Subomul Iohannis și supraoamenii din PSD

Cînd băiatul ei Tudor a încasat nota 1,2 la proba de limbă română de la Bac, Gabriela Firea a fost supărată, dar asta n-a făcut-o un om incomplet, așa cum crede ea despre Klaus Iohannis pentru că neamțul n-are copii.

joi, 9 octombrie 2014, 2:08

Cînd băiatul ei Tudor a încasat nota 1,2 la proba de limbă română de la Bac, Gabriela Firea a fost supărată, dar asta n-a făcut-o un om incomplet, așa cum crede ea despre Klaus Iohannis pentru că neamțul n-are copii.

”Nu ești un bun familist dacă nu ai copii” și ”Nu ești un om complet fără să crești un copil” a declarat purtătorul de cuvînt al PSD și al campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta. Desigur, PSD îți poate face concesii ca să devii om întreg, cu o condiție. Să adopți un copil.

„Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poți să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere”, a mai spus senatoarea, oferind indulgențe.

Atacul Gabrielei Firea nu e o întîmplare. E o atitudine dominantă. E semnul unei societăți în care opțiunea dispare, se transformă în obligație și anume în sensul că ei știu mai bine decît noi cum trebuie să ne trăim viața.

În octombrie 2012, cînd intra în politică, Firea declara pentru ziarul Ring: ”Privesc banii mai mult prin prismă religioasă: cine nu munceşte nici să nu mănânce!”. Încă o categorie exclusă.

Ce rezultă? Dacă ai o suferință și nu poți să faci copii, mai ai șansa să te mîntuiești adoptînd unul. Dar dacă ai o suferință și nu mai poți munci, atunci rabdă, tată, de foame!

Bolnavii, cei care eșuează profesional sau, pur și simplu, cei care muncesc în compania sau în industria nepotrivită și ajung șomeri sînt damnați pentru totdeauna. E o ideologie interesantă. Mai ales că vine de la cineva care a plecat din presă, o zonă periclitată, a lăsat în urmă un faliment și s-a dus să muncească în politică. Gabi Firea ar trebuie să știe ce linie subțire desparte ”a munci” de ”a nu mai putea munci”.

Lui Iohannis i-a mai zis PSD încă una, prin Dan Șova. ”Iohannis e un gîngav, un om încet la minte”, a spus Șova, trimitere evidentă la un presupus retard mental.

Cuplate, aceste două declarații se suprapun spectaculos peste reproșul adresat Regelui Mihai acum 25 de ani. Și acum 50 de ani. Despre Rege, propaganda măcănea că e un bîlbîit, un bărbat care gîndește greu și care n-a fost în stare să facă ceva pentru țară, barem producînd un băiat și nu o serie lungă de fete.

Poate că asta îi sperie la Iohannis. Faptul că a mai existat un precedent în care, pînă la urmă, românii au ajuns să creadă. Cine știe, se trezesc alegătorii și merg pe mîna unui om fără charismă, unui ”subom” în termenii criteriilor de show, dar care le stîrnește încredere.

Cei din PSD nu declară aceste lucruri fără o bază.  Ei știu din sondaje că majoritatea românilor se consideră împliniți dacă au copii. Numai că nicăieri în democrație opinia majoritară nu exclude cealaltă opțiune de viață. Frumos și modern scrie Sorina Ionașc în Gândul.

Chiar dacă sună prăpăstios, nu cumva așa arată o democrație neliberală? Nu cumva acesta este viitorul care ni se pregătește?

Mai ales că la fel s-a întîmplat și cu invocarea sentimentului religios în campanie și uite că lucrurile se leagă. Iohannis a fost ironizat direct de Victor Ponta pe ideea că nu e de-ai noştri, ortodox, că nu merge la slujbe, pen’că e neoprotestant. Cînd, de fapt, credința e despre ziua de duminică și despre solitudine, nu despre campania electorală și despre televiziune.

Dar uite că, deși separăm biserica de stat, ni se cere un test religios ca să participăm la cursa prezidențială. Și un test de fertilitate. Și un test de vorbire rapidă.

