Cînd Marica îl deschide pe Ponta

UPDATE2: Răspunsul România TV aici. Nu am manageriat, niciodată, nici un canal TV. Pentru un motiv simplu: nu mă pricep. În repetate rînduri, am scris că nu există nici o legătură managerială între Gazeta Sporturilor și GspTV. În rest, sigur că pentru voi sînt băsist și pentru Elena Udrea sînt uselist, dar să nu mai pierdem timpul: eu sînt de vină pentru că voi ați inventat transmisia politico-sportivă, o struțocămilă nemaivăzută pînă acum în România!

vineri, 15 noiembrie 2013, 11:39

UPDATE2: Răspunsul România TV aici. Nu am manageriat, niciodată, nici un canal TV. Pentru un motiv simplu: nu mă pricep. În repetate rînduri, am scris că nu există nici o legătură managerială între Gazeta Sporturilor și GspTV. În rest, sigur că pentru voi sînt băsist și pentru Elena Udrea sînt uselist, dar să nu mai pierdem timpul: eu sînt de vină pentru că voi ați inventat transmisia politico-sportivă, o struțocămilă nemaivăzută pînă acum în România!

UPDATE1: Mai mulți cititori mă ceartă că nu l-am inclus în lista vorbitorilor pe Titus Corlățean, cel care a evoluat între Dragnea și Zgonea. Plus cei doi senatori și doi deputați, analiști în studiourile de la București. Rectific 🙂  AR trebui făcută o casetă tehnică PSD, cu note, după acest meci.

Urît a început meciul la România TV! Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena s-au developat într-un marketing politic de tot rîsul. Idee excelentă, investiție scumpă, publicitate ieftină!

În ora fierbinte dinainte de baraj s-au perindat la microfon, în ordine, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea și, să trăiți!, Victor Ponta. Premierul a apărut precum Nicolae Ceaușescu la vechile Revelioane, fix cu un sfert de oră înainte de fluierul de start.

După el, n-au mai fost decît publicitatea și Marica, tulind-o din cercul de la centrul terenului. „Ponta nu e prost, l-au văzut 5 milioane de oameni care se uită acum la televizor. O dată pe an ai ocazia asta”, mi-a transmis, instantaneu, un amic dintr-o regie de publicitate.

N-o fi prost, dar am mai văzut scena. „Să țineți cu PSD așa cum țineți cu echipa națională!”, striga Puiu Iordănescu pe scenele electorale din Ilfov în 2004, uluindu-i pe microbiști, care îi căutau prin iarbă țiglele căzute de pe casă.

Nu se mai văzuse așa ceva! A fost momentul în care și PSD, și naționala și-au furat-o.

Acum, ridicolul redivivus. Nu s-a mai văzut așa ceva. Un premier în avanpremiera unui meci al „tricolorilor”! Un baraj așteptat de un deceniu este folosit ca să multiplice imaginea unor colegi de partid ai proprietarului TV.

Puțin a lipsit ca televiziunea deputatului Sebastian Ghiță să inscripționeze trioul Dragnea – Zgonea – Ponta pe „cartonul” cu echipa de start a României.

Meciul în sine, căci a existat și așa ceva, a stat sub semnul emoțiilor care au răvășit cele două formații. Grecia și România sînt cam de același nivel. Noi, mai aplecați spre posesie și combinații, ei, mai radicali și mai explozivi în fața porții. La primul gol al gazdelor a fost ofsaid. La mustață, dar ofsaid!

Apoi, Stancu a plutit ca Sandra Bullock în Gravity 3D și a marcat pentru 1-1. Respiram! Dar senzația de imponderabilitate n-a ținut mult, pentru că am greșit din nou pe flancul stîng, acolo unde Tănase l-a trădat pe Raț în cîteva rînduri.

La 2-1, grecii au tras de cîrmă, aducînd meciul în ape ceva mai calme, iar noi n-am riscat destule pase filtrante, cum ar spune Viorel Moldovan, la microfon.

În repriza a doua, am părut inițial mai proaspeți decît grecii, dar tot ei au marcat pentru 3-1. Am plătit din nou ezitarea flancului nostru stîng, care nu s-a lipit de adversari! Uneori, fotbalul sucks! După o carieră admirabilă la echipa națională, prea puțin apreciată inclusiv de noi, jurnaliștii, Raț a părut defazat aseară.

Apoi am avut noroc cu carul pentru că eram groggy. Grecii mai puteau marca! Acest 3-1 e dureros, însă lasă loc speranței. Știți voi, speranța care moare ultima și, cînd moare și ea, rămîne pasiunea.

Ne-au mai rămas, probabil, o treime din șanse. Dar le avem! Totul pare a sta acum în motto-ul pe care Pițurcă l-a așezat pe linia de start a preliminariilor: „La națională e nevoie de multe ore de muncă pe zi”. Ne apropiem de finiș, ne frig plămînii și totul se va decide în ultimele 90 de minute, cu fiecare dintre aceste minute conținînd ore, luni și ani de muncă.

PS: Dacă rapida, dar periculoasa întîmplare prin care a trecut aseară colega mea Mirela Neag e un avertisment, atunci mesajul pe care îl trimitem înapoi este: sîntem pe cale să v-o tragem în bot, rău de tot, cu Gala Bute și nu ne vom opri!

Comentarii (168)Adaugă comentariu

Ciprian  •  15 noiembrie 2013, 23:45

Draga Catalin Tolontan, dincolo de epitaf si de metafora ramane un meci slab cu o echipa care s-a comportat de parca miza era o saorma iar premiul un kebab. fara suflu, fara pasiune, diletanti in pase, in strategie si abordare. mai mult decat atat, nu vad care este adancimea ipocriziei noastre nationaliste de vreme ce ne ipostaziem in concurentii grecilor – atata vreme cat, vizibil fiind snopiti in bataire, comentatorii o tnieau langa cu ironii si glumite in privinta grecilor. enfin, draga tolo, esti dumnezeul jurnalistilor sportivi pt. mine, dar fratzioare, cand calci intr-un r a h a t nu poti sa il numesti parmezan!

Bunicu  •  15 noiembrie 2013, 23:47

T olontane tu esti bun la GUVERN sau PRESEDINTE le stii pe toate.Bravo tolontane.

Alcaloid  •  15 noiembrie 2013, 23:48

Articol de frustrat!

FLORIN  •  15 noiembrie 2013, 23:51

nicio ocazie de gol, 2 suturi in afara portii a le lui bourceanu si cocis, iar repriza a 2 a lamantabilă,lobont, rat, tanase, cocis,goian,etc.jucatori de liga 2 a. acum inteleg de ce s-a retras chivu, piturca o caricatura de antrenor. cu 10 min inainte de meci am scris ca vom lua 3. comentariul lui prunea e mai penibil decit in 94 cind ne-a mincat cu pumnul sau calificarea in semifinale .pt. marti un triunghi din iordanescu- jenei-hagi. afara cu piturcă

victor L  •  15 noiembrie 2013, 23:51

Au cistigat grecii si Ponta?
Cam asa, iar restul am pierdut pe capete.
Nu, nu mai este nicio speranta; cel putin pentru barajul asta.
Si slabe sperante ca 5.000.000 de privitori la tv sa se trezeasca; pe Becali cine l-a votat? nu privitorii de fotbal?

calin  •  15 noiembrie 2013, 23:51

ce s-a intamplat colegei tale ?

Marius  •  15 noiembrie 2013, 23:52

Execrabil, un joc de toata jena. Acest selectioner care face schimbari doar la misto, vezi Maxim introdus in min.85!!!, o sa ne indruge povesti despre obiective si alte vise.
RUSINE stimati posesori de carnete de fotbalisti….RUSINE!!!!

Io Mircea  •  15 noiembrie 2013, 23:55

Penibil, din toate punctele de vedere: al jocului Romaniei, al calitatii transmisiei, al comentariului golanesc…

lord belial  •  15 noiembrie 2013, 23:55

Ziaristii verticali vor avea sutinerea publicului. Daca stim mai multe despre operatiunea Mirela Neag, poate ii dedicam si un banner la protestul de duminica. Nu de alta, dar tinem sa ne solidarizam cu jurnalistii verticali. Care, nu or fi scris ei de Rosia Montana si RMGC, dar au tras cu sete in Udrea & Co. DNA, asteptam niste anchete. Tara asta se trezeste.

A, a fost si un meci de fotbal? Nu stiu, ca nu m-am uitat, Nationala nu ma reprezinta, jocul lui Piturca e imbicsit, fotbalistii praf, iar titlul se putea numi Cind Marica – atacantul etern cu spatele la poarta – il deschide pe ponta. Asta e Romania care se duce la vale si ne bucuram, lumea fotbalului jucat in sila, antrenat la table si zaruri, cu schimbari din minutul 80 si cu jucatori care nu isi doresc mai mult victoria. Care nu isi doresc nimic, de fapt, ca si oamenii care stau in casa si privesc protestele de la balcon.

sergiu  •  15 noiembrie 2013, 23:55

superb articol !

100% true : transmisie de r a h a t, abordare a partidei idem, rezultat pe masura jocului.

concluzie : nici macar speranta !

melcu  •  15 noiembrie 2013, 23:55

ai dreptate… scarbosi acei insi psd scarboasa transmisia cu reclame si evident meciul a fost jenant… dar si comentariul lui gradinescu…

acel trio psd e de-a dreptul gretos…

Emil  •  15 noiembrie 2013, 23:57

Exilul e o pedeapsa prea blanda pentru Pitzurca. Sandu si Putzirca rusinea Romaniei.

Daniel Stefan  •  16 noiembrie 2013, 0:00

Domnule TOLONTAN… ma indoiesc a cititi aceste comentarii insa DUMNEAVOASTRA si PRESA sunteti de vina pentru faptul ca nu se intampla nimic in bine cu nationala.
Se vede clar ca selectia este defectuoasa… presiune din partea voastra nu exista de nici un fel…
In rest nu stiu daca are rost sa-mi usuc gura de pomana

b32die  •  16 noiembrie 2013, 0:00

Falimentul unei tari vs Falimentul fotbalului.

Cristian VAVURE  •  16 noiembrie 2013, 0:00

Oare nu poate Maxim pina marti seara sa semneze cu verii puscariasului ?

Bobby  •  16 noiembrie 2013, 0:00

La așa conducători, așa antrenor…si tot așa…impresar, jucatori, Premier, Vicepremier , natie data pierzaniei si esecului . Am sperat o săptămâna si o sa fiu trist o iarna întreaga……

alex  •  16 noiembrie 2013, 0:00

„s-a developat” e de la „developped”? daca e intentionata greseala sau daca era, intr-adevar, vorba despre operatiunea aia pe care o faci unui film foto, atunci imi ofer scuzele
in rest, + pt articol

adi  •  16 noiembrie 2013, 0:01

Neam de retardati condusi de, probabil, cel mai idiot antrenor de pe planeta. Piturca poti sa te sinucizi linistit. Nu va plange nimeni. Incredibil cinism la adresa unei tari intregi manifestat de aceasta maimuta numita piturca. Un criminal al fotbalului modern. NENOROCIT ORDINAR CE ESTI

bleaky  •  16 noiembrie 2013, 0:01

tanase marica torje stancu lazar si cocis au jucat? sau sarbatoresc asta seara calificarea?

TITI  •  16 noiembrie 2013, 0:01

EHEEE! MUTU E MUTU

sim  •  16 noiembrie 2013, 0:02

Hai Tolo ! Pe ei, pe mama lor !

lord belial  •  16 noiembrie 2013, 0:02

@1Ciprian Says:

epitaf sau epitet?
mie mi se pare ca gradinescu a fost destul de acid cind nu s-a mai abtinut, dupa 3-1, cind a tinut sa remarce ca am jucat slab, desi portughezul a tras pt greci. dar cind un fost fotbalist ca viorica moldovan iti zice ca e grava, atunci de ce sa mai mergi marti pe stadion?

dani  •  16 noiembrie 2013, 0:02

De aia a pierdut România .. Că meciul a fost la românia TV și nu la B1tv

Simon  •  16 noiembrie 2013, 0:03

Grecia a adoptat o tactica de tara mica contra noastra. Parca am vazut meciul Romania-Olanda de la Constanta. Au arat terenul la propriu si pana ne-am trezit noi (de fapt nu cred ca ne-am trezit) ne-au dat golurile… Doar pe sus se putea juca in seara asta… pentru ca pasele la firul ierbii erau imposibile.
Ce a fost deranjant in seara asta, pe langa comentariul celor 2, a fost reactia RASUFLATA a jurnalistului DRAGOS de la marginea terenului. El era cel mai in masura sa il critice pe Piturca.
Arbitraj? PRieteni… treziti-va! Suntem romani si nu victimizez… dar pozitia cu care vrea sa ne obisnuiasca U.E. este in genunchi…
Preferam sa luam un 5-1… din offside… decat acest 3-1 cacacios si cu acea atitudine de superioritate la arbitru.

Victor Tzurca  •  16 noiembrie 2013, 0:04

Piturca e un IMBECIL! Asta ca sa fiu indulgent! Si nu,nu e o jignire,doar o constatare!

gabi  •  16 noiembrie 2013, 0:04

Puncte de remercat:
1. Arbitrul a fost cu ei -nu mult, dar suficient – un gol, doua cartonase cel putin
2. Lobont nu a avut reactii la nici un gol
3.Maxim si Grozav trebuiau sa joace mai mult de 5 minute
4. Dupa 1-1 nu am fost atenti – inca ne bucuram de egalare
5. Suntem penibili, adormiti- iar incapatanarea lui Piturca de a juca cu ai lui ne-a costat

Concluzie – tipic romanesc

Lucas  •  16 noiembrie 2013, 0:05

Una la mana,nu a jucat guvernul ales cu 70% voturi,din pacate pentru basistul autor de articol..A doua la mana,Tvr nu a avut bani chipurile sa transmita meciul.Daca l-a transmis Romania Tv platind,care e problema? Sau frustrarea lui Tolontan e ca nu l-a transmis postul cu ratind de televiziune sateasca numit laB1Tv ?Un articol de tot rasul si maxima frustrare

Danny B  •  16 noiembrie 2013, 0:05

Cand politicul , minciuna si infatuarea ne imbolnavesc zi de zi …atunci … totul e pierdut din start . Acest gigoloinfatus de rumenous antrenorus … cu o clauza de reziliere , de parca ai vinde o institutie si-a batut joc de toti , iar ” vedetele” din baruri au jucat asa cum ne joaca zi de zi ”alesii” , adica urmand vorba … tara arde ..baba se piaptana – rezultatul e acesta . Eu nu am nesimtirea unui personaj … pardon … asa zis comentator care crede in calificare … este asa cum ai zice ca de maine ne recuperam cei 24 de ani fara … prostie, jecmaneala si bataie de joc .

pawn  •  16 noiembrie 2013, 0:05

multumiri lui ponta ca ne-a scapat de mitica. de mitica de la liga.
cred ca domnul tolontan n-are nimic impotriva.
si sa speram ca ne scapa si de tolontan de la gazeta. ca sunt destui tineri care de-abia asteapta sa scrie despre fotbal, si care nu au nimic de datorat bashinei care a jupuit pana la os o tara intreaga.

ghita  •  16 noiembrie 2013, 0:06

,,Sa v-o tragem in bot,, ?mizerabila amprenta isi pune m.b pe oamenii din trust,pacat si neasteptat la Dv.

Mircea M. Ionescu  •  16 noiembrie 2013, 0:06

Felicitări! Este dramatic! Nici înainte de ’89 nu se întâmpla așa ceva! Este penibil! Tovarăși care vă faceți că guvernați, lăsați măcar fotbalul în pace! Aveți atâtea priorități de rezolvat, de la sănătate la educație și cultură. Mizerabila goană după capital politic nu-i poate trece neobservată nici Bunului Dumnezeu. Vedeți-vă de problemele dvs. guvernamentale măcar la meciul retur!

Ionica  •  16 noiembrie 2013, 0:07

A fost Ponta inainte? L-am ratat. Ce-i drept ca abia am gasit postul pe care se transmite meciul. Am deschis chiar la fluierul de inceput. Si ce meci. Pe partea dreapta centra o reclama colorata, in stanga se deschidea maiestuos coltul vesel ce avea sa apara din 5 in 5 minute. Dar stai, ce e asta? O actiune pe mijlocul ecranului in toata regula. Frumos, foarte frumos. Mi-a placut. Singurul neajuns a fost ca din cand in cand mai aratau o imagine verde cu niste mogaldete care fugeau dupa ceva alb dodolot. Nu stiu de ce le-au mai dat. As fi vrut sa vad doar reclame.

Andrei  •  16 noiembrie 2013, 0:07

Bravo’ Cataline,e primul articol la care dau comentariu dar tin sa te felicit pt. remarcile la adresa guvernului ceausist USL.Nu tin cu niciun partid politic ba chiar ma dezgusta cand vad tot mai multe canale tv sunt infestate cu putoarea asta politica,cat despre meciul din aceasta seara,unul execrabil din partea noastra,eu unul spun ca am jucat ca niste „romani” care atunci cand este vorba de mobilizare noi tragem chiulul

un microbist  •  16 noiembrie 2013, 0:07

totusi, ce amesteci politica in analiza meciului asta? ce treaba are ponta si cine naiba a mai fost, cu ce s-a intamplat pe teren? lasa politica si fa-ti meseria de jurnalist sportiv!

Cata  •  16 noiembrie 2013, 0:08

esti piatra la temelia acestei societati domnu tolontan! ai scheletii tai in dulap… e dubla morala ceea ce faci, dar de merge ca esti ziarist si ai gura mare… in rest nimic… meidocritate cit vezi cu ochii din politica pina in presa si inapoi! tu folosesti politicieni ca sa-ti iasa pe hirtie. eu i-as folosi la ceva util: colonii de munca! asta-i diferenta dintre noi! eu caut utilitatea sociala in funtie de competente si fapte. tu cauti sa te ridici pe tine!

Om  •  16 noiembrie 2013, 0:08

Nu comentez intimplarea prin care a trecut colega ta, nu o cunosc. Imi pare insa rau.
Ma bucur ca veti continua dezvaluirile despre traseul banilor pentru partid(e). Macar ca factor de stres pentru ei. Astazi, procesul Monicai Iacob Ridzi a fost din nou pe flux numai pentru ca Bittman era martor in instanta. Atit.
Meciul… transmisia a fost mizerabila. Din partea pesedista ai uitat scena penibila cu primarul Pandele, senatoarea Vranceanu, Negoita primarul si nevasta sa gravida. Ceva mai gretos in acel moment e greu de imaginat, doar Ponta a fost peste. Plus momentele de publicitate din trei in trei minute pe linga si peste fazele de joc – suficiente motive sa-mi doresc ca experimentul fotbal pe rtv sa nu se mai repete

rakuftw  •  16 noiembrie 2013, 0:08

De obicei pareti naiv in articolele dvs.
Vorba colegului dvs,Mircea Badea ‘Ce se mai intampla cu acheta lui Ridzi?” Ce fac acum institutiile statului in care va puneati atata baza dupa atatea ‘experiente negative’?
De data aceasta,un articol foarte bun.
Chiar si colegul dvs,Mircea Badea,persoana cu care nu pareti in cele mai bune relatii ar recunoaste asta. La fel cum a mai facut-o atunci cand ai avut dreptate si a citit cele scrie de tine.
La mai multe articole de acest gen.
Reusit articol,foarte reusit.
Cu riscul de a gresi,de a derajna,important este ca un jurnalist sa isi mentina impartialitatea,sa informeze publicul.
Restul jocurilor,banilor dati pe sub masa pentru fel si fel de manipulari meschine la tv, in timpul audientelor maxime,sunt doar gesturi de cea mai joasa speta.
Nu au nici’o legatura cu acesta meserie,a jurnalistlor.

Marius  •  16 noiembrie 2013, 0:08

Omul zice bine…….si alti catei latra repede sa ai ia osul???
Mi-se pare ABSOLUT CORECT tot ce zice…si mi-se pare deasemeni ca am ajuns o NATIE DE IDIOTI :(.

corectorul  •  16 noiembrie 2013, 0:09

…iar Ponta l-ar inchide pe nenea cu flota!n-am prins prefatza politica,dar meciul a fost cum ne asteptam:”Pitzurcian”!s-a intors Cocis,iar dupa suspendarile lui Bourceanu si Lazar,se vor intoarce Florescu,Soava si Dorel Stoica.Tarantino,plangi de invidie!ca Nea Piti altu nu-i!a,daca tot trebuia bagat un portar veteran,de ce Lobont si nu Dukadam?!,ca are acelas numar de meciuri in 2013!sau Moraru.oricum 3-1 nu e asa rau:e poarta in casa!

krankman  •  16 noiembrie 2013, 0:09

Calificarea se pierde din Grecia!!!
Echipa Romaniei nu are experienta , nu are jucatori de valoare care sa evolueze in campionate puternice (exceptie facand cativa care sunt carpe de imprumut)
Imi doresc sa nu fie asa … dar cu echipa asta la un campionat mondial nu vom face nimic altceva decat sa ne face de ras impotriva unor echipe care sunt mai ,,rasi,, ca noi doar ca sunt black people 🙂
Cred ca cel mai indicat pronostic la acest meci este 1 & Over 2,5 la o cota de 3.75
Repet , sper sa nu se intample asa ceva … desi imi e greu sa cred …
Poate doar Maxim sa faca o figura frumoasa , dar nu se afla nici printre titulari dupa cum observ echipa de inceput … Singurul jucator care face fata intr-un campionat puternic este rezerva la nationala … Il avem pe Torje Carpa titular , Rat Batranul Titular , Goian Melcul , Marica cel pe care la ,,refuzat,, Chelsea Londra ca vroia un salariu de 2,5 mil pe an , si lau luat pe Eto in locul lui 🙂 ))
saracu a ajuns la GETAFE SUPER TEAM …
Majoritatea celor mentionati mai sus , nu au 10 driblinguri reusite in cariera lor de fotbalisti …
Samaras o sa ii indoaie coloana lui Goian , cre ca sia luat protectie 🙂 )
HAI ROMANIA :X
Nu ai cum sa castigi o astfel de batalie daca nu ai un nucleu de baza , trasee de joc , o aparare cat de cat , tactica de joc , scheme pentru fazele fixe …
Le tremura picioarele atunci cand au mingea la picior , nici nu stiu ce sa faca cu mingea , si asta e valabil pentru toti jucatorii romani atunci cand joaca la echipa nationala sau in cupele europene …
Daca voi ati vazut ceva din toate astea la echipa Romaniei …
Cu siguranta voi sunteti singurii care o vedeti la Rio …
Rat , Afaraaaaaaaaaaaaaa
Marica , Afaraaaaaaaaaaa
Stancu , Afaraaaaaaaaaaa
Lobont , Afaraaaaaaaaaaa
Goian , Afaraaaaaaaaaaaa
Torje , Afaraaaaaaaaaaaa
Cocis , Afaraaaaaaaaaaaa
Bourceanu , Afaraaaaaaaa
Printre aistia sunt jucatori care nu au mai multe driblinguri decat Chiriches …
deci despre ce nationala vorbim ?

helioglobalus  •  16 noiembrie 2013, 0:10

lasă că batem cu 2-0, goluri Ponta şi Dragnea, şi dacă avem bulan îi transferăm afară sau măcar la FC Rahova!

Marian  •  16 noiembrie 2013, 0:11

Grecii mi s-au părut lenți, lipsiți, în general, de tehnică, incapabili de combinații rapide. Eram sigur că scoatem cel puțin un egal după ce am văzut primele 10 minute. Am uitat însă că echipa României nu mai e ce-a fost. Chiar și așa, cred că îi batem la București. Sunt prea slabi grecii. Nu știu însă dacă ne calificăm.

Există și o parte bună dacă nu ne calificăm: poate aducem un antrenor care să joace ofensiv. A spus Reghe după înfrângerea cu Turcia că românii nu știu să joace defensiv. Nu mă dau în vânt după omul Reghe, dar eu așa un antrenor mi-aș dori la națională.

Dacă am fi jucat ofensiv (asta implică câțiva jucători schimbați), poate că am fi câștigat noi cu 3-1. La ce lenți erau fundașii lor, era ușor să le dai goluri dacă jucam ofensiv, prin combinații la firul ierbii. Să sperăm că la București vom juca cu un singur închizător și cu Maxim titular.

No, cam asta e. Sunt peptimist, vorba lui Radu Cosașu. 🙂

Marius  •  16 noiembrie 2013, 0:11

„“Ponta nu e prost, l-au văzut 5 milioane de oameni care se uită acum la televizor.” mai bine zis: l-au SCUIPAT 5 milioane de oameni…ce sa ceri de unul ca Ponta care e disperat sa fie bagat in seama desi e nimeni pe lume

claudia  •  16 noiembrie 2013, 0:11

1.Meciul a fost o mizerie orchestrata de Piti. Deschiderea de la RTV o miscare absolut penibila…
2.Cat de redusi pot fi sa se ia (indiferent de ce i s-a intamplat mirelei neag) de jurnalisti care fac o ancheta, jurnalisti ce comunica publicului larg constant…?!

Bogdan  •  16 noiembrie 2013, 0:12

Oamenii cu barba inspira maturitate si hotărâre . Sunt siguri pe ei si pe faptele lor. Chiar sperie pe alocuri… Uitati-va la privirea tampa si senina a lui Stancu si a lui Dodel si veți vedea diferența de pe tabela. Romanii n-au câștigat niciodată o mare bătălie ! Am fost vasalii tuturor…..de mii si mii de ani!

dna  •  16 noiembrie 2013, 0:12

tolontane sa le-o trageti tare peste bot, cit despre meci, de cacat..nu meritam sa mergem la mondiale..n-avem cu cine …

cic  •  16 noiembrie 2013, 0:12

Bravo omule. Mă bucur cum scri despre fotbalul politică. Gata cu fotbalul după toate cele care se văd

daniel  •  16 noiembrie 2013, 0:14

Draga Tolo,
Iti scriu aceste randuri intrebandu ma de ce eu nu pot fi selectioner?! Oare eu nu pot face NIMIC si sa castig un salar MARE atatia ani?

Marian  •  16 noiembrie 2013, 0:14

Romania TV a avut cel mai mult de castigat de pe urma acestui meci slab!
Am vazut mai multe reclame, decat fotbal. Cand era faza mai importanta, hop si reclama. Ar trebui sa se dea o lege prin care meciurile sa fie transmise de posturile sportive si eventual sa se interzica invazia asta de reclame proaste.
Aseara am vazut cel mai prost meci de fotba, la cea mai comunist post tv.
Sper ca in retur sa intoarcem rezultatul!

Dan  •  16 noiembrie 2013, 0:14

hehe… imi place… esti optimist. Si, totusi, ce sanse avem atata timp cat Piturca e la nationala? Sa presupunem (prin absurd) ca ne calificam… Mergem mai departe tot cu el? Prefer sa stam acasa… Asta meritam! Si Moldova batea desculta Grecie in seara asta… Samaras (probabil ca nu se scrie asa) ne „ardea” rau daca nu prindea cea mai urata zi din cariera lui de fotbalist… PS… Macar a cazut Mitica… (dar, cum spune tiganu’ al din minieritul ucrainean, o sa treaca la FRF). PS: FUCK OFF ROMANIA! (ca daca injur in romana se supara ceva cristosi, biserici si dumnezei)

Comentează