Medic de la ”Universitar”: ”Vrăbi a lui Sorin Oprescu a devenit fără concurs managerul celui mai mare spital din România”

Reacțiile corpului medical după ce primul șef de spital numit de ministrul sănătății, Florian Bodog, este Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu

duminică, 5 februarie 2017, 7:02

UPDATE: Ministrul sănătăţii, pentru News.ro, despre numirea Adrianei Nica manager la SUUB: „M-am consultat cu consilierii mei, a fost o singură propunere. Trebuia numit un interimar până la organizarea concursului”

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

„Guvernul Grindeanu nu e vinovat. Vinovați sunt cei care au făcut campanie de dezinformare” Călin Popescu Tăriceanu

 

”Miercuri seara nu se știa nimic. Joi dimineață, la raportul de gardă, am fost anunțați că noul manager al spitalului este Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu” Medic din Spitalul Universitar de Urgență

Faptele nu dezinformează.

Faptele sunt încăpățânate.

În timp ce sute de mii de oameni ies în stradă, regimul denumit generic Liviu Dragnea își vede de drum.

Întâi, Senatul respinge Ordonanța ministrului Vlad Voiculescu, prin care se stabileau criterii mai exigente pentru numirea managerilor de spital.

Apoi vine rândul Guvernului Grindeanu să preia mingea ridicată de Parlament.

Florian Bodog, ministrul sănătății, începe numirile. În numele lui Sorin Oprescu!

2

Cel dintâi șef de spital instalat de ministru se numește Adriana Nica. Presa sesizează. Nica este iubita și partenera de viață a lui Sorin Oprescu.

Dar nu-i interesează dacă opinia publică află. Pentru că mesajul e unul dedicat sistemului medical.

O simbolistică a Puterii pentru ca toți medicii să înțeleagă cine e jupân: primul manager numit în mandatul lui Bodog este partenera lui Oprescu!

Cea dintâi numire semnată de noul ministru, la cel mai mare spital, este o relație necamuflată a lui Sorin Oprescu, el însuși fost director al spitalului și primar în mandatul căruia firmele controlate de fratele și de fiul său au infiltrat sistemul românesc de sănătate.

1.200 de paturi are Spitalul Universitar de Urgență, cel mai mare din România

Numirea Adrianei Nica ia prin surprindere pe toată lumea din spital.

Pentru că managerul celui mai mare spital din România este instalat fără concurs și practic în secret față de personalul cu care urmează să lucreze.

Știți ce înseamnă asta. Repede, peste noapte, în secret.

Lucrurile se repetă.

”Câteva luni am sperat, dar acum îmi dau seama că nu putem scăpa de tentaculele lui Oprescu”

Dialog purtat joi, 2 februarie, cu un medic cu mare vechime, care dorește să relateze ce se întâmplă în Spitalul Universitar, unde el s-a format, a crescut și a devenit un  nume.

-Bună ziua, domnule doctor! Ce s-a întâmplat?
-S-a întâmplat că Spitalul Universitar s-a trezit peste noapte cu un manager nou!

-Cum adică peste noapte?
Miercuri seara am plecat din spital și nu se știa nimic. La raportul de gardă de joi dimineața am fost anunțați că avem un manager nou în persoana medicului Adriana Nica. Un nume care nu a fost vehiculat niciodată pentru această funcție!

-Și unde-i problema?
-Secureanu o are pe Vrăbi, Oprescu, pe Adriana Nica. Pot spune că Vrăbi a lui Oprescu a ajuns fără concurs managerul celui mai mare spital.

3
Lanțul protecțiilor. Florin Secureanu o proteja pe ”Vrăbi”. La rândul său, Secureanu era protejat de Oprescu. Iar fostul primar, chiar din calitatea de cercetat de către DNA, îi face drum încă Adrianei Nica, pe care medicii din Spitalul Municipal o numesc ”Vrăbi a lui Oprescu”.

-Medicul Adriana Nica nu are competențe de manager?
-Adriana Nica este un medic cu o ascensiune fulminantă în ultimii doi ani. Nimeni dintre noi, oricât de bun ar fi în specialitatea lui, nu ar fi putut să ajungă atât de repede șef de secție și apoi manager de spital. Nu are nicio competență în management. Și vorbim despre cel mai mare spital din țară! La ce asistăm aici?!

-Spuneți-ne dumneavoastră la ce credeți că asistăm.
-Nu mai am nicio speranță că se va schimba ceva în sistemul de sănătate. Pentru prima dată în viața mea am început să aplic pentru un post în străinătate. Nici mie nu-mi vine să cred că am ajuns să-mi doresc să plec din țara mea. Deși nu mai sunt la vârsta tinereții, vreau să mai salvez ceva din cariera mea de medic și din viața mea de om.

-Nu sunteți subiectiv? Până la urmă, nu e corect să judecăm oamenii în funcție de cei cu care stau în casă.
-Eu v-am dat elemente clare legate de cariera doamnei Nica. Am trăit câteva luni în care noi, medicii de aici, am respirat un aer ceva mai curat. Prin această numire ne-am crispat din nou. Realizăm că nu vom scăpa niciodată de tentaculele lui Sorin Oprescu.

De ce solicitați să faceți aceste declarații cu numele confidențial?
-Gândiți-vă că a trecut un an și jumătate de când Sorin Oprescu a fost arestat. Și nouă ni se aruncă în față o astfel de numire. Ce mai mare probă de putere vreți? Cum să avem încredere că se poate schimba ceva?

Coleg de la ATI, perplex după numire

Decizia numirii Adrianei Nica este parafată la minister miercuri, 1 februarie dimineața, de ministrul sănătății, Florian Bodog.

Un alt medic, coleg cu Adriana Nica la ATI, se declară și el șocat de instalarea noului manager.

”Adriana Nica are o ușoară activitate medicală și un simulacru de activitate științifică” Doctor ATI din Spitalul Universitar

În 2016, Adriana Nica publică 4 cărți de specialitate în calitate de coordonator.

Dintre acestea, lucrarea ”Particularități ale managementului perioperator la pacientul cu boală hematologică nononcologică” îl are ca autor pe Sorin Oprescu.

Patru cărți într-un an nu e totul.

Un articol științific la trei săptămâni, neîntrerupt, vreme de doi ani

Nica are și două cărți, tot în 2016, în calitate de coautor, iar în 2015 și 2016 publică o lucrare la trei săptămâni în revistele științifice.

Un articol științific la fiecare trei săptămâni, fără pauză!

34 de lucrări in extenso în reviste științifice a publicat Adriana Nica în 2015 și 2016

”Nici dacă stătea și scria non-stop zi și noapte, nimeni nu ar fi reușit să publice atâtea cărți și lucrări științifice într-un timp atât de scurt ca Adriana Nica” Medic ATI de la Spitalul Universitar de Urgență

În momentul numirii ca manager, Nica este șeful Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Împrumuturi de 660.000 de euro

Conform ultimei declarații de avere, Adriana Nica deține împrumuturi de 660.000 de euro.

Adriana Nica apare ca martor în dosarul de corupție al lui Sorin Oprescu.

Acestea conțin, conform procurorilor DNA, mențiuni ”necorespunzătoare adevărului”.

Unul din imobilele pe care procurorii pun sechestru asigurator în dosarul lui Oprescu aparține Adrianei Nica.

Și-a susținut teza de doctorat în fața lui Nicolae Bănicioiu

Cariera Adrianei Nica este strîns legată de cea a lui Sorin Oprescu și de prietenii acestuia din guvernele PSD.

În 2015, ea își susține teza de doctorat în fața lui Nicolae Bănicioiu și a lui Dorel Săndesc, ministrul și secretarul de stat al Guvernului Ponta.

Tot în 2015, în vară, după moda din spitalele românești de a crea atâtea secții câți șefi trebuie unși, secția de ATI de la Spitalul Universitar este împărțită în trei.

Iar Adriana Nica e numită șeful secției ATI 2.

Pe 30 octombrie 2015, în ziua în care are loc incendiul de la Colectiv, Adriana Nica își dă demisia și este înlocuită cu doctorul Letiția Coriu.

În februarie 2016, Nica revine la spital, în același timp în care se întoarce în spital și Oprescu, care reprimește drept de practică.

Se reia procedura și e numită din nou șef secție ATI.

Fosta șefă, Letiția Coriu, primește, pe o rută de consolare, poziția de șef secție ATI la Spitalul Colțea.

Nu e complicat.

Spitalul Colțea depinde de ASSMB, structură creată de Sorin Oprescu, când și-a luat la Primărie cele 19 spitale cu un buget de 1 miliard de euro pe an.

Iar acum, Adriana Nica face pasul zeilor și e instalată drept șef al celui mai mare spital din România.

Oprescu i-a fost șef de comisie academică

Evoluția profesională a Adrianei Nica este cu adevărat reamarcabilă. În doi ani devine, de la un simplu medic, doctor în medicină și manager!

Gazeta discută ieri, de mai multe ori, cu Adriana Nica.

În ciuda insistențelor ziarului, ea refuză, pe parcursul zilei, să comenteze numirea ca manager la Spitalul Universitar de Urgență.

 

Comentarii (171)Adaugă comentariu

Geta  •  5 februarie 2017, 20:50

@ Nicolae Ma bucur ca ati auzit de Mircea Diaconu.Poate ca fata de preferatul dv. gresesc...Dar sigur nu gresesc fata de cei care au votat un Basescu...Si intelegeti si ce nu pot spune...

gogu  •  5 februarie 2017, 20:59

Amice, pe un site despre evenimente sportive chipurile...de ceva vreme suntem "flamboaiați" de la praf nu altceva, cu evenimente tip/parbriz galben, acuma culoarea nu-i un bai chiar dacă ***-breaking-șpray ne astupă Ecranul. Lumea e mică este un site de socializare se pot vedea întâlni om cu om, om cu perete, zid cu om șamd chiar și redactor sportiv vopsit-decolorat cu admiratorii săi, un grup de fani ai tăi Te Pupă

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  5 februarie 2017, 21:13

Ma amuz citind despre Mircea Diaconu...Domnilor,doamnelor cit de bine v- ati simtit cu Eba in Parlamentul European...? Ca a venit vorba,cred ca Romania era mai bine reprezentata daca domnisoara tacea...Din pacate...a vorbit...

mița  •  5 februarie 2017, 21:40

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

LOK  •  5 februarie 2017, 22:06

un fel de HIiii REA dar in domeniu medical dak stii ce *** sa *** ajungi sus...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan  •  5 februarie 2017, 22:52

Bravo, continuati sa demascati coruptia din sanatate. Si datorita investigatiilor tolo.ro oamenii au iesit in strada. Bravo!

StefanCM  •  5 februarie 2017, 23:00

Dane nu stii ce vorbesti. Nu ai vazut ce a zis ministrul de interne? Catalin Tolontan e impreuna cu alti ziaristi o rusine pentru presa romaneasca. Ma gandesc ca au fost neseriosi cei de la tolo.ro si cand au primit lista cu subiecte agreate nu au citit-o cu atentie. Iar pentru suporterii lui Diaconu si a Ebei, dragii mosului, oamenii au iesit in strada pentru principii, nu pentru oameni, nici pentru alocatii marite ( studentii oricum multumesc pentru gratuitatea la transport, au ajuns mai usor la Bucuresti ). Trebuie sa fii un om extraordinar ca sa poti uni oamenii de toate culorile politice, incluzand PSD, si sa ii faci sa iasa de mana in strada. Si pentru asta ii multumim lui Dragnea, a reusit sa faca un lucru pe care doar Ceausescu si regele Mihai au mai reusit sa il faca. Sa ne traiesti domnule "Painea sau catusele"!

elle  •  5 februarie 2017, 23:32

@Andrei F nu cunosc situatia in justitie. Dar daca numirile se fac dupa acelasi criterii ca la sanatate, atunci cei responsabili sunt niste incompetenti. In 27 de ani nu cred ca am avut pe cineva competent in functii inalte. Si vorbesc de toate domeniile. De aceea am ajuns in aceasta situatie , in anul 2017 sa iesim in strada . Niste incompetenti ( cu dosare penale ) ajung sa conduca Romania.

StefanCM  •  5 februarie 2017, 23:39

Si acum o intrebare la subiect. Oare consilierii respectivi, fiind vorba de cel mai mare spital din tara, nu trebuiau intai sa contacteze structura actuala de conducere din spital, oameni care stiau cu subiect si predicat ce se intampla acolo, si sa evalueze care dintre ei ar fi persoana potrivita pentru interimat? Nu vorbim de un spital cu 3 pacienti pe zi, ca sa il dai pe mana unei cunostinte ca se descurca ea. Avand in vedere ca e vorba de interimat, ar fi fost cea mai potrivita masura, pentru ca daca aduci pe cineva din exterior pentru doua luni, omul respectiv abia are timp in doua luni sa invete cum functioneaza lucrurile in spitalul respectiv. Astia chiar habar nu au de nimic? Cele mai simple notiuni de management? Tara asta e un fel de tarla unde care cum are chef isi pune arendasii sa le conduca mosiile si sa le trimita ploconul la poarta.

Radu  •  6 februarie 2017, 0:24

devine din ce in ce mai clar ca PSD-ul e o retea mafiota care isi numeste oamenii in functii nu doar in administratia locala dar si in sanatate, invatamant etc

Victoria  •  6 februarie 2017, 7:59

Mi-e imposibil sa inteleg cum doi-trei cititori-comentatori ai acestui site (bine ca nu-mai multi),se prefac a nu intelege niciodata ca Tolontan vorbeste despre incompetenti,hoti,corupti si nu despre psd,pnl,etc. N-ati obosit sa va scuzati penalii de partiddoar pentru ca si altii au facut la fel.Ce nu intelegeti dumneavoastra ,domnilor,este faptul ca lumea din strada spune STOP CORUPTIEI indiferent de apartenenta politica.D.le AndreiF ,nu mai scuzati mizeria din PSD doar pentru ca si la PNL miroase la fel de urat.Promiteti.va ca veti sta cu ochii pe toti ,in egala masura si ca le veti da peste maini indiferent de carnetul lor de partid....asta ,doar daca nu sunteti interesat direct si cineva va "strica ploile"...

luca  •  6 februarie 2017, 9:50

Nu numai Oprescu a procedat în felu asta,Grindeanu a făcut la fel când a ajuns la Prefectura Timișoara.Mergeti acolo și interesați.va.

Andrei F  •  6 februarie 2017, 10:10

@ Victoria Doamna,aveti si nu aveti dreptate...Aveti dreptate cind spuneti ca sunt dintre votantii PSD ,aveti si cind cereti dreptate pentru toti,indiferent de partid...Nu aveti dreptate cind ma considerati un pesedist taliban...Eu sustin acum PSD pentru ca pe ei piata,justitia ,ambasadele...toti care vor pot sa-i judece la nivelul corespunzator...Eu vad o problema ca raul celorlalti este ascuns...Si ca sa nu va plictisesc pentru ca suntem pe acest blog pentru ca ati aflat ca aceasta Vrabi este a lui Oprescu, ati aflat ca Armeanu a venit la Bucuresti pe linie de partid PSD eu va intreb: nu vreti sa aflati cine are meritul numirii lui Secureanu la Malaxa? Sa inteleg ca pentru dumneavoastra aceasta informatie nu este importanta? De ce daca la modul general vrem curatenia peste tot nu cerem sa ni se spuna cine a putut sa- l numeasca pe Secureanu? Nu sunteti convinsa ca daca era PSD stiam deja? Vedeti,de asta iubesc fara sa am convingeri PSD...Si daca vreti sa punem problema la modul general doamna ,aflati cu durere ca CEDO nu este PSD...Si astia sunt cei mai sutorizati sa spuna cine suntem...

Vasile  •  6 februarie 2017, 10:16

Dragă Tolo, Ce dezvălui tu în articol e tipic pentru mizeria si impostura de la conducerea spitalelor și din mediul universitar (la UMF) cel puțin.. Evident ca sunt și oameni de mare valoare (la UMF mă refer), dar sunt și o groază de impostori, sprijiniți politic masiv, cu titluri universitare (unii chiar Profesori). In 2015 da specialitatea și imediat ajunge șef de secție, e absolut incredibil! Și șef de comisie la intrarea în UMF e PROFESORUL Sorin Oprescu. Profesor de chirurgie care e la nivelul unui rezident de an mare. Crede-mă ca știu ce vorbesc. Și din păcate sunt o groază de nulități ajunse șefi de secție care sunt zero profesional și cu CV uri impresionante fabricate de alții...

Radu  •  6 februarie 2017, 10:43

Puteți să vă lăsați opinia și pe pagina oficiala a spitalului: https://www.facebook.com/universitarurgenta/

Mihail Negulescu  •  6 februarie 2017, 11:05

Ce coincidență, ca numirea amantei lui Oprescu, ca manager al celui mai mare spital din Țară, să fie făcută simultan cu emiterea OUG 13. Asta ne arată un asalt al corupților asupra instituțiilor statului, la adăpostul câștigării Alegerilor Parlamentare. În atare condiții, mi se par legitime, cererile cetățenilor exasperați, ieșiți pe străzile majorității orașelor importante ale Țării. De la acordarea dreptului de a se întoarce la practică medicală a lui Oprescu, mi-am exprimat indignarea, ca acest HOȚ, în loc să se afle după gratii, își vede nestingherit de treburi, ba are puterea să-și numească amanta, ca manager al celui mai mare spital din Țară. Iar comedia cu Oprescu "independent", a lămurit (cred) și pe cei care se mai îndoiau de farsa pusă în scenă de PSD.

o femeie  •  6 februarie 2017, 11:36

Se pare ca OUG-ul 13 nu doar trebuia sa salveze parlamentarii si ministerele si cei ai lor, ci si directorasii de spitale.

Cornel  •  6 februarie 2017, 12:34

Asta e nimic! Macar stie sa scrie si sa citeasca. La spitale mai mici acest atu dispare! Sunt pur si simplu *** si *** in aceste pozitii. Dar absolut toti au facultatea de medicina terminata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Un cititor  •  6 februarie 2017, 12:46

Superb! Ceea ce cred ca va scapa este ca aceste organizatii actioneaza asemena unui stat in stat, cu propriile reguli impuse deobicei de grupul de interese care le paraziteaza. Daca un simplu medic sau asistent ar indrazni macar sa comenteze ceva despre numirea doamnei cu "ascensiune fulminanta", s-ar trezi in secunda doi fara loc de munca. Mai mult ca sigur din motive "disciplinare"... In aceste conditii mai exista inca realizatori naivi de emisiuni si prezentatori din mass-media care fac "reportaje" si "talk-show-uri" in care se intreaba naiv: "Dar de ce ne pleaca medicii in strainatate?" Nu stiu, chiar nu stiu de ce... Chiar nu stiu de ce un medic serios si profesionist nu isi doreste sa faca parte dintr-un sistem de spagari, parveniti, nepoti, neamuri, pile si ***...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabi  •  6 februarie 2017, 14:19

Te cuprinde o IMENSA DISPERARE vazand ca "mafia" din "Sanatatea" romaneasca este precum HIDRA : ii tai azi un cap si maine ii ies ...doua !!!. Oricum, cei care au (re)venit la conducere, NU AU NICI CEA MAI MICA INTENTIE DE A SE LUA LA "TRANTA" CU HIDRA !!! E un blestem asupra neamului asta de a fi condus numai de HOTI si CORUPTI !...

bg  •  6 februarie 2017, 14:55

La Min. Sanatatii COAFURA REZISTA si chiar se intareste!

bg  •  6 februarie 2017, 15:16

Asistam la un atac in valuri a unor ZOMBI care vor sa contamineze tot sist. sanitar si intreaga societate cu naravurile lor. Avem 2 solutii: fugim din calea lor (unde) sau gasim antidotul si ne imunizam.

bg  •  6 februarie 2017, 15:26

Cu o Comisie de Disciplina la Colegiul Medicilor din Buc. formata din 3 grei PSD: prof. F. Popa, M. Pop si D. Bartos toate plangerile, sesizarile, reclamatiile pacientilor vor fi ingropate, iar cazurile evidente de malpraxis musamalizate.

Cristi  •  6 februarie 2017, 15:50

Dl.Tolontan, dvs sunteti ziarist sportiv sau ziarist de investigatii?.Daca faceti parte din doua categorie, mergeti dl. la alt ziar.GS nu o mai poti citi din cauza articolelor cu tenta politica, femeilor goale si... investigatiile tale politienesti.Lasa-ne bre sa ne bucuram de sport, nu ne mai amara si tu viata.

Dan garceag  •  6 februarie 2017, 16:52

Pai , domnule Tolontan ,ce se intampla , cu dosarele ,lui oprescu ? In ce tara traim ? Cum , sau cine ii permite ,sa faca ,asa ceva ? Sa faca ce vrea cu banii publici ?

bg  •  6 februarie 2017, 17:13

Multumesc @Alexa pentru informatiile de la fata locului. Deviza lui Fridtjof Nansen, cuceritorul polului Nord:"AI REUSIT, CONTINUA. N-AI REUSIT, CONTINUA!" vad ca este actuala si aplicata cu consecventa de majoritatea PSD, dar in sens negativ principiilor promovate de aceasta personalitate norvegiana. Unii oameni traiesc o VIATA pentru O IDEE si asta este crezul lor. In istoria unei natiuni poti ramane prin fapte bune, durabile, marete sau prin fapte rele, meschine, egoiste, vremelnice...insa pretul platit de popor este irecuperabil, iar generatiile irosite.

