Demisia lui Oprea și eliberarea TVR!

Imaginați-vă cum ar arăta țara dacă schimbările din justiție ar fi completate cu o televiziune națională liberă

sâmbătă, 24 octombrie 2015, 10:14

S-a umplut paharul. Sîntem într-o stare de revoltă asemănătoare cu cea din ianuarie 2012.

Așa cum în ianuarie 2012, oamenii n-au vrut să-l lase pe Raed Arafat să fie demis printr-un telefon pe TV de către președintele Traian Băsescu, la fel, românii nu înghit ca Victor Ponta și Gabriel Oprea să lase nelămurite circumstanțele morții agentului de 28 ani, Bogdan Cosmin Gigină.

De fapt, oamenii nu vor ca Bogdan Gigină să fie omorît a doua oară. Pentru că asta ar însemna dacă nu s-ar afla adevărul: să piară a doua oară.

Starea de prerevoltă s-a pornit în pofida  televiziunilor, nu ajutată de ele. Cu excepția Digi, care a acoperit in extenso evenimentul, informația s-a răspîndit pe blogul lui Petreanu, pe hotnews, pe facebook și pe alte siteuri.

Dacă premierul Marii Britanii își afișează pe site programul zilnic, de ce nu știm la 4 zile de la moartea agentului Gigină care era programul oficial al ministrului de interne al României, Gabriel Oprea?! Pentru că pînă la urmă aceasta este întrebarea care se pune: avea Oprea dreptul la riscul vieții acestui polițist și era în programul oficial în acel moment? E un drept elementar al guvernaților să știe cu ce se ocupă guvernanții. De aceea, nu doar empatia din jurul morții unui tînăr, ci și insistența pentru acest drept firesc mișcă acum apele.

Și încă un gînd. Dacă o televiziune de nișă, precum Digi, a reușit să nu lase subiectul să dispară, cum ar arăta România în cazul în care TVR ar fi cu adevărat liberă și în serviciul public?!

Este evident că nu există un singur factor care schimbă o țară. Dar nemulțumirea oamenilor vine și din faptul că ei realizează că, în ciuda progreselor din justiție, se trezesc la conducere cu aceleași personaje, fie că e vorba de ministrul de interne sau de șefii de la ONJN, care și ei au stîrnit o revoltă pe internet.

Toți economiștii și istoricii spun același lucru: progresul unei țări se face prin mobilizarea instituțiilor și resurselor care diseminează informație și cunoaștere. Iar TVR are singură resursele întregii prese private la un loc!

Comentarii (147)Adaugă comentariu

carina  •  24 octombrie 2015, 14:20

Dragos patraru de la tvr spune de fiecare data lucrurilor pe nume.cat va mai fi lasat.semnati petitia online pt demiterea lui oprea!

tancau ioan  •  24 octombrie 2015, 14:21

s-a umplut paharul

luminita fronius  •  24 octombrie 2015, 14:25

sa fim seriosi ! tv NU vrea sa fie un post liber ! nu a fost si nu va fi NICIODATA asta ca va place sa fiti *** ! SUNTETI NERVOSI CA IN 2012 ? hai bre, nu ma inebuniti ! in 2012 ati fost niste imbecili fara limite ati dat in democratie arabul trebuia DEMIS ! va cramponati de un politist mort din coloana oficiala ? :))))) pai de ce nu va cramponati si de mortii revolutiei ?????? pt ca stiti voi bine ca pe undeva ati deschis drumul lui Iliescu sa puna mana pe putere prin MANIPULARE ! ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fzr79  •  24 octombrie 2015, 14:31

A cam spus CTP-ul tot ce era de spus, a fost jenant cum in sedinta de guvern acest personaj sinistru a stat langa Ponta si n-a fost in stare sa scoata din gura doua cuvinte despre ceea ce s-a intamplat, a vorbit Ponta in locul sau, problema e ca acest pseuodogeneral are guvernul la mana in momentul de fata, fara sprijinul sau parlamentar guvernul ar cadea, un om care nu cred ca reprezinta mai mult de cateva procente in intentiile de vot ale electoratului plus un altul ajuns premier cu ajutorul lui Crin Antonescu decid ce se intampla in aceasta tara, ei au o reprezentativitate foarte mica, din punctul asta de vedere presedintele Iohannis, omul cu cea mai mare legitimitate din statul roman fiind aales direct de milioane de romani, ar trebui sa fie mai vocal si mai hotarat in anumite situatii, presedintele, in Romania, chiar trebuie sa reprezinte o voce si o autoritate...