Cam asta ni se propune în anii care vin.

Fiecare dintre noi are probleme medicale, sufletești, familiale, materiale. Dar pretindem că nu le avem. Ducem o viață imperfectă și pretindem perfecțiune de la liderii noștri. Cerîndu-le cu ipocrizie perfecțiunea, cerem, de fapt, să fim mințiți.

Costi Rogozanu, cu care mă găsesc uneori în dezacord, are dreptate cristal atunci cînd insistă mereu și mereu, vorbind despre România ca despre o societate a excluderii. Pentru că așa gîndesc unii politicieni, nu marginali, ci exact cei care reprezintă guvernarea și vor să ia și președinția.

Dacă nu împărtășești convingerile lor, înseamnă că ești inferior. Dacă te descurci mai greu, cu vorba sau cu viața, cu slujba sau cu felul în care relaționezi, ești nedemn. Dacă nu ești de succes, dacă nu apari ca Mister Perfect sau Misses Perfecțiune, ești descalificat.

Iar primul subom, așa spun sondajele, și prima amenințare la adresa supraoamenilor este chiar Klaus Iohannis.

Comentarii (141)Adaugă comentariu

Andrei  •  9 octombrie 2014, 15:55

Catalin Tolontan, stiai ca dna. Firea, care acuza pe altii ca nu au copii, a nascut cu Pandele numai in urma fertilizarii de la Biogenesis (strada Justinian)?

Fetita lor se numeste (si) Maria pentru ca asa o cheama pe asistenta care i-a ajutat atunci… Deci cum sa razi de altii ca nu au copii…

g  •  9 octombrie 2014, 15:57

s-a pierdut cu firea…vai de copilul ei…

maigret  •  9 octombrie 2014, 16:02

In ´89 ne-am castigat libertatea de a face ce vor EI si de-a fi PROSTI!Nu pot lua in considerare nicio discutie referitoare la moralitate atata timp cat in Romania nu este acceptat Partidul Comunist!
Pe cand o discutie pe tema MASONERIEI,domnule Tolontan?

Atunci,DA,veti proba ,cu ADEVARAT,curajul-admirabil,de altfel!_demonstrat pana acum!Toate bune!

Subomul Iohannis și supraoamenii din PSD | România curată  •  9 octombrie 2014, 16:03

[…] Citește continuarea pe tolo.ro și află ce îi sperie pe Firea și Șova în cazul lui Iohannis […]

Mihai  •  9 octombrie 2014, 16:07

Foarte bine subliniat Domnule Tolontan.
De fap mentalitatea asta face foarte toxica atmosfera in care se traieste in Romania.
Este foarte raspandita in Romania de la oameni cu un nivel de trai ridicat pana la oameni amarati de la tara. Ne place sa judecam imediat fara sa cunoastem datele problemei si imediat sa desconsideram, batjocorim si eventual sa izolam o persoana care e diferita de tipar.
Ar trebui sa educe copiii in scoli ca lucrurile de fapt nu sunt normale in felul asta. Poate im felul asta reusim sa schimbam mentalitatea.

dorelus  •  9 octombrie 2014, 16:12

Chapeau bas Mr Tolontan,un articol demn de un jurnalist de calitatea dvs.cita diferenta intre fidelitatea acordata adevarului pe care o practicati si iscaliturile unora pe acelasi site.
Eu sper ca domnul Iohannis va cistiga ,depling alianta cu domnul Blaga care ,cred,ca va cintari negativ la vot.
Doamne ajuta.

adi  •  9 octombrie 2014, 16:13

Pai are legatura nota fiului la BAC, dna l-a criticat pe J. ca nu a fost in stare sa creasca un copil. Dansa a fost!? Ca daca a fost macar educat cei 7 ani de-acasa un copil ar trebui sa ia acolo un 4 la BAC, nu? Nu doar punctul din oficiu. Sau poate copilul… Ups, stai asta a zis-o Sova.

Delia  •  9 octombrie 2014, 16:19

Johannis nu este neoprotestant. Este vechi-protestant, ca să zic aşa, este luteran.

Venom  •  9 octombrie 2014, 16:20

An de an oferta electorala scade, iar respectul de sine al alegatorului se diminueaza invers proportional cu tupeul si nesimtirea oamenilor politici.

Untermenshanii suntem noi, prostii Firei, ai lu’ Sova, ai lu’ Iohannis, ai Micului Titulescu, ai lu’ Base etc. Toti astia, se simt alesi in sens religios, vorba poetesei portparol, nu politic.

Nu dau doi bani pe roman decat la an electoral. In rest sunt complet rupti de ceea ce se intampla.

Vad ce e Romania doar de pa banchetele masinilor, un sat perpetuu de spinari aplecate. Si cand toti stam capra din ’89 incoace, pai ce, ei sunt prosti ca sa nu ne-o traga?

Anders  •  9 octombrie 2014, 16:41

Iohanis, asa „incet la minte”, are o licenta in fizica, nivel la care Sova nu are cum sa ajunga, el neavand o profesie bine definita, fiind pana acum doar purtator de mapa al lui Ponta.Iar doamna Firea este doctorand sau doctor, deja, in economie, fara sa fi studiat economia!!! Isarescu stie de ce.Dansa este doar licentiata in litere, adica are legatura cu economia, asa cum are baba cu mitraliera. Dar mai sunt si alti doctori de astia prin PSD.

Dinu Paturica  •  9 octombrie 2014, 16:42

Ce sa mai zicem de familistul Ponta care si-a lasat prima sotie, cu copil cu tot, pentru o fata de senator. O fi fost dragoste la prima vedere sau primul interes!!??

Adi  •  9 octombrie 2014, 16:49

Si atunci ce facem cu Ion Iliescu???? Ce mai spune despre presedintele de onoare al PSD ? Cati copii are Ion Iliescu?

eu  •  9 octombrie 2014, 16:55

1. Bravo, Catalin!
2. Ce este de fapt „politica”?
3. <>
Ponta si Firea care au la activ un divort, sunt buni familisti?
Cum ramane cu juramantul „Pana cand moartea ne va desparti”?
4. <>
A uitat Ponta cum acum cativa ani il tinea pe umeri pe Johanis, alaturi de Crin Anntonescu, prezentandu-l drept „singurul care poate ocupa functia de prim-ministru? Atunci nu mai conta ca nu era ortodox?
5. Eu unul m-am saturat sa vad cum niste smecheri au impartit intre ei avutia acestui neam in numele „democratiei” si a „economiei de piata”.

Albusibiu  •  9 octombrie 2014, 16:55

Citesc cu mare amuzament postarea Lorenei (nr.37 in lista asta). Pai cand vii la Sibiu la reuniunea PSD nici nu se poate sa dai peste cineva care sa-ti spuna vreun lucru de bine despre Johannis. I-a intarcat de atata amar de vreme de la anumite functii publice incat cred ca il urasc cu fiecare hemoglobina a lor.

Sau oare era vreo insinuare cum ca alegerile la Sibiu ar fi fost fraudate, ca acel 78% era de maniera Dragnea? Sau, mai dragut, probabil Lorena e angajata a institutelor de sondare rosii, alea care din 10 oameni gasesc 11 votanti pentru Ponta?

Nu zic ca nu or fi si oameni care n-au votat cu Johannis, care-l detesta. Important este si momentul in care Lorena a vorbit cu sibienii. Daca a fost in timpul zilei atunci micul ei sondaj iarasi e stramb. Sibienii sunt mai toti la munca atunci, prin zonele industriale, n-au timp de stat la discutii pe Centru. Zona istorica a ramas a turistilor si a celor ce pierd vremea. Acestia din urma chiar nu prea au cum sa-l aprecieze pe Johannis: nu au beneficii de genul „Mazare” de pe urma lui, nu gusta viata culturala a orasului (una destul de scumpa, apropo) si nici nu pot pretui binefacerea locului de munca. Sa tot faci sondaje de astea?

