Firma lui Lupescu a tipărit programul subțire al lui Mircea Sandu la prețul cărții de bucate a lui Jamie Oliver!

6 euro pe exemplar a costat programul-revistă al „Nașului”, exact cât a fost tiparul ditamai cărții ”Cu Jamie Oliver în Italia”

joi, 15 martie 2018, 7:00

În anul 2010, Mircea Sandu câștiga la pas alegerile federale.

De la tribună, „Nașul” flutură programul său, în format de revistă subțire.

Conform dezvăluirilor lui Răzvan Burleanu și facturii publicate ieri de ”Adevărul”, acea broșură ușoară intitulată ”Programul Strategic al lui Mircea Sandu” a costat 9.931 de lei plus TVA.

Banii au fost achitați de FRF către firma Kick Sport Media SRL, deținută de Ionuț Lupescu.

Dincolo de conflictul de interese, căci directorul executiv Lupescu dă bani propriei sale firme, prețul este unul amuzant.

6 euro bucata, pe cele câteva zeci de pagini ale „Nașului”, înseamnă prețul cu care se tipărește ditamai cartea de bucate a lui Jamie Oliver, de 300 de pagini pe hârtie foarte groasă!

”Cu Jamie Oliver în Italia”, lucrare ilustrată și tipărită în condiții impecabile, a costat editura ”Curtea Veche” cam 6 euro bucata, cât a plătit FRF pentru „Nașul”!

Sigur, comparația are doza sa de exagerare.

Pentru că tirajul lui Jamie Oliver este de ordinul miilor de cărți, ceea ce scade prețul unitar, în timp ce „Nașul” a scos 400 de bucăți, ceea ce crește prețul de tipar pe bucată.

Dar, chiar și luând în calcul diferențele de tiraj, prețul plătit de FRF firmei lui Lupescu este unul foarte mare.

Altă comparație.

LPF se pregătește să scoată pe piață, chiar în aceste săptămâni, o lucrare antologică, dedicată celor 100 de ediții de Liga 1.

Cartea de istorie a fotbalului nostru, de format mare, va avea 500 de pagini color și va cântări 3,3 kg, nu câteva sute de grame ca pliantul strategic al „Nașului” din anul 2010.

Iar Liga va plăti pe lucrare cam 12 euro, doar dublul prețului achitat de FRF, în condițiile în care LPF tipărește ceva de aproape zece ori mai voluminos! Din nou, tirajul va fi mai mare, dar prețul plătit de FRF în 2010 oricum rămâne mult peste piață.

Până la urmă, nu e vorba numai de bani, ci de nivelul discuției.

Când te numești Ionuț Lupescu, ești directorul FRF și tipărești cu firma ta un program subțire electoral al lui Mircea Sandu la prețul de tipar al cărții internaționale de bucate a lui Jamie Oliver, te supui măcar umorului general.

Ironie care, pentru o carieră de un asemenea prestigiu, probabil că doare mai tare decât orice.

Comentarii (117)Adaugă comentariu

Eu  •  15 martie 2018, 7:10

Nu exista alba ca zapada on romania...si ne place sa aruncam cu noroi....apoi ne intrebam de ce noi suntem dezbinati...

lenroc  •  15 martie 2018, 7:27

Mare, mare dezamăgire sa vezi ca nici Lupescu nu e altceva *** Cei doi candidați pot face doar un singur lucru, sa te scârbească îndeajuns de mult încât să te îndepărtez de fotbal.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andrei  •  15 martie 2018, 7:44

Tolo, corecteaza anul ca nu poate fi vorba de 2000. Daca ar fi fost totusi asa, macar s-ar fi putut tipari (si) programul de joc la meciul cu Anglia :)

Cătălin Tolontan  •  15 martie 2018, 7:45

@Andrei: scuze, e vorba despre 2010, am corectat.

adi_stelistul  •  15 martie 2018, 7:50

Sunt curios in conditiile acestea cum a lucrat in pierdere firma lui Lupescu asa cum sustine acesta in comunicatul dat ieri publicitatii. E evident ca Lupescu a picat aiurea in afacerea asta (mi-e greu sa cred ca si-a folosit influenta pentru o afacere de nici 10000 de lei, din care profitul nu poate fi mai mare de ... nu stiu, 1000 de euro) dar aflat in pozitii publice trebuie sa fii foarte atent cu astfel de lucruri.

Lucian  •  15 martie 2018, 7:56

Dezamăgirea continua! Bai Tolontan, ca ești amic *** cu vochin știm. Ce nu știm sunt altele: tu chiar îl mai vrei pe nesimțitul asta de șef la FRF? Ce a adus nou? Facturi de acum 8 ani? In plus vad ca parca ai fi stat prin parcuri: in ro costa mult totul, iar la tipar editurile tipăresc prin Ungaria, fiind mai ieftin către jumătate! Întreabă la RAO, cred ca îi Cunoști, sau poate te ajuta cineva! In plus tirajul da o componenta din cost! Plus hârtia! Asa cum arată Sandu, cred ca a dorit super hârtie! Ce nu mai stiu, este : cât de josnic poti fi? Eu unul vreau răul cât mai mic, sa ajungem la performanța! Tu vrei răul mare ***, fara performanța! S-a spus ca s-a intervenit politic acum 4 ani la alegerile FRF. Vad ca și acum la fel se cam face! Hai fii serios ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

birlic  •  15 martie 2018, 7:57

Tolo, cu toata dragostea ,vorba unui confrate de al tau de pe sticla ,desi te citesc ,mi-am facut o parere despre obiectivitatea ta ,cu ocazia prezentarii Raportului de activitate al DNA de catre Ministru Justitiei,cand erai foarte atent la expunerea unui universitar de elita ,care inca mai rezista in stufarisul nostru de constiinta civica.

Alex One  •  15 martie 2018, 7:58

Deci, 6x400 = 2400 de euro. Care e marea afacere ? Presupunand ca pretul corect era la jumatate adica vreo 3 euro rezulta ca firma lui Lupescu a castigat uriasa suma de 1200 de euro ! Avea FRF vreo interdictie sa incheie contracte cu firme private fie si a unui salariat de al sau ? Nu rezulta asa ceva. D-l Tolontan ce parere aveti, ce-i cu stirea asta ? Unde e spilul sa-l intelegem si noi cei care n-avem "umorul general"!

vlad  •  15 martie 2018, 8:00

Tolo, ai gresit cu acest articol pentru ca nu te-ai documentat, sper doar sa nu-l fi facut la comanda lui Burleanu. Daca erai corect, luai o brosura identica (pagini, format, culor/pag) si cereai oferte de la diverse tipografii. S-ar putea sa fi avut o surpriza si sa primesti exact acelasi pret ca cel practicat de tipografia lui Lupescu. Trebuia sa mentionezi ca nu doar tirajul face diferenta ci formatul (dimensiunea), culorile/pagina etc. Pentru ca sunt in domeniu, crede-ma ca eu n-as fi luat aceasta comanda in care nu castigi nimic. Indiferent cat brosuri tiparesti, ai un cost fix de tiparire despre care tu nu amintesti nimic si care, in cazul acestei comenzi de 480 buc!!!, este chiar mare parte din pret. N-ai fost corect si nu te inteleg de ce ai scris acest articol la comanda. Astept raspunsul tau, nu neaparat explicatii pentru ca s-ar putea sa n-ai cum sa le oferi.

patrutreitrei  •  15 martie 2018, 8:03

"Kaiserul"? Nu, ”Kașcavalul”. Asta este filozofia prosperității ”kapitaliste” în stare pură: te apleci și pentru 9.900+TVA. (Kleine fische gute fische.)