Catalin  •  24 octombrie 2015, 14:35

De ce nu stim programul nici dupa 4 zile? E simplu: pentru ca acestia nu cred ca meritam acest lucru. Oricat de ciudat ni se-ar parea noua, lor li se pare normal. Acesti oameni au pierdut orice urma de fir al realitatii si exista parghii pentru a ii schimba. Sunt oameni cu puteri deosebite (in cateva ore pot afla cine a scris acest comentariu) si agenda lor este una netransparent si total incompatibila cu indicele de calitate a vietii cetateanului.

alin  •  24 octombrie 2015, 14:50

Eu am vazut la TVR de joi seara la Ora de stiri pe programul 2 pe larg chestia cu Oprea, tot asa cum TVR a dat si plagiatul lui Oprea, ducand la supararea lui pe Tanase. Nu prea inteleg de ce bagati TVR in chestia asta, chiar nu are legatura

Andrei  •  24 octombrie 2015, 14:51

Sunt perfect ca Oprea ar trebui sa paraseasca politica romaneasca. Dar mare grija la exprimare si limbaj. Si asa societatea romaneasca nu pare departe de timpurile primei mineriade, doar ca de data asta taberele inversate. Din ce in ce mai mult societatea romaneasca devine mai violenta si mai radicala. Asa ca poate presa romaneasca ar trebui sa invete un pic la de BBC. :)

Mihai  •  24 octombrie 2015, 14:52

Pentru doina 14:08 : In anul 2009, Oprea a avut o contributi pozitiva, ajutind fortele democratice sa ajunga la guvernare, impiedicindu-i astfel pe marii corupti si marii infractori din usl sa puna mina integral pe tara, sa puna mina integral pe justitie. Dupa 2012, Oprea a avut un rol negativ, ajutind ca cele mai corupte, cele mai murdare, cele mai infecte, cele mai odioase forte politice sa ajunga si sa se mentina la putere.

Andrei F  •  24 octombrie 2015, 14:53

Demisia lui Oprea!?Cine e Oprea?...Un nimeni de care acum nu mai au loc toata presa aceea care acum nu mai are de la cine primi comenzi si desigur malai....Tolontane ,unde este monseor Mindruta care la alegeri nu ma lasa sa intru pe Prosport daca nu eram de acord cu prostiile de acolo...?Aveti o ziarista si voi care tot asa se ocupa cu politicul...Ba faceti politica pe ziarele de gen...lasa sportul in pace ca asa li se face oamenilor lehamite si de voi...

Obiectiv  •  24 octombrie 2015, 14:54

Postacii Lenutei si ai lui Basescu sunt inca la datorie, se vede clar! Cataline, baiatule, dupa atatea investigatii, poti sa activezi in justitie sau in S.R.I., ca nu te mai intereseaza sportul adevarat! Cel mai mult ma deranjeaza afirmatia ca justitia isi face datoria; degeaba clamezi asta de fiecare data si te referi la aceasta institutie cu toata deferenta, ca tot la comanda si cum sunt obisnuiti actioneaza! Ai inteles? Codruta si celelalte *** ale iubitorului de esente tari ii vor ramane fideli marinarulu pana la pensie, sau pana vor fi demisi din aceste functii pe care nu le merita!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Hasbe  •  24 octombrie 2015, 14:55

Unde pot semna petiția on-line pentru demiterea luibOprea?

tancau ioan  •  24 octombrie 2015, 15:09

@calinescu • 24 octombrie 2015, 11:03 ,,TOLONTANE , GSP-UL ESTE UN ZIAR DE SPORT NU DE POLITICA ...,, am mai vazut zilele trecute aici pe blog comentarii de genul asta.oameni cum puteti sa reprosati asta?? daca tolo care pana la urma e Jurnalist i.a atitudine la derapajele celor care ne conduc o face si pentru binele vostru. dar in afara de cazul acesta cu oprea -care pana la urma nu e un oarecare,e ministru,e vicepremier cei de la gsp s.au ocupat doar de cazuri-investigatii legate de sport( spre norocul celorlalti din politica si alte domenii gen invatamant,sanatate...) .dosarul transferurilor-sport..dosarul ritzi-sport..dosarul gala bute-udrea-sport..deci ce nu e in regula cu tema investigatiilor gsp??

Dan  •  24 octombrie 2015, 15:13

TVR este institutia care a inghitit bani cu nemiluita fara a oferii ceva in schimb ba chiar a reusit sa faca un gol imens cu toate ca noi cetatenii suntem obligati (suntem in stat de drept?) sa acceptam marsavia de a ni se oprii banii pe factura de lumina.Cred ca este suficient ca din mamutul TVR sa mai ramana doua posturi restul afara. Orice cetatean trebuie sa semneze petitia pentru destituirea lui Oprea care este tipul perfect a politrucului comunist,micul-dumnezeu in fata caruia trebuie sa te supui cu plecaciune.Un general facut pe puncte cu pregatirea unui sergent,plin de morga si infatuare.Vanitatea,orgoliul,trufas si tantos sunt atribute ce-l recomanda de cum deschide gura.Este la fel ca marea masa de politicieni corupti de locul nemeritat aroganti cu masa de oameni care l-au votat,inconstienti.Si-a cladit o pozitie prin,liguseala,tradare,duplicitate care este specifica partidului sau.

CHAN  •  24 octombrie 2015, 15:32

OPREA TREBUIE SA SE DUCA LA PUSCARIE CAT MAI REPEDE. CEL MAI MARE INFRACTOR DIN TARA ESTE OPREA.

Marcu  •  24 octombrie 2015, 15:37

Imagineaza-ti, Tolontane, ca tot trustul intact este inchis, iar toti redactorii antenelor intra la puscarie pentru campaniile *** duse de-alungul vremii !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

benaflek  •  24 octombrie 2015, 15:45

daca citeste vreun coleg cu politistul mort in misiune il rog sa dea amenzi la orice groapa nesemnalizata cum trebuie.asta e principala cauza a mortii lui.bineinteles urmeaza si celelalte cu iz politic .maine poimaine va urma un altaccident datorat nesimtitilor astora care incep o lucrare si fug la alta sa ia toti banii repede ca vine iarna.eu daca as fi politist as fi unul care si pentru un pumn de pamant care nu are ce cauta pe caldaram i as rupe n amenzi.ca e de vina oprea ca nu e se poate dar hai sa i punem la punct odata pentru totdeauna pe astia care sapa n oras ca n gradina din spatele curtii

Dr.Elias Ervin din Israel  •  24 octombrie 2015, 15:58

Nu pricep deloc de ce tololoiul pressei românești se ocupă de subiecte care nu țin de sport unde el cică ar fi ....șef !?De ce nu scrie NIMIC de Gică Popescu de exemplu?

mama lu victoras  •  24 octombrie 2015, 16:10

generalu opria = nimc mai banal, e doar arhetipul ciocoiului balcanic ***, rosu in obraz, dupa cum simuleaza gandirea (mereu incruntat , grija fata de tarisoara, descendent din boierii *** care goneau pe podul Mogosoaiei rasturnati in radvane si mergeau la zaiafeturi cu ***... caci *** mor pt conasu ... / ce demisie ? cine ar mai forma majoritatea parlamentara a lu victoras ? unde s-au duce oastea de stransura a pp-dd , alt partid al "***úlui" ? cu ce difera de arhetipul din gipane care vorbeste nervos la mobil ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristian  •  24 octombrie 2015, 16:14

Demisie ? ce demisie , toa'si ? abuzul in serviciu nu se pedepseste !! /FELICITARI d-lui Tolontan ptr initiativa !! unde sa plece sutele de agenti acoperiti din tvr , apartinatori de partide ?

adriann_  •  24 octombrie 2015, 17:21

De fapt este foarte probabil ca sistemul de propaganda al serviciilor sa incerce sa-l impuna pe neprihanitul Tolontan la sefia TVR. Dupa care sa vezi cum s-ar umple institutia cu pandari, cu negrutii, cu pore etc etc etc, numai "jurnalisti adevarati" din specia celor care-si primeau intrebarile pe mail de la Udrea. In momentul in care a dat digi24 ca exemplu de integritate jurnalistica Tolontan s-a descalificat dpdv profesional, in conditiile in care n-a trecut o saptamana de cand s-a demonstrat (cu rechizitoriul DNA, nu cu povesti) ca Digi24 a adus in echipa de acolo niste indivizi care pot fi calificati fara grija de a gresi drept postaci de presa.

Dani  •  24 octombrie 2015, 17:38

TVR a deschis programul de stiri de aseara, 23.10.2015, cu aceasta stire... si nu era una pozitiva despre Oprea. In rest, total de acord!

tepes  •  24 octombrie 2015, 17:44

Domnule ziarist,de cand vorbesti tu in numele romanilor,cine te crezi.Profiti cu nerusinare ca esti un fel de formator de opinie si arunci in presa tot felul de acuzatii mincinoase pt. a compromite si a destabiliza conducerea aleasa a acestui stat.Ceea ce faci tu se numeste instigare la adresa statului de drept si nu o faci intamplator.Acum despre acel accident nefericit. Ce vina are Oprea? Oprea a condus motocicleta? intreaga vina este a motociclistului si a celor care au executat acele gropi.Punct.A,o sa-mi spui ca daca,nu mergea la acea ora sau diferite motive stupide nu se intampla.Dar eu iti spun acel motociclist a fost pregatit pt asa ceva,fie ploaie fie vant ,zi sau noapte sa conduca o motocicleta.Nu mai umlati cu matrapazlacuri ca miroase a politica murdara.

adriann_  •  24 octombrie 2015, 18:03

@tepes: ca sa fim corecti, ceea ce Tolontan evident nu este, trebuie precizat ca Oprea se ducea la carciuma MAI. Stiu asta pentru ca Politia a dat publicitatii traseul iar acesta se incheia pe Stirbei Voda, unde se afla respectivul stabiliment. Deci ramane de vazut daca Oprea a folosit coloana oficiala (la care are dreptul legal) pentru o chestie legitima (de pilda intalnire informala cu vreun omolog din alta tara) sau pur si simplu ca sa mearga el sa bage la mat. In al doilea caz poate fi considerat responsabil moral pentru moartea politistului, chiar daca evident ca nu a sapat el groapa...

Ionut  •  24 octombrie 2015, 18:06

Daca textul asta era un comentariu nu ar fi fost acceptat pe motiv ca indeamna la proteste si revolte. Sa-ti fie rusine, moderatorule de comentarii.

Nea  •  24 octombrie 2015, 18:09

Nu te-ar chema Tolontan dacă n-ai rata esența în mod grosier. În 2012 a fost o manipulare a unor mafioți care căutau orice pretext pentru a scăpa de cei care porniseră justiția să funcționeze corect. Se plătea cu 30 până la 50 de lei pentru fiecare participant venit să zdrăngăne Uniți salvăm sau Domnu Calafat. A culminat cu o lovitură de stat, cu un atentat la statul de drept. Nu o spun eu, consultă orice cancelarie europeană dacă nu mă crezi. Acum e o sfidare la adresa tuturor regulilor impuse tot de ei și a bunului simț.

Șerban  •  24 octombrie 2015, 18:18

Dacă te revoltai pentru jefuirea TVR, după gonirea lui Valentin Nicolau, care o ținea pe plus, erai credibil, dar așa doar dovedești cât îți este statura morală.

didona jir  •  24 octombrie 2015, 18:22

Generalul Oprea face parte din noua generatie de chiaburi a Romaniei, care trateaza "***" cu dispret si sila: O gloata de venetici, asmutiti de niste ziaristi zanatici, care n-au ce face pe acasa si stau pe la proteste de strada, doar ca sa socializeze. In fine, cu fata aia schimonosita de importanta autoimpusa, cu spraceana ridicata, care semnifica o permanenta stare de perplexitate, ipochimentul acesta este nu doar divinizat de putere, ci si curtat intens de opozitie. Si asta pentru ca, si pentru unii si pentru altii, "Interesul national" al lui Oprea corespunde cu interesul personal si invers. Nu de demisia lui Oprea este nevoie ci de demisia intregii clase politice, care a facut posibila aparitia unui astfel de specimen oribil.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cata  •  24 octombrie 2015, 18:26

Ce petitie? Daca nu vrea, societatea civila sa iasa in strada si sa faca proteste. Dar noi romanii suntem niste lasi si nu iesim in strada. Ne complacem cum suntem.

Stefan  •  24 octombrie 2015, 18:38

Si B1 TV a cerut foarte dur in talk-show-uri explicatii despre circumstantele accidentului si demisia lui Oprea. Subiectul accidentului a fost prezent la stirile B1 zilnic. Doar ca Tolo nu poate nominaliza B1, mai ales ca Antenele il perie pe Oprea. Si deontologia asta are anumite limite.

bizonu  •  24 octombrie 2015, 18:45

Esti baiat de comitet Tolo,nu iesi hazardat . Chiar vrei sa fi un halitor ca si restul? Chiar iti pierzi demnitatea asa usor??

Ramon  •  24 octombrie 2015, 18:54

ceea ce îi cereți lui Oprea se numește demisie de onoare. Așteptați și vedeți ce se întâmplă, doar el este general. În realitate, la noi cine înșfacă ciolanul nu-l lasă, deși în Europa orice greșeală banală duce la demisie. Este ceva care s-a distrus în timpul comunismului (dacă o fi existat1 vreodată): respectul pentru populație, demniatatea. Țara a fost condusă de cei care au luat puterea cu forța (1945, 1989, 2004, 20112), care au mimat democrația, dar nici poporul nu a protestat serios, din sentimentul de inutilitate. Posturile TV oponente lui Ponta greșesc prezentând lăudăroșeniile lui săptămânale. Goana după rating împiedică luarea de poziție. Ar trebui spus: atât timp cât ați contribuit la moartea unui angajat al statului și nu vă dați demisia, noi nu mai prez1entăm activitat1ea guvernului. De 4 ani Ponta se la1udă cu măsurile pe care le ia, mită electorală ascunsă, iar la 16 noiembrie am votat împotriva lui. Un politician demn și-ar fi dat demisia. Premierul grec a demisionat, după ce a fost învins de banca mondială și oamenii l-au revotat. Asta înseamnă democrație, premierul cere aprobarea poporului pentru ce a făcut, nu confiscă puterea.

alexhaiducu  •  24 octombrie 2015, 19:17

nu ma intereseaza misiunea avuta de politist! ma intereseaza de ce a fost decorat! ma intereseaza de ce se face atata caz de moartea unui fraier care a cazut intr-o groapa si de altii care au patit acelasi lucru nici macar nu a fost facuta stire pe toate televiziunile! nu e vina decat a politistului ca a murit!!! acum ca e el vinovat principal il scoateti erou national??? toata ziua si decand sa lasat intunericul si pana cand el a cazut in groapa pe acolo au trecut mii de masini si alti cativa motociclisti! aia de ce nu au cazut in groapa???? petitie pentru dat jos un ministru???? de ce se face vinovat??? cine la acuzat si de ce probe se sustine ???? faceti petitii pentru parcari ,pentru daramat centrul *** care se numeste istoric,faceti petitii ca se se refaca zona cavafii vechi!!! ministrul nu are nici o treaba!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius  •  24 octombrie 2015, 19:46

Ancheta in derulare poate fi influentata de ramanerea in functie a ministrului Oprea. Este un conflict de interese evident. Deci trebuie fie sa demisioneze, fie sa fie suspendat pe perioada anchetei. In parallel, trebuie revizuita legea care autorizeaza folosirea coloanelor oficiale de masini. Cei 1 million de soferi cu ce sunt vinovati sa astepte trecerea unor smecheri la masa sau in alte scopuri care n-au nimic de-a face cu serviciul?

brod  •  24 octombrie 2015, 20:03

felicitări, domnule Tolontan! consecvent și onest, așa cum vă așteptam.

Razvan  •  24 octombrie 2015, 20:23

Orcine gandeste logic si nu doar isi da cu parerea cu siguranta observa jocul politic ce se afla in spatele acestei tragedii! Este regretabil ceea ce s-a intamplat cu acest tanar care de altfel si-a pierdut viata la datorie, il putem considera un erou. Clar se urmareste denigrarea lui Gabriel Oprea, inlaturarea unui om politic care intradevar a facut ceva pentru institutia ce o conduce si pentru popor! Hai sa deschidem ochii!!!

vasile  •  24 octombrie 2015, 20:30

mai nea tolontane,vezi de treaba matale,ca nu prea faci nimic pentru aceasta tara;; gabi oprea este un adevarat roman;; a dovedit de-a lungul timpului, ca actiunea lui este benefica acestei tari;; gabi oprea este un om consecvent, drept, si cu mare onoare;; nu este vina lui ca s-a intimplat acea nenorocire;; nea tolontane,lasa pe altii sa se ocupe de acest caz;; ce urmaresti?

Lucka  •  24 octombrie 2015, 20:38

Din cate imi aduc aminte , acum cativa ani , la B1 , a fost un adevarat serial despre OPREA Gabriel ! Subiectul : fiind senator(deputat) cu resedinta in Voluntari , incasa bani de chirie de la Senat ! Plus ca avea in proprietate mai multe case in Bucuresti ! Asa ca ... despre ce vorbim ... Tot in presa a mai aparut si informatia ca unitati militare erau pazite de firme private :-) Va aduceti aminte ?

mihai  •  24 octombrie 2015, 20:40

Tolontan demonstreaza inca odata ca este un slujitor de nadejde al unui regim pe care il doream de mult apus. Cum poti sa scrii o asemenea aberatie de articol?

Ionel  •  24 octombrie 2015, 20:41

Cine eOprea? Un mincinos la fel ca Ponta. Nu a afirmat el, atunci cand a parasit psd-ul, ca: ,,Nu voi fi niciodat ministru in guvernul Ponta”. Ponta nu a afirmat ca: ,, Nu voi fi niciodata primul ministru a lui Basescu”! Atunci ce mai cerem, ce sa mai asteptam?

Ionut  •  24 octombrie 2015, 20:43

Ne-am saturat de ziaristi care doar incearca sa spele creierele!!Mass-media din Romania nu incearca decat sa profite financiar de pe urma unor astfel de evenimente. Pentru ei nu conteaza adevarul ci doar portofelul!!!!

Doom  •  24 octombrie 2015, 20:54

cata perversitate , sa te legi de niste lucruri mincinoase doar pentru a denigra....draga tolo (draga stolo?:))) ) pe bune credeam ca poti mai mult de atata . Dar hai ma sa vina baselu cu predoiu si alinuta sa conduca tara ....ca siguuuurrrr o sa fie numa lapte , am auzit ca daca blaga e ministru la interne nu o sa mai se fure nimica in tara , militia o sa isi faca datoria

Milici  •  24 octombrie 2015, 20:57

Cum facem de se succesd regulat tot felul de evenimente emo pe agenda noastră publică ? Totul se desfăşoară pe acelaşi calapod : -propaganda speculează şi interpretează tendenţios faptele , stabilşte ţinta , apoi repetă şi amplifică zilnic găselniţele. -internauţii ataşaţi politic , profesionişti sau amatori , continuă faza 2-a pe Net , reiterând aceleaşi clişee coafate după posibilităţi , într-un pas de deux cu propaganda. -mărginaşii gură cască se poziţionează pe mediile la îndemână -Net , parcul Cişmigiu , şezătorile rurale etc-, după afinităţile şi emotivitatea fiecăruia sau calitatea manipulării. - se creează o nouă falie români/români şi se cheltuie energii imense până se ajunge la mase critice care determină căderea ţintei iniţiale. -înlocuitorul e invariabil mai nociv decât proaspătul plecat , fiind foarte curând atacat , dimpreună cu regretele schimbării ! -toată lumea-i fericită şi cu lacrimi pe obraz , entuziastă să se-nscrie într-o disputa nouă , tot emo care invariabil apare mintenaş . -factura se achită din bani furaţi din buzunarul românilor , şi aşa epuizaţi de aceste lupte interminabile !

nimeni  •  24 octombrie 2015, 20:58

Ce treaba are oprea cu starea drumurilor din romania si nesemnalizarea lor cum trebuie?oprea era in coloana treaba lui de unde venea,politistul era platit sa faca ce facea(dumnezeu sa l ierte!),eu cred ca vina este a administratorilor drumurilor(acolo trebuie umblat si linsati...). Trezitiva!!! Voi stiti cum se semnalizeaza in tarile ue,asemenea gropi? Cu semnale luminoase de jur imprejur,care le vezi si prin ceata densa si prin ploaie si sunt presemnalizate de cateva ori, inainte sa ajungi la locul cu pricina...oameni buni ginditi voi nu va mai lasati imbroboditi de mass media! Treaba e simpla!!!

FLORIN B.  •  24 octombrie 2015, 21:01

ACEST GENERAL DE CARTON, CARE ASCUNDE DE OCHII OPINIEI PUBLICE ACTIVITATILE DESFASURATE INTRE 1993 SI 2000,CARE A FOST AVANSAT DE LA CAPITAN LA COLONEL INTR-O NOAPTE, ESTE O RUSINE PENTRU ELITA GENERALILOR ROMANI,PENTRU OFITERII DE CARIERA CE AU MUNCIT DIN GREU SA OBTINA AVANSARI LA TERMENELE LEGALE! UN TANAR S-A STINS DIN VIATA PENTRU MOFTURILE UNUI MARLAN , PE CARE ALTI MARLANI,CE SE VOR APARATORII DREPTURILOR POLITISTILOR ,LIDERI DE SINDICAT, IL PROSLAVESC PE TOATE ECRANELE! PRESEDINTELE ROMANIEI TREBUIE SA SE IMPLICE SI SA CEARA IMPERATIV, CELOR IN DREPT, ELUCIDAREA CAUZELOR ACESTUI ACCIDENT SI MASURI DRASTICE ! CRED CA DACA SE AFISA LA FUNERALII IESEA HUIDUIT ,IAR LIPSA LUI DE LA EVENIMENT ESTE UN MARE SEMN DE INTREBARE. DEMISIA ESTE UN ACT DE CURAJ,IAR GENERALII PAPUSARI NU AU ASA CEVA IN DOTARE !

Doctor  •  24 octombrie 2015, 21:10

Catalin, nu fi copil sa ne spui despre Ianuarie 2012! Atunci doar s-a folosit popularitatea lui Arafat pentru reglarea jocurilor politice. Manifestantii erau platiti cu ziua, si asa e la toate manifestatiile. Manifestatiile erau neaprobate. Asta una, ca s-o lamurim cu 2012. Doi la mana: politistul a murit pentru ca a avut in fata o groapa nesemnalizata. Ca era coloana legala sau nu, incetati sa foloiti acest eveniment, si pentru ce? Pentru a-l demite pe Oprea? Nu ar fi mai bine sa folosim acest eveniment pentru putina ordine pe drumuri? Stii cati oameni mor fix din aceeasi cauza, dar sunt declarati vinovati pentru ca nu au adaptat viteza la conditiile de drum? Politistii vor solidaritate acum, dar ei nu au curaj sa reclame scris, asa cum ne indeamna pe noi cand ei fac abuzuri: contestati in instanta!

fotbal  •  24 octombrie 2015, 21:12

wow! intra in lupta postacii interesului national :-P. si stiu si literele! pentru treaba asta, care nu-i usoara deloc, le dau ....o juma de bila alba. oricum nu stiu ce sa faca cu ea

Cristian Plesu  •  24 octombrie 2015, 21:49

Clar, mai este nevoie de putin timp , trebuie sa aranjeze cineva retroactiv programul pe zilele alea sa para veridic! Inca nu-s gata baietii, doar nu vreti sa recunoasca , venea de la spritz si mergea la o consiliera???

Dan  •  24 octombrie 2015, 21:49

Probabil dl. gen. Oprea ar trebui sa fie chemat la apel si in Dosarul Mineriadei, proaspat redeschis. Din cate imi amintesc era un apropiat al lui Miron Cosma (ceva bodyguard, oricum ceva pe linie de securitate). Deci, iata inca un argument in favoarea demisiei.

alooooooo  •  24 octombrie 2015, 22:12

Sa fim rezonabili,singura greseala a lui Oprea a fost ca nu s-a interesat de motociclist in secunda doi,pentru ca altfel politistul sigur a mai mers in coloana lui Gabi si la fel,cred ca a gresit cazand in groapa!

maria  •  24 octombrie 2015, 22:19

Daca ar fi sa cereti demisia cuiva,atunci Ponta indeplineste de n ori mai multe conditii! In 2012 stimate Tolontan,Basescu nu a cerut nimic impotriva firii sau a legilor-sa se privatizeze o parte din serviciul de urgenta si datorita galeriilor USD-iste s-a creat atmosfera de la ..."vrem capul lui Motoc" complet aiurea si gratuit! Ati mers pe mana unui azilant decat pe credibilitatea si competenta celui mai bun politician roman! Asta e!

Comentează