, luati de la altii care au muncit probabil mai mult. Hai sa-i scriem o oda si lui Gigi. Ca pana la urma, urmei fara el poate Stoica nu ajungea niciodata la Steaua si nu mai aveati motiv sa scrieti despre el si nici eu sa comentez. Inca odata felicitari lui Hristian, frumoasa comparatia cu Muresan.

homebet  •  8 decembrie 2012, 12:27

Ai reusit ce ti-ai propus – sa captezi atentia cu un subiect controversat. Refuz sa cred ca asa gandesti, ar fi trist….

Headhunterz  •  8 decembrie 2012, 12:43

meme a spus ca pleaca din fotbal,daca o echipa face mai multe puncte ca urziceanca in ucl,cuvantul lui puteeee

doru  •  8 decembrie 2012, 12:45

Hai ca asta e chiar culmea! D-le Tolontan, spiritul dvs. de contradictie a depasit din pacate limita rezonabilului. Am sesizat de cateva ori in articolele dvs. anterioare o tentatie de contrazicere pana la limita absurdului dar acum e chiar evidenta! Ma gandeam ca poate vreti sa taxati tupeul si obraznicia fara margini a lui Stoica! Sau sa-l intrebati despre angajamentul ala de la Urziceni cu iesitul din fotbal. Sau sa-i taxati impertinenta si nesimtirea despre „depasirea CFR” cand compara mere cu cotoare de mere, vorbind despre EL ca despre Champions League! Dar nu, daca toata lumea e dezgustata de abratiile si obraznicia acestui individ-capusa, d-l Tolontan il admira! Sincer, ce admirati mai mult, agresivitatea grobiana fata de orice nu are o stea sau mitocania si indecenta cu care-si aroga munca unui Piturca, Dan Petrescu sau Reghencampf? Cand v-a uns pe inima, cand se tara pe jos parca lovit cu leuca dupa un meci castigat de arbitrul belgian, sau cand se jura ca el la Steaua nu mai calca in viata lui si nici vorba sa fie iar sluga unui „sobolan oparit” ca Becali? Va credeam ma rezonabil, sincer.

radu_pnt  •  8 decembrie 2012, 12:51

stiti cum e…prostul nu e prost destul daca nu e si fudul….asta e povestea lui MM, a lui JJ si a intregii Steaua.. trebuia MM sa ii faca o dedicatie lui Dodel care a salvat calificarea stelei in ultimul minut prin 2 goluri de senzatie.. O dedicatie cu piesa.. „Valoarea mea valoarea mea!!!”

whiteredarad  •  8 decembrie 2012, 12:55

Zic unii
-„rămân în continuare la convingerea că pe blogul ăsta scriu cel puțin două persoane. complet opuse ca atitudine, gândire și integritate.”
-„M-ai dezamagit profund Tolo…”
-„va marturisesc, domnule Tolontan, ca nu ma asteptam la un astfel de material din partea unui jurnalist inteligent ca dumneavostra! ”
-„ai ajuns sa lauzi si hotii acum”
-„Pentru ca asta este individul: un parazit, cu mare fler in alegerea corpului gazda. A fost Olaroiu, a urmat Dan Petrescu si acum Reghecampf. Acestia au muncit, au facut performante, iar insolentul cu mutra de sturion si-a arogat meritele.”
-„Profitand si de lipsa de verticalitate a multor realizatori de televiziune, care au interes doar intru cultivarea scandalului si a subspeciilor, personajul e mereu in prime-time, ironizand ieftin tot felul de oameni autentici de fotbal. Nefiind altceva decat un parazit, se straduieste din rasputeri sa se camufleze cat mai bine in corpul gazda, comportandu-se asijderea lui.”

Zic si eu,ar fi posibbila o ” mea culpa” ?. Putin probabil stiind ca ziaristul si cel despre care scrie au o problema ,in privina asta.

keyser_soze  •  8 decembrie 2012, 12:58

se intampla ceva cu dl. Tolontan si ma tem ca nu e de bine. articolul asta e un fel de apologie a nimicului, iar MM Stoica reprezinta in forma sa superioara nimicul. ala gaunos, sforaitor, ornamental. triste vremuri traim!

Stando  •  8 decembrie 2012, 12:59

In tara orbilor chiorul e rege. Cam asta-i proverbul care defineste ce inseamna individul asta intr-o lume care viermuieste de primate cu ceafa lata si creier neted. Asta e lumea celor care „isi dau viata pentru Steaua”, apropo de primirea facuta la aeroport de trepadusii care se declara ultrasi ros-albastri. „Ce daca aveau asupra lor petarde si fumigene, au dat in cap la cineva ?” se disculpa seful lor, tot asa un garoi cu fata de intelectual fin. Apoi nu trebuie uitat ce face mass-media bucuresteana pentru a avea rating/cititori, orice basina trasa de Jiji sau sluga sa Meme ajunge pe prima pagina. „Performantele” acestui neica-nimeni gures si agresiv exista numai in presa de Dambovita.

da  •  8 decembrie 2012, 13:08

cat de putini au priceput acest articol………….

SANDU  •  8 decembrie 2012, 13:10

Te-ai rasuflat pana si tu, ce pot sa spun daca si Totontan nu mai are decenta necesara sa spuna lucrurilor pe nume ,atunci sintem pierduti. Nu spun ca totul incepe si se termina cu Tolontan,insa speram ca macar el sa ramana ancorat in realitate si sa nu fie furat de aceasta noua calificare ce merita apreciata si sustinuta ,dar acolo unde este cazul.Nu sa incepem sa facem „statui” celor ce nu merita doar din dorinta de a fi si tu bagat in fata si sa nu fi uitat atunci cind momentul o cere pe dinafara, doar ai laudat si tu steaua si conducatorul ei, nu? Din aceasta cauza nu mai am incredere ca fotbalul nostru se va vindeca, pt. ca si voi jurnalisti sinteti cu doua fete ca si ei cei ce conduc. Cum a fost cind a lovit suporterul in ghencea? Sau cind abera si insulta la microfon? Cind a devenit rasist si xenofob? Daca tot aminteai de alte tari ,afla ca si pt. toate aceste gesturi necugetate ori nu ACEST CONDUCATOR AR FI FOST DRASTIC PEDEPSIT SI NU MAI RAMANEA ACOLO SA CONTINUE SA INCITE SI SA COBOARE NIVELUL UNEI ECHIPE RESPECTATE DE SA SA NU SPUNEM ADEVARUL IN EUROPA?

EDi  •  8 decembrie 2012, 13:38

meme face istorie ? daca e o gluma, nici macar nu e buna. ma intreb si eu care e aportul lui la performanetele echipelor pe la care a fost. dupa atatea iesiri mizerabile si comportamentul abject ii faceti statuie ? se compara individul asta cu Alexandrescu sau cu altii care chiar au facut istorie ?

cum ramane cu cutia de carton si cu integritatea astuia ?

Cataline, iti doresc inspiratie in tot ceea ce faci. sau oricum mai mukta decat ai avut la redactarea acestui articol.

pap andrei  •  8 decembrie 2012, 13:42

INCEP SA-MI SCHIMB PAREREA DESPRE TINE CATALIN

Blaustein  •  8 decembrie 2012, 13:44

Cred ca memeu’ poate fi catalogat drept, cel mult, purtator de cuvant al echipei cu o extraordinara activitate pe facebook, locul unde se simte cel mai bine. Eu unul cred ca si-a descoperit adevarata vocatie aceea de „facebook-ist”, e mai bine sa ramaan acolo parerea mea, cu „likeuri”, cu „dislikeuri”, „friendrequest”, „check in” si toate celelalte si sa ne onoreze cu absenta de pe micile ecrane si de pe banca de rezerve.

apoca  •  8 decembrie 2012, 13:44

eu nici pana acum nu am inteles ce face stoica la cluburile la care este. La otelul si prima data la steaua era presedinte – semnatura, buget pe mana, etc – la urziceni si acum la steaua chiar nu inteleg. E scouter? E ofiter de presa? E psihologul echipei? Si nu zic de loc la misto. In ce probleme decide el pe asumarea lui ca sa ii inteleg si eu meritele si erorile?

Comentează