Gss  •  15 martie 2018, 8:04

Ai creat un sir de evenimemte impotriva lui Lupescu,e clar.O fi gresit,nimeni nu zice,dar sunt curios daca actualul presedinte,cel care nu a facut absolut nimic pentru fotbal+ 0 performante,e mai curat...sa vedem daca esti echidistant...daca ai fi,at trebui sa scrii de ambii,dar bineinteles...influentele conteaza mai mult...incep sa te respect sin ce in ce mai putin...

Demolarii  •  15 martie 2018, 8:06

Ce surprinde în mod foarte negativ e cat de multi jurnaliști de sport se implica in aceasta campanie ca și participanți directii. Se presupune că cei ce practică această meserie au la bază o educație socială și sportivă care sa le permită emiterea unor teorii, o disciplină care sa le permită respectarea unor principii. Macar. Articolul exemplifica situația, în 2000 Lupescu era încă jucător activ. O astfel de situație, ca și cea descrisa echivalează cu acuză de omor a lui Lupescu și a lui Burleanu pentru motiv că amândoi sunt urmașii lui Cain și Abel.....Eu, daca as fi jurnalist m-aș distanta de aceasta campanie. Putea. In toate modurile, iar faptul că sunt și candidați ( adică posibili câștigători) pentru un post ce gestionează activitatea a mii de persoane, din care multe sunt inca in proces educațional, te întrebi ce exemplu de maturitate socială dau cele două tabere......foarte trist....

un roman  •  15 martie 2018, 8:11

Cand e vorba de bani-ochiul *** - nimeni nu pica aiurea , ci pt un profit sigur , chiar si un "pic"de 1000 de euro , ca pic cu pic se face vila !!!!! Lupescu nu este curat , se vede , si parerea mea este ca nu a venit doar pt binele fotbalului romanesc , ci ca sa reinstaureze cooperativa , sa-si angajeze toti fostii colegi actualmente someri etc . Nu degeaba initial a fost sustinut pe fata de Mircea Sandu , puscariasul Gica Popescu -omul familiei Becali ..... Pt mine personal "kaizerul"ramane numai un mezel , iar Lupescu doar un exfotbalist dornic de un castig usor de bani nemunciti !!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei  •  15 martie 2018, 8:15

Lucrez in domeniul printului. Pretul este corect pentru 400 buc!

dan65  •  15 martie 2018, 8:15

morala este ca pana se vor satura securistii de balbaitul pe care si l-au plantat la conducerea FRF,vor baga la parnaie pe oricine ii deranjeaza.de observat cum SRI si DNA fac fiecare curat in odaia celuilalt :))) cred ca generatia de aur ar trebui sa se replieze cat mai rapid si sa-l bage la inaintare pe Cristi Balaj(daca nu i s-o fi facut frica si acestuia) sau sa-l sustina (chiar si conditionat ) pe Marcel Puscas.

Claudiu  •  15 martie 2018, 8:15

9, 9 lei =6 EURO???

Cristian  •  15 martie 2018, 8:17

Felicitari pentru articol ! Mentionez ca dintre cei doi candidati , il prefer pe Lupescu. Insa datoria ta este sa ramai mereu impartial indiferent de ce se intampla si reusesti acest lucru, spre deosebire de colegul tau, Ovidiu Ioanitoaia, care merge intr-o singura directie. Iti respecti meseria si asta conteaza cel mai mult, apoi cititorilor le revine dreptul de a trage singuri concluziile.

gigelos  •  15 martie 2018, 8:18

Pistol cu apa ...dacă asta e tot ce a găsit Burlica ...în ani de zile... În orice situație de genul asta se găsesc prostii de care te poti lega , la GSP , oriunde . Dacă asta e tot ce i se poate imputa ...glume...Parrai om serios Cătălin. În toate multinaționalele directorii fac prăpăd, dar nu-și permit sa le facă publice , afectează imaginație cazul lui Lupescu e important ca a făcut afacerea ca să facă ceva bun pt sport , revista Kicker,nu ca să capuseze...ca apoi a mai greșit, ok, îmi aduc aminte ca afacerea o făcuse pt sora lui.Parca și îl vad pe Nashu, hai Ionuț fa tu astea...apropos Cătălin, câți bani de pe blogul tău merg la GSP și câți la țineau cine ai negociat ? Tu cu tine , cu nea Ovidiu sau cu Varanu ? Sa fim seriosi

