Medic de la ”Universitar”: ”Vrăbi a lui Sorin Oprescu a devenit fără concurs managerul celui mai mare spital din România”

Reacțiile corpului medical după ce primul șef de spital numit de ministrul sănătății, Florian Bodog, este Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu

duminică, 5 februarie 2017, 7:02

UPDATE: Ministrul sănătăţii, pentru News.ro, despre numirea Adrianei Nica manager la SUUB: „M-am consultat cu consilierii mei, a fost o singură propunere. Trebuia numit un interimar până la organizarea concursului”

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

„Guvernul Grindeanu nu e vinovat. Vinovați sunt cei care au făcut campanie de dezinformare” Călin Popescu Tăriceanu

 

”Miercuri seara nu se știa nimic. Joi dimineață, la raportul de gardă, am fost anunțați că noul manager al spitalului este Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu” Medic din Spitalul Universitar de Urgență

Faptele nu dezinformează.

Faptele sunt încăpățânate.

În timp ce sute de mii de oameni ies în stradă, regimul denumit generic Liviu Dragnea își vede de drum.

Întâi, Senatul respinge Ordonanța ministrului Vlad Voiculescu, prin care se stabileau criterii mai exigente pentru numirea managerilor de spital.

Apoi vine rândul Guvernului Grindeanu să preia mingea ridicată de Parlament.

Florian Bodog, ministrul sănătății, începe numirile. În numele lui Sorin Oprescu!

2

Cel dintâi șef de spital instalat de ministru se numește Adriana Nica. Presa sesizează. Nica este iubita și partenera de viață a lui Sorin Oprescu.

Dar nu-i interesează dacă opinia publică află. Pentru că mesajul e unul dedicat sistemului medical.

O simbolistică a Puterii pentru ca toți medicii să înțeleagă cine e jupân: primul manager numit în mandatul lui Bodog este partenera lui Oprescu!

Cea dintâi numire semnată de noul ministru, la cel mai mare spital, este o relație necamuflată a lui Sorin Oprescu, el însuși fost director al spitalului și primar în mandatul căruia firmele controlate de fratele și de fiul său au infiltrat sistemul românesc de sănătate.

1.200 de paturi are Spitalul Universitar de Urgență, cel mai mare din România

Numirea Adrianei Nica ia prin surprindere pe toată lumea din spital.

Pentru că managerul celui mai mare spital din România este instalat fără concurs și practic în secret față de personalul cu care urmează să lucreze.

Știți ce înseamnă asta. Repede, peste noapte, în secret.

Lucrurile se repetă.

”Câteva luni am sperat, dar acum îmi dau seama că nu putem scăpa de tentaculele lui Oprescu”

Dialog purtat joi, 2 februarie, cu un medic cu mare vechime, care dorește să relateze ce se întâmplă în Spitalul Universitar, unde el s-a format, a crescut și a devenit un  nume.

-Bună ziua, domnule doctor! Ce s-a întâmplat?
-S-a întâmplat că Spitalul Universitar s-a trezit peste noapte cu un manager nou!

-Cum adică peste noapte?
Miercuri seara am plecat din spital și nu se știa nimic. La raportul de gardă de joi dimineața am fost anunțați că avem un manager nou în persoana medicului Adriana Nica. Un nume care nu a fost vehiculat niciodată pentru această funcție!

-Și unde-i problema?
-Secureanu o are pe Vrăbi, Oprescu, pe Adriana Nica. Pot spune că Vrăbi a lui Oprescu a ajuns fără concurs managerul celui mai mare spital.

3
Lanțul protecțiilor. Florin Secureanu o proteja pe ”Vrăbi”. La rândul său, Secureanu era protejat de Oprescu. Iar fostul primar, chiar din calitatea de cercetat de către DNA, îi face drum încă Adrianei Nica, pe care medicii din Spitalul Municipal o numesc ”Vrăbi a lui Oprescu”.

-Medicul Adriana Nica nu are competențe de manager?
-Adriana Nica este un medic cu o ascensiune fulminantă în ultimii doi ani. Nimeni dintre noi, oricât de bun ar fi în specialitatea lui, nu ar fi putut să ajungă atât de repede șef de secție și apoi manager de spital. Nu are nicio competență în management. Și vorbim despre cel mai mare spital din țară! La ce asistăm aici?!

-Spuneți-ne dumneavoastră la ce credeți că asistăm.
-Nu mai am nicio speranță că se va schimba ceva în sistemul de sănătate. Pentru prima dată în viața mea am început să aplic pentru un post în străinătate. Nici mie nu-mi vine să cred că am ajuns să-mi doresc să plec din țara mea. Deși nu mai sunt la vârsta tinereții, vreau să mai salvez ceva din cariera mea de medic și din viața mea de om.

-Nu sunteți subiectiv? Până la urmă, nu e corect să judecăm oamenii în funcție de cei cu care stau în casă.
-Eu v-am dat elemente clare legate de cariera doamnei Nica. Am trăit câteva luni în care noi, medicii de aici, am respirat un aer ceva mai curat. Prin această numire ne-am crispat din nou. Realizăm că nu vom scăpa niciodată de tentaculele lui Sorin Oprescu.

De ce solicitați să faceți aceste declarații cu numele confidențial?
-Gândiți-vă că a trecut un an și jumătate de când Sorin Oprescu a fost arestat. Și nouă ni se aruncă în față o astfel de numire. Ce mai mare probă de putere vreți? Cum să avem încredere că se poate schimba ceva?

Coleg de la ATI, perplex după numire

Decizia numirii Adrianei Nica este parafată la minister miercuri, 1 februarie dimineața, de ministrul sănătății, Florian Bodog.

Un alt medic, coleg cu Adriana Nica la ATI, se declară și el șocat de instalarea noului manager.

”Adriana Nica are o ușoară activitate medicală și un simulacru de activitate științifică” Doctor ATI din Spitalul Universitar

În 2016, Adriana Nica publică 4 cărți de specialitate în calitate de coordonator.

Dintre acestea, lucrarea ”Particularități ale managementului perioperator la pacientul cu boală hematologică nononcologică” îl are ca autor pe Sorin Oprescu.

Patru cărți într-un an nu e totul.

Un articol științific la trei săptămâni, neîntrerupt, vreme de doi ani

Nica are și două cărți, tot în 2016, în calitate de coautor, iar în 2015 și 2016 publică o lucrare la trei săptămâni în revistele științifice.

Un articol științific la fiecare trei săptămâni, fără pauză!

34 de lucrări in extenso în reviste științifice a publicat Adriana Nica în 2015 și 2016

”Nici dacă stătea și scria non-stop zi și noapte, nimeni nu ar fi reușit să publice atâtea cărți și lucrări științifice într-un timp atât de scurt ca Adriana Nica” Medic ATI de la Spitalul Universitar de Urgență

În momentul numirii ca manager, Nica este șeful Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Împrumuturi de 660.000 de euro

Conform ultimei declarații de avere, Adriana Nica deține împrumuturi de 660.000 de euro.

Adriana Nica apare ca martor în dosarul de corupție al lui Sorin Oprescu.

Acestea conțin, conform procurorilor DNA, mențiuni ”necorespunzătoare adevărului”.

Unul din imobilele pe care procurorii pun sechestru asigurator în dosarul lui Oprescu aparține Adrianei Nica.

Și-a susținut teza de doctorat în fața lui Nicolae Bănicioiu

Cariera Adrianei Nica este strîns legată de cea a lui Sorin Oprescu și de prietenii acestuia din guvernele PSD.

În 2015, ea își susține teza de doctorat în fața lui Nicolae Bănicioiu și a lui Dorel Săndesc, ministrul și secretarul de stat al Guvernului Ponta.

Tot în 2015, în vară, după moda din spitalele românești de a crea atâtea secții câți șefi trebuie unși, secția de ATI de la Spitalul Universitar este împărțită în trei.

Iar Adriana Nica e numită șeful secției ATI 2.

Pe 30 octombrie 2015, în ziua în care are loc incendiul de la Colectiv, Adriana Nica își dă demisia și este înlocuită cu doctorul Letiția Coriu.

În februarie 2016, Nica revine la spital, în același timp în care se întoarce în spital și Oprescu, care reprimește drept de practică.

Se reia procedura și e numită din nou șef secție ATI.

Fosta șefă, Letiția Coriu, primește, pe o rută de consolare, poziția de șef secție ATI la Spitalul Colțea.

Nu e complicat.

Spitalul Colțea depinde de ASSMB, structură creată de Sorin Oprescu, când și-a luat la Primărie cele 19 spitale cu un buget de 1 miliard de euro pe an.

Iar acum, Adriana Nica face pasul zeilor și e instalată drept șef al celui mai mare spital din România.

Oprescu i-a fost șef de comisie academică

Evoluția profesională a Adrianei Nica este cu adevărat reamarcabilă. În doi ani devine, de la un simplu medic, doctor în medicină și manager!

Gazeta discută ieri, de mai multe ori, cu Adriana Nica.

În ciuda insistențelor ziarului, ea refuză, pe parcursul zilei, să comenteze numirea ca manager la Spitalul Universitar de Urgență.

 

Comentarii (171)Adaugă comentariu

cati  •  5 februarie 2017, 14:02

sa intelegem ca doctorul care a dat interviul sub anonimat ...isi dorea el postul???de ce nu spune si cum il cheama asa poate ar afla si dansul ce opinii ar avea colegii despre dansul! poate nici dansul nu este asa de bun cum vrea sa se creada!

Rapidulet  •  5 februarie 2017, 14:03

Vlad Voiculescu inapoi, ministrul sanatatii! Iar numirile sa se faca prin concurs, nu toate *** si toti lingaii pe linie de partid care impart banii pe persoana fizica si pe la sediile de campanie. Nu v-ati saturat cum arata sistemul medical din Romania! Nu v-ati saturat cati romani au murit pentru ca numirile se fac pe linie de partid!

Florin Neamtu  •  5 februarie 2017, 14:06

Parca m-ati teleportat intr-o alta era cu articolul asta. Da' Oprescu nu e in puscarie? S-au doar am visat eu? nu sunt ironic, chiar nu mai stiu ce dracu' s-a mai intamplat cu el ... cum de mai are asa influenta? Iar apoi, si daca a iesit din puscarie, e posibil din punct de vedere legal, sa revina la aceleasi pozitii de conducere in sistem? E posibil prin lege asa ceva? Odata ce ai facut puscarie (sau condamnat definitiv) pentru furt, nu mai poti fi "fit for purpose" pentru management de institutii publice.

StefanCM  •  5 februarie 2017, 14:09

Guvernul asta trebuie sa plece. Intr-o luna de zile au facut o demonstratie de forta de foarte prost gust, incercand sa desfinteze coruptia, si dupa cate vad reluand vechile practici din spitale, unde nu calitatea si experienta doctorilor conteaza, ***. Doctor sa fii, si sa iti faci meseria corect si fara prietenii cu beneficii, cred ca iti sta in gat sa mai mergi la spital cand iti vine tura, cand stii ca nu ai nici o sansa sa evoluezi in cariera daca nu pupi cizmele cu care unii calca in picioare orice principiu si regula de bun simt, pe langa legile in vigoare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

je_pesimistul  •  5 februarie 2017, 14:18

Ce poate face o mana fermecata in lumea asta ! E suficient sa te atinga si..... tu vei fi aleasa/alesul in Romania , in orice domeniu !

Razvan  •  5 februarie 2017, 14:24

Domnule Tolontan, l-ati criticat si pe Vlad Voiculescu, inteleg ca asta e rolul presei sa semnaleze atunci cand cred/au informatia ca exista derapaje dar o comparatie intre fostul ministru tehnocrat si actualul ministru PSD isi mai are rostul, avand in vedere ca din 2 miscari de pix s-a cam anulat pasii inainte facuti in ultimele sase luni ?

Dreamer  •  5 februarie 2017, 14:25

StefanCM Ardealul a facut numai Rau tarii de 1000 de ani. M-am Saturat sa ne sacrificam pentru ei . Multi Medici ne-am intoarce in Tara daca am fi platiti decent. Dar nu, ne vreti raul doar ca votam psd . Ruptura e definitiva. Se va termina cu razboi cred.

Andrei  •  5 februarie 2017, 14:26

@zava Gresit! Personal nu as vota in veci un om ca Orban. Nu sunt de acord cu ordonantele. Insa problema e principiul. Ai un politician. La 5 zile dupa nominalizare anunti presa, ii faci dosar, dupa 6 luni de la alegeri e "achitat". Principiul te face sa te intrebi, daca oare Antonescu nu s-a evaporat brusc tocmai pentru ca a inteles ce I se pregatea. Si asa, ne-am ales cu un presedinte care arunca paltoane pe masini, se judeca in continuare pentru o casa, in conditiile in care, vorba aia, e presedinte. Diaconu nu s-a pronuntat "abrogati" sau "nu abrogati". Omul a zis "lasati Romania sa-si rezolve singura problemele". In momentul in care niste ambasade vin si se amesteca in politica interna a unui alt stat, inseamna ca ne asumam statutul de colonie / stat bananier. Concret, consider ca PSD-ul trebuia sa schimbe oameni in loc sa schimbe codul penal. Trebuia sa dea legea raspunderii magistratilor, astfel incat, si procurorul sa poate plati atunci cand greseste. Am o problema cu mentalitatea justitiei in strada, orchestrata la fel ca in decembrie 89, la fel ca in iunie 90, si prin 99. Am o problema si cu modul in care procurorii pun in practica justitia. Ca n-am vazut pe nimeni de la Microsoft sau de la FujitsuSiemens Austria deranjat cu intrebari. Ce e aia dosar pe surse, ce inseamna "arestare preventiva". Judeca-l, condamna-l si gata. Nu show TV si manipularea pe baza nevoii acestui popor de "dusman de clasa" si "victime". Rusinos este ca in PE, presendintele Romaniei, merge si afirma ca "ei nu au coruptie, dar noi inca ne luptam cu ea". Francois Fillon, Mitterand, Berlusconi, cancelarul Kohl? Lasand la o parte ca e fals - asta e de-a dreptul umilitor!

Dreamer  •  5 februarie 2017, 14:45

Domnul Tolontan, dar am si Eu o intrebare la dvs, Poate va sinchisiti sa raspundeti. De baiatu ala *** pe care vroiau tehnocratii lu Ciolos - *** FMI - sa il numeasca MINISTRU al Sanatatii Ce parere aveti ? Ala avea experienta profesionala? Ce l-a recomandat de a fost numit ? Nu de alta da am CV mai bun ca el si vreau sa fiu ministru =)))))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Kojmariu  •  5 februarie 2017, 14:58

Mde ! Au castigat alegerile si acuma fac "ce vrea muschii lor".

Cătălin Tolontan  •  5 februarie 2017, 14:59

@Kojmariu: alegerile nu sun organizate ca sa le cistigi, ci ca, pe baza cistigarii lor, sa-ti pui in aplicare ideile. Ideea ca sanatatea romaneasca e superba si trebuie sa revina la vechile filiere nu e in nici un program de guvernare.

Arsenie  •  5 februarie 2017, 15:03

Bucurestiul nu este un oras de bucuresteni. Bucuresteni veritabili sunt doar vreo 7-8 sute de mii. Eu sunt bucurestean de 4 generatii, dar la scoala am avut foarte multi colegi care erau abia la prima generatie, parintii lor nascandu-se la tara sau in orase de provincie si fiind adusi de comunisti la oras. Restul de populatie pana la 3 milioane (incluzand si zonele limitrofe din Ilfov), sunt oameni din alte zone ale tarii, foarte multi din Ardeal. De aici si influenta politica putin ciudata din ultimii ani. Nu zic ca toti ardelenii sunt fani Basescu sau Iohanis, dar bazinul politic gros al asa-zisei "drepte" anti-nationale provine cam din Ardeal. Ok, se pare ca vom avea inca un guvern dat jos pe baza schemei Colectiv, brevetata cu un an si ceva in urma. Ce va fi de acum inainte? Pai, stapanii coloniei Românica, recte corporatiile, Soros, Frau Merkel, isi vor reintra in drepturi

Un om necajit  •  5 februarie 2017, 15:21

Domnule Dreamer, prea sfintia voastra, daca imi permiteti! Cum putem sa va multumim pentru sacrificiile supranaturale pe care le-ati facut pana acum pentru noi? Lumea are nevoie de mai multi oameni ca Dumneavoastra, care sa vorbeasca despre razboiul sfant, pentru ca asta e solutia, nu-i asa?

sandu  •  5 februarie 2017, 15:24

@Andrei : Parcă mi-ai citit gândurile!

Florin  •  5 februarie 2017, 15:33

Suntem un popor tolerant...Au fost voci care au spus ca sub comunisti am fost tinuti in frau (in lesa) cu ajutorul fricii, in fond aia au inecat elita in Canal si puscarii...La Revolutie am inghitit galusca ("conserva") Ilici de frica teroristilor, DAR pe urma a urmat epoca RUSINII...ne-a fost RUSINE de regele Mihai (l-am lasat pe Ilici sa-l intoarca de pe aroport), ne-a fost RUSINE de Ratiu ca avea papion, ne-a fost RUSINE de Coposu ca era batran si slab si fuma Kent, ne-a fost rusine de golanii de la Universitate, ne-a fost rusine sa fim "basisti", dar nu ne e RUSINE ***...de 25 de ani suntem o sub-cultura toleranta la abuz, un Vasilica de la Sapoca bucuros ca are 5 minute sa fumeze o tigara sau o Skoda Octavia...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin  •  5 februarie 2017, 15:41

Observ o evolutie interesanta la nashul psd-ului...Altii au manipulat opinia publica, altii au aruncat tara in haos, altii au facut scenarii la tv...pai gogule asta e strategia voastra de 27 de ani, sa picurati borsh in basca cetateanului, si de fapt traditia mai avea 45 de ani in spate, ca nu scria Dinescu de nebun poezii inainte de Revolutie... Si da, toat Si da, toate partidele in afara de psd vor sa distruga tara...vor s-o distruga prin plictiseala, nu au nici pe badea, nici pe gadea si nici alternative...cum supravietuim fara sa ne injuram...mamele noastre ce mai fac in timpul liber?

StefanCM  •  5 februarie 2017, 15:42

Da Dreamer, stim, ai mai scris si dincolo. Cei 180 de mii din piata Victoriei de aseara sunt ardeleni deghizati. De fapt mai corect spus, in Bucuresti locuiesc doar ardeleni. Hai ca esti comic.

Mihnea  •  5 februarie 2017, 15:52

Cred ca e primul manager de spital care este doar asistent universitar.

elle  •  5 februarie 2017, 15:56

In orice tara civilizata , orice post important este scos la CONCURS! Pana si cel mai mic functionar este obligat sa dea un concurs sau examen pt a promova! Numai in Romania nu se face asa ceva! Multumim Echipa!

Un om necajit  •  5 februarie 2017, 16:00

Domnule Arsenie, v-am mai laudat si in alte randuri si nu ma pot abtine sa nu o fac si acuma! Bucurestii sunt baza. Restul ciocu mic si sa cotizeze la buget, nu sa umble dupa scheme nemtesti. Hai ca prea ii laudam noi pe nemti ca o duc bine si sunt cinstiti. Stie toata lumea ca nu e asa. Noi avem nevoie de romanii nostri, care stiu ce e bine pentru natie. Avem o educatie jos palaria si o sanatate cum nu au multe tari din sud estul europei si nordul africii

Un om necajit  •  5 februarie 2017, 16:02

Domnu Dreamer, jos palaria! Ce bine le vedeti dumneavoastra. Se vede ca sunteti in domeniu. Ala vechiu, ce stia el domnule de medicina, el cica sa reformeze, sa se dea concursuri, sa fie pe competenta... Pai de asta avem noi patriotii nevoie acuma!?

mafia din sanatate  •  5 februarie 2017, 16:04

Doar nu credeati ca o sa scapati peste noapte de mafia din sanatate, urmatoarea numire va fi Vrabi, manager la Malaxa in locul lui Secureanu:), esalonul doi

Dreamer  •  5 februarie 2017, 16:05

@Un om necajit : eu pentru dvs nu am facut nimic . Si nici Nu as face. As vrea doar sa muncesc cinstit la mine in Tara si sa fiu platit decent. E prea absurda cerinta? Sau sa respectati votul democratic de pe 11 Dec . E prea mult pentru dvs? Cum explicati donatiile lui Soros catre USR? De Ce Nu ati iesit sa protestati cand PDL inchidea spitale si izgonea Medicii din Tara ? Ori avem drepturi egale ori tragem pamant unul peste altul

Andrei F  •  5 februarie 2017, 16:14

@elle Doamnă aveți un comentariu pertinent... Vă amintesc și despre doamna Macovei care a schimbat modul cum se fac numirile din justiție... Astep să văd dacă sunteți concsecventa pina la sfârșit...Deci doamna Macovei a greșit?

Mihai Ursu  •  5 februarie 2017, 16:16

@StefanCM: cu *** esti *** pentru mistourile tale de doi bani? Esti probabil unul dintre infantilii care scriu sloganuri pentru piata Victoriei. Va place sa fiti clovni? Evident ca va place, asa va baga si pe voi cineva in seama

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alexa  •  5 februarie 2017, 16:32

Să vorbim deschis: 1. Așa zisa doamna doctor profesor Nica Adriana Elena, zisa "Vrăbi 2" era rezidenta când a început relația conjugală cu primarul Sorin Oprescu, zis "Şoşo" în cadru restrâns ( cel puțin ea aşa se exprima la adresa lui). În urma relației, pentru ca nimeni din UMF nu ii comenta acestuia, el prin interpusi i-a creeat un post în cadrul spitalului, ca după rezidențiat să rămână Vrăbi 2 aproape de el, sa nu se întoarcă la Câmpina-PH! 2. După ce tânăra a început să ii facă vizite frecvente la domiciliul acestuia din Ciolpani a căpătat de cadou mai întâi un BMW seria 2 alb decapotabil, iar ulterior mai multe tipuri de Porche Cayenne, ca astăzi sa conducă un Audi a8 București... WNA. - cu care se afișează fără vreo jenă (mașini de peste 150.000 euro). Imediat ea a făcut publică relația în spital pentru ca să ne arate că are protecție, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să își adjudece locul de parcare nr.2 din curtea spitalului, adică după cel a domnului manager . O prima întrebare: de unde a avut resurse financiare pentru achiziționarea acestor automobile? Câtă vreme știm cu toții salariile de medic rezident! Ca să nu mai vorbim ca pe vremea aceea locuia pe Panduri, ap. 2 camere în chirie ! 3. Doamna doctor Nica Adriana Elena trebuia să fie numită șefa secției ATI 1 de la SUUB încă din aug/septembrie 2015, imediat după ce și-a luat și doctoratul sub conducerea indirecta a domnului primar Oprescu și după aşa zisa examinare făcută de prietenii dânsului, la vremea respectivă fiind încă primarul capitalei. Doar că șpăgile luate la ceas de seară de domnul Primar Sorin Oprescu au ieșit la lumina zilei și au oprit puțin ascensiunea fulminantă a doamnei doctor Nica Adriana Elena ! Doar că după ce apele s-au liniștit lucrurile și-au reluat cursul, în special după ce el a revenit la cârma secției! Astfel că în multiplele deplasări către Arestul Central și Europa doamna doctor Nica Adriana Elena reușește să scrie mai multe articole/ cărți și ajunge în 2016 coordonator şef de lucrări, dar și la conducerea uneia din secțiile ATI la SUUB. Ocazie cu care în stilul pravenitismului patentat - desființează biroul medicilor rezidenți ca sa își facă propriul birou, că doar de: ea este șefă atât de birou dar și de lucrări! Și dorește respect că toți suntem niște sărăcii inculte şi subordonate ei! 3. Cum în decembrie 2016, DNA.ul acționează și se pare că ii strică aranjamentele lui Florin SECUREANU care urma să fie numit la conducerea SUUB - de Sorin Oprescu, mafia din sănătate apelează la varianta de rezervă, și anume la doamna doctor Nica Adriana Elena ! Astfel, afacerile lui Oprescu ( controlate direct, de fratele său Dorin Oprescu - Medicable Hospital & Academica, fiul sau Mircea Oprescu și partenerul de afaceri Galea Catalin Aurel - Gemedica, dar și alte SRL. Uri) rămân în continuare pe pozitii și astfel reușesc să mulțumească pe toți din sistem corupt. 4. Asta deoarece domnul manager interimar - profesor doctor Davițoiu a refuzat "cârdăşia, clica infractorilor" și denunțat anumite nereguli la DNA, iar puterea PSD a recurs să-l înlăture! 5. Este evident ca doamna doctor Nica Adriana Elena, care locuiește cu fostul primar ( care are 2 relații extraconjugale la spital), si are o vilă aflată în Herestrau (pusă sub sechestru de DNA, deoarce aparține în primarului și nu ei, deoarece a primit niște "împrumuturi" de la anumite persoane care habar nu au ca au acordat aceste împrumuturi, persoane care erau prieteni cu el - adică cel mult ar fi vorba de şpagi mascate -ce poate vor fi ancheta teDNA și aceste fapte), nu va conduce efectiv SUUB, ci tot el va fi cel care va administra spitalul ca pe o propie moșie în interesul său! 6. Competențele doamnei doctor Nica Adriana Elena nu sunt nici măcar la nivel de teorie câtă vreme a petrecut concediile cu membrii comisiilor care au intervievat-o, iar aceștia sunt suboordonați iubitului său protector! 7. Unele lucruri sunt deja reclamate la DNA , fac obiectul unor dosare aflate în curs de cercetare care să speram că nu va fi politizat, iar mandatul ei de interimar se va termina le fel de fulminant aşa cum a şi început ascensiunea carierei sale, însă în mod corect cu cătuşe din cauza iubitului protector cu care va împărți doar celula!

Drmr  •  5 februarie 2017, 16:53

Alexa : foarte bine a facut PSD. Eu as desfiinta DNA!

anamaria  •  5 februarie 2017, 17:09

ALexa: exista multa coruptie in sistem dar si foarte multi niumuruci ciudosi: multa vreme ai stat si ai scris la carnetel; taaaaaaaaare te-a marcat prezenta doamnei in spital si multa ciuda ai pus la sufletel. In alta ordine de idei e numita manager interimar cu rorlul de a orgabiza examenul de manager; acesta e rostul interimatului; imi poate spune cineva cum puteai organiza examenul de manager interimar daca nu aveai manager; sau trebuie numit alt manager interimar-interimar (eventual de la USR ca ei sunt saraci si cinstiti) care sa organizeze examenul de manager interimar car e apoi sa organizeze examenul de manager;

Dasidao  •  5 februarie 2017, 17:12

Respect @ Alexa!!! Puscarie pentru Ciuma Rosie!!!

Un om necajit  •  5 februarie 2017, 17:14

Domnule Dreamer, daca imi permiteti sa va numesc domn... Cu regret constat ca ma atacati pe mine care nu am facut altceva decat sa va laud. Cred ca cineva si-a bagat coada si ne manipuleaza. Eu nu cred ca ati vrut sa ziceti ca nu ati face nimic pentru mine, pentru ca noi, ca buni crestini trebuie sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca suntem diferiti. Asta ca sa nu mai zicem de juramantul lui hipocrate... Puneti foarte multe intrebari pertinente, chiar daca nu au nicio legatura cu ceea ce se discuta aici. Cateodata e bine sa mai apara in discutii argumente care sunt pe langa subiect. Dar sa stiti ca eu va sustin pe dumneavoastra, chiar daca mai acceptati cate o atentie acolo, ca na...asa e obiceiul. Acuma unii ar spune ca asta e iprocrizie din partea dumneavoastra, dar eu stiu ca de fapt in adancul sufletului sunteti un om de o aleasa tinuta morala, si daca ar fi cazul, ati avea grija si de domnul Soros, daca ar avea nevoie de dumneavoastra si chiar si de acolitii lui de la USR. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Un om necajit  •  5 februarie 2017, 17:19

Da, drmr, asa e! Bravo PSD! Trebuie oprita miscarea aceasta masiva impotriva coruptiei.

Alexa  •  5 februarie 2017, 17:30

Nu intru în polemică cu nimeni! Este f corect ca fiecare sa avem opinii diferite, cu atât mai mult cu cat unii dintre noi avem și o alta scară a valorilor, chiar sociale ( care nu se rezuma la mașini scumpe, pseduo- iubiți mai mari cu 30 ani, cu care sa nu ai o familie efectiv) - însă, eu nu am contorizat aceste lucruri la mine în carnețel - am dat în acest sens o declarație la DNA ! NU doresc postul doamnei care va *** oricum ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

StefanCM  •  5 februarie 2017, 17:41

De acord cu un om necajit. Incetati sa denaturati beneficiile coruptiei! Nu suntem de azi de ieri sa putem fi manipulati cu incercarile dumneavoastra ieftine de a justifica lupta imptotriva coruptiei si a oamenilor corupti. E clar ca sunteti animati de sentimente anti-nationale, chiar indraznesc sa spun ca sunteti motivati financiar!!! Jos DNA! Jos justitia! Jos procurorii! Jos judecatorii!! Solicit transformarea inchisorilor in locuri de joaca pentru copii, ulterior gratierii si amnistierii detinutilor! Uniti, pentru un viitor mai bun! Uniti, pentru Romania!

StefanCM  •  5 februarie 2017, 17:45

Nu am o coala de ajuns de mare pentru a-mi scrie manifestul anterior. Pentru ca vreau sa ies in strada si sa le arat oamenilor ca mai exista si romani cu capul pe umeri in tara asta.

Luca  •  5 februarie 2017, 17:57

Tupeu de pesedist ! Fantastic ! Va dati seama ?! Numesc apropiatii condamnatilor ! Am vazut ca fiica lui Cosma de la Ploiesti e senatoare ! Vin urmasii penalilor !

Mar  •  5 februarie 2017, 17:59

Jos cu presedintele corupt ,"sase case" ,"penal" si *** sustinut de *** si servicii straine! Judecata dreapta pentru toti !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Arsenie  •  5 februarie 2017, 18:02

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Ursu  •  5 februarie 2017, 18:05

@StefanCM: ai capul pe umeri, dar ai si creier functional in el? Vreau sa spun, un creier util si la altceva decat ironia ieftina. Daca am ajuns in tara asta ca Tudor Chirila sau Oana Pellea sa devina interpreti avizati ai Codului Penal, e grav. Grav de tot.

Remy  •  5 februarie 2017, 18:15

Parchetul sa curețe ministerul asta cu mari probleme......sănătatea este la pământ și va ajunge cred pe butuci.

Andrei F  •  5 februarie 2017, 18:22

@Luca Contează de cînd ai făcut ochi...De Eba ai auzit, dacă nu mă ofer sa-ti povestesc...

Un om necajit  •  5 februarie 2017, 18:49

Domnule Mihai Ursu, salut interventia dumneavoastra legata de "expertii" in penal. De aceea va rog din suflet, pentru ca se vede cu ochiul liber ca dumneavoastra ati inteles mult mai bine decat strada aceste lucruri, sa ne scrieti aici pe forum, in urmatorul dumneavoastra comentariu, exact cum se traduc noile prevederi. Asa, daca se poate ...mai simplu sa intelegem si noi astia multi si...fara prea multa carte. Sper ca nu va cer prea mult. Cu stima si respect, un om necajit.

Andrei F  •  5 februarie 2017, 19:04

@Un om necajit Domnule ,incerc sa te linistesc eu...Nu stiu cum va fi strada de aceasta data...Eu nu pot uita acea,,strada,,care- l adula pe Basescu,aceeasi presa care in mare se ocupa cu aceleasi lururi ca acum si era presa lui Basescu... Desigur cum sa greseasca strada sau presa? Niciodata!Asadar...

StefanCM  •  5 februarie 2017, 19:46

Jos DNA! Vrem in Africa! Jos presidentia! Sa crape Romania! Jos justitia! Noi vrem in Africa! Sus coruptia! Traiasca hai tati uite da si tu 10% si merge contractul la tine-aaaa!! Over and out, noi cei manipulati si cu probleme grave de intelect ne intalnim pe strada.

Ana Lugojana  •  5 februarie 2017, 20:02

@ Geta "Mircea Diaconu presedinte"? M. Diaconu europarlamentar are 13 asistenti teritoriali si zero activitate parlamentara! Zero, adica de cand e acolo sta si viseaza la vremea cand era actor. Nu a facut nimic, nimic nici pentru Romania, nici in general pentru Europa. Nici asistentii platiti nu fac nimic, ca doar nu ii controleaza nimeni. Pe asta il vreti Presedinte?!

Anca  •  5 februarie 2017, 20:04

Ciocu' mic, că acum noi suntem la putere

Geta  •  5 februarie 2017, 20:19

@ Ana Lugojana Da doamna...Eu am vazut zilele astea ce a facut in Parlamentul European Mircea Diaconu...Faptul ca in tara nu face nimic denota inteligenta...Inca nu am auzit de cineva cercetat pentru ca nu face nimic...Eu ma multumesc daca face ceva la Parlamentul European si sunt sigur ca acolo are asistenti...Pentru ca ati amintit ca este actor...stiti si America a avut ca Presedinte un actor si respectivul a ramas in istorie ca un mare Presedinte si America a acceptat si se mindreste cu el...

Nicolae  •  5 februarie 2017, 20:23

Dreamer.. "As vrea doar sa muncesc cinstit la mine in Tara si sa fiu platit decent. E prea absurda cerinta?" Cred ca esti troll sau propagandist. Ramai acolo unde esti. Eu, personal nu am nevoie de oameni ca tine! Ca sa iei un salariu decent, ar trebui sa nu ai atatia asistati sociali, ar trebui sa ai un sistem scolar performant, si oameni care muncesc cu productivitate ridicata si profesionalism. Toate dublate de meritocratie.... Exact ca exemplul din articolul la care discutam. Ministrul sanatatii din Ardeal, e unul care nu-si publica si nu-si gaseste lucrarea de doctorat. Cauta articole ce se intind pe mai bine de 1/2 ani, in presa locala (orasul de bastina, al ministrului). Tot acolo mai e unul Mang (daca-ti aduci aminte)... trebuia sa fie ministru... dar are doctoratul plagiat total. Si el si sotia. Dar totul e OK. Domnul preda in continuare si e seful local al PSD. PSD... te urmam cu abnegatie.... pana la groapa !!!

Daniel  •  5 februarie 2017, 20:31

DomnulenTolontan, la o scara mai mica, numirea D-nei Dr. in functia de manager al SUB este echivalenta cu ceea ce a facut noul guvern cu aceasta, faimoasa de acum, ordonanta de urgenta. O tanara doamna competenta , numita peste noapte, spre surprinderea tuturor, in functia de manager al celui mai mare spital din tara - fosta dar se pare si actuala mosie a celebrului "chirurg" Sorin Oprescu. Dupa parerea mea, asemanarea e izbitoare si cred ca, din pacate, nu e de foarte bun augur pentru ceea ce ne va rezerva ca surprize aceasta guvernare. Numirea a fost facuta noaptea, luandu-i pe toti prin surprindere, fara prea multa concertare. Era urgenta nevoie de un manager competent . Doamna manager a fost numita de un membru al guvernului Grindeanu-Dragnea, ministrul sanatatii, cu dedicatie in aceeasi maniera in care ordonanta a fost "dedicata". Nu cred ca cineva poate fi atat de naiv incat sa nu vada ca adevaratul manager va fi Dl. Oprescu, partenerul de viata al doamnei doctor. Din pacate, spre deosebire de sutele de mii de oameni care au iesit in strada pentru abrogarea ordonantei, reactia sutelor de medici din SUB se rezuma la o declartie sub anonimat. De foarte multa vreme ma intreb de ce medicii romani nu reactioneaza impotriva acestui tip de abuzuri.Eu cred ca din cauza ca le este frica si din cauza ca sunt santajabili. Asa ca asemanarea dintre cele 2 situatii se opreste aici pt. ca sutelor de mii de oameni iesiti in strada pentru o schimbare nu le-a fost frica. Modul in care reactioneaza medicii merita o discutie aparte. E pacat de intoarcerea in timp pe care o s-o facem cu aceasta guvernare, dar pe de alta parte ne meritam soarta pentru modul in care ne-am votat alesii. Continuati treaba buna pe care p faceti.

Nicolae  •  5 februarie 2017, 20:31

@Geta.... mi-e putin rusine cu Mircea Diaconu.... Parerea mea... Un actor mic, si un om si mai mic. Nu te mai lasa manipulata.. Poate ai ceva in cutia ucraineana. Citeste aici: http://www.votewatch.eu/en/term8-mircea-diaconu-2.html si daca chiar vrei sa ai o parere avizata, mai sapa pe internet despre activitatea lui.

Geta  •  5 februarie 2017, 20:45

@Ana Lugojana. ...si doamna am uitat sa va spun ,Parlamentul European inca mai exista desi a ascultat si un ,,infractor,,roman.Credeti ca este putin lucru?

Comentează