Tibi  •  9 octombrie 2014, 16:56

sa nu uitam ca declaratii privitoare la modul de exprimare al regelui Mihai ,la personalitatea lui , erau promovate cu afectate desconsideratii de catre Mircea Badea ,Daniel Buzdugan cu cativa ani in urma … se simteau afectati acesti mari oameni de Kanal colector de televiziune sa fie reprezentati de un asemenea sef de stat, pe care ,efektiv.”nu-l inteleg in ceea ce imi spune,mie ka roman” .. Cu o infuzie masiva de kapital in hartie igienica si apa de gura, declaratiile pe gura ,din gura presei,au kapatat,brusc , akcent mieros si mireasama de detergent skump … acnd ma gandesc ca vine iarna si saracii antenisti o sa ajunga in strada sa emita…vai vai vai …. parka o vad pe mama lui domnu presedinte ponta cum va veni sa le dea ceiutz lui gadea ,badea, iar doamna Dana Nastase le va aduce fulare burberry …

Milici  •  9 octombrie 2014, 16:58

Speculaţiile băsiste ale lui Tolo nu diferă cu nimic de cele PSD-iste sau de făcăturile lui Banciu ! Problema e că şefii de stat au , în general , copii , un plus la latura umană şi , eventual , dacă neamţul/nemţoaica ar fi pierdut nişte copii , având condiţii să-i crească.

Sorin M  •  9 octombrie 2014, 17:00

Felicitari pentru articol ,domnule Tolontan ….Personal imi este lehamite de astfel de doamne. Si apropo de ortodoxie: sa-l intrebam pe domnul manipulator sef Gadea ce religie are ,ca tot este un sustinator al domnului Ponta !

tudor  •  9 octombrie 2014, 17:05

”Nu ești un om complet fără să crești un copil”, oare asa i-a zis si lui tatuca Iliescu?

gigelos  •  9 octombrie 2014, 17:06

Mai trist e ca suntem obligati sa ascultam opiniile unor ,,cucoane”de nivelul Firea , Udrea .Cum Dumnezeu au ajuns in pozitiile astea asemenea femei ? Cind baiatul tau e in halul care e , n-ai invatat nimic ? Cand actualul sot e pe linie sa o puna si el cu Voluntariul lui. Atata rautate si prostie . Incredibil .

Am auzit la radio astazi , s-a propagat chestia ca nu ai copil esti vai de capul tau si la domn premier si a doua lui consoarta . Firea a fost trompeta , mare campanie au lansat .

lucid  •  9 octombrie 2014, 17:23

Sa nu ne pierdem cu firea si sa votam cu”subomul”.

So(va)pe ei si sa-i schimbam.E un moment unic.

Victor  •  9 octombrie 2014, 17:39

Venom, bravo!!!!! Nu mai e nimic de adaugat.

citizen cc  •  9 octombrie 2014, 17:40

Am auzit ceea ce Firea a spus la adresa lui Johannis , am vazut si ce a declarant Sova despre dansul..Mi se pare incredibil ca PSD sa aiba astfel de oameni desi stiam ca in acest partid calitatea oamenilor nu este una de top.

In orice caz ,de ieri Johannis a castigat inca cinci voturi – cele ale familiei mele !

almaviva  •  9 octombrie 2014, 17:49

Nu este suficient sa ai copii, trebuie sa-i si educi – lucru la care madam Firea a cam esuat, avand in vedere notele de bacalureat ale odraslei ei. Atentie, note luate la a treia incercare!

In fond, de ce suntem suprinsi de aceste atacuri marsave si mitocanesti ale PSD? Doar ei sunt demnii urmasi ai PCR. Cata nestimtire CRASA, cata ipocrizie poate sa aibe femeia aceasta sa n-il ofere pe Ponta drept un model familist, el, cel care si-a lasat nevasta si copilul pentru o alta femeie! Despre ce vorbim noi aici?

Romani, aveti mare grija ce votati!

marian  •  9 octombrie 2014, 17:59

CE PENIBILI SUNTETI MAI OAMENI BUNI.
NU MAI ARE DREPTUL NIMENI SA-SI SPUNA
PAREREA CHIAR DESPRE VORBELE CARE
CHIAR IL DEGRADEAZA PE IOHANNIS
DATORITA SPUSELOR LUI. VEDETI MAI
OAMENI BUNI CE A FACUT BASESCU
DIN VOI, NISTE NIMICURI…

adi  •  9 octombrie 2014, 18:01

FELICITARI CATALIN ptr articol! Chiar daca nu este despre sport este un articol despre normalitate.

Singura noastra varianta ,repet,SINGURA ,este KLAUS-PRESEDINTE.

Restul ar fi doar validarea hotiei rosii . Chiar nu pot sa inteleg cum in DIASPORA majoritatea absoluta va vota pe Klaus(ptr 99% din romanii de afara :orice numai comunist sau baron rosu NU),Transilvania este cu Klaus in proportie covarsitoare ,dar Moldova si Oltenia inca traieste in evul mediu si voteaza dupa indicatiile baronilor locali ptr un kg de zahar si ulei.

liviu  •  9 octombrie 2014, 18:02

Foarte bun articol. Ati pus punctul pe „i” domnule Tolontan.

vasile  •  9 octombrie 2014, 18:11

Numai teme aiurea in aceasta campanie.si apoi ne miram ca ,la vot, cistiga cine nu merita.la televiziuni apar doar oameni care isi propaga ura personala impotriva celorlalti.Nu vedem nimic bazat pe omenie, bun-simt,solidaritate, credinta in bine.Vinovati sint ziaristii si stapinii lor .

Daniel  •  9 octombrie 2014, 18:19

De ce oare se pierde cu „firea” demonstrând ca nu a învățat nimic din amenintarea președintelui ,este chiar atit de important ca făcând „poante” cu ordonanța de urgenta privind migratia primarilor Ponta sa iasă președinte?De ce „șovăie” Sova si nu sta cu cortul pe autostrada rostind șovăielnic ca Iohaniss este gingav si încet la minte?Trist domnule ,trist ,sunt oameni tineri care ne hotărăsc destinele.Oare de funcții ar ocupa astia intr.un guvern a lui V.Tepes?

Gerusia  •  9 octombrie 2014, 18:22

Super , ca de obicei . Scrie mai mult , e bine ca te apleci si scrii despre persoane submediocre , pe care daca le imbraci cu un halat alb , se si vad medici chirurgi .
Din pacate acesti pseudo chirurgi ne-au condus , ne conduc si ne vor conduce .
Nu vreau sa se intample asa , dar cum ar fi sa nu vina nimeni, absolut nimeni la vot , sa vina doar ei si m o r t i i ( Dumnezeu sa ma ierte !) .
Pacat , mare pacat , acum ca niciodata toti sun „o apa si-un pamant” .
P.S. Tot respectul pentru medicina Romanesca si oamenii care o slujesc .

gavras  •  9 octombrie 2014, 18:41

Doamna Firea este exemplul real si palpabil….la cat de jos poti sa te cobori,Pacat.RESPINGATOR, s-o judece sfintii ,pe ea nascatoare de copii destepti si probabil viitori candidati.NE MERITAM SOARTA.

INCREDIBIL  •  9 octombrie 2014, 18:55

de cate ori o sa mai stergi?
sau zi-mi de ce ca poate ma luminezi si nu o sa mai scriu…
DEMOCRATIE- nu inseamna si dreptul de a te exprima liber, bineinteles in limita bunului simt, ce deranjeaza la postarea mea, de a fost stearsa?
Domnul Tolontan – cel mai tare JURNALIST.
De ce o arzi cu articole din astea?
TE ROG FRUMOS , DAR CHIAR TE ROG FRUMOS RASPUNDE LA INTREBAREA ACEASTA:
– CE TIP DE ARTICOLE AR TREBUI SA VAD PE http://www.GSP.ro ????
CHIAR SI TU imi vorbesti de POLITICA?
Cum se numeste omul care se alapteaza de la doua tate? Sunt doar curios, cum e sa iei bani si de la INTACT si de la Dusmanul LUI.
ESTI EXACT DEFINITIA ROMANULUI = STAI SA VEZI CE CAPAT E MAI BUN
VREAU SA INTRU PE GSP – sa citesc acticole despre SPORT/SPORTIVI
FUGI CU jumatate de norma la GANDUL….si jumatate aici, dar aici scrie despre sport si dincolo despre POLITICA
CE POPOR DE IMBARLIGATORI SUNTEM….SI UITE SI TIPUL DE FORMATOR DE OPINIE………
IMI E LEHAMITE….
GAZETA SPORTURILOR – uite ce faci cu traditia acestui nume important in istoria sportului………..

Cătălin Tolontan  •  9 octombrie 2014, 19:01

81, INCREDIBIL: Cind faci afirmatii de genul „X a luat bani de la…” nu poti intra. Daca spui „Tolontan e prost” aceasta este o opinie si o vei regasi pe blog, daca spui ca „Tolontan ia bani de la Basescu”, ca despre asta vorbesti, atunci aceasta este o calomnie.

Si nu e vorba doar despre mine, ci despre orice situatie. Sper ca am fost clar.

De altfel, de la mesaj la mesaj tu ai redus din violenta limbajului, asa ca stii singur, instinctiv, ce nu e in regula.

Multumesc!

seneca  •  9 octombrie 2014, 19:20

Din majoritatea postarilor rezulta o concluzie: PSD sa isi aleaga un purtator de cuvant care are si altceva in cap in afara de aer.

seneca  •  9 octombrie 2014, 19:28

Am uitat ceva important, domnule Tolontan: respectul meu cel mai profund pentru verticalitatea dumneavoastra.

Nicolae  •  9 octombrie 2014, 20:08

Păi să ne uităm puțin înapoi. De 25 de ani România a fost condusă numai de „ai noștri”: fiecare a fost român și ortodox, cu copii, om complet, ce mai… Tare bine a mai fost condusă!!! Oricum, dacă am ajuns să ascultăm la Şova şi Firea….

Filbert  •  9 octombrie 2014, 20:18

Nu va mai luati de progenitura fireana cu 1 si ceva la Bac, omul are viitorul asigurat, nu uitati asta: copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri…

Cristian  •  9 octombrie 2014, 20:28

Bravo,sper să ai și cui să te adresezi ! Eu,sceptic,…

Sorin  •  9 octombrie 2014, 20:36

Felicitari pentru articol.

Mihai  •  9 octombrie 2014, 21:16

Imi aduc aminte cand eram in clasa a 5-a sau a 6-a dupa revolutie era o materie care se chema Cultura Civica. Aveam un profesor proaspat iesit din facultate, mic de statura, cu niste ochelari imensi care tinea toate orele cocotat pe catedra. Se chinuia saracul sa tina o clasa aproape numai de baieti in liniste si sa ne explice lucruri grele si marete despre societate, stat, forme de guvernamant si alte grozavii din astea care nu prea reuseam sa le inghitim la varsta aia nici cu apa nici cu paine.

Dar un lucru tot am invatat si la vremea aia mi s-a parut ceva extraordinar. Intr-o ora ne povesteste la un moment dat despre drepturile omului: dreptul la viata, la sanatate, libertatea religioasa, viata privata, proprietate….

Dupa care ne explica despre democratie si cum cetatenii sunt egali in fata legii si au dreptul de a vota iar majoritatea decide.

Dar niciodata, niciodata intr-o democratie majoritatea nu poate decide ca minoritatii sa i se ia drepturile.

Asa ca Domnul Iohanis poate sa fie singurul om din Romania care nu e ortodox, nu are copii si care vorbeste si alta limba decat Romana. Are dreptul si are dreptul sa fie tratat egal cu toti ceilalti cetateni.

Si cum sunt multe voci pe aici care vorbesc despre libertatea opiniei, poate ar fi bine ca din cand in cand sa mai citeasca tot textul din constitutie despre asta. Mai e o parte a articolului care vorbeste acolo si despre toleranta si respect. ARTICOLUL 29 – Libertatea constiintei
(1) Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa, contrare convingerilor sale.
(2) Libertatea constiintei este garantata; ea trebuie sa se manifeste in spirit de toleranta si de respect reciproc.
Frumos nu?

Mihu  •  9 octombrie 2014, 21:23

De cand a intrat in PSD, G. Firea a capatat… culoarea locala, adica spune vrute si nevrute ca asa ii cere partidul. Dar, atacandu-l pe Iohanis, l-a plesnit peste ochi pe „presedintele de onoare”, Iliescu, cel care n-o are decat pe Nina! Deci, dupa Firea, cine nu are copii nu poate sa candideze la presedintia Romaniei, dar:
-cine plagiaza, poate?
-cine minte cum respira,poate?
-cine nu-si asuma nicio responsabilitate, poate?
-cine acuza procurorii ca pun sechestru la Lucoil, poate?
Cred ca „doamna Gabriela” trebuie sa-si mai faca ordine in… borcane!

Stefan Engel  •  9 octombrie 2014, 21:27

Germania are presedinte, si necasatoerit legal. Si nici copii nu are.

Byby  •  9 octombrie 2014, 21:30

Salut Cata!
Te citesc de multa vreme cu interes.Multe articole au fost bune si foarte bune.Acesta , dupa parerea mea , este unul dintre cele mai bune.
Felicitari!
Iti doresc sanatate si toate cele bune.
Cand si cand am mai scris cate o parere dar acum am simtit imperios nevoia sa vorbesc cu tine si sa-ti spun ceea ce simt:scrie tot timpul exact ce gandesti.As avea o curiozitate daca un om ca tine (eu sunt mai batran si imi permit sa vorbesc cu tine la persoana a II-a singular , considerandu-ma si un prieten pentru ca te citesc de multa vreme ca si pe Radu Cosasu)AR AVEA SUCCES IN POLITICA.

viorel popescu  •  9 octombrie 2014, 21:36

Felicitari pentru articol si pentru tot ce scrieti!
Cat priveste atitudinea ,,doamnei,, Firea…..nu prea am ce comenta.Raman la parerea aceea romaneasca:,,Atat o duce capul,,, ca de altfel si pe ilustrul desenator de autostrazi pe hartie.

Vlad  •  9 octombrie 2014, 21:45

Sper ca doamna Firea sa fie pe langa domnul Ponta cand acesta se va intalni, daca se va mai intalni, cu doamna Merkel sa-i poate da si dansei peste nas ca nu are copii.

luik74  •  9 octombrie 2014, 22:26

Tolo,iti citesc articolele si imi plac dar acum faci campanie electorala.Macar spune-le sa iti faca si afise

danielmed  •  9 octombrie 2014, 22:44

Psd-istii simt ca le fuge pamantul de sub picioare si recurg la astfel de atacuri murdare.Asta e PSD , ciuma rosie!

Bogdana  •  9 octombrie 2014, 22:44

Este o diferenta intre a facace si a creste un copil.Madam Firea a facut 2 dar nu a crescut niciunul, ca sa nu mai spun cum s-a purtat cu fiul vitreg,adica baiatul primului sot pe care nu l-a acceptat nici la inmormantarea tatalui sau
.Domnul Iohanis nu a facut niciun copil, dar a crescut generatii intregi-si pe multi dintre ei i-a facut oameni!

Andrei  •  9 octombrie 2014, 22:45

Bravo D-le Tolontan , mai vreau !

BRAVO  •  9 octombrie 2014, 22:52

TOLONTANE, esti tare !

Barbu  •  9 octombrie 2014, 23:45

Gabriela nu fi rea!
Du-i cu preșul!
Circ sadea!

Comentează