Colonelul condamnat pentru corupție din Primăria Sectorului 4 acuzat că a concediat o colegă cu handicap locomotor: ”De ce nu te înscrii în PSD?!”. El neagă, dar șeful său ezită: ”Nu spun că nu a zis”

Mărturia Elenei Lefter, una dintre fostele angajate din Sectorul 4 al Bucureștiului, care a reclamat la DNA ce se petrece în Primărie și în instituțiile subordonate

luni, 26 februarie 2018, 6:47

 

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Mulți știu, destui vorbesc, foarte puțini o fac folosindu-și numele.

Nu înseamnă că ultimilor nu le e teamă.

Elena Lefter, 50 de ani, fost inspector de specialitate la contabilitatea Direcției Piețe din PMB 4 recunoaște că ” mă simt expusă povestind asta, dar așa sunt eu, mereu am spus când ceva nu mi s-a părut în regulă”.

Elena are handicap locomotor accentuat, se deplasează cu greutate.

Pentru ea, pierderea locului de muncă e mai mult decât pentru oricare dintre noi.

Pe parcursul discuției, a retezat însă ferm orice termeni ai compasiunii.

”M-au tratat rău, au înjurat, dar vă spun toate acestea nu din postura omului cu handicap, ci din postura omului care a făcut Administrație Publică la ASE, mi-am câștigat postul prin concurs și sunt dată afară când nu mai contează decât carnetul de partid” Elena Lefter

-Doamna Lefter, când și cum ați fost angajată la Direcția Piețe din Primăria Sectorului 4?
-Chiar în 2005, când direcția s-a separat de Primărie. Am câștigat postul prin concurs. Dintre toți cei prezenți atunci la concurs, am reușit să iau eu postul.

-Și ați lucrat unde?
-Întâi am lucrat la tehnic. Apoi, pentru că îmi plac calculatoarele, am ajuns la contabilitate, când s-a făcut prima informatizare mai decisă a zonei financiare.

10.000 de lei pe lună cumulează pensia de colonel MApN și salariul de șef de birou juridic la Piețe Sector 4 ale lui Simion Lincă

-Ce studii aveți?
-ASE. Administrație Publică, secție din Facultatea de Management.

-Cum ați fost concediată?
-În vara lui 2017 mi s-a desființat postul. Așa se procedează când vor să scape de tine. În Primăria Sectorului 4 și în instituțiile subordonate, cum e la Piețe, au fost aduși o groază de militari și polițiști pensionați. Lincă, șeful de la juridic…

-Cel condamnat definitiv de Înalta Curte?
-Da. Colonelul Lincă are pensie de 5.400 de lei. Polițistul Roșescu are pensie de 6.800 de lei. Polițistul Tufenaru are pensie 5.800 de lei. Și mai sunt mulți! Cam asta se întâmplă sub primarul Băluță în Sectorul 4. Măcar pe Lincă îl înțeleg că are de recuperat prejudiciile.

-Iar Clanul Sportivilor?
-Glumiți? Știe toată lumea. Păi Florian Puiu umblă ca un împărat prin toate instituțiile Primăriei. Dacă-l vedeți pe holuri ziceți că a fondat instituția.

-Și ce ați făcut când ați aflat că nu mai aveți unde lucra?
-Am leșinat.

-La propriu?
-Așa cum auziți. Mi s-a făcut rău, m-am dus la toaletă să-mi dau cu apă pe față și nu m-am mai întors. Noroc că a venit o colegă după mine. M-au dus direct la spital, eram inconștientă, m-au internat, apoi m-au internat în alt spital, în fine, probleme de viață. (Nu mai dezvoltă subiectul).

-Și apoi?
(Râde) N-au fost în stare nici măcar să mă dea afară conform legii. Mi-au dat un preaviz de 20 de zile, dar în calitate de persoană cu handicap locomotor am dreptul la un preaviz mai mare. Când l-am sunat pe Lincă a înjurat la telefon de mi-e jenă să vă spun. Nu m-am lăsat și m-am dus peste ei.

-Și?
-M-am dus la directorul Piețelor, Grecu. A venit și colonelul Lincă, șeful juridicului. Lincă mi-a zis: ”Păi de ce nu te înscrii și tu în PSD?”.

-Însemnând?
-Că dacă mă înscriu am un loc de muncă, asta am înțeles. I-am spus: ”Uite că eu nu mă înscriu!”.

