Secureanu și-a pus numele pe statuia lui Mihai Eminescu de la Viena – Cum a plătit Noventis, cel mai mare furnizor al spitalului, petrecerea aniversară a băiatului managerului!

Firma care a luat 2,7 milioane de euro de la spital a achitat aniversarea din această vară a copilului lui Secureanu!

sâmbătă, 3 decembrie 2016, 7:03

”Da, i-am trecut numele lui Florin Secureanu pe statuia lui Eminescu pentru că a promis că face o donație importantă. Dar pentru că n-a făcut-o i-am înlocuit numele cu cel al Veronicăi Micle” Laura Hant, fosta șefă a PSD Austria
15310822_1368735979826344_1877935227_o 15281943_1368680013165274_312634193_n

 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În 2012, Florin Secureanu cîștigă un premiu la Viena.

Filmul l-ați văzut, e cel cu care a debutat luni investigația, o peliculă populată cu elogii în limba germană.

Filiera austriacă a promovării managerului de la Malaxa e constantă și puternică.

După 2012, el participă la cîteva festivități ale asociației ”Mihai Eminescu”, condusă de Laura Hant, șefa PSD Austria.

”Florin Secureanu este prieten cu Laura Hant și cu soțul ei, Costică Hant, ambii oameni de afaceri în construcții, dar cu legături cu structurile de putere din România și cu fostele Servicii”, susține o sursă a ziarului.

În 2014, la Viena se inaugurează un bust al lui lui Mihai Eminescu, iar numele lui Florin Secureanu apare pe soclul statuii, pe una dintre laturi!

Pe cealaltă latură este numele familiei Hant.

”A promis că face o donație importantă, dar n-a făcut-o”

”Omagiu adus poetului a cărui operă învinge timpul. Conf. univ. Dr. Florin Adrian SECUREANU, Președinte al fundației Marele Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim”.

Asta scrie la inaugurare pe bustul lui Mihai Eminescu!

– Buna ziua, domna Laura Hant. Ne puteți spune cum a ajuns ca Florin Secureanu să aibă numele pe statuia lui Mihai Eminescu de la Viena?
– Da, a promis că va face o donație importantă pentru Asociație, dar care nu s-a concretizat niciodată.

-Și?
– Noi suntem o asociație serioasă și am decis să-i scoatem numele. I-am scos numele de pe soclu!  Acum este inscripționat numele Veronicăi Miclea!

– Și când i-ați scos numele? Florin Secureanu a fost prezent și la evenimentul de anul acesta, din iunie, de la Viena.
– I-am înlocuit numele nu de mult, în toamnă. Domnul Secureanu a participat pentru că ne-a spus că se afla în vacanță în Austria.

-⁠ De câte ori a participat domnul Secureanu la evenimentele Asociației?
-⁠ A apărut la noi de doi, trei ani.

-⁠ A fost invitat?
-⁠ Nu. Noi avem ușile deschise pentru toți românii.

– Și atunci cum l-ați cunoscut? A fost pe linie politică? Știm că ați condus până acum doi ani filiala PSD Austria!
– Nu a fost pe linie politică. L-am întâlnit de fiecare dată la evenimentele pe care le-am avut cu prietenii Asociației.

-⁠ Cine sunt prietenii Asociației?
-⁠ Diverse personalități. Profesori, artiști, doctori…

-⁠ Cine vi l-⁠a prezentat pe Secureanu?
– Nimeni. Pur și simplu era la acele evenimente, nu știu cu cine a venit, și s-a prezentat singur. Așa cum apare și în fotografii. Suntem deschiși cu oricine dorește să facă poze. L-am întâlnit o dată și la București, în același context.

-⁠ A fost unul dintre susținătorii Asociației?
– E mult spus pentru că nu a donat bani. Noi suntem susținuți de Institutul Cultural Român.

Oaspete de onoare și în iunie anul acesta la Viena

Pe 22 iunie 2016, Florin Secureanu asistă, însoțit de ”Vrăbi”, la evenimentul organizat de Asociația Mihai Eminescu la la Palatul Schonnbrun din Viena.

Participă șeful ICR Austria, șefa ANTREC Marilena Stoian, Laura și Costică Hant, reprezentantul turistic al României la Viena și membri ai diasporei.

Are loc și o paradă de modă în costume tradiționale românești.

Filmul în care Florin Secureanu este prezentat drept binefăcător al asociației este pus pe net, alături de multe alte postări video despre realizările lui de manager de succes  al spitalului Malaxa.

Filme de promovare plătite din banii spitalului

Promovarea pe care Secureanu și-a făcut-o în toți acești ani o fi trecut neobservată la nivel de masă, dar a fost utilă în zonele care l-au interesat și, mai ales, a fost scumpă pentru pacienți.

Fără să știe, pacienții plăteau din buzunarul lor tot soiul de filmulețe omagiale pe net despre Secureanu. 

Pe lista de plăți a spitalului Malaxa sînt mai multe firme care se ocupă de imaginea managerului Florin Secureanu.

Grupul de Arte SRL, cu sediul în București, o firmă cu doi angajați, este una dintre prăvăliile de producție care lucrează pentru el.

”Noi am predat filmul, nu știm ce s-a întîmplat cu el”

15302501_213515012424104_475003606_o
Factură de 4.450 de lei prin care spitalului Malaxa i se cer bani pentru filmari transformate in imagini omagiale pentru Florin Secureanu. In total, Malaxa a dat 10.000 de euro pentru SC Grupul de Arte, firma lui Alexandru Tomescu, prieten al managerului, si doar una dintre cele care i-au promovat imaginea lui Secureanu.

În lista furnizorilor Malaxa, Grupul de Arte SRL a încasat de la spital 46.714 lei.

„Ni s-au solicitat o serie de producții pe parcursul renovării spitalului Malaxa”, susține Elena Murărescu, reprezentanta firmei pe care o conduce împreună cu soțul său.

10.000 de euro a plătit Malaxa firmei Grupul de Arte SRL pentru filmări care s-au transformat în elogii la adresa lui Florin Secureanu 

”S-au făcut respectivele filmări. Pe urmă ni s-a solicitat o altă filmare când s-a supraetajat spitalul. Am lucrat la fel și la Spitalul Universitar. Totul a fost inclus într-un film de genul <cum s-a schimbat pe parcurs spitalul>. S-a făcut un film de sinteză, inclusiv cu dotările de ultimă generație ale spitalului”, povestește ea.

De fapt, imaginile au devenit filme omagiale ale managerului Florin Secureanu, de genul celor care circulă pe net sau au fost prezentate la diverse gale, precum cea din Austria.

”Nu știm ce s-a întâmplat cu respectivul film, deoarece treaba noastră s-a încheiat în momentul predării lui”, spune Elena Murărescu.

”Petrecere exclusivă de 30 de persoane”

Felul în care Secureanu a folosit banii publici ai spitalului pentru propriile interese s-a multiplicat la nesfîrșit.

Gazeta este în posesia unei facturi de 3.144 de lei de la SC Megazone Concept SRL, un loc unde se organizează petreceri, achitată de SC Noventis.

15293341_213518752423730_243097925_o
3.144 a achitat SC Noventis în iunie acest an pentru ziua de naștere băiatului managerului Secureanu.

Factura reprezintă plata pentru petrecerea care a avut loc în 16 iunie 2016 pentru băiatul cel mic al managerului Secureanu!

Pe factură scrie ”Organizare petrecere exclusivă, 30 de persoane, 7 jocuri și Băuturi protocol”.

2,7 milioane de euro a primit Noventis de la Malaxa pentru livrarea de  materiale medicale

”Mihai Meșner, patronul lui Noventis, este amic intim cu Secureanu. Era toată ziua în spital la noi”, relatează o sursă din Malaxa.

”Patronul Noventis era nelipsit de la petrecerile lui Secureanu”

Noventis, cel care a plătit petrecerea băiatului lui Secureanu, este cel mai mari furnizor al spitalului, cu 12.136.000 de lei încasați de la Malaxa!

Firma livrează practic toate materialele sanitare folosite de către spitalul public, de la seringi la branule și de la dezinfectanți la tifoane.

”Contractele cu Noventis l-au interesat mereu pe Secureanu în mod special. Meșner era nelipsit de la petrecerile și aniversările managerului”, spun oamenii din spital.

Potrivit lor, de mai bine de cinci ani, Noventis avea exclusivitate nedeclarată pentru livrările de materiale medicale la Malaxa.

Secureanu și Meșner sînt și colegi în Fundația Internațională Omenia, a Minodorei Ilie.

Organizația, una amețitoare ca distribuție, o combinație de oameni din medicină, servicii secrete și politică,  include multe dintre personajele de pe lista de prieteni, furnizori sau protectori ai celui care a fost vreme de 9 ani manager la Malaxa!

Cînd a fost prins cu banii pentru care este judecat, Sorin Oprescu a invocat numele Minodorei Ilie și a acestei fundații care pare o glumă, dar nu e.

Numele lui Florin Secureanu a dispărut de pe siteul fundației unde era Prim-Vicepreședinte.

 

 

 

Vezi și precedentele articole publicate de Gazetă despre acest caz:

  1. Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
  2. Jurnaliștii sînt dați afară de bodyguarzi din curtea spitalului Malaxa, alte înregistrări cu managerul Secureanu!
  3. Spitalul Malaxa a plătit 10 contracte cu firma de bijuterii Yarouse Jewellery ca să curețe instrumentarul de la Ginecologie-Sterilizare! – ”A fost fictiv! Cadouri pentru Vrăbi, iubita managerului Secureanu”
  4. ULTIMA ORĂ: DNA a descins astăzi dimineață la Malaxa! Sînt vizate zeci de contracte ale spitalului
  5. FACTURI: Spitalul Malaxa a plătit 6.000 de lei ca să slăbească nepoata lui Secureanu și  25.000 de lei pe operația mătușii lui ”Vrăbi” la clinica privată de top Monza! Medic acuză falsificarea semnăturii!
  6. Blaga și Gorghiu i-au inaugurat căminul privat de bătrîni, Oprescu și Onțanu l-au alimentat cu bani de la primării! În acest timp, Secureanu amenaja bucătăria spitalului cu o firmă de jocuri de noroc – La mulți ani, România!
  7. Casa lui Secureanu făcută cu banii spitalului este pustie. ”Deconta pînă și facturile de la Leroy-Merlin și Bricostore!” – Unde a dispărut?

Comentarii (63)Adaugă comentariu

ciupi  •  3 decembrie 2016, 7:34

de oameni ca asta - si cat de multi sunt, Dumnezeule! - zau ca trebuie sa ne fie mila!

ion n.induplecatu  •  3 decembrie 2016, 7:35

Mare om mare caracter!impostura,minciuna si ipocrizia apanaje ale lui securica.

critasiros  •  3 decembrie 2016, 7:41

Omul are caracter și talent de politician. Mulțumim pentru toate distinse domn Secureanu!

Holostencu  •  3 decembrie 2016, 7:54

Degeaba ai dacă nu ştiu şi ceilalți.

dan  •  3 decembrie 2016, 8:14

omenia...oh, the irony

basilicus  •  3 decembrie 2016, 8:28

Nimeni nu a stiut, nimeni nu stie, toata lumae si-a facut treaba!

liviu  •  3 decembrie 2016, 8:47

tolo... De misu lucan de la Cluj când te ocupi? Cred ca Secureanu e mic copil pe lângă ăla.

gigelos  •  3 decembrie 2016, 9:15

Omul e baiat fin , baiat cult , e interesat ,investeste in cultura si voi va luati de el . Sa va fie rusine !

naomi carapace  •  3 decembrie 2016, 9:17

*** *** ***. si l-au acoperit cu totii, nu putea obtine bani pentru ***, pian si alte ***ii fara semnaturi de directori economici, contabili, secretare. Un *** roman ***, cu duhoare sri

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cc  •  3 decembrie 2016, 9:28

Domnule Tolontan - te rog din suflet - incearca sa ne tii la curent cu demersurile care se fac pentru a fi gasit acest individ. Bine, asta in masura in care nu-l ajuta pe el sa se sustraga de la a fi prins. Presupun ca-l cauta niste baieti sa-l intrebe ce si cum. Multumesc!

antonia  •  3 decembrie 2016, 9:38

*** asta de ce nu e in arest alaturi de Vrabi?! Acum nu-l mai revendica nimeni, nici Masoneria, nici Securitatea, nici partidele politice, zburda liber cu banii furati din bugetul sanatatii si numanui nu-i pasa! Cum *** de face, ca de cate ori ies la suprafata orori de felul asta, personajele sunt "FOST" lucratori ai Serviciilor, Structurilor, Sistemului, etc. ?!!! In timp ce noi muncim pe salarii de mizerie si suntem umiliti de indivizi de teapa astuia, dupa 27 de ani de "democratie", PSD e in fruntea clasamentului in sondaje, popii se asociaza cu infractorii, in spitale se moare pe capete, scolile se darama, copiii sunt ucisi cu sange rece de un stat criminal, parac e sfarsitul lumii.... Oare cand vor inceta toate astea....?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adi  •  3 decembrie 2016, 9:46

Ok, am înțeles deja, omul a făcut multe nenorociri. Acum aş vrea ca următoarele episoade ale anchetei să atingă şi o altă latură: legăturile cu cei care l-au susținut în acest post şi cum au reuşit împreună să sifoneze atâția bani. Fiindcă e imposibil de crezut că niciun primar general sau de sector, niciun om politic sau un SRI nu ştia de măgăriile lui Secureanu.

Danescu  •  3 decembrie 2016, 9:49

Urat, Tolo! Ai inceput pana la urma si tu campania electorala? Vad ca ai trecut de etapa lipirii de afise.

alex  •  3 decembrie 2016, 9:50

"mai grav e ca multi si-ar vinde sufletul pe-un loc in mafie". inclusiv multi din cei care citesc.

Bucur Loredan  •  3 decembrie 2016, 9:50

Daca as fi politician in Romania si mai ales Ministru de Finante,as intra in pamant de rusine,dupa aceste dezvaluiri echipei TOLO.Nu cred ca as putea merge pe strada la ''munca''decat cu capul plecat in pamant.Gandul meu ar fi la cei cateva milioane de romanii care castiga 800 de lei lunar si platesc, obligati de statul roman,50-60 de lei lunar pentru ''sanatate''.Se apropie sarbatorile,cred ca multii dintre politicienii romanii merg in judetele lor sa participe impreuna cu familia la bucuria adusa de noul an.Oare bunicii lor,care au luptat pentru o Romanie curata,nu le bat obrazu cu degetul''ma copile de ce ne faci familia de ras si furi ca un talhar de la gura saracilor''.Eu din pacate nu mai am bunicii,pentru mine bunicii au fost lumina ochilor mei,i-am iubit neconditionat.Pana la urma cred ca ave doua Romanii:una cu oamenii cu credinta in dumnezeu,pentru care banul este un mijloc de existenta si FAMILIA unita si sanatoase este esenta vietii SI O A DOUA ROMANIE FORMATA DIN FOSTII COMUNISTII SI SECURISTII,CARE I-AU OMORAT PE CEAUSESCU PENRTU CA NU PUTEAU JEFUI ROMANIA.SARACA TARA BOGATA.Cu respect pentru echipa TOLO.

dana  •  3 decembrie 2016, 9:59

@ciupi, nu de ei tre sa ne fie mila, ci de noi. Noi sintem vai de noi ca ii lasam pe toti securenii sa ne calce in picioare

stefania  •  3 decembrie 2016, 10:02

ar trebui sa dau in judecata statul roman sa imi dea CAS inapoi... ma simt furata; sunt furata. Nu folosesc serviciile medicale, nu ma duc la doctor, nu iau retete compensate. Si aceste zerouri absolute, creesc in dimensiuni pana fac poc.

vasile  •  3 decembrie 2016, 10:05

pedeapsa maxima pentru secureanu

Cătălin Tolontan  •  3 decembrie 2016, 10:08

@Adi: buna remarca! Unii dintre protectori au aparut deja. Cind Sorin Oprescu pompeaza bani fara numar din bugetul Bucurestiului in spital si cind il numeste pe Solomon Wigler, omul sau de incredere, in CA la Malaxa, iar Corpul de Control al Primariei nu descopera nimic, asta e o evidenta protectie institutionala. Observatia ta este corecta, nu putea fi singur vreme de 9 ani facind asa ceva, si vom continua sa sapam.

Liana  •  3 decembrie 2016, 10:10

Această anchetă ne arată modul în care cei lipsiți de orice fel de respect față de poporul român (unii activiști ai PCR, unii securiști, inclusiv Secureanu, angajații din primării, ministere și alte structuri) și-au continuat nestingheriți obiceiurile de dinainte de 1989, urmând cu tupeu sloganul lor din 1990: ”la vremuri noi, tot noi”..

Cătălin Tolontan  •  3 decembrie 2016, 10:30

@Bucur Loredan: intr-un punct sintem intr-un dezacord ferm du dvs: Ceausescu nu era paznicul integritatii, dimpotriva, coruptia era o constanta in anii sai, incurajata de saracie si de abuzurile unei clase conducatoare care nu avea nici cel mai mic respect pentru viata semenilor sai!

Cristina  •  3 decembrie 2016, 10:50

Nu inteleg de ce nu a fost găsit până acum Secureanu. Unde este? Nu ar fi trebuit procurorii să se alarmaze ca e posibil să piardă un infractor de o astfel de mărime? De ce nu îl caută nimeni? Sau se pregătește un deznodământ gen Condrea?

johnneil  •  3 decembrie 2016, 10:59

Nu se putea un nume mai potrivit sa aibe. Auzi? SECUREANU...

stefania  •  3 decembrie 2016, 11:00

@TOLO, vreau sa iti spun un lucru: pagina ta online e km 0 al drumului impotriva acestor tipuri de lucruri; poate uneori ti-e teama sa le spui, uneori sa publici comentariile; asta-i modul in care iti castigi existenta. Esti un pericol pentru acesti tip de oameni; dar face parte din meseria ta si cum spunea Kazantzakis "priveste frica in fata si ea va fugi de tine". Mi-e ciuda ca suntem obligati sa plecam din tara, desi asta e o lectie de autodisciplina si autocontrol. Avem in tara parintii nostri batrani sau mormintele lor... avem casele pe care le-am facut din truda nostra, din economiile noastre, din joburile noastre obtinute fara pile...si fara salarii colosale. Imi doresc ca acest buboi sa se sparga, ca se se vindece Romania... Imi doresc ca romanii sa se intoarca acasa, pentru totdeauna, cu ce au invatat sa ajute. Nu pot sa inteleg cum e posibil ca acest curent ii ia pe toti politicii de cum ajung pe val; nu inteleg cum isi pierd toata umanitatea si nu se mai gandesc la semenii lor aflati in nevoie; Caci nu e nevoie de milioane de euro ca sa traiesti, iar ca sa mori, cu atat mai putin. iubesc Romania ... cenusie si trista

haideusicfr  •  3 decembrie 2016, 11:04

La Cluj vin ajutoare alimentare de la UE. Aia le doneaza ,le aduc ,*noua* (Primariei) ii revine sarcina sa le distribuie. E vorba de faina , un pic de ulei,o punga de zahar ,conserve ,in fine ,destinate pensionarilor cu pensii mici . la inceput s-au distribuit langa gara din Cluj .La clubul pensionarilor. Acolo de dimineata pana seara cei mai * tineri *,joca table ,sah,etc.Foarte bine . S-a mutat (centrul de distributie) in Piata Marasti la fostul cinematograf. Nici acolo nu a fost rau.Aceeasi poveste. Acum e in Someseni la capatul Clujului pe o strada uitata de D* zeu laturalnica ,nu este numar pe poarta ,iar functionarii sunt grabiti si nu totdeauna respecta programul. Cum poate un *batranel* de-al nostru sa ajunga acolo ,sa caute ,sa gaseasca si apoi cu plasele pline ( datorita UE si nu noua !) sa vina inapoi? Asta asa ..de chestie.

bogdan  •  3 decembrie 2016, 11:04

incep sa ma gandesc ca nu s-a emis mandat de arestare pana acum pentru ca sunt prea aproape alegerile. n-are poporul nevoie de stiri bomba despre coruptie chiar acum in prag de alegeri, ca te pomenesti ca nu mai voteaza cum trebuie.

ioan  •  3 decembrie 2016, 11:10

Puneti o poza cu vrabi, nu fiti caini

haideusicfr  •  3 decembrie 2016, 11:15

Romania ceausista nu a fost o tara bogata. Era ultima tara comunista sau nu din Europa. Ceausescu a murit pentru ca a fost un criminal .Pe linie de partid a dat ordinul criminal ca armata sa fie scoasa in strada cu ordin de razboi. A fost singurul dintre sefii comunisti care n-a priceput ca s-a terminat. Cazuse *Zidul Berlinului*. Se poate compara Ceausescu cu Gorbaciov ? Cu inginerul Gorbaciov ,care a inteles ca nu se mai poate asa. Rusia de acum nu e la nivelul URSS-ului de atunci cel putin in ce priveste respectarea drepturilor omului. Dara-mi-te Romania ceausista de atunci ? Cei ce au profitat atunci ,profita si acum de slabiciunile unui sistem nepus inca la punct. Mereu vrem sa faca ltii ce ar trebui sa facem noi. Nu vreau sa ma dau exemplu nicidecum ,dar eu ascultam seara de seara Europa libera cel putin cu 10 ani inainte de 21 Decembrie. Ticalosii aceea de *** ai lui Ceausescu nu erau constienti de ce se intampla ? Ar fi multe de discutat ,dar sa-l regrete cineva pe Ceausescu e prea de tot.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  3 decembrie 2016, 11:30

Atentie la nuante. "Nu demult, in toamna": adica i-au schimbat numele, cel mai probabil, in noiembrie. Cum Secureanu a aparut in gazeta pe duminica, 27 noiembrie, as merge pe-un pariu ca i-au schimbat numele pe 28, 29 sau 30... daca-mi dai cota buna.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  3 decembrie 2016, 11:31

erata: in gazeta de duminica, nu pe duminica.

haideusicfr  •  3 decembrie 2016, 11:33

Blasfemie ! Sa pui numele acestuia alaturi de Eminescu. La festivitati ,suntem cei mai buni.sa *ne * facem poze ,sa taiem panglici , comemorari , discursuri patriotice ,etc .

IL_VALACHO  •  3 decembrie 2016, 11:47

Primul lucru care ar trebui facut,sa i se confiste tot,pana la ultimul leu,si numai dupa aceea condamnat in conformitate cu gravitatea faptelor comise.Capuse ca acest individ nu trebuie iertate,sa li se ia totul,chiar si izmenele de pe ei,fara mila sau indurare.

tolo  •  3 decembrie 2016, 11:54

@catalin avem respectu' clasei conducatoare de acum, multumim! in fara de cativa jurnalisti care incercati sa faceti lumina, 90% din romani se descurca tot ca-n comunism(doar ca pot *** pe internet cat de rau este si cat de mult se fura/ "libertate"), numai ca o duc mai rau.ceilalti 10%( unii realizati prin multa cinstita,omenosi si care-si vad de treaba lor), iar altii ptunii la numar, parveniti au grija sa ne tina morala despre cat de rau era in comunism....eram mic, cu o galagie de prieteni pe vremea aceea, dar eu nu-mi amintesc sa moara lumea de foame ca acum( marea masa...da,stiu, toti sunt niste putori).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  3 decembrie 2016, 12:15

Catalin , vin alegerile , vin ,, ai nostri '' , mai are si nea Secu de stat 1 saptamana pitit pe la Poaiana , pe unde o fi . Apoi : are nea Secu guvern , parlament , primarie generala , primarii de sector , prefect , bai ia mai lasati-ne pe noi sa avem grija de tara ... ramane Dl Presedinte , daca nu-l suspenda astia , ceva servicii , noi la TV si gata , se cam termina din pacate ... ne meritam soarta

haideusicfr  •  3 decembrie 2016, 12:58

*gigelos*. Nu cred ca e atat de dramatic. Pe asta l-au lasat din brate toti. Daca l-au tinut .Eu unul nu cred. E un smecher ,ce a profitat de linistea dimprejurul lui si a profitat. Mai sunt destui ,o societate 100% corecta nu exista nicaieri. Nici chiar ca la noi ,dar e iluzoriu sa credem ca un ziarist fie el Tolontan poate schimba fundamental o societate intreaga. Nu ne poate cadea in gratii noua celor de pe acest forum in totalitate ,dara-mi -te unei tari intregi cu o mentalitate distrusa si bolnava. Asta e gata ,nimeni nu-si va mai permite sa aiba legaturi cu el. O victorie castigata ,dar nu un razboi.

Anonim  •  3 decembrie 2016, 13:10

Era vizibil cu ochii liberi, de la modul cum venea copilul la sciaka cu ditamai masina de mare firma, de la notele lui, de la modul cum se imbraca acest impistor, ca ceva nu e in regula. Dorm ciada si sri, ani, sie , dna si toti, si noi...

Adrian  •  3 decembrie 2016, 13:27

Pagina veche( snapshot 9 octombrie 2016) a fundatiei Omenia salvata pe Archive.org il afiseaza pe Secureanu ca Vice Presedinte: https://web.archive.org/web/20161009182526/http://omenia.ro/ Deci schimbarea e abia facuta.

lord belial  •  3 decembrie 2016, 13:28

auzi la atasatii romani din viena - ca ei au usile deschise pt toti romanii acum cativa ani, ii cautam de mama focului si nu raspundeau la telefon. dar-ar branca in ei

Cătălin Tolontan  •  3 decembrie 2016, 13:34

@stefania: multumim! Plecarea in strainatate, ruptura dintre parintii care pleaca si copiii care ramin, si invers, este una dintre marile tragedii ale acestei tari. Nu doar ca ne diminuam dramatic competenta medie, dar ne afectam vointa, pentru ca vointa, autocontrolul si autodisciplina, exact asa cum spui, sint calitati ca sa indraznesti sa incepi o noua viata. Prin cei care emigreaza, ne pierdem nu doar creierele, ci si vointele de a schimba lucrurile. Ne ramine fiecaruia sa facem ce credem ca e drept, legal si onest.

Liana  •  3 decembrie 2016, 14:12

Oare ce am putea face concret noi, oamenii obișnuiți, pentru ca toți românii să fie măcar respectați (ideal ar fi să fie și sprijiniți și protejați) în România de către autorități? Votul și corectitudinea personală sunt esențiale, dar nu și suficiente. Vă mulțumesc pentru că ne-ați oferit una dintre cele mai ”indigeste psihic” anchete de până acum. Mi-a reamintit umilințele pe care ni le aplicau zilnic înainte de 1989 aceste ”metastaze umane” răspândite în toate structurile de conducere ale țării noastre bolnave de cancer. Și acum le răbdăm, însă unii ne-am câștigat în 1990 libertatea de a nu mai fi iobagii lor, ci doar sponsorii lor (din interiorul și din afara țării). Sper că poporul român se va vindeca de acest cancer operat, în care tumora principală a fost extirpată, însă metastazele s-au înmulțit neinhibate.

dan dp  •  3 decembrie 2016, 14:15

...Nicio mirare!...Indivizi ca asta cu care sistemul isi asigura veniturile ilicite sint multi,multi si peste tot!...Si cu atit mai periculosi si rafinati cu cit sint "Gulere Albe"!...Iar cei care ne inseala, constant, asteptarile sint tot din sistem sau daca nu... sint "straluciti" absolventi de parti care frizeaza penibilul si ignoranta profesionala!...Ex: De ce a transferat Ponta spitalele lui Oprescu???...Ghici, ghicitoarea mea!...Credeti ca va demonstra cineva, ceva???...Nici nu vor si nici nu pot!...

Ana  •  3 decembrie 2016, 14:19

Șocant :( Bravo GSP! Mi-am făcut abonament pe câteva luni ca să susțin munca dvs. ...poate încet încet se mai schimbă lucrurile. Continuați presiunea asupra instituțiilor publice!

mas  •  3 decembrie 2016, 14:23

...intai ar trebui confiscate averile acestor *** si apoi ,ei , daca le vor inapoi, sa faca dovada ca le detin legal...ei sa faca dovada...justitia greseste , se pare ca noi tb sa dovedim ca sunt obtinute ilicit si apoi le confiscam daca le confiscam, degradate, impartite cu x detinatori, sotii, amante, copii care vezi doamne nu au unde sta. Cred ca ar tbui sa inversam putin ordinea. Iar aceste vile ar trebui transformate in scoli, crese, sau cazare pt cei care fac tratamente pt cancer sau alte boli, ar trebui sa le reintroducem i circuitul legal

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

unparinte  •  3 decembrie 2016, 14:28

Nu stiam de unde cunosc personajul. A avut baiatul la scoala 3(Titulescu) pana acum vreo 2 ani. Cine intra cu masina in curtea scolii ca pe mosia personala desi e interzis? Nici macar microbuzele cu care merg in excursii nu au voie, copiii sunt aruncati pe bulevard cand se intorc de undeva. Pacat ca am aruncat revista scolii, sponsorizata de dnul, puteati gasi un interviu cu el luat de fiul sau (presupun acelasi cu petrecerea din articol). Ba nu, o puteti gasi pe site-ul scolii http://www.scoala3titulescu.ro/wp/wp-content/uploads/2015/03/NEW-IMPACT-2000_numarul-4_v02_web.pdf Penibil. Macar l-a chemat cineva sa dea vreo explicatie sau scapa doar cu demisia?

gigelos  •  3 decembrie 2016, 15:12

@haideusicfr - prietene , cade el ,,rau'' , cade și Dom doctor ,, haide domne '' . Exclus ! O sa se împiedice puțin și atat

Cătălin Tolontan  •  3 decembrie 2016, 15:40

@Ana: va multumim!

ANDREI  •  3 decembrie 2016, 15:44

De ce mai este liber *** care a deturnat milioane de euro in buzunarul lui. Bani care ar fi ajutat spitalul . sa fi recuperati toti banii, sa i se confiste absolut tot. Iar cei care l-au ajutat, sa fie condamnati la ani grei de puscarie. daca am fi fost in vremuri trecute ar fi fost impuscat de 100 de ori. BRAVO TOLONTANE DEMASCA-I PE TOTI NEMERNICII DE TEAPA LUI SECUREANU....SUCCES

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Unparinte2  •  3 decembrie 2016, 15:54

Pt unparinte: sa vedeti cum intra la Vianu in curte, cum vrabiuta venea si la sedinte si la deschiderea anului, si la serbari, as mai avea dar mi e jena de jena unora acum...ce sa mai, sintem de tot risul! Eu as verifica si cum a intrat copilul lui la Vianu, 180 candidati pe 30 locuri. Jenant, ce sa mai!

Dan  •  3 decembrie 2016, 16:14

El e psihopat.deci irecuperabil Vinovati sunt cei ce i- au permis toate astea Un biet picmeu Cati medci in tara ca el sunt?- multi Vinovatii fara vina= noi- pt ca nu luam atitudine Ne conduc si fura oameni bolnavi Nu doresc sa il gaseasca- fiind prea multi legat de el- nu singur a furat

costel  •  3 decembrie 2016, 16:46

Domnule Tolontan, urnariti cum se fac angajari la ISCTR, e o cutuma, ai angajezi, ai dijmuiesti dupa care organizezi un concurs si promoveaza cei ce erau angajati anterior .O astfel de procedura s-a aplicat in ultimi 3 ani, iar momentan se deruleaza un astfel de concurs, urmariti site-ul institutiei .

Comentează