Diseară, față în față cu Mircea Badea la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3

”Tolontan și acoliții săi ar trebui investigați de DIICOT”

miercuri, 24 august 2016, 1:44

Mihai Gâdea m-a invitat și am acceptat să fiu, într-o emisiune moderată de el, față în față în această seară, de la ora 21, cu Mircea Badea.

Mă duc la Antena 3, de care mă despart multe lucruri.

Și o fac într-un moment în care Mircea Badea scrie despre „mizeriile demente si eronate promovate de Tolontan si acolitii sai care ar trebui investigati de DIICOT exact ca aia de la Sky News”.

De ce mă duc?

Pentru că nu disprețuiesc nici un public. Nu împart oamenii în deștepți și proști. Sau în buni și răi. Nu cred că unii sînt superiori și alții inferiori și nu-i privesc diferit în funcție de opțiunile lor politice sau în funcție de posturile TV pe care le preferă. 

Mă duc pentru că atunci cînd coborîm limbajul pierdem toți și pentru că telespectatorii au dreptul să cunoască faptele din mai multe perspective.

Sînt un simplu jurnalist de presă scrisă, gazdele au toate avantajele elocinței și ale charismei TV.

Nu am nici un meci, nici o poliță de plătit, pentru mine contează doar informațiile pe care publicul le află. Dacă mîine dimineață, după emisiune, oamenii vor ști mai multe despre forțele care le modelează viața eu socot mi-am făcut treaba ca jurnalist.

Iar cazul Hexi Pharma, asta vorbesc probe de necontestat, pe unele le voi oferi în direct, este un dosar despre felul în care statul și-a abandonat cetățenii în fața unui sistem mafiot.

 

Comentarii (131)Adaugă comentariu

Darfcar  •  24 august 2016, 13:48

Alo...non legitimatii psd-punr-pc din pch acum ati inteles???

Liviu  •  24 august 2016, 13:54

Sunteți putrrnic. Nu am urmarit antena 3. Cred mult rău fac României precum CV Tudor. Un fel de Rusia Azi.

Muiu  •  24 august 2016, 13:59

Domnule Tolontan nu-mi vine sa cred ca v-ati pus poza dvs. langa fetele acelea ***, a caror singura calitate e placerea macabra de a se auzi vorbind. Sa traiti!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

calorifer  •  24 august 2016, 14:02

Nu știu ce să zic, d-le Tolontan, dar cred că Badea face mai multe flotări decât dvs.

ion  •  24 august 2016, 14:03

cred ca-i singura poza cu tolo zambind. e nefireasca! :) succes diseara.

dzzz  •  24 august 2016, 14:15

Baietii aceia discuta tot despre Basescu, in sezatorile acelea non-lucrative si pline de venin si inversunare pe care le fac? Din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit sa acceptati invitatia, daca tot aveti imaginea de rebel al trustului. Raul facut reputatiei breslei jurnalistilor, atatia cati erau ei, aceasta ghioaga media A3, nu va putea fi reparat niciodata. Sunt pionierii mortii unei meserii, niciun cetatean nu va mai asculta vreodata argumentele unui ziarist, fara a se intreba a priori, cui serveste opinia exprimata si care e obiectivul acesteia.

Rrr  •  24 august 2016, 14:19

Bafta tolo. Sunt cu ochii pe tine. Nici macar nu ma uit la meci.

Loti  •  24 august 2016, 14:23

Va trebui sa dau un auto search pe televizor ca eu de mult am dat delete la canalul Antena 3. Nu prea inteleg ce treaba are un gazetar cu un prezentator de emisiun umoristica dar poate voi alfa astazi.

viorelu  •  24 august 2016, 14:26

sper sa reusiti. eu unul sunt foarte pesimist. nu o sa ma uit la tv. oricum nu ma mai uit de ceva timp. sper sa citesc maine ceva bun. sanatate si numai bine!

Cristian  •  24 august 2016, 14:27

Marturisesc ca i-am mai urmarit si eu uneori, si ca am discernut cat de obiectiv am putut lucrurile interesante de bataile de campi. Cand au batut campii, am schimbat repede. :) Stima, domnule Tolontan. E un act de curaj si de respect pentru profesie. Sper sa fie decenti diseara...si sa nu abuzeze de terenul propriu...

Dex  •  24 august 2016, 14:27

Luati si niste dezinfectant adevarat. Trebuie.

tudor  •  24 august 2016, 14:27

Succes, se așteaptă sa veniți cu Laura Georgescu după dvs. Sunt sigur că aveți și alte argumente.

Laurnetiu  •  24 august 2016, 14:29

Domnule Tolontan, ce pot sa zic, duceti-va, dar mi-e ca va pierdeti timpul de pomana. E ca si cum ati incerca sa captati atentia publicului din mijlocul unei menajerii pline ***! Sper sa ma insel !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  24 august 2016, 14:31

@viorelu: nu e nimic de reusit, voi spune ceea ce stiu, nu sint la nici un concurs. Jurnalistii nu cistiga puncte de popularitate, ei povestesc niste lucruri.

Mircea  •  24 august 2016, 14:36

Te cheama acolo sa te discrediteze, ai grija, joci in deplasare, desi sunteti in acelasi trust ai zgandarit destul de mult cuibul cu viespi. Mult noroc!

Cătălin Tolontan  •  24 august 2016, 14:36

@dzzz: exista multi oameni care nu gindesc ca dvs. Si nici ca mine cind spun ca A3 are multe momente cind nu respecta regulile profesiei. Acei oameni au si ei dreptul sa afle lucrurile din cit mai multe unghiuri.

Gabi  •  24 august 2016, 14:37

Domnule Tolontan, Nu e vorba de impartit oamenii in grupuri, buni si rai, etc. E vorba ca televiziunea la care mergeti minte si manipuleaza zilnic. Si asta nu e o acuza, ci un fapt clar, care nu cred ca poate fi contestat in vreun fel. Nu e nimic altceva decat o unealta politica si personala. Sper sa tineti cont de asta si sa nu incercati sa fiti prea neutru si cuminte. E bine ca mergeti, dar va rog eu nu-i legitimati ca jurnalisti, pentru ca nu sunt. Profitati de ocazie si da-ti-le peste ceafa, cu fapte. Nu mergeti acolo doar ca sa stati in defensiva, ca nu e cazul. Ba chiar ar trebui sa fie fix invers, deoarece ei sunt cei care arunca prostii in public zi de zi, care nu pot fi in vreun fel probate.

emil ion  •  24 august 2016, 14:41

Sincer ma mira ca un jurnalist serios va ajunge in sediul a3.si intr un dialog cu un mascarici ca mircea b. Imi pare nefiresc din moment ce vorbiti limbi diferite.astept cu interes cum va decurge acest "episod"

Ionut  •  24 august 2016, 14:42

Va fi o emisiune interesanta, pacat ca nu o pot urmari... Nu stiu daca conteaza, sau daca publicul sau va intelege, dar eu i-as spune lui Badea in emisiune sa nu se mai ascunda in spatele acelei sintagme care e pusa la sfarsitul emisiunii sale: "Aceasta emisiune este un pamflet si trebuie tratata ca atare". Practic el poate sa spuna orice, dar nu isi asuma nici o responsabilitate. E un las, care recita o poezie impusa de sefii lui ...

un roman  •  24 august 2016, 14:58

Imi pare rau ca nu pot urmari emisiunea deoarece am scos din grila TOATE canalele pe care emit acolitii lui Voiculescu, imi provocau scarba !!!!! Dar atentie Tolontane , astia cand raman fara argumente , sar la bataie !!!!

Valentin  •  24 august 2016, 15:01

Vor decupa cuvinte, din ceea ce vei spune si vor forma acel enunt care transmite ce doresc ei. Cu gura ta. Miza ta, aceea de a-i informa si pe aceia ce urmaresc A3, este nobila si utopica. Audienta lor nu isi foloseste mintea intr-un mod ce le permite sa capteze argumente, ci este cablata pe sentinte luate de-a gata. Sper sa nu ai soarta Stelei din dubla cu City.

Dani Corban  •  24 august 2016, 15:03

Ce simpatici sunteţi ăştia care îi purtaţi de grijă lui Tolontan "Nu te du la Antene, Tolo, ce să cauţi la Antene? Ăia sunt oameni răi, oamenii lui Voiculescu!" Vă spun aşa, să vă alung temerile, nu de alta. Tolontan este redactor-şef la Gazeta Sporturilor. Iar Gazeta este a lui Voiculescu, bă! Nu e nici a lui Tolo, nici a lui Ioaniţoaia, nici... Este afacerea familiei Voiculescu. La fel ca Antenele. Tolontan, Badea şi Gâdea sunt colegi de trust, trag pentru acelaşi buzunar. Simpatici, simpatici foc.

Clara  •  24 august 2016, 15:03

Fără pregătirea întrebărilor cu atac la persoana ta, vei fi o victimă sigură. Băieţii deja lucrează la editarea filmuleţelor compromiţătoare, a pozelor realizate cu drona, a interviurilor trunchiate, a conturilor bancare, a fişei şcolare, a fotografiilor din concediu, a cinelor luate în compania anumitor persoane. Va fi un măcel, pe cinstea mea! Baftă, Cătăline, că o să ai nevoie!

Sonya  •  24 august 2016, 15:04

Fiti scurt si la obiect. Ritm, ca in sport. Nu divagati. Argumente cu probe. Nu acceptati sa fiti jignit, d-voastra sau colaboratorii d-voastra.

M_b  •  24 august 2016, 15:04

Felicitari, Tolo! Oricum trebuie facuta diferenta intre cei care stiu ce fac si cei care cred ca stiu ce fac in media. Succes!

Lucka  •  24 august 2016, 15:05

Tolo , cum crezi ... dar trebuie sa faci fata unor atacuri fara temei , unor jigniri fara suport ,unor "misto" uri suburbane . Eu nu as merge in locul tau . Cei doi nu sunt parteneri de dialog pentru tine . Sunt la alt nivel ... mai jos , desigur . Confuzia lansata de procurorul general va fi mai mare , dupa emisiunea de deseara , pentru ca asta este si intentia celor doi .

DannyTheFrog  •  24 august 2016, 15:07

Cam asa sta treaba in opinia mea: Antena 3 este o televiziune la care cei care au ceva in cap nu mai privesc de mult. Tolo, iti dau voie sa te duci! :) Dar sa fii lucid. Nu ai ce sa-i demonstrezi lui Badea. Ce a fost de spus s-a spus despre acest subiect. Cred ca singurul castig din faptul ca te duci este faptul ca A3 mai face un pic de audiență.

Valentin  •  24 august 2016, 15:14

Abordarea naiva: sa te duci cu argumente, apeland la ratiunea audientei A3. Abordarea pragmatica: apeleaza la instincte primare. De exemplu, spune-le ca Dumnezeu si Securitatea ii urmaresc pe cei ce se uita la A3, pe cei ce il simpatizeaza (chiar si putin) pe Tariceanu, pe cei ce voteaza cu PSD, ii urmaresc sa ii trimita in Siberia si apoi in Iad. Zambesti, stiu, dar pana deseara gandeste-te, totusi. Asa ai putea realiza ceva :)

Lucian  •  24 august 2016, 15:25

Tolo, chiar daca nu mi-ai fost niciodata simpatic, iti spun ca te admir ca te duci la A3. Ai dreptate cand sui ca niciun public nu trebuie neglijat. Eu nu prea halesc publicul A3, dar...sunt oameni...ce pot face? Pe partea cealalta, nici nu stiu ce sa cred despre Hexi Pharma. Eu am cateva produse acasa si sunt ok... A fost doar un lot diluat? Sigur nu a fost regie? Sigur se intampla chestii dubioase cu contractele, dar ma tem sa nu fie Hexi un fel de praf in ochi ca sa nu vedem alte nereguli sau pentru a face loc unui furnizor mai bine pozitionat politic. Succes! PS: poti poste emisiunea pe blog?

Dani Corban  •  24 august 2016, 15:29

PS: Comentariul meu anterior a fost moderat, pentru că am scris "Ioaniţoaia". Au înlocuit "oaia" cu steluţe şi acum arată aşa: Ioaniţ*** Sper, pentru sănătatea noastră mintală, că este un program care face automat moderare, nu un angajat al Gazetei care nu a auzit de Ovidiu Ioaniţoaia.

Anamaria  •  24 august 2016, 15:29

Din păcate pentru tine și din fericire pentru omenire ... acel post nu cred că are telespectatori, doar ...

florin  •  24 august 2016, 15:35

Nu ma uit. Diamantul meu nu mai merge si nu mai gasesc piese de schimb :) Poate puneti inregistrarea sau stenograma, ceva. Multumesc

ducu  •  24 august 2016, 15:36

'Meciul"de diseara e un blat ordinar.Pacat d-le Tolontan ca va coborati atat de jos...Sau poate asa sunt ordinele din celula...Oricum audienta e aceasi si cred ca vor fi mai multi cei care se vor uita la echipa lui Becali...

pawn  •  24 august 2016, 15:36

tot ce-au spus mai sus simpatizantii (si votantii) lui base poate fi folosit (cu inversarea numelor) cu egala dreptate si de catre spectatorii antena 3, cand vorbesc despre b1 plus turcescu, tolontan sau cartianu. 2 armate de zombies. evident ca ma uit la meci. intotdeauna ma uit la meciuri.

Carol K  •  24 august 2016, 15:43

Tolo,amintiti-va ca v-ati tocit coatele de bancile aceluiasi liceu si lasati dusmaniile,aici ma adresez in special lui Badea care are obsesiile lui venite din cuaternar pe care nu le abandoneaza nici daca-i da ordin Voiculescu...

cristian Grozea  •  24 august 2016, 15:44

Ăștia o să te linșeze Tolo! Acesti pseudo jurnalisti nu au nici un Dumnezeu! Hienele se apără feroce când e vb de unul de-sl lor! Iar păcăliciul de Badea va avea o armată de slugarnici care te vor ataca din toate părțile! Măcar dă-le peste nas cum a făcut-o Ungureanu! Așteaptă)te și la *** Mugur Ciuvică! Succes totuși, Cătăline!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

FYRY  •  24 august 2016, 15:49

Du te si jnformeaza...fara dez te rog,si astfel vom stii sa distingem toti ,inclusiv publicul antenelor,intre jurnalisti si securisti

Corduneanu  •  24 august 2016, 15:49

Tolo hai gata ***. las.o draq ca prea e pe fata! penibil:) or sa te faca aia pulbere diseara

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bg  •  24 august 2016, 15:52

Bine faceti...Cel care crede in adevar nu are de ce sa se teama. Eu nu consider ca Dvs. si echipa a creat isteria dezinfectantilor, ci pur si simplu ati tras un semnal de alarma si ati apucat capatul unui ghem de minciuni care a inceput sa loveasca ca o bila de biliard. In loc sa ne preocupe fondul problemei (escrocheriile financiare din sistemul sanitar), consumam energie si timp ca sa aflam sursa. Chiar daca testele de eficacitate (facute tot la un laborator neacreditat) au iesit bune pe produsele diluate (dar asta nu aveam de unde sa o stim fara testare), producatorul se face vinovat de fals, frauda financiara. Declarand o concentratie mai mare pe eticheta si in autorizatie, el si-a pastrat in acte consumurile de materii prime mai mari si pretul pe produs mai mare (a castigat de 2 ori), iar statul a pierdut, bugetul sanatatii s-a subtiat si acum nu sunt bani pentru tratamente oncologice. In tarile civilizate, orice producator corect si cinstit isi formuleaza produsul biocid (din 1, 2, 3 subst. active) tinand cont de documentatia recenta (ghiduri, comunicari de specialitate, studii, etc) si incheie un contract cu un institut de cercetare unde produsul este expertizat si trece toate testele posibile: fizico-chimice, toxicologice, de ecotoxicitate, de eficacitate microbiologica, etc. Formularea corecta si eficienta a unui dezinfectant este cu atat mai dificila cu cat el contine mai multe subst. active. Stabilirea celei mai mici concentratii eficiente nu se poate face decat prin incercari, prin testare. Cand produsul a trecut toate testele posibile, se intocmeste dosarul pentru autorizare, apoi se incepe productia si furnizarea pe piata. Orice modificare in compozitia produsului atrage dupa sine retestarea si reautorizarea lui. Sunt de parere ca si producatorii romani de dezinfectante trebuie sa urmeze acelasi parcurs pana la autorizarea produsului, iar daca produsul este revolutionar poate fi exportat. De ce sa producem numai pentru spitalele romanesti? Trebuie mai multa transparenta in actul medical, numai asa inlaturam suspiciunile...

Vali Malaxa  •  24 august 2016, 15:53

Faci rau si cand nu-l impiedici a se intampla. O decizie barbateasca si corecta, cei de la A3 trebuie sa stie ca sant oameni care gandesc altfel decat ei. Si le va fi greu cu dumneavoastra acolo sa manipuleze opinia publica, cel putin pe aceasta tema.

paf  •  24 august 2016, 15:57

ales prost momentul. e la concurenta cu meciul Stelei. Audienta mica

tanedem  •  24 august 2016, 15:58

Eu cred ca prezenta ta la emisiune e benefica . Antena 3 trebuie sa accepte si invitati care nu sunt de acord cu punctul lor de vedere, nu doar pe cei care le ridica mingea la fileu. Problema lor este ca atunci cand au mai incercat lucrul asta s-au cam facut de ras, vezi emisiunea de acum cativa ani in care Mihai Razvan Ungureanu l-a ridiculizat pe Gadea in direct. Reteta asta a lor dupa care cine tipa mai tare are intotdeauna dreptate trebuie demontata cu argumente, bun-simt si o limba romana clara. Succes!

Criss  •  24 august 2016, 16:05

Domnii Gadea si Badea nu fac emisiuni, fac executii publice. Domnul Badea isi dorea de fapt sa fie Conor McGregor deci puteti sa va asteptati si la violenta fizica, nu doar verbala.

Radu  •  24 august 2016, 16:12

Atenție cum vei ataca meciul.Eu cred ca 4-3-3 ai câștiga.Fara cartonase.Cota 1.2

ISRAELIAN  •  24 august 2016, 16:13

Decât să te uiți ila TOLOLOI-ul pressei româști care are o singură plăcere în viață: SĂ FACĂ RĂU!,mai bine faci flotări cu spatele la micul ecran.

Do  •  24 august 2016, 16:15

Succes deseară! Dar nu uita: Nu te pune cu prostul că are mintea odihnită! Polemizezi cu unul din acei oameni din viața publica din Ro, a căror singura ocupație este de a arunca cu noroi în disperarea de a rămâne încă în atenția publică.

catalin  •  24 august 2016, 16:26

bafta, Tolo! aseara m-am uitat la emisiunea lui Badea stiind ca urma sa te atace in contextul declaratiilor procurorului general. am fost revoltat de modul in care mistifica ce afirmase Lazar, incercand sa acrediteze ca tot ce ati scris voi este fals, in conditiile in care procurorul general spunea ca sunt rezultate pozitive si negative... ceea ce nu contrazicea concluziile voastre. ce este trist este faptul ca publicul sau este tanar(chiar are public!) si ia de bun tot ce spune el, fara sa mai verifice, atat informatii, cat si opinii, crescand intr-o atmosfera toxica, creata de Badea si de multi ca el de la Antena3. aici apare rolul tau de a incerca sa demasti acest tip de abordare nenorocita si sa luminezi pe tineri, unii dintre ei copii nostri, pentru a nu creste cu ideea ca Badea si cei ca el sunt cool si super modele de urmat... Du-te la Antena3 si da-le 3-0 la ei acasa! always a fan, Catalin

Stefan  •  24 august 2016, 16:30

socot mi-am făcut - socot ca mi-am facut. Iar cazul Hexi Pharma, asta vorbesc probe de necontestat, = Iar in cazul, despre asta vorbesc Deseara ne uitam la Antena 3 :)) Sunt curios daca o sa fie civilizati sau o sa se coboare oricat de jos pot ei doar pentru a-si continua propaganda meschina. @Do, daca ar fi prosti, nu ar fi unde sunt acum. Poti sa zici ca sunt orice, dar nu prosti.

Odette  •  24 august 2016, 16:36

Ce dragut esti cand zambesti! :) Va fi super emisiune! Foarte bine ca te vei duce! Emisiunea lui Gadea are audienta cea mai mare, in ciuda tuturor basistilor prezenti aici si oriunde. Vei putea, astfel, sa lamuresti inca o data faptele in fata multor romani. Gadea nu putea sa te rateze:) Aveti, totusi, un punct comun tu si A3: si investigatiilor lor s-au transformat in dosare penale. Pana la urma, e tot ceea ce conteaza. N-o sa-ti ia nimeni gatul, asa cum vad ca se exagereaza aici! :)) Lui Mircea sa-i fie inca o data rusine pentru ce-a zis! Nu-i timid, dar se trateaza si cu dezinfectant, insa fara gluten...

PIF  •  24 august 2016, 16:50

Nea Tolo, cum sa zic, du-te, dar lasa portofelul in masina!

Comentează