Oly  •  15 martie 2018, 8:19

Vorbim de anul 2000, alt context, alte prețuri ... Poate au convenit sa acopere niște cheltuieli de protocol, ceva, nu este o suma care sa merite deranjul nici al lui Lupescu, nici al lui N. Sandu si nici al Dvs

Dani  •  15 martie 2018, 8:20

In 2000 Lupescu era inca jucator activ, cred ca e vb de alte alegeri...

Cristian  •  15 martie 2018, 8:21

Asta cu comparația preturilor este o prostie. Nu justifica cu nimic și nu este o scuza pentru că și-au creat firme care să colaboreze mereu cu FRF, însă este o comparație nefericita. Pe deoparte, în 2000 preturile de print și tehnologiile nu permiteau preturile de azi și concurenta nu era aceeași, pe de alta parte, federația nu scoate tiraje cât Curtea Veche. Ah, dacă era bunăvoință, cred că ajuta cineva federația, pe Mircea Sandu sau Lupescu să printeze acele materiale la un preț mult mai mic sau poate chiar gratis :)

Stefan  •  15 martie 2018, 8:22

Ordin pe unitate : n-avem timp să-l arestam pe lupescu, așa ca trebuie dat in el cu orice . Doamne ferește sa nu iasă burleanu ... pura coincidenta ca vine Dna sa ia acte despre Sandu fix in campanie, după 7 ani ... Nu știu ce e mai deranjant ... ca a durat atâția ani să-l agate pe Sandu sau ca ne considerați așa prosti încât nu ne dam seama ca sunt făcute cu interes fix acum

Dan  •  15 martie 2018, 8:27

Cind faceti comparatii la print offset vs print digital ar fi bine sa vedeti concret cit costa la preturile actuale la o tipografie digitala aceasta brosura tiparita in 400 exemplare si sa vedeti tirajul cartii tiparite offset. Doar asa puteti sa vedeti daca Lupescu a tras țeapă federatiei sau chiar a furnizat un serviciu la un pret ok. Totodata ar trebui sa vedeti daca pretul brosurii tiparite digital contine si partea de design grafic si cit a costat designul/dtp ul. Sunt sigur ca puteti face analiza mult mai bine si mai impartial. Oricum Burleanu si Lupescu sunt din acelasi aluat, iar daca era ceva de capul lor faceau ceva ca lumea in zona fotbalului din Ro. Este meritul lor ca suntem in buda si niciunul dintre ei nu au cum sa faca ceva bun. Fata de brosura lui Lupescu, Burleanu si gașca lui *** cu mizeriile lor de centre de excelenta ilegale si imorale, de scoteau milioane de carti si reviste... Cel mai bun program pentru frf ar fi o mixtura, combinatie, intre ceea ce a propus Sorin Raducanu si Puscas. Ce a propus Raducanu este fundamental pentru schimbarea in bine a fotbalului si nu numai, iar combinat cu ce a propus Puscas ar putea duce spre renasterea fair play ului in sportul din Romania.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Axell  •  15 martie 2018, 8:29

Toate bune si frumoase, dar ceva nu se leaga. Factura prezentata de Adevarul este din 2010, pe cand, in articolul prezent se face referire la alegerile FRF din 2000. Prin urmare sunt 3 variante: - fie anul 2000 din articol este corect, caz in care nu poate fi vorba de vreun conflict de interese, avand in vedere ca Ionut Lupescu nu era, inca, director FRF. - fie anul este incorect mentionat, caz in care se impune o revizuire

Claudiu  •  15 martie 2018, 8:29

Link-ul cartii lui Jamie Oliver arata ca pretul e de 84 lei, deci cca. 20 euro. Intr-o investigatie adevarata "scapati" date false care pot anula toata munca. De ce? Probabil ca sa aiba Lupescu un argument la raspunsul care il va da la un moment dat. Buna treaba baieti!

SMe  •  15 martie 2018, 8:32

Cata inconsistenta in acest articol !!!!!! Foarte slab, la limta incompetentei, as zice, aceasta scriere - caci articol, nu se cheama. Carevasazica, o carte tiparita in offset, pe rotativa e comparata cu o brosura tiparita in digital ????? Bravos, Tolo! E ca si cum l-ai compara pe Cezar cu un ***. Totusi un celebru dicton latin a tratat subiectii enuntati anterior. Deci, se poate... Somn usor!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Montervino  •  15 martie 2018, 8:33

Tolo tata, vorbim de fraude de milioane de euro si tu arunci pastila de 9 mii de lei? Trist si hilar in acelasi timp! Vrei sa-ti zic eu un scenariu mai plauzibil? Mircea Sandu a pus soferul, secretarul sau cine ii era valet la vremea aia sa-i printeze fituica. Ala s-a dus si ala unde stia, la firma lui Lupescu. Si-o fi tras si el 500 de euro, 500 ala de la firma lui Lupescu si aia sunt banii, pun pariu ca Sandu si Lupescu habar nu au avut pana nu ai publicat tu...

Florea  •  15 martie 2018, 8:34

Deci il sustineti pe Burleanu, pt ca matrapazlacurile pe care le face el acum nu are cine sa le scoata la iveala. Si nu-mi spuneti ca sunteti obiectiv, ca rolul presei e sa scrie si sa faca dezvaluiri, ca stiti foarte bine ce efect are asemenea articole, cu insinuari de astea. Exprimandu-va inainte de o ancheta oficiala, muscati din momeala lui Burleanu. Sunteti mai periculos decat televiziunile propagandistice, macar alea stim cum se pozitioneaza, dar dvs aburiti pe toata lumea... apropo, la revedere succesele pe care le-au avut in trecut dezvaluirile dvs, care s-au finalizat in instanta. Nu se va mai intampla

Cătălin Tolontan  •  15 martie 2018, 8:35

@Lucian: nu va suparati, dar nu e treaba mea ca jurnalist sa ma plasez in nici o tabara. Sa tin cu Lupescu sau cu Burleanu.

Marius  •  15 martie 2018, 8:48

Imi cer scuze domnule Tolontan, comparatia nu isi are rostul. Nu poti niciodata sa compari un tiraj de tipografie cu unul de digital. Sunt doua tehnologii total diferite. Eu lucrez in domeniu, am o firma de print digital. La tiraje mari tehnologia si pretul este altul. Cand faci doar cateva zeci sau sute de bucati si le printezi pe o presa digitala pretul e de 2-3 mai mare. De exemplu pe print digital, o brosura cu 16 pagini costa 5 euro + tva. Daca doriti o evaluare corecta cereti oferta de pret din 2-3 locuri. In concluzie, acest articol nu este documentat corect.

Alex  •  15 martie 2018, 8:52

In anul 2000 Ionut Lupescu era fotbalist la Bursaspor, s-a retras dupa 3 ani si a mai fost antrenor la FCM Bacau. Ce legatura are faptul ca federatia a platit 6 euro pe un exemplar la firma unui fotbalist care abia dupa 5 (cinci)ani a fost numit director in FRF. Sau vrei sa insinuezi ca stiau ei ca o sa ajunga director in federatie?

bogdan  •  15 martie 2018, 8:54

Deci 400 carti * 6 euro? Pentru asta ii scoateti ochii?

Ionel  •  15 martie 2018, 8:59

Nea Tolontane, sport ceva mai faci sau scrii ? Te-ai cam ingrasat !

Mihnea vasile  •  15 martie 2018, 9:01

Tirajul este mic deci nu poate fi vorba de un tun. Nu știu dacă lupescu are tipografie propie sau agenție de publicitate unde are rolul de intermediar. Cantitatea contează foarte mult în domeniul personalizarilor iar o tipografie mare care în general nu se complica cu 400 de bucati poate obține un pret mult mai bun de productie per bucata decât o tipografie mica deoarece are utilaje mult mai scumpe și performante iar materia prima o cumpara în cantități mult mai mari la cu totul alte preturi.

nicu  •  15 martie 2018, 9:02

pretul este corect, articol tendentios.

Mihai  •  15 martie 2018, 9:04

Basist pe basist se apara, tolontan imediat a sarit sa-l apere pe burleanu. Nu e nici lupescu vreun inocent insa macar a jucat fotbal fata de consilierul lui basescu care n-are nici o treaba cu fotbalul.

puiu  •  15 martie 2018, 9:04

Intr-un comentariu anterior s-a spus că, în România, nu există Albă ca Zăpada. Așa este. Deci, pentru a scoate societatea românescă din mocirlă, implicit fotbalul, suntem puși în situația de a alege răul cel mai mic! În schimb trebuie să pedepsim drastic intenția, meschinăria, kagebismul ăsta lăsat în sângele nostru de comuniști. Iar de asta se face vinovat Burleanu! Pentru că a avut la dispoziție, să scoată la iveală, destul timp. De altfel, a dispus auditări la FRF. Auditări care nu au avut rezultat demascarea unor astfel de fapte! Ceea ce însemnă că nu l-a interesat binele public, ci doar realegerea sa, prin suprimarea contracandidaților.

Octa  •  15 martie 2018, 9:06

Chiar daca nu e o coincidenta faptul ca lucrurile astea ies la iveala tocmai acum, lumea trebuie sa realizeze sau sa conștientizeze exact cum stau lucrurile in ceea ce il priveste pe Ionut Lupescu. Personal niciodata nu l am placut pe omul lupescu, mi se pare arogant cu aere de (falsa) superioritate. Faptul ca a lucrat la uefa nu garanteaza nimic. Mircea sandu era mult mai puternic in orgabizatiat aia si ce s a intamplat? Cu ce a ajutat asta fotbalul nostru? Eu mi as fi dorit un om integru, fara interese personale asa cum este Gica Hagi.

Catalin  •  15 martie 2018, 9:09

Tolontan, cu ce esti mai bun decat Burleanu daca vii acum cu "dezvaluiri" din anul 2000 ? Imi pareai un tip corect si impartial, sper ca nu ai devenit partizan tocmai acum. Vad ca se invart rotitele sa fie compromis Lucescu si sa i se netezeasca drumul *** de Burleanu. Chiar avea nevoie Lucescu de 2400 de Euro, s-a imbogatit din banii aia ? Plus ca FRF n u e primarie sau institutie de stat sa trebuiasca sa faca 7 licitatii pt tiparirea a 100 de brosuri. Hai mai bine sa avem o discutie despre fotbal, strategii , programe. Nu te compromite ca iti pierzi toata credibilitatea bine meritata pana acum.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sile  •  15 martie 2018, 9:10

Trist este ca lupino se dadă la gainarii mărunte, de 10 mii de lei... Nici măcar nu are anvergura ***. Dezamagit total de pleava care se învârte la vârful fotbalului nostru. Totuși cred ca pușcaș ar fi cel mai potrivit... Un chior in țara orbilor

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian2  •  15 martie 2018, 9:11

Pacat ca Tolo azi nu mai face conferinta de presa. De obicei avea curajul sa-si asume articolele. Asta e ... trebuie sa manance si gura lui o paine :)

vasglo  •  15 martie 2018, 9:12

Draga Tolo, despre faptul ca dupa 4 ani de domnie a "expertilor" in fotbal Burleanu, Vochin & Co, echipa nationala de fotbal a Romaniei a ajuns pe locul 48 in clasamentul FIFA, cea mai joasa clasare de dupa '90, in vreme ce salariile si premierile "federalilor" au crescut la 5 milioane de euro, nu vrei sa ne vorbesti? Cu ce ma incalzeste pe mine ca FRF, organizatie privata care se ocupa de fotbalul romanesc, inlocuieste comisionele cu salariile? E problema ei numai sa nu duca Romania in prapastie! Ori asta a facut asa-zisa administratie Burleanu!...

Vlad  •  15 martie 2018, 9:12

Hm, vad pareri aici ca pretul ar fi corect.... dar Lupescu chiar ieri a dat o declaratie in care a zis ca a dat comenzi la firma lui ca sa scoata preturi mult sub nivelul pietei si ca firma nu a avut profit. Pai din start e minciuna, chiar daca preturile sunt ok!!! Iar cei care critica nivelul comenzii, ca este foarte mic... probabil uita nivelul sumelor de care s-a discutat zilele trecute, e vorba de sute de mii de euro.

Buiadi  •  15 martie 2018, 9:12

Domnule Tolontan am observat ca la ultimele articole pe care le-ați publicat ridicolul a fost prezent intr-o forma foarte accentuată...ce s-a întâmplat cu echidistanta pe care pretindeți ca o aveți?Toata lumea care urmărește fenomenul își poată da seama ca acesta este un articol fabricat, o forma de susținere mai subtila a lui Harry Potter și a prietenului care nu se pricepe la ceea ce face acolo!Lasă-l pe prietenul tău sa se întoarcă la scris, ca a dovedit ca nu se pricepe acolo...de ce se chinuie sărmanul și amândoi sa ne chinuie pe noi?

Catalin  •  15 martie 2018, 9:15

E vorba de Lupescu evident, nu Lucescu. Scriu de pe IPad si intra predictive text sau auto correction , nici nu stiu care e corect

Cătălin Tolontan  •  15 martie 2018, 9:16

@Catalin: Nici o problema, la mine a fost o eroare pe care singur am facut-o, in loc de 2010 am scris 2000, nu e de la IPad :-)

Stere  •  15 martie 2018, 9:18

2000 de euro il fac pe Lupescu ? Nu prea cred. Si nu cred nici in compararea unei comenzi din 2000 cu una din 2018, la alte tiraje, alta, hartie, in alte vremuri, cu alte oferte pe piata, etc. Sunt prea multe diferente pentru a fi ceva obiectiv.

Dragos  •  15 martie 2018, 9:18

In primul rând cartea lui Jamie Oliver nu s-a tipărit cu doar 6 euro. In al doilea rând, nu am văzut pe nimeni in presa scrisă care sa fie interesat de ce s-a întâmplat la FRF atunci când Ionuț Lupescu a fost director general pana ca acest sa-și anunțe recent candidatura la postul de președinte al federației. Burleanu e doar in campanie electorală de când a câștigat prima data alegerile. Domnule Tolontan, acest articol este ridicol. In special deoarece conține date eronate.

Florian  •  15 martie 2018, 9:21

Eu nu inteleg ceva .Ati facut un sondaj ,85% din participanti sunt nemultumiti de Burleanu ,intre care si eu ,pentru ce il sustineti ? Nu am drept de vot ,dar daca un caine lup ar candida impotriva acestui maimutoi si as putea sa votez ,as vota cainele cu 2 maini ! Am vazut ce a putut ,nu zic ca Lupescu e mai bun ,dar oricine altcineva nu are cum sa fie mai prost decat acest individ ,clar!

Brian Glanville  •  15 martie 2018, 9:24

Totdeauna *** se protejeaza intre ele!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează