Cînd Marica îl deschide pe Ponta

UPDATE2: Răspunsul România TV aici. Nu am manageriat, niciodată, nici un canal TV. Pentru un motiv simplu: nu mă pricep. În repetate rînduri, am scris că nu există nici o legătură managerială între Gazeta Sporturilor și GspTV. În rest, sigur că pentru voi sînt băsist și pentru Elena Udrea sînt uselist, dar să nu mai pierdem timpul: eu sînt de vină pentru că voi ați inventat transmisia politico-sportivă, o struțocămilă nemaivăzută pînă acum în România!

vineri, 15 noiembrie 2013, 11:39

UPDATE2: Răspunsul România TV aici. Nu am manageriat, niciodată, nici un canal TV. Pentru un motiv simplu: nu mă pricep. În repetate rînduri, am scris că nu există nici o legătură managerială între Gazeta Sporturilor și GspTV. În rest, sigur că pentru voi sînt băsist și pentru Elena Udrea sînt uselist, dar să nu mai pierdem timpul: eu sînt de vină pentru că voi ați inventat transmisia politico-sportivă, o struțocămilă nemaivăzută pînă acum în România!

UPDATE1: Mai mulți cititori mă ceartă că nu l-am inclus în lista vorbitorilor pe Titus Corlățean, cel care a evoluat între Dragnea și Zgonea. Plus cei doi senatori și doi deputați, analiști în studiourile de la București. Rectific 🙂  AR trebui făcută o casetă tehnică PSD, cu note, după acest meci.

Urît a început meciul la România TV! Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena s-au developat într-un marketing politic de tot rîsul. Idee excelentă, investiție scumpă, publicitate ieftină!

În ora fierbinte dinainte de baraj s-au perindat la microfon, în ordine, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea și, să trăiți!, Victor Ponta. Premierul a apărut precum Nicolae Ceaușescu la vechile Revelioane, fix cu un sfert de oră înainte de fluierul de start.

După el, n-au mai fost decît publicitatea și Marica, tulind-o din cercul de la centrul terenului. „Ponta nu e prost, l-au văzut 5 milioane de oameni care se uită acum la televizor. O dată pe an ai ocazia asta”, mi-a transmis, instantaneu, un amic dintr-o regie de publicitate.

N-o fi prost, dar am mai văzut scena. „Să țineți cu PSD așa cum țineți cu echipa națională!”, striga Puiu Iordănescu pe scenele electorale din Ilfov în 2004, uluindu-i pe microbiști, care îi căutau prin iarbă țiglele căzute de pe casă.

Nu se mai văzuse așa ceva! A fost momentul în care și PSD, și naționala și-au furat-o.

Acum, ridicolul redivivus. Nu s-a mai văzut așa ceva. Un premier în avanpremiera unui meci al „tricolorilor”! Un baraj așteptat de un deceniu este folosit ca să multiplice imaginea unor colegi de partid ai proprietarului TV.

Puțin a lipsit ca televiziunea deputatului Sebastian Ghiță să inscripționeze trioul Dragnea – Zgonea – Ponta pe „cartonul” cu echipa de start a României.

Meciul în sine, căci a existat și așa ceva, a stat sub semnul emoțiilor care au răvășit cele două formații. Grecia și România sînt cam de același nivel. Noi, mai aplecați spre posesie și combinații, ei, mai radicali și mai explozivi în fața porții. La primul gol al gazdelor a fost ofsaid. La mustață, dar ofsaid!

Apoi, Stancu a plutit ca Sandra Bullock în Gravity 3D și a marcat pentru 1-1. Respiram! Dar senzația de imponderabilitate n-a ținut mult, pentru că am greșit din nou pe flancul stîng, acolo unde Tănase l-a trădat pe Raț în cîteva rînduri.

La 2-1, grecii au tras de cîrmă, aducînd meciul în ape ceva mai calme, iar noi n-am riscat destule pase filtrante, cum ar spune Viorel Moldovan, la microfon.

În repriza a doua, am părut inițial mai proaspeți decît grecii, dar tot ei au marcat pentru 3-1. Am plătit din nou ezitarea flancului nostru stîng, care nu s-a lipit de adversari! Uneori, fotbalul sucks! După o carieră admirabilă la echipa națională, prea puțin apreciată inclusiv de noi, jurnaliștii, Raț a părut defazat aseară.

Apoi am avut noroc cu carul pentru că eram groggy. Grecii mai puteau marca! Acest 3-1 e dureros, însă lasă loc speranței. Știți voi, speranța care moare ultima și, cînd moare și ea, rămîne pasiunea.

Ne-au mai rămas, probabil, o treime din șanse. Dar le avem! Totul pare a sta acum în motto-ul pe care Pițurcă l-a așezat pe linia de start a preliminariilor: „La națională e nevoie de multe ore de muncă pe zi”. Ne apropiem de finiș, ne frig plămînii și totul se va decide în ultimele 90 de minute, cu fiecare dintre aceste minute conținînd ore, luni și ani de muncă.

PS: Dacă rapida, dar periculoasa întîmplare prin care a trecut aseară colega mea Mirela Neag e un avertisment, atunci mesajul pe care îl trimitem înapoi este: sîntem pe cale să v-o tragem în bot, rău de tot, cu Gala Bute și nu ne vom opri!

Comentarii (168)Adaugă comentariu

Christiansen  •  16 noiembrie 2013, 8:32

Ce i s-a intamplat Mirelei Neag?

gabeloo  •  16 noiembrie 2013, 8:42

cineva scrie aici cica”au jucat 28 de penibili „are mintea scurta au fost doar 14 adica vedetele de carton ale noastre !!! grecia putea sa ne mai dea vreo 4 goluri si se termina vreo 7-1! nu stiu la ce se astepta lumea frate vad ca se lamenteaza toti de cum au jucat era si firesc sa nu jucam mai nimic!!! de ce pt caamfost zero in preliminarii si doar”aroganta”olandei ne-a tirit la acest baraj! pai ce tatiku crede cineva ca aceasta nationala facuta numaipe pila relati(cicis,nicolita;tanase!!!;gardos)are fata de mondiale?sa fim seriosi ca st departe de ce se joaka prin alte parti ! si apropo nationala a jucat exact cum guverneaza alde ponta si toti retardati de politicieni din 90 in coace….sa il ti pe maxim pe banca!o RUSINEEEEE!

coco  •  16 noiembrie 2013, 8:50

«Urît a început meciul la România TV! Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la…….
Dar voi de ce nu l-ati transmis???????? Daca tot esti smecher????

Sa ne luam la palme noi insine. Montaj politico-fotbalistic la meciul Grecia -Romania | Ioanavram's Blog  •  16 noiembrie 2013, 8:58

[…] După el, n-au mai fost decît publicitatea și Marica, tulind-o din cercul de la centrul terenului. “Ponta nu e prost, l-au văzut 5 milioane de oameni care se uită acum la televizor. O dată pe an ai ocazia asta”, mi-a transmis, instantaneu, un amic dintr-o regie de publicitate.”(https://www.tolo.ro/2013/11/15/cind-marica-il-deschide-pe-ponta/) […]

vasile  •  16 noiembrie 2013, 8:59

nu mai exista o echipa nationala a Romaniei ! e o echipa a lui piturca care piturca e omul unor geambasi de jucatori , care geambasi sunt oamenii unor asa zisi patroni de cluburi , care cluburi sint ale unor mahari politici, care mahari politici sunt oamenii unor mahari din servicii,s.m.d…si peste toate , naivitatea noastra….cele bune !

vlad  •  16 noiembrie 2013, 9:11

„Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena”. Cred ca lipseste un cuvant aici. Il lasati la alegerea cititorului:)
Poate fi investiti/furati/risipiti…

ISRAELIAN  •  16 noiembrie 2013, 9:12

ŞI TOTUŞI MARE NOROC AM AVUT CĂ NU PICARĂM CU….uCRAINA.(SIC) CĂ lOBONZŢ LUA VREO 5 !

paul  •  16 noiembrie 2013, 9:13

Atata timp cat Sandu si clica lui nu pleaca nu vom avea nici o sansa. De zeflemistul asta de Pitzi ce sa zic…nu degeaba mai amintea si Hagi cum ca daca-i dai vreo idee/sugestie el face tocmai invers.Nu inteleg dc aveam acea tactica de pase laterale si mereu spre inapoi, cand poarta este mereu inainteeee. Pai daca profesorul este prost si incapabil atunci si elevii au aceleasi veleitati, nu? Cum naiba se face ca mereu el face schimbari doar la final, si nu stiu ce cauta Lobont acolo??? . Pacat, pacat, dar cert este ca Grecii ne-au jucat asa cum si-au dorit si eu personal ii felicit. Cine merita trebuie sa mearga inainte, noi nu mai stim de prin 1994 de cand aveam acea echipa magnifica de aur. Traim din amintiri asta ne-a mai ramas.

marian mihael  •  16 noiembrie 2013, 9:15

Locuiesc in italia de 8 ani,iar orice prestatie a echipei nationala indiferent de rezultat imi ducea bucurie cai vedem,iar de data acesta sincer nu ma_m uitat din simplu motiv,pt ca se perindau la dat interviu politruci din PSD,,,CIUMA ROSIE A ROMANIEI,,Este inacceptabil cum acesti politicieni se implica si in lumea sportului pt asi fc imagine,de parca ar fii fost o zii de alegeri,asa dadeau interrviuri.Nu trebuie sa ne mire faptul ca acest usl,impreuna cu comunistul PONTA vor neaparat sa acapareze tot ce se misca in romania,dar din pacate pe noi cei dinafara nu ne pot manipula,minti sau cumpara.Asa ca le zici acestor infractori din usl,lasati fotbalul cu treaba lui,pt ca voi acesti impostori de politicieni ati adus marele ghinion in meciul de aseara!!

gaga the third  •  16 noiembrie 2013, 9:20

ce a patit mirela neag ?

Alex One  •  16 noiembrie 2013, 9:24

„V-o tragem in bot, rau de tot” expresie de mare comentator sportiv !

vix  •  16 noiembrie 2013, 9:25

Catalin,

La toata desfasurarea de aseara, pe care nu am vazut-o fiind undeva pe langa coasta Tunisiei, exista si o parte buna.Imi amintesc de o perioada cand nationala noastra era ca o calauza pentru restul tarii, fotbalul era printre putinele lucruri care mergeau mai bine decat societatea romaneasca in general…Si prin politica mai gaseai cate un scriitor, cate un poet, cate un individ care a terminat o facultate de-aia curata, fara invatamant deschis la distanta.
Ei bine…acum vine partea buna…vezi tu, atat nationala cat si clasa politica se afla muuuuult sub nivelul societatii romanesti, indiferenta noatra fata de politica ne-a adus in situatia de a fi reprezentati de niste zoaie.Dar ma uit pe strazi, imi vine relativ usor sa observ o reintoarcere spre bunul simt, vad tineri la care stilul geek a prins, care au citit si cate o carte pe tabletele din dotare…Cum ziceam, cred ca societatea in media ei, este peste politicieni si fotbalisti.Acum mai trebuie sa asteptam vreo 30 de ani sa crape alde Ponta si Antonescu, la fotbalisti asteptarea e mai scurta, in 4-5 ani scapam de astia :)…
Aaa, intre timp mai putem sa le dam putin peste bot politicienilor cu cate un vot.Din pacate cateaua de paza a democratiei, presa, s-a transformat intr-o pisicuta care dupa caz fie isi scoate ghearele la cine trebuie, fie in loc sa-si linga blanita, linge partile intime ale ‘alor nostri’…

Traiasca dictatura bunului simt!

Mephisto  •  16 noiembrie 2013, 9:30

Hai s-o lasam balta. Romania este tara in care de la presedinte prin prim-ministru toata lumea care apuca oaresce functie politica importanta isi vinde tara pt o casa ditamai un BMW un laptop si un telefon de ultima generatie. Asa e si cu antrenorul nationalei care-si vinde tara pt a scoate ceva bani pe care-i poate pierde in cazinpuri. Pacat de Romania si ca tara si in fenomenul numit sport. Pacat ca sunt roman.Fotbalul e un sport de echipa, iar personalitatile ies in evidenta prin joc combinativ in slujba echipei prin rezolvari deosebite. Cand din ipoteza vrei sa joci distructiv si n-ai nici cea mai vaga idee de constructie la ce te poti astepta. Echipa asta nu e de mondiale hai sa fim seriosi. Insa, un antrenor nu e de nationala cand nu e patriot in adevaratul sens al cuvantului. Sa ai jucatori titulari in premier league si bundesliga si sa prefereti proprii acoliti care speri sa-ti aduca niste bani de pierdut la cazinou si sa pui interesul personal in fata celui al neamului e mai mult decat nesimtire si impertinenta.

suporterul turmentat  •  16 noiembrie 2013, 9:30

Nu remarcasem funcţia electorală a transmisiei tv, am ajuns în faţa televizorului cînd a început meciul. N-am pierdut nimic, totuşi.
În primul rînd nu sînt de acord cu remarca amicului din regia de publicitate, anume că „Ponta nu e prost”. Eu cred sincer că pentru un politician de la noi e mai bine să meargă pe burtă decît să stea toată ziua pe ecran. Am văzut după diferite guvernări sancţionate la vot, politicieni exprimîndu-şi convingerea că au pierdut pentru că n-au comunicat mai bine cu electoratul. Convingerea asta că propaganda excesivă poate convinge pe oricine de orice nu mi se pare o dovadă de inteligenţă, e mai degrabă un clişeu importat de peste ocean.
Nu îmi fac speranţe nici pentru returul cu Grecia. Mai gravă decât înfrîngerea cu 3-1 mi se pare evoluţia echipei noastre: am aflat că nu numai că nu putem lega jocul, dar nici nu ne putem apăra. Am fost praf pe toate liniile.
Iar în ceea ce priveşte obiectivul lui Piţi, calificarea la un turneu european la care se vor califica majoritatea echipelor participante în preliminarii, nici ăsta nu mi se mai pare realizabil. Ar trebui ca la europeanul din 2016 să se califice toate echipele ca să avem şanse.

Dan  •  16 noiembrie 2013, 9:36

Daca era Basescu probabil aplaudai pana ti se inroseau palmele !!!!

Matei  •  16 noiembrie 2013, 9:45

La cate lucruri are de rezolvat Guvernul pentru a asigura un minim de conditii pentru investitori si populatie, cred ca fotbalul ar trebui sa fie ultimul lucru de care sa fie preocupati.

Cristian  •  16 noiembrie 2013, 9:46

Pe antrenorul Stelei l-ati desfiintat cind a adoptat tactica gresita dar se pare ca, nu aveti suficient curaj sa va luati de Piturca, sa dati cu el de pamint cum faceti cu Reghe.De ce?Pentru ca Piturca nu va permite, pentru ca va are la mina.Daca esti jurnalist de sport si nu il condamni pe Piturca ca nu a inceput cu Maxim ( cel mai in forma roman la ora actuala ),atunci obiectivitatea este sublima dar lipseste cu desavirsire.
Ne este frica sa o spunem: am ajuns cu noroc la baraj, suntem prea slabi….Grecia a mai dat 3 goluri doar lui Malta….

Red  •  16 noiembrie 2013, 9:57

Frate, ce comentator sau analist esti tu, sportiv sau politic? Dupa tine, nu mai are voie omul sa mearga la meci, ca l-ai gasit tu tap ispasitor la imagine…in loc sa critici pe Piturca, jucatorii, sau mai degraba era apusa a lui Mitica ! Dupa tine, daca nu venea Ponta, eram deja calificati si cu echipa asta plina de vedete piturcate.

razvan  •  16 noiembrie 2013, 10:00

ha, desi am vazut meciul, eu nu m-am uitat pe romania tv inaintea inceperii acestuia. inseamna ca n-am pierdut nimic important.

Vlad  •  16 noiembrie 2013, 10:06

Dincolo de greselile evidente ale lui Piturca, nationala nu arata a echipa, a grup. Este ciudat cum toti jucatorii Stelei, fara exceptie, joaca de cinci ori mai prost la nationala decat la club. N-as vrea sa ma gandesc la o miscare organizata de MM (Reghe parca nu e chiar diabolic) prin care sa-l saboteze pe Piturca, dar cu siguranta ca anumite lucruri li s-au implementat in minte. La astia mai tineri gen Iancu, au dat-o pe fata. Astia batranii vin la nationala, dar au grija sa nu bage vreo alunecare sa nu se accidenteze, sa nu alerge sa nu se consume, sa dea pasa numai inapoi, la alibi. Sunt tare curios pe statistica cat a alergat Bourceanu in meciul de aseara comparativ cu cat alearga in Champions League.

Horia  •  16 noiembrie 2013, 10:06

1. Ce tot cauta la nationala Goian? Este expirat, face greseli uriase, este depasit de orice atacant din lumea asta.
2. Ce tot cauta stancu?? bai chiar e nebun sau are spagi prea mari ca sa il bage meci de meci?? este un jucator mediocru care joaca si in liga a 2a turca. Cea mai mare rusine a fost titularizarea lui impotriva Turciei. O rusine pt fotbalul romanesc! Pai noi vroiam sa-i batem atacand cu unul de la liga a 2a de la ei?? Daca turcii veneau la bucuresti cu un atacant de la Clinceni nu am fi ras de ei?
3. Wtf Cocis? Asta ce e ca nu ma prind? E mijlocas? Nu prea cred, mijlocasii de obicei marcheaza. Echipele mari sunt mari fiindca au mijlocasi care marcheaza si creeaza goluri, nu datorita atacantilor. Deci Cocis mijlocas nu poate fi, atacant iar nu, fundas poate, dar doar in fata lui goian, altfel nu vad cum.. 😮 😮 😮
4. Tanase.. cum ma sa joci meciuri importante bazandu-te pe jucatori fara pic de creier?? Talent are, dar saracul e in lumea lui, isi traieste propriul scenariu si joaca dupa regia proprie.. Era singur singurel si el facea 2-3 floricele ca apoi cand se apropia adversarul sa piarda mingea sau sa dea o pasa foarte dificila.. :O Uiii.
5. Lobont.. no comment!
6. Torje.. e depasit in astfel de meciuri. El era util daca jucam cu georgia sau albania, nu meci de play-off cu grecia.
7. Lazar.. :)) asta e o gluma de la inceput. Un jucator submediocru care nu a impresionat niciodata!!! care nu a facut un meci mare niciodata!!! este bagat in teren la o partida capitala 😮 :O 😮 in timp ce Maxim este bagat in min 86 la alibi (a vazut idiotul ca pierde si a zis: hai ca incep astia pe mine ca nu a jucat maxim, sa il bag cateva minute!)..
8. Piturca.. zis Turca. V-ati intrebat vreodata de ce acest rahat de antrenor nu a antrenat si el in strainatate?? De ce a umblat doar pe la nationala, steaua si craiova?? Ce au in comun cele 3??? Raspuns evident: patroni mafioti! Mircea Sandu, Mititelul si Becali manglitorul. Doar de astia s-a putut apropia jegul de Turca fiindca e din aceeasi oala cu ei.
Ar mai fi de zis, dar nu cred ca mai am spatiu alocat. Speranta ramane, dar nu pt Rio ci pt debarcarea definitiva a lui M.Sandu, Piturca si Dragomir (vad ca se incearca manevre sa il readuca presedinte la Lpf – bolnava tara mai avem!). Doar atunci fotbalul romanesc va mai putea spera la generatii care sa spere la calificari la mondiale sau europene!

jan  •  16 noiembrie 2013, 10:10

Problema mea nu este cine a transmis meciul si nici cine a vorbit la tv inainte si dupa meci.Problema este ca nationala noastra nu are nici un pic de valoare fiind construita pe jucatori care la echipele lor de club sunt rezerve iar jucatori ca Maxim si Pantelimon care mai joaca cat de cat afara nu sunt folositi pentru ca nu vrea muschiul lui Piti.

gelu  •  16 noiembrie 2013, 10:12

Performante nu pot avea decat oamenii de calitate sau animalele manate cu bata. Nu mai este cazul nostru, pe cel care ne mana cu bata
l-am impuscat crezand ca suntem ,,de calitate,,.

mira  •  16 noiembrie 2013, 10:13

BRAVOOOOO SA NU VA OPRITI , BAFTA!

simina2  •  16 noiembrie 2013, 10:15

Mai zilele trecute, cand s-a aflat cine transmite meciul, afirmam intr-un comentariu ca va avea grija Ponta ca Ghita sa-si recupereze investitia.Jegos!
Cat despre meci, nu prea ai ce spune.O formatie prost alcatuita,un portar de azil,cu mijlocasii de banda maini moarte,lipsiti de nerv si de motivatie si labili psihic. Pacat!

sageatasudului  •  16 noiembrie 2013, 10:33

Inadmisibil! O transmisie execabila. Sa nu transmita in HD un astfel de meci cand vezi toate panaramele de meciuri de divizia a doua in hd?!

luis  •  16 noiembrie 2013, 11:10

Acele secunde jenante, cand ti-e rusine tie de rusinea pe care ar trebui sa o simta altul. Cand cauti telecomanda, in momentul in care, de exemplu, un cantaret celebru, pe care-l admiri, falseaza ingrozitor. Cand un politruc semianalfabet, nerecomandat de nimic, in afara contului bancar, isi permite sa contrazica un istoric de talia lui Neagu Djuvara, pe tema unui eveniment indepartat din istoria Romaniei, incepandu-si invariabil frazele cu „deci” si „decat”. Senzatia de ieri, de dinaintea meciului, cand niste personaje detestabile, ajunse la administrarea tarii, in acceptiunea romanilor, si la putere, dupa ferma lor convingere, au confiscat ceea ce ar trebui sa fie un spectacol sportiv. Ca n-a fost, nici nu mai conteaza… In tara lor, pana si presedintele ligii de fotbal e desemnat in functie de algoritmul politic.

dan  •  16 noiembrie 2013, 11:14

Printul,regele,diamantul,torghinio,marichao ..etc etc…dar voi ziaristii nu aveti nici o vina?Cum loveste unul cat de cat corect mingea voi il si botezati..Vad ca inainte de a recunoaste ca am fost pe nicaieri a-ti sarit pe arbitru care a gresit la mustata.In Olanda sa zicem se face atata caz pe o gresala de arbitru ca la noi? cu zeci de reluari? Am vazut comentator care la un fault inexistent dupa 3-4 reluari zice ca parca l-a atins totusi si arbitrul are acoperire… Eu stiu ca la lovire sau impiedicare e fault si nu la atingere….Ai dreptate in ceea scrii aici -politicienii sa-si vada de furtisagurile lor -insa cea mai mare vina o au conducatorii si asa zisii ziaristi pentru decaderea fotbalului dupa 89

Camelian Propinatiu  •  16 noiembrie 2013, 11:18

2-0 la Bucuresti! Pentru criticul nemicrobist, de neuitat ramâne strania impresie, repede trecatoare, ca jucatorii, antrenorii, comentatorii si spectatorii Greciei ar fi fost mai inteligenti, mai vicleni, decât ai nostri! Sansele calificarii, cu alti arbitri, ramân intacte. Banca tehnica trebuie insa completata cu un psiholog si un filosof!

dice  •  16 noiembrie 2013, 11:58

Salut Catalin,
Am o curiozitate: cum a putut Ponta sa fie in CA la FC National acum 12 ani? Avea 27 de ani. Prea destept nu e, e evident.
Dar era PSD la putere, banuiesc ca asta e motivul.
Si lua bani Ponta de la FC National?
Noi de nenorocita asta de caracatita comunisto-securista nu mai scapam niciodata?

invictus  •  16 noiembrie 2013, 12:17

Cătălin,
ştii cât le-a priit liderilor PSD apariţia televizată de dinainte de meci? Direct proporţional cu rezultatul final al partidei!
Oricum, e în legea firii ca, atunci când liderii PSD apar la tv să ne vorbească despre cât de preocupaţi şi îndârjiţi sunt cu privire la soarta României, în cazul de faţă al naţionalei, să urmeze dezastrul.
Din păcate, mă tem că la fel se va întâmpla şi la LPF. Urmează FRF. Şi nu numai.
Mulţumim partidului pentru eforturile neprecupeţite de a ne crea minunatele condiţii de a vedea, din nou, un turneu final doar la televizor!

george  •  16 noiembrie 2013, 12:23

tot ce ai punctat e corect, un singur amendament ..marketingul politic e de ras poate pentru oameni care stiu cu se mananca asta ..ca tine ..un rezultat bn aseara ar fi transformat toata interventia politicienilor intr-o imagine castigata, nici asa nu au pierdut foarte tare …Cataline stii foarte bine ca ce face Ponta face corect ca strategie ..si asta se vede in sondaje, ca e penibil pentru oameni instruiti e deja alta discutie…

gigi  •  16 noiembrie 2013, 12:24

3-1nu conteaz suntem platiti pentru acest joc
lasa prostii sal vada pe Ponta
Coruptia sistemului politc si mentalilatea de a face milioane
peste noapte va pune ROMANIA in randul tarilor din lumea
a treia .
Cum e posibil unui copil de 12 costigatorul fabuloasei sume
de 400 lei ANAF sa mearga la usa acestuia sai ceara 14 lei
impozitul
Mentionez acest copil este campion olimpic la PIAN
unde toate eforturile financiare au fost depuse
de parinti fara sprijinul institutiilor care ar trebui
sa promoveze aceste genii ale ROMANIEI

mihaisorin  •  16 noiembrie 2013, 12:41

stii ce mi-a ramas din toata caterinca asta tolontane?..partea de la final..colega voastra care a fost amenintata sau ceva de genu’…adica ba baiatule..tu, care esti un reprezentant al presei romane (si nu numai sportive)..stii cate ceva de naspa despre „miasonarii” astia sionisti ce ne vand tara si ne submineaza tot..si preferi sa tii informatia pe maneca.. „neneeee..nu da – ca daca dai…dau si io”.. ai fost si-ai ramas un penibil.. o rotita din rahatul lor turcesc..
si da..la fotbal ne-am ars..dar unde nu ne-am ars?
speranta moare ultima..si vorba ta..ramane pasiunea

radu  •  16 noiembrie 2013, 12:43

Politica,zeci de reclame, transmisie penibila(4:3)jucători selecționați pe sprânceană și puțin fotbal…așa arata fotbalul la noi în 2013 la cel mai important meci din ultimii 5 ani.frumos, nu?

euuuu  •  16 noiembrie 2013, 12:56

cand am vazut ca se baga in seama politicieni inainte de meci am renuntat la ideea de a vedea prefata meciului pe postul care transmite

a fost pe digi sport emisiune inainte de meci asa ca nu am pierdut nimic, de ce sa vad ce latra astia care fac parte din oricare partide politice inainte de un meci de fotbal?

mikadoo73  •  16 noiembrie 2013, 13:15

@vasile de la 105.Ai spus totul omule in doar cateva randuri!Jos palaria!

omu’ negru  •  16 noiembrie 2013, 13:30

Clasa politica actuala face misto de toti cei care au murit pentru Romania Mare; asa ca spor la impozitat ca tot n-are cine le plati.

Sfaturi Utile  •  16 noiembrie 2013, 13:33

Asa e…si transmisiunea si meciul de tot ca….

Cătălin Tolontan despre meciul Grecia -România  •  16 noiembrie 2013, 14:03

[…] Urît a început meciul la România TV! Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena s-au developat într-un marketing politic de tot rîsul. Idee excelentă, investiție scumpă, publicitate ieftină! Citește mai multe pe blogul lui Cătălin Tolontan […]

Sictiritul  •  16 noiembrie 2013, 14:51

Sincer, eu abia acum aflu ce a fost pe post inainte de meci. Am urmarit comentariile pe canalele de sport. Am stiut de la inceput ca va fi o magarie din momentul in care s-a aflat cine transmite meciul. Multumim RomaniaTV pt investitia facuta dar crede-ma ca stiu sa accept spaga electorala si sa votez cu cine cred eu. Poate era mai bine sa fi facut o transmisie OK; probabil aveai mai mult de castigat. Pacat ca se amesteca politicul cu sportul, pacat.

fla  •  16 noiembrie 2013, 14:58

Vad unii p-aici care se intreaba de ce e Stancu la Nationala. Pai v-a raspuns aseara ma desteptilor.
NICI CAND DA GOL NU SUNTETI MULTUMITI?!

Required  •  16 noiembrie 2013, 16:00

Tovarse Tolontan,

Anul viitor pe vremea asta va asteptam cu un raport aniversar, la incheierea primei Epoci de Platina de dupa Epoca de Aur.

Venom  •  16 noiembrie 2013, 16:12

„Urît a început meciul la România TV! Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena s-au developat într-un marketing politic de tot rîsul. Idee excelentă, investiție scumpă, publicitate ieftină!” – M-as fi uitat cu MAXIM interes pe GSP TV daca ne-ar fi facut marea onoare sa-l transmita. De ce avem atatea televiziuni de sport (DE NISA) + tvr daca nimeni nu e in stare sa dea un meci al nationalei care iti aduce o audienta (estimata) de 5 milioane de oameni (multi l-au vazut si online)? Dolce, GSP Digi etc exista doar pentru pentru wrestling, Vivi Rachita, MeeMee Stoica si alte spume ale marii? Si cu turneul de la Sofia la fel s-a intamplat. Jalnic management, pe acelasi calapod ca la TVR! Apropos, si managementul din privat e impus acolo tot pe criterii politice??

“Ponta nu e prost, l-au văzut 5 milioane de oameni care se uită acum la televizor. O dată pe an ai ocazia asta, mi-a transmis, instantaneu, un amic dintr-o regie de publicitate.” – Corect. Prosti au fost cei care au pierdut un eveniment sportiv de gradul zero, in favoarea unei obscure televiziuni de stiri. Pentru ca stii ce am facut? M-am uitat inclusiv la reclamele din pauza. Protest sau multumire, ia-o cum vrei.

errf  •  16 noiembrie 2013, 16:27

comentariile facute pe acest blog sint de-o calitate execrabila, un zero barat. oameni rataciti care nu inteleg nimic din nimic si care traiesc din impresii, vise si realitati virtuale. romania are ghinion cu oameni de-o calitate care scade de la un an la altul cu o viteza supersonica. infiorator!

Romeo  •  16 noiembrie 2013, 16:27

Ne-au mai ramas o treime din sansele pe care le aveam la inceput. Deci circa 1% sanse.
Cum e politica, asa e si fotbalul in tara asta.

paul o  •  16 noiembrie 2013, 18:05

Cred ca daca bateam Grecia, Trio Grigoriu aparea pe sticla si dupa meci…

nu conteaza  •  16 noiembrie 2013, 18:13

VP.
Victor Piturca sau Victor Ponta ?

Radu  •  16 noiembrie 2013, 18:14

Chemam Olanda, care de obicei ne scoate din belele, sa joace returul cu Grecia, le dau astia un 4 sau 5 -0 elenilor si gata ne-am calificat la Mondiale.

nu conteaza  •  16 noiembrie 2013, 18:18

VP
Vinde Pleaca …

Comentează