aldo_m  •  7 februarie 2017, 20:00

e un inteligent care vorbea de mircea diaconu eu am inteles ca stimabilul primea bani ca parlamentar si ca director de teatru IN ACELASI TIMP ,daca psd da voie sa primesti bani in acelasi timp de la STAT jos palaria traiasca psd ca asa stiu ca facea victima mircea diaconu si basescu al dorea la puscatie saraca victima mircea diaconu ,acum mai cataline ce naiba ai ma baiatule tu te legi mereu de femeile stabilor eu cred ca doamna n=a cedat avansurilor colegului tau si a jurat ca ramane langa sorin eu cred ca tu urasti femeile

Dreamer  •  7 februarie 2017, 21:13

Oricum votam Iar PSD . Hai Tolontan, *** SRI , declansati anticipatele. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  7 februarie 2017, 21:40

@aldo-m Excelenta,uite de ce eu ma bucur cind folosesc bine cei 2 neuroni pe care credeti ca- i am si nu cred ce- mi servesc ,,binevoitorii,,...1. In tara asta unii parlamentari mai si pot profesa ca profesori,conferentiari.Deci exista exceptii!...2 Mircea Diaconu a fost atit de istet incit ceruse unei institutii din stat lamuriri daca mai poate fi director si asta cind devenise parlamentar...3 Dumneata realizezi ce faci acum? Discreditezi justitia care dupa ani de judecata au dat cistig de cauza lui Diaconu...Cumva insinuezi ca noi avem judecatori incorecti?4 Stimabile,legea incompatibilitatii nu are treaba cu PSD...Iti repet...Toate legile din lume se pot aplica pesedistilor...Vezi ca se poate sa fi ultimul care intelege ca ordonanta nu avea nimic rau...Sper ca nu esti contra CCR...Da ,guvernul a gresit grabind lucrurile... Crezi de exemplu ca CSM ceruse parerile celor care- i votasera? Foloseste- ti neuronii, face bine...si nu face rau sa te gindesti de ce altii spun altceva...Si uite un subiect...ceilalti de ce nu publica telefoanele,adresele oponentilor? Cumva pentru ca stiu ca pentru ei legea se aplica?

Florin Salam  •  7 februarie 2017, 22:20

Domnule Tolontan, in ce alt loc din lume managerii de spital mai dau concurs? Si daca aceste concursuri romanesti sunt aranjabile sau evitabile, ce va spune asta despre directorii de spitale din, sa zicem, Cluj? Daca tot e aranjat ca si in restul lumii, nu mai bine ne scutiti de aceasta mascarada? Stim cu totii sa sef se face nu cel mai bun in meserie, ***. Dumneavoastra sunteti sef la ceva? Ati dat xamen pentru postul de sef?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

jos coruptia  •  8 februarie 2017, 2:28

Pentru userul @ Geta: te rog sa mergi la protest la cotroceni ,acolo sunteti voi cei care l ati votat pe Mircea Diaconu.....

Geta  •  8 februarie 2017, 9:35

@ jos coruptia Din pacate nu am votat pentru Diaconu...Pentru ca esti mai tinar- cel putin dupa nume...- Mircea Diaconu a fost parlamentar PNL...Sa inteleg ,penelistii nu au ce cauta in Piata Victoriei? Sau aveti sentimentul de superioritate,de arieni si te gindesti ca ai putea fi contaminat? Am inteles deja...pesedistii vor fi *** intr- o ora- declaratia unei fice de procuror; intelegem si ca milioane de pesedisti sunt *** pentru ca nu- si schimba opinia- CTP...Dar nu te roade o intrebare? Oare ce or crede basistii care acum il asculta pe Basescu despre,,ordinea lasata,,?CTP care a fost un moderator intre candidati ne spunea ca el avea o intrebare care ar fi putut schimba alesul...Desigur ca si acum avind in spate succesul repurtat in trecut se crede o voce...El a uitat ca ne- a spus a cui este...***...***...Deci pericolul este in Piata,eu l- am vazut pe ***...El a spus cine este...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Geta  •  8 februarie 2017, 9:47

@ coruptia ucide. Totusi nu ma pot abtine...Oare de ce nu ati indreptat opinii ca : poti fura si scapi nepedepsit daca furi mai putin de 200000 lei? Daca sunteti integru de ce nu militati pentru niste coduri constitutionale? Cum poti contesta dreptul meu de a vota pe cine- l cred demn si cum puteti contesta dreptul lui Mircea Diaconu de a fi ales?Deja va considerati o autoritate peste institutiile statului?

Geta  •  8 februarie 2017, 10:06

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

??????  •  8 februarie 2017, 11:24

Articolul este "epic" ? Considerați că autorul articolului "o apreciază sau nu o apreciază pe "Vrăbi'' ?

vasile  •  8 februarie 2017, 14:31

"un simplu medic"...faina alaturare de cuvinte,,, ma gadesc serios sa-mi iau certificat de *** *** sever pt ca. desi e atat de simplu, eu am picat de doua ori admiterea la medicina si am fost nevoit sa aleg altceva, ceva mult mai inspirat, imi dau seama acum.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

diaspora  •  8 februarie 2017, 16:39

Domne Tolo da ce se-ntàmplà omule cà de trei(3)zile nici un articolas acolo,chiar nimic ,nimic ori te-ai dat cu puterea si ti-ai schimbat pàlària ai???

Andrei F  •  8 februarie 2017, 17:16

@ diaspora Astazi sistemul a incasat un 6-0...De Crinuta Dumitran ai auzit?Daca nu...lectura placuta!

antonia  •  8 februarie 2017, 21:59

Cate "Vrabi" si cati "Secureanu" ocupa functii peste noapte in spitalele din Romania, mai ales acum dupa ce PSD a ajuns din nou la "butoane"..... Tot peste noapte, un director dintr-un Spital judetean si-a numit pe "Vrabi" a lui, mai tanara cu 30 de ani decat el, in functia de director de ingrijiri, incalcand legea atat el cat si Consiliul Judetean in subordinea caruia se afla spitalul. Directorul "buclucas", seamana izbitor cu seful sau de partid, L.Dragnea. S-a inconjurat doar de oameni obedienti, total lipsiti de profesionalism si onestitate si a reusit sa aduca o unitate medicala de interes judetean, in pragul falimentului. Orice demers, orice sesizare facuta catre autoritatile responsabile, referitoare la abuzurile *** si a complicilor sai, a fost sortita esecului!?!! Individul nu se da in laturi de la nimic, ameninta, tipa, destituie, numeste in functii pe altii, dezbina, totul cu ajutorul unei alte"Vrabi" numita in functia de manager, doar ca sa-i satisfaca lui "pohta ce-a pohtit"! Dosarele pe care le are stau "in lucru" (poate asteptau OUG 13!), iar individul nu este deranjat de nimeni! Oare pana cand.....?!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  8 februarie 2017, 22:29

@antonia. Doamna,spre dezamagirea dumneavoastra aflati ca Secureanu nu a fost numit de PSD...Si daca vreti sa acceptati,Crinuta Dumitran ni s- a spus ca a tocat miliarde...Euro!Stiti cite spitale inseamna asta? Si iar o veste trista,nici doama asta nu e PSD...Se spune ca era a fomnului cu broasca in git...Va aduceti aminte?

Matache Macelaru-Furculisione  •  8 februarie 2017, 22:31

Domne Tolontane, dar cu sir Steven van Groningen nu faci nici o ancheta din asta sportifa de-ale matale? BCR BpL, Raiffeisen BpL? Nu? Nu e politicos corect? Bine monser, cum zici matale. Hai pup dulcissim. Spor la anchete politicos-corecte!

Bebe  •  9 februarie 2017, 2:04

Domnule Tolontan, este regretabil ca o persoana respectabila ca dv., *** Ati comentat si ati afirmat multe neadevaruri neverificind informatiile de baza. Ar fi cinstit sa va cereti scuze, pentru manipularea masiva a romanilor! Numai oamenii cinstiti recunosc asta.Astept scuze publice. P.S. E vorba de demonstratiile publice de la piata Victoriei 2 feb-9 feb. impotriva "odiosilor" din PSD.Ati facut mari deservicii publice, guvernului Romaniei si partidului majoritar.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

diaspora  •  9 februarie 2017, 9:11

AndreiF.Cine esti tu om bun de ràspunzi in locul celui intrebat??Si-a tras Tolo *** si n-am aflat noi??Mirosi a activist rosu de la o postà fiule,cauti scuze pentru hoarda PSD-istà care te lasà ***.Nu te-au invàtat ai tài de acasà cà atunci cànd vorbesc OAMENII *** trebuie sà tacà?????

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  9 februarie 2017, 10:01

@ diaspora Uite ca te inteleg dincolo de*** ( stelute).Ai inceput spunandu- mi,,om bun,,.Deci...un om bun se poate baga intr- o discutie de ,,OAMENI,,...Scuzele pentru,, hoarda PSD-ista,,au fost confirmate de CCR si CEDO...Pentru un om ca mine nici nu erau necesare...

diaspora  •  9 februarie 2017, 11:02

@Andrei F dacà tot sustii cauza Psd-istà inteleg cà stii si bunele dar mai ales relele lucruri fàcute de acestia.Observ ,si numai eu ,cà"voi "astia "telectualii ayatolahului de Alexandria aveti un comportament de gràdinità ,in loc sà dati ràspunsul la intrebare punctual ,càutati chichite ieftine gen:Da nu numai eu ,si Gigel a gresit.Intrebare::din ce bani si mai ales de unde acesti bani si-a facut Dragnea imperiul de la Alexandria??Nu mai umblati cu rata innecatà,nu ma mai trimite sà lecturez despre nu stiu ce Dumitrean.cà NOI ROMANII nu avem nevoie de politicieni HOTI si CORUPTI indiferent de culoare ,apartenentà politicà sau convingere religioasà,noi avem nevoie de o clasà politicà sincerà ,fàrà morti prin sifoniere ,care sà ne reprezinte penoi si nevoile noastre.Càt despre decizia CCR stai linistit ,cà au si àstia sufletu incàrcat de mànàrii,nu cà au judecat cinstit.

Andrei F  •  9 februarie 2017, 13:02

@diaspora Păi vezi că deja am găsit un lucru comun...? Amîndoi spunem că unele instituții au ceva probleme... Atunci nu ar fi bine să recunoaștem asta? Cum naiba de nimeni în tara asta nu vrea să rezolve problemele tranșate ca neconstituționale? Apoi poți căuta mult în spate și vei vedea că eu niciodată nu am pledat ca un pesedist sa scape de lege! Eu am afirmat despre mine că deși nu am convingeri de stinga sunt obligat să țin cu ei.Am spus că pesedistilor li se pot aplica toate legile! Explică dacă poți: adică 13 ani justitia a stat în tabăra basista și tu spui că pesedistii sunt corupți? Păi dacă au scăpat nu sunt vinovați basistii cu toate numirile lor? Hotărăște- te! Ori a fost rău ori nu a fost!Eu mai aștept că o țară întreagă să rida de Ponta care a trimis spre justiție sute de cazuri! Să nu se spună că Ponta a fost rău intenționat! Aș accepta dar nu mi se spune nimic.Deci domnule,eu cred ce se spune.,că o alternanță la putere ne va arata cel mai bine cine suntem.Despre fiecare din noi!

Observator…acoperit  •  9 februarie 2017, 19:16

AndreiF,nu te mai face ca nu intelegi.Nu a existat alta tabara,nu a existat alternanta la putere.Basescu...Nicolaescu....Ponta....Banicioiu..Blaga...Oprea...etc...SUNT ACEEASI TABARA. Spune ,frate,STOP,indiferent de apartenenta politica,STOP CORUPTIA!Decidentii politici ,in loc sa ne invite pe toti la masa si sa impartim totul frateste....se imbuiba ei si noua ne arunca frimiturile.Asa e mai pe intelesul dumneavoastra.V.am citit toate comentariile facute la toate articolele de pe acast site si de fiecare data ati fost de partea hotilor si coruptilor.V.am spus cu subiect si predicat ca in Sfanta Maria mor oameni in ATI zilnic si vreti sa ramana Copca.Va repet,ori sunteti rau intentionat,ori sunteti bine ancorat in afaceri psd.iste.Traiasca mica ciupeala,traiasca relatiile de partid.Copca a amanat controlul in spital pana dupa alegeri,a amanat acreditarea spitalului doi ani,pe motiv ca nu indeplineste toate conditiile ,iar acum deja se stie ca saptamana viitoare "vine controlul".Mereu,dar absolut mereu au fost anuntate inainte toate controalele.Halal...atata consum de cuvinte pentru a intelege evidenta:suntem ultimii din Europa! NU MAI VREM SA FIM!

Andrei F  •  9 februarie 2017, 20:55

@ Observator acoperit Ati reusit sa ma contrariati dar si sa ma uimiti si chiar sa ma gindesc daca nu sunteti acoperit si deci mai informat! Ma lasati sa va citesc si eu? Cum sunteti cam singurul care- l numiti pe Nicolaescu, puteti sa- mi spuneti contestul?Cit puteti de clar...

Matache Macelaru-Furculisione  •  10 februarie 2017, 0:28

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

valll  •  10 februarie 2017, 8:22

Nu a mai aparut nimic de ceva vreme... Sper ca domnul Tolontan si colegii sai sunt bine sanatosi si ca si-au luat o binemeritata vacanta.

Comentează

Știrile momentului pe tolo.ro

No items