-Dar  au ajuns locurile de muncă să fie pe față condiționate de proptele?
-Nu de proptele, de carnete de partid. Pe față. Hai să vă întreb altfel: câți dintre cei detașați la piețe, ofițeri sau rude ale primarului Băluță, au terminat ASE-ul? Că sunt vreo 15 aduși numai în ultimul an, fără concurs! Când i-am prins cu legea, mi-au mărit preavizul, dar de dat afară m-au dat.

-…
-Ideea este simplă: știau că eu aș fi luat orice concurs și de aceea aduc oameni de partid prin detașare. I-am dat în judecată, am depus și o plângere la DNA, căci Lincă nici măcar n-ar fi avut voie să fie numit în 2016, că avea interdicție de la Înalta Curte, cum ați scris și dumneavoastră.

-Ce sperați?
-Nimic. N-am găsit loc de muncă, am și 50 de ani plus că la mine e și mai complicat că mi-ar trebui ceva mai aproape de casă. O să văd. Vă spun sincer, locuiesc în Sectorul 4 și am lucrat tot aici. Ceea ce se întâmplă însă acum în Primărie nu s-a întâmplat niciodată! Așa că nu sper nimic, nu cred că lucrurile se pot îndrepta, mă îndoiesc că veți avea vreun succes cu ce publicați, dar nu am vrut să bag capul în pământ și să tac. Atât.

Dan Grecu: ”Nu spun că nu a zis. Dar nu vreau să comentez cancanuri”

INTERVIU. Dan Grecu, directorul de la Direcția Piețe, nu infirmă discuția, însă cataloghează subiectul drept unul de cancan

-Domnule director, o fostă angajată a Direcției, doamna Elena Lefter, susține că ați dat-o afară în mod abuziv!
-Nu am dat-o eu afară. Anul trecut, Consiliul Local a decis scăderea numărului de posturi. Am urmat procedura ca la carte. S-a dat concurs pentru toate posturile din noua organigramă. Din păcate, postul doamnei Lefter a fost desființat. A venit la mine să-mi spună că ea, în calitate de persoană cu handicap, beneficiază de alte proceduri. I-am spus că dacă legea prevede altceva pentru persoane cu handicap, mă conformez. Am verificat și nu s-a confirmat nimic. Prevederile sunt aceleași pentru toată lumea.

-Doamna Lefter e absolventă de ASE, specializare Administrație Publică. Direcția pe care o conduceți mai are vreun angajat specializat în Administrația Publică?
-Nu știu. Probabil că nu… Dar repet, postul dânsei a fost desființat.

-Este adevărat că atunci a existat o discuție între dumneavoastră și doamna Lefter la care a participat și domnul Lincă?
-⁠Cred că da, nu-⁠mi aduc aminte cu exactitate.

-Și că domnul Lincă i-ar fi spus doamnei Lefter că dacă vrea să rămână angajat ar trebui să se înscrie în PSD?
-Nu comentez cancanuri de doi lei. Dacă doriți să vorbim despre lucruri serioase, putem continua.

-⁠Vă rugăm să răspundeți la întrebare. Confirmați discuția?
– Nu spun că nu, dar nu doresc să comentez cancanuri de acest fel.

-⁠Sunteți membru PSD?
-Da. Dar vreau să adaug faptul că doamna Lefter a dat în judecată instituția și a pierdut.

Simion Lincă: ”Elena Lefter să probeze că am zis asta!”

Colonelul la pensie Simion Lincă, șeful juridicului de la Direcția Piețe S4, neagă discuția avută cu angajata înlăturată din funcție.

Simion Lincă, șeful juridicului de la Primăria Sector 4

-Domnule director Linca, doamna Elena Lefter susține că i-ați spus să intre în PSD pentru a rămâne în post. Este adevărat?
-În primul rând nu sunt director. În al doilea rând, cum să-i spun așa ceva atât timp cât eu nu sunt membru PSD?!

-Ați făcut această afirmație sau nu?
-Doamna Lefter să probeze că am spus așa ceva. Să spună acest lucru față în față.

CITEȘTE ȘI: Primăria Sectorului 4 are șefi la „Piețe” un condamnat cu interdicție la funcții publice drept șef la juridic, iar ca șefă a corpului de control o condamnată în primă instanță pentru 40 de acte de luare de mită!

Comentarii (76)Adaugă comentariu

Reforma pe paine  •  26 februarie 2018, 16:04

@ticbis Faptul ca cineva afirma ca aceleasi lucruri se petrec si la privat, nu inseamna ca la stat este mai putin grav. Este la fel de grav in ambele locuri ca unii sa munceasca, iar altii sa primeasca salarii fara sa faca nimic. Unii oameni au niste studii si chiar au muncit si muncesc. De aceea se si pleaca din tara, pentru ca si la privat este la fel de rau. Sistemul de spagi si de pile este la fel de periculos si la stat si la privat. Coruptia este periculoasa pentru ca distruge sistemul de valori. Afirmatia ca "patronul are dreptul sa isi angajeze pe cine vrea el" este totalmente adevarata. Da, are dreptul, dar are si obligatia sa respecte Codul Muncii. Iar in momentul in care 4 prosti fac munca echipei de 10 oameni se incalca legea. (PS invatati sa folositi pronumele de politete, faptul ca suntem pe internet, nu ne face nici amici si nici nimic; nu este nevoie sa fim marlani)

eugen  •  26 februarie 2018, 16:13

antonia - eşti, sunteţi " antonia " care posta pe Pandurul " ziarul de suflet " al gorjenilor ? Dacă eşti matale daragaia tanti antonia, mă bucur, pt. că la Pandurul li s-a interzis să accepte comentariile . paponie

Slavescu Marian  •  26 februarie 2018, 16:27

Vad ca aici un *** *** se bucura ca unor oameni sau unui ziar li s-a interzis sa comenteze. Tipic pentru un popor de sarantoci si la minte si la buzunar. Cu cit mai sarantoci si mai fomisti cu atit mai inraiti si mai dispusi sa se ia de git cu cei care au pareri deosebite. Asta a produs democratia de romanica. Asta-i singurul produs autohton cu car putem iesi pe piata Europei. In romania democratia dauneaza grav sanatatii ( mentale ).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stefan  •  26 februarie 2018, 16:42

@ovidiu Ce experienta? Care respect? 99% sunt niste tablagii ordinari care nu au facut altcea decat *** trupetii pe ogoare sau sau sa bea cafele cu interlopii prin sectile de politie. Respect fata de cine ? Fata de coloneii si generalii cu cu burti uriase sifete patibulare? E o rusine ce se intampla in tara asta, tinerii pleaca si *** huzuresc.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Crimson Veritas  •  26 februarie 2018, 16:45

Mie mi se pare un lucru de-a dreptul ... kovesist ... sa avem un stadion de 240 de milioane de Euro pe care-l inchiriem intr-un an cu cat a estimat DNA-ul ca e prejudiciul in Dosarul Transferurilor ... si la care ... citez ... 'nu se poate trage prelata cand ninge', doar cand e soare ...:)) Deci avem O Sigura Etapa in tot Sezonul ... in care avem conditii de ninsoare in Bucuresti ... si nici atunci nu se poate trage Prelata? As fi de acord uite ... ca institutia care se afla in proprietatea doamnei LCK ... sa recupereze prejudiciul generat de aceasta ... situatie ... de la PSD ... care prin PG este adminstratorul actual al Stadionului ... si sa plateasca asigurarea jucatorilor accidentati ... pentru ca ... ne pasa de Justitie ... dar si de PSD, si mai presust de tot ... de Doamna K-Justice! Chiar trebuie sa candideze Mihai Stoica (ex.) la Camera Deputatilor ... ca sa se puna lucrurile in miscare si decapare ... la DNA? ...:)) Intreb si eu bloggerii ... specialisti ... in penal! ...:))

ticbis  •  26 februarie 2018, 17:03

@Reforma pe paine: N-ai inteles nimic! La privat, un patron poate sa-si angajeze 100 de pile pe care sa le plateasca cu salarii enorme si alti 10 ca tine care sa-i faca treaba pe salariul minim pe economie. Te asigur ca nu incalca niciun paragraf din Legea Muncii atata timp cat isi plateste corect darile, taxele si impozitele catre stat aferente cifrei lui de afaceri, profitului lui si salariilor angajatilor. Sunt banii lui, afacerea lui si angajeaza pe cine vrea el! Cunosc un patron care l-a bagat in actele firmei lui pe fiu-sau pe post de manager de vanzari cu salariu de 5000 de euro pe luna, desi ala avea doar 19 ani, abia terminase liceul si picase bac-ul. Daca tie nu-ti convine sa muncesti la privat pe salariul minim si sa-i tii in spate pe toti pilosii patronului cu lefuri babane ce nu fac nimic, esti liber sa-ti prezinti demisia si sa-ti cauti un alt loc de munca, nu te impiedica nimeni! Eventual, te sfatuiesc sa te angajezi bugetar, undeva la stat :))) In alta ordine de idei, piata muncii din sectorul privat se regleaza de la sine conform unor mecanisme intime ce tin mai degraba de legi nescrise ale economiei de piata; un patron ca cel din exemplul meu va pune, mai devreme sau mai tarziu, lacatul pe firma si pe afacere, dar e treaba lui, sunt banii si viitorul lui. Nu acelasi lucru se petrece in sistemul de stat; acolo nu mai merge asa pentru ca totul se raporteaza si depinde de banii publici, adica de banii mei si ai tai. Din motivul asta este absolut nefiresc ca un militian iesit la pensie cu 3000 de euro pe luna la 50 de ani sa fie angajat, fara concurs, pe post de sef la o primarie publica si pe un salariu de alti 2000 de euro!!! Daca nu intelegi diferentele si nuantele, imi cer scuze!

Anghel Merchel  •  26 februarie 2018, 19:52

Asa domne Tolontane, asta asteptam: subiecte pe linie, nu fleacuri gen MICROSOFT si EADS. Hai tine-o tot asa, sanatate si sport pana curatiti Romania de tot, matale si coledzii progressisti.

Reforma pe paine  •  26 februarie 2018, 20:10

@ticbis Am inteles. Daca va stiti cu "un patron care l-a bagat in actele firmei lui pe fiu-sau pe post de manager de vanzari " inseamna ca sigur sunteti de specialitate... Nu stiu ce sunt "legi nescrise ale economiei de piata", probabil activati in industriile de fier vechi, parcagii sau smenari din aia cu telefoane. Intre timp, de cand ati terminat dumneavoastra cele patru clase s-au inventat niste lucruri numite Codul Fiscal si Codul Muncii. Lasati-ne cu "legile nescrise" pentru ca nu au nici o valoare. Asta cu "legile nescrise" e vorba de smenar de la Inter de dinainte de 89, din ala de aducea blugi in anii 90 si de sofer de Passat la mana a treia din Germania... Succes la spart seminte si bagat in seama aiurea pe forumuri.

Gogu  •  26 februarie 2018, 20:13

Un subiect fantastic. Inimaginabil.

geo  •  26 februarie 2018, 20:22

Eu altceva nu inteleg ...colonelul asta ,Lica ,s-a pensionat la 45 de ani ,apoi s-a angajat la Primaria sector 4 ca sef la Piete ??? ....daca da , le doresc sa se duca la puscarie pe viata celor care lasa sa se intample mizerii de genul asta. Apropo,domnule Tolontan ,despre Puiu Florian ala stiu si copii de la gradinita ca el este JUPANUL .S-a ajuns in asa hal ,*** ...*** ...verificati PUZ si autorizatiile de constructie cerute de clanul sportivilor -si-o sa vedeti ca ei sunt mereu primii ,*** ,dau doar ca sa nu-i tina 3 ani ,ci doar 1 singur an.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

roby  •  26 februarie 2018, 20:26

Cocos ala este mic copil pe langa Puiu Florian ... *** , *** ,sunt sigur ca daca se vroia , pana acum cazul era rezolvat . Si este adevarat ca dezvoltatorii imobiliari din sectorul 4 *** .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

robert  •  26 februarie 2018, 20:28

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Robert  •  26 februarie 2018, 22:08

Frustrant .... si mai frustrant e faptul ca in ultimul timp vad multi troli psdisti pe toate forumurile , ziarele , facebook , etc ,, ma felicit ca am plecat din Romania la 19 ani , imi pare rau dar sper dar nu cred ca Romania se va mai face bine , PSD-ul e acum cu interlopii in spate vor conduce tot , cred ca inca vreo 50 de ani usor e condamnata tara aia la hotie :( .. vor fi multe altele ''generatii de sacrificiu'' . E infiorator sa vezi oameni destepti angajati de *** cu, carnet de partid sa le scrie un discurs sau sa le care servieta

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anghel Merchel  •  26 februarie 2018, 23:02

@Roberto Domnu Robertino, ia zi monser cum e in Vestul ala curat ca argintul strecurat. ***. Ia zi cu Aeroportul din Berlin renovat pe sume faraonice degeaba ptr ca proiectul e gresit. Fara sa raspunda nimeni. Zi cu contractul ala de arme semnat pe neve de Hantzy Klemm, izvorul indicatiilor pretioase, anticorupte. Zi cu zonele NO GO din toate marile orase occidentale. Mai vrei exemple? Hai baga mare niste contra-exemple progressiste. Sau traiesti in vestul ala de basm din propaganda lui Tolontan & comp?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Franz Kafka  •  27 februarie 2018, 1:43

Domnule Tolontan, admirabila modestia dumneavoastra de a semna ultimul ca autore al materialului de mai sus. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristi  •  27 februarie 2018, 6:27

Am catva prieteni prin primarie iar cand s-au angajat in timpul dinastiei Piedone au fost ,,sfatuiti'' sa se inscrie in partid , cand a cazut Piedone cautau sa se inscrie in celalalt partid pentru ca doar la adapostul carnetului aveau postul asigurat si cum sunt tineri si au nevoie de o slujba au facut-o fara prea multe comentarii si regrete dupa partidul vechi in rest prin primarie povestesc ca pe vremea lui Piedone clientii lui se plimbau cu sacosa prin birourile sefilor si acelas lucru fac si acum, de schimbat nu s-a schimbat nimic doar ca sefii noi umbla mai la vedere cu sacosile. Culoarea lor politica sa modificat slujba si-au pastrat-o si cum spunem noi ,,capul plecat sabia nu-l taie ''

Ramon  •  27 februarie 2018, 8:23

încă o probă că facultatea se face degeaba, în domeniul de activitate corespunzător chiar cei cu pregătire sunt eliminați, în schimb lucrează alții cu orice alte specializări. În alte țări nu poți fi și pensionar și angajat, la noi patronul angajează pensionați pentru că le dă salariu mai mic. Sigur nu vom ajunge în viața asta sau cea următoare la aceleași salarii ca în vest, dar presiunea angajării sub salariul cuvenit face imposibilă creșterea salariului mediu, dar și statul degeaba 6 ore din 8 (sau asta era acum 20 de ani ?)

Anghel Merchel  •  27 februarie 2018, 8:58

Ce limbaj intolerant am folosit domnu blogger progressist? Adevarul a devenit ceva intolerant? NU E ADEVARAT CA MERKEL A INVITAT MILIOANE DE AFRICANI SI ARABI FARA ACTE, ***? Va pute adevarul? Trebuie sa ne uitam pieriti de admiratie doar in gura voastra de propagandisti politic-corecti, cu certificat de Bruxelles-Molenbeek? Va fuge pamantul de sub picioare, progressistilor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

TT  •  27 februarie 2018, 22:56

domnul @anghelus nu prea va place exemplul asta cu coruptia din piete si primarii, si v-ar placea sa vorbim despre alte dosare si eventual despre presupuse fapte de coruptie din alte tari se observa. tema din articol vi se pare neintemeiata? inoportuna? v-ar placea sa divagam spre alte subiecte despre care dumneavoastra stiti mai multe? sau, ca tot ati ajuns acolo cu divagarea, imigrantii africani sunt de vina daca neregulile din articolul de mai sus sunt reale?

Anghel Merchel  •  28 februarie 2018, 8:48

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anghel Merchel  •  28 februarie 2018, 9:02

@TT Domnu Tetelush, nu, tema nu mi se pare inoportuna, ci ridicola. Coruptia din pietele si primariile romanesti este nimic pe langa coruptia din cancelariile occidentale si efectele ei asupra Romaniei. Vreti sa comparam dauna Microsoft America (clasata si nerecuperata) cu dauna din piete? Hai! Vreti sa comparam coruptia de la Aeroportul Berlin cu aia din pietele românești? Hai! Vreti sa comparam coruptia din Primăria Berlin care a permis oficial vanzarea de droguri in Parcul Gorlitz cu coruptia din Primăria Bucuresti? Hai! Si nu *** sunt de vina ptr coruptia din pietele romanesti, ci aia *** din motive pe care doar sponsorii pressei progressiste le stiu si care sunt aceiasi care dicteaza tonul anticoruptiei politic corecte, îndreptate exclusiv impotriva gainariilor autohtone dar niciodata impotriva coruptiei Microsoft, EADS, banci straine in Ro etc. E clar sau sa va fac un desen?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan  •  28 februarie 2018, 16:43

Ne tinem de bancuri acum? Serios, coruptia din vest e mai mare? Poi mai dragii bunicului, vreau si eu sa am niste institutii de stat asa de corupte incat sa am salariul vreo 5 10 mii de euro pe luna ca muncitor in privat, sa ma duc la fotbal si sa imi permit sa cheltui 300 de euro pe un meci saptamanal ca nu ma duc singur, si beau si 5 beri, si ard un ciolan cu fasole sa pot duce mai multe beri, si eventual sa mai dau si 100 de euroi sa cumpar un tricou. Si vara sa o tulesc in Canare, si iarna de 4-5 ori prin diverse statiuni din Alpi. Pana una alta, rezultatele arata ca suntem atat de corupti ca la noi clasa de mijloc o duce mai rau decat cei saraci din vestul atat de "corupt". Sau probabil vreti sa spuneti ca nemtii sunt corupti dar nu pentru ca fura bani de la buget, ci sunt corupti in sensul ca nu accepta sa stea la aceeasi masa cu niste cartofori din est plini de dosare penale si asa zise afaceri care de fapt sunt pur si simplu bisnite crescute pe capusarea statului, devalizare, frauda si cumetrie.

Anghel Merchel  •  28 februarie 2018, 21:49

@Stefan Domnu Stefanel, in creierii matale e o mare confuziune cognitivă si morala, plus o invalmaseala de clișee din universul de basm al pressei si blogherimii progressiste. Cartofori din est, capusarea statului, devalizare, frauda, cumetrie scl. Mvai, pai chiar, cum sa stea alesii Microsoft, Bechtel, EADS cu asemenea borfasi estici la masa. Nici vorba, la masa stau doar ei, jupanii din Vest. Dar sa o luam in ordine. Sa stii ca eu personal imi permit tot ce visezi matale ptr simpul motiv ca sunt aicisilea, in Diaspora, cum va place vouă sa ziceți. Te-am socat? Da, sunt afara si nu pup la Basescu, Iohanis, Codruta si superiorii lor, daca poti ptr ca sa-ti inchipui asa o grozavie. Si sunt aicea ptr ca astia au nevoie de mine iar eu ma pricep la ce au ei nevoie, am o meserie adevarata, n-am nevoie sa traiesc din propaganda pe bloguri progressiste gen Tolontan sau Petreanu & Compania. Daca insa castig decent, nu inseamna ca ma las mituit ca sa inchid ochii la mizeriile din jur. Din nefericire aici majoritatea gandeste ca tine, lasa ba, ne platesc astia regeste ptr 36 de ore pe saptamana, inchidem si noi ochii la hotiile lor si la iresponsabilitatea lor. Mai bine ne distram la max si ne lasam manipulati ca negrul e alb, ce conteaza coruptia si criminalitatea atata vreme cat ne lasam mintiti asa frumos. Diferenta e ca astia isi pot permite ptr ca traiesc pe spinarea noastra. Neamtul care trage de zbarnaie productivitatea, care e punctual la secunda si meticulos la dunga exista doar in basmele lui Tolontan & Compania si in imaginarul tau atent cultivat de ei. Daca ne-am cara noi astia, "externii", s-ar prabusi sectoare intregi ale sclipitoarei economii germane. Ca sa nu se intample asa ceva, Romania trebuie tinuta in lesa si cu biciusca anticoruptiei la nara. Ca aia care va tin in lesa sunt de 1000 de ori mai corupti decat gainarii autohtoni care fura fara aprobare de Bruxelles stie Tolontan foarte bine, el doar isi face treaba. Lozerii sunteti voi, *** frumosi si liberi care cascati gura la basmele lui si salivati la ideea promisei vieti "ca afara", care tot vine cu fiecare guvern liberalo-tehnocrat. Dar nu ptr voi, ci doar ptr ei. Hai succesuri in lupta cu coruptia din piete, puneti-va in piept insigna cu MICROSOFT + DNA = LOVE, sigur invingeti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

plaies  •  1 martie 2018, 10:16

Deci domnii nu isi incheie cariera cu o pensie maricica. Ei muncesc si in slujba cetateanului, ca e pacat sa stai acasa in timp ce tara se dezvolta. Luam si pensie de bugetar, si salariu de bugetar, si apoi mai angajam si niste rude plus facem recrutari de personal in partid.

adela  •  29 august 2018, 17:42

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ana  •  23 noiembrie 2018, 13:03

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează