Nea arbitru’ Drăgulin, ne dai și nouă mingea?!

Ovidiu Hațegan a stricat derbyul CFR - FCSB cu un penalty care va ajunge în lecțiile FIFA la ”Așa nu!”

duminică, 18 martie 2018, 10:50

Ovidiu Hațegan s-a întors în mijlocul acțiunii, precum celebrul ”Nea Drăgulin”, din reclama Bilka.

Cum se jucau băieții cu mingea, dintr-odată ”centralul” a luat-o și a pus-o la punctul de la 11 metri.

Sunt cel puțin cinci argumente pentru care arbitrul Hațegan nu trebuia să acorde penalty la ”hențul” lui Benzar:

  1. Stelistul nu are nici cea mai mică intenție să joace balonul cu mâna, se trezește cu sfera în braț în acea secundă în care paravanul lui Culio dispare, căci ”ceferistul” se ferește în ultima clipă.
  2. Poziția mâinii lui Benzar este una firească, nedepărtată de corp.
  3. Balonul cade pe mână, în  timp ce mâna nu vine deloc în întâmpinarea lui.
  4. Proba lipsei de intenție a lui Benzar este și gestul său instinctiv de retragere, insuficient însă. În fine, cel mai important dintre motive este următorul:
  5. L-a lovit în baza umărului.

Iar asta cu ”umărul”, regretăm, se aplică și la Divizia C.

”Umărul” nesancționabil există în fotbal dintotdeauna, a fost și în comunism, și în capitalism, e neschimbat, vorba lui Daniel Nanu în cartea despre Gică Popescu, ”încă înainte ca râurile de sârmă ghimpată să se rupă” și să apară puzderia de reclame la casele de pariuri în jurul terenului.

Și peste 70 de ani, când copiii vor zbura pe deasupra lui Nea Drăgulin, tot nu se va acorda henț la o asemenea fază!

Se clădiseră 5 puncte între CFR Cluj și FCSB. Și senzația era că, la cât de performant se apără Dan Petrescu, nici dacă s-ar număra pe tabelă nu golurile, ci ocaziile la poarta sa, tot nu ar pierde meciurile.

Decizia l-a bântuit pe Ovidiu Hațegan, dovadă cât de repede s-a grăbit să-i lase pe clujeni în 10.

Așa s-a creat presiunea prelungită din care a egalat trupa lui Dică.

Distanța s-a redus din nou la două puncte.

Asta însă nu-l face mai bun pe Hațegan, ci, dimpotrivă, toarnă gaz pe discuțiile infinite care urmează.

Comentarii (135)Adaugă comentariu

Pierre  •  19 martie 2018, 1:14

Atât timp cât la conducerea Țàrii vom avea *** comuniste totul va merge ràu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid  •  19 martie 2018, 1:43

Au asta se va dobori recordul . 400 de mii de stramutati . Nu-i nimic.

Alameda  •  19 martie 2018, 1:59

Da asa se face citita gs prin polemici d le Tolontan.Dar se aduce o defavoare fotbalului romanesc Sper ca nu supravetuiti de pe urma ***? Ati mai pierdut un fan!Have a nice day!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fg  •  19 martie 2018, 2:44

cata, ai baut inainte de meci ?

Iulix_73  •  19 martie 2018, 3:06

Degeaba ai o caruta de arbitri daca nu esti in stare sa vezi o faza de la 5 m !!! Un penalty si doua eliminari gratuite intr-un derby e enorm ...

stefan  •  19 martie 2018, 4:30

bine ai revenit în presa sportivă. în privința penalty-ului, vorba lui andrieș - cântăreț-arhitectul, nu colega de redacție -, „nu mă pronunț încă”, pentru că nu-s fecesebist militant, dar aș vrea să remarc faptul că menționata/ aluzionata reclamă ar fi sunat mult mai firesc și credibil dacă dispărea numele, rămânând un ușor agramat „nenea, nenea, ne dai și nouă mingea”

Gazeta de perete  •  19 martie 2018, 6:01

Ce se intimpla la 2-0? Se termina campionatul si noi supravetzuim cu stina.Asa cit mai multe controverse si mai Putin fotbal.Ne miram k nu avem fotbal

Alameda  •  19 martie 2018, 6:23

Cu ce intentie s a trintit in ultimile minute Balgadrean jos? Simulare ca la lovit cineva? Sa suspende arbitrul meciul.Brinzeri sint multumiti cu rezultatul nu fac contestatii.

cortes  •  19 martie 2018, 6:30

Arbitrul de tușă l-a înjurat pe Dică (s-a văzut ce i-a spus). Hațegan trebuia să dea roșu tușierului, conform regulamentului (marele specialist Ion Crăciunescu poate explica și el ce se întâmplă în astfel de cazuri). MM a fost de față și în mod sigur o să ne povestească totul pe facebuck. Mare atenție la ungurii conduși de ARPAD Paskani și de Taskani (pun pariu că în spatele lor este Shoros). Vrem arbitrii FIFA (nu UEFA pentru că sunt influențați de Budapesta).

Bazileon  •  19 martie 2018, 6:36

Cazuistica iezuita a lui Tolontan (deprinsa la ff + cursul (scurt) al lui nea Ovi) sunt puse in pagina pentru recomfortarea lui Becali. Nimic nou. Vorba lu Engels, mizeria filozofiei.

corneliu  •  19 martie 2018, 7:32

Curios materialul d-lui Tolontan, vorba proverbului referitor la calul troian: "sa fi atent la darurile primite de la greci", vezi seful CCA! Dl Porumboiu, dl Craciunescu si dl Balaj au confirmat, 11m din prima repriza, n-a fost! Degeaba incearca cei de la Digi, infratiti probabil cu cei de la Look TV si Digi.hun, sa "o dea cotita", restul a fost dat in compensatie, alte greseli! S-a repetat meciul Irlanda-Elvetia, arbitraj, ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vlad  •  19 martie 2018, 7:51

asta a fost un penalty acoperit de regulament dar, e drept, unii arbitrii prefera sa nu-l dea. problema acestui articol este ca tolo a inceput sa dea rateruri cu articolele sportive tot mai des. nu mai este impartial, manipuleaza cititorul, este departe de un jurnalist adevarat. de ce face treburile astea, imbatraneste? cu tipografia lui lupescu a dat-o'n bara, apoi a venit cu un semi articol cu raspunsul de la uefa, acum acest articol fara noima, toate sunt manipulari grosolane. noroc ca unii nu sunt precum cred sefii lui tolo.

1one  •  19 martie 2018, 8:10

De când se decide dacă e sau nu penalti în funcție de dacă se ferește sau nu un jucător advers din calea mingii? Tolontaneee, mai degrabă vb de penalty-ul care nu s-a dat. Clar si de pe luna

Costin  •  19 martie 2018, 8:13

De asta este frumos fotbalul, pentru ca se joaca in mare parte cu picioarele. De data aceasta spectatorii sunt de vina pentru rezultat.

rammstein  •  19 martie 2018, 8:15

ce ti-a dat ba banditule puscariasul..??....tu care te dai pilonul "dreptatii"cum dracu' il pupi in cur pe puscarias??...esti un *** de om...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mariuss72  •  19 martie 2018, 8:18

Domnule Tolontan, sa va fie rusine, ati transformat ziarul asta intr-un tabloid ieftin, care nu respecta niciun principiu al jurnalismului. Va bateti joc de cititori, mai ales de noi, astia care v-am sustinut online de aproape un deceniu.

pavel  •  19 martie 2018, 8:25

din pacate, inca odata gsp-ul isi face datoria ***. vad ca il puneti la zid pe hategan, ca a gresit doar proCFR. dar, fazele proFCSB, unde sunt? cum naiba puteti sa fiti obiectivi, cand cronica partidei e scrisa de remus raureanu, care se vede de pe Marte, ca e cu FCSB. si lunea trecuta, la analiza arbitrajului, la emisiunea digisport special, incerca sa spuna ca negrul e alb, si albul ii negru. adica sa-l acopere pe iulian calin. dupa mine au fost 2-2 greseli de arbitraj. 1. penaltyul eronat pentru CFR 2. penalty neacordat pentru CFR, la duelul pintili - peteleu, remus nu scrie nimic in cronica. 3. peteleu eliminat incorect, dupa un hent al lui alibec nesanctionat. 4. pintili eliminat ca si compensatie. deci, greseliile profcsb sunt trecute cu vederea de remus raureanu. care si la meciul beer sheva - fcsb, i-a dat 7 arbitrului olandez, care a favorizat-o pe fata pe echipa lui dica. unde este obiectivitatea gsp-ului?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan65  •  19 martie 2018, 8:27

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anghel Merchel  •  19 martie 2018, 8:36

Fotbal??? Dar ce, asta e blog sportiv?

Themis  •  19 martie 2018, 8:43

Tolo, nu credeam s-ajung sa spun asta, dar mai bine iti vezi de investigatii si anchete. Ce dzeu articol e asta?Chiar nicio urma de rusine? Macar regreti cumva ca l-ai scris, probabil aseara, imediat dupa meci si pe care l-ai inceput, foarte posibil, imediat dupa faza respectiva? Ai macar vreun regret ca scrii un articol despre o faza care e macar 50-50 pentru penalty dar nu zici absolut nimic despre un alt penalty foarte clar neacordat Clujului? Ai ajuns si tu sa scrii pentru cioban, cum fac emisiuni cei de la Digi si ProX? Bine ca nu l-ai sunat pe patronul "vostru" sa-i ceri cateva cuvinte pentru articol. Esti o dezamagire crunta. Nu-ti spun sa-ti fie rusine pentru e evident ca nu ai asa ceva. Un om cu suficienta educatie si bun simt n-ar fi publicat asemenea articol partinitor. Si-l lasa in sertar.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

DRAGAN  •  19 martie 2018, 8:45

Domnul *** , *** CFR-ului, lucru stiut de toata lumea , mai putin de cei care l-au delegat. Daca s-ar fi intamplt aceeasi faza in careul CFr-ului sau in careul oricarui adversar al Stelei, de 100 de ori , nu ar fi dat nici macar odata penalty . Si nici rosu ca cel aratat lui Pintilii. Constant acest arbitru si aceasta brigada inventeaza imporiva Stelei diverse faze de penalty sau eliminari. niste ...rupti care si-au data arama si prin Europa, de au inceput aia sa-i alerge si pe acolo.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sorin  •  19 martie 2018, 8:47

ce comparatie tampita ai gasit ma Tolontane, poate-ti ceri scuze fata de cei cu numele Dragulin, nu de alta dar sa nu te trezesti prin tribunale!

dansy  •  19 martie 2018, 8:53

Ceea ce este foarte clar este ca *** trebuie sa mai stea vreo 5-6 etape deoarece a mai facut praf un meci important in lupta pentru titlu.Se aude Burleanu? Se aude nea Bricheta???Sa va fie rusine ca il mai delegati pe acest arbitru prost!Poate cel mai prost!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

claudiu  •  19 martie 2018, 8:56

pentru FRUSTRATII DIN PLAY-OUT, terminati cu comentatul pe aici SI VEDETI-VA DE RETROGRADARE. AICI COMENTAM PENTRU PLAY-OFF , CAMPIONAT SI CUPE EUROPENE.

bach  •  19 martie 2018, 8:56

Craiova ar fi putut profita de rezultatul ăsta. Păcat de penalty-ul ratat la Ovidiu...

Nedumerit  •  19 martie 2018, 9:02

Tolo, dar de ce spui "stelistul"? Stelistii joaca in liga a patra.

Durden  •  19 martie 2018, 9:09

Ai uitat motivul 6: tolontan e fecesebist

MMm  •  19 martie 2018, 9:09

Daca la un simplu meci de fotbal domnu' ziarist nu poate fi impartial, ma gandesc cum o fi la anchetele de la Colectiv sau din Sanatate acolo unde noi nu putem asa usor verifica adevarul? Hai ca pe mine m-ai convins. Esti 0 ca si societatea romaneasca.

Radu  •  19 martie 2018, 9:19

Bizonul zice : "eu stiu ca daca mi gea te loveste in mana in careu este 11m".La 1-0 pentru Cluj, Craciunescu zice : "11 m pentru Cluj la faultul lui Pintilii" iar Il Ciobandante Maximo recunoaste ca a fost 11m.Era ( poate ) 2-0 si nu il vedeam pe Deac sau Culio sa plece in tribune sa cante alaturi de suporteri in timp ce Steaua egala.Sa nu il banuim pe Pintilii ca daca putea nu-i rupea ceva lui Hoban la intrarea aceea. Dar ...sa nu uitam bara lui Budescu, capul lui Tanase din 6 m pe langa poarta si cvasidominatia bucurestenilor in mitanul 2.La golul Stelei schema stiuta si de FC. Sirineasa : centrare , recentrare si de pe linia portii ,gol Momcilovici sau Bizonul .Rezultat absolut echitabil .

malaganbistul  •  19 martie 2018, 9:31

De fapt, eliminarea jucatorului de la CFR a fost corecta, Eliminarea lui Pintili a fost eronata. Apoi, dacă era de dat 11m. trebuia dat la intrarea lui Pintili din repriza a doua. Problema la Hategan este ca in campionatul intern a facut praf toate meciurile importante pe care le-a condus, vezi si recentul Dinamo-Craiova, cand nu a acordat dinamovistilor 2 lovituri de la 11m. foarte clare.

Ionutz  •  19 martie 2018, 9:34

Sambata dupa-amiaza am vizionat Valencia-Alaves , in afara faptului ca suntem la un nivel mult inferior in materie de fotbal (il putem numi circ nu fotbal cat si la nivelul declaratiilor asa-zisilor conducatori), am vazut un arbitraj de nota 10 in opinia mea. I-as recomanda acestui hategan sa ia cateva notite de arbitraj european. In ceea ce priveste jocul cu basica , cred ca ne mintim singuri cand sustinem ca jucam fotbal. Sunt plecat de ceva vreme din tara,urmaresc cu interes Liga1 dar suntem mult sub nivelul Segunda Division. Cat despre jocurile europene si coeficienți uefa, nu stiu daca fara Steaua eram mai sus de locul 35-40. In opinia mea doar Viitorul ,Steaua si Craiova joaca un strop de fotbal ,restul echipelor cu bașica .

Matei  •  19 martie 2018, 9:34

Sa ne amintim si de "hent-ul" lui Nedelcearu, care a adus alte trei puncte celei mai toxice echipe din istoria fotbalului Romanesc. Pur si simplu acesti indivizi produc sila, au deja nenumarate trofee castigate asa. Din pacate, singura echipa corupta gasita de justitie fost FC Arges.

cris  •  19 martie 2018, 9:45

Refuz sa cred ca Tolo, tu ai scris acest comentariu. Mai degraba MM ti-a "spart" contul si a postat lucruri traznite! :D Daca intr-adevar ai scris singur asemenea aberatii inseamna ca ne batem joc de comentariul sportiv si asta mai ales daca nu spui nimic de intrarea cel putin ciudata a lui Pintili la penaltyul neacordat clujenilor, probabil si acolo Culio i-a obturat imaginea fcsb-istului. :) Sa spui ca mingea l-a lovit in umar pe Benzar e ca si cum ai spune ca, parca, Alibec l-ar fi sarutat cu prietenie pe Dica la iesirea de pe teren!

Cris  •  19 martie 2018, 9:58

Apropo de eliminarea lui Peteleu, este cel putin ciudat ca absolut nimeni nu spune ca Alibec a deviat mingea cu mana, cu intentie, cu doar o secunda inainte , sub ochii arbitrului de langa bancile de rezerva. Daca se sanctiona acel hent clar nu mai exista acea eliminare.

Horea  •  19 martie 2018, 10:01

Greseli de ambele parti,Hategan nu s-a ferit sa arbitreze in compensatie,rezultand un egal echitabil..Dar comentariul d-voastra,domnule Tolontan, nu e deloc echidistant,nu ca m-as mira avand in vedere trustul pe care il reprezentati!

Cosmin  •  19 martie 2018, 10:09

Dle Tolontan ***" ! Prima : mana lui Benzar era departata de corp, a schimbat directia mingii, e penalty limpede, doar pentru Dvoastra si craciunescu este invers. Hazoasa este argumentatia "Proba lipsei de intenție a lui Benzar ", nimeni nu poate face proba asta, dar de "largirea ariei corpului" se pare ca nu ati auzit. In fine "l-a lovit la baza umarului" arata lipsa dvoastra de notiuni sau termeni anatomici, vorbim de umar, brat cot, antebrat articulatia pumnului si mina, oricine vrea , poate vedea ca mingea l-a lovit pe Benzar in zona de linga cot a bratului. "Orbire" voita...a Dvoastra, zic eu. Apoi eliminarea lui Peteleu, urmare a unui sut in abdomenul unui stelist e logica, ca si cea a violentului si recidivistului Pintilii. Ar mai fi un penalty nedat CFR-ului, dar asta nu o vedeti, si niste lovituri livere la simulari ale lui Tanase. E pacat ca GSP, Tolontan, Naom si Craciunescu fac partizanate si nedrepte si mincinoase. Per global Hategan a arbitrat decent, dar daca FCSB nu castina...totul se vede prin alte "dioptrii". Este trista deraparea dlui Tolontan spre zone de partizanat si minciuna, dar ea ...nu mai mira. Oricum, destui vad si cugeta, asta sa fiti siguri !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian  •  19 martie 2018, 10:16

cred ca vrei sa-i iei locul lui lutu la palat.

Ciprian  •  19 martie 2018, 10:32

Despre articol: vorbiti mai bine de fotbal ca nu hategan i-a impiedicat pe pseudo jucatorii astia sa ajunga la poarta, pana la penalty-ul cu pricina, adormisem, si nu hategan l-a oprit pe Deac sa inscrie cu toata poarta in fata sau pe Man care nu a driblat pe nimeni tot meciul, samd......am si eu o nedumerire: cum poate o echipa infiintata in 2003 sa participe la competitiile organizate de lpf cu un CIS eliberat in 2013 de ilfov? In baza carui CIS a jucat intre anii 2003 - 2013? Si cum a fost posibila inscrierea direct in liga 1? Multumesc.

Adrian  •  19 martie 2018, 10:45

Arbitraj foarte foarte slab.Ciudat insa, chiar si asa, in conditiile in care arbitrul e considerat prost/nevinovat si nu intentionat, cfrul tot in picioare cade si nu iese de dezavantajat.. ..Dpmdv... au fata de simpatici, d'aia arbitrii ii prefera celorlalti si le mai fac mici favoruri.. ps:comentatorul de la digi penal...

mickey13  •  19 martie 2018, 10:52

Cataline, ce-ai facut? Ai intrat in gura celor din play-out? Sau in gura cefuristilor? N-ai avut de lucru?!? Referitor la "fotbalul" din prima repriza: IOC! CANCI! ZERO! Sau aproape zero... Bara lui Budescu si 11m lui *** si cam atat... CFR-ul s-a aparat ca la Rovine, chiar nu-mi dau seama ce vrea Petrescu de la echipa asta? Il incalzeste cu ceva ca fac antijoc 90 de minute in toate meciurile???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Paskani  •  19 martie 2018, 10:59

Si uite asa s-au strins toti clujenii pentru comentarii. Who gives a *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dico  •  19 martie 2018, 11:04

Mai omule Tolontane,nu vazuitai ca trebuia doua sa le daea ptr Cluj,mai te-ai SCBE ist si tu,mai lasannnnee si tu

Andrei F  •  19 martie 2018, 11:36

@Cris • 19 martie 2018, 9:58 Adica cum?Sa spunem ca Hategan fluiera hent la Alibec.Penteleu dupa dumneavoastra il poate lovi violent pe Man si nu trebuie sanctionat?Pai Vatca a luat galben fara sa intre pe teren un minut!Alibec a luat galben dupa ce a fost schimbat!

cluj_cluj  •  19 martie 2018, 11:44

"Umarul " e cam antebrat, in fine, fiecare vede ce-i spune patronul. Mingea a cazut cam la jumatatea distantei intre umar si cot, e cam extinsa notiunea de umar la dumneavostra, domnule. Si nu doar ca a cazut, dar si-a schimbat traiectoria. Povesti cu bietul Benzar intepenit de uimire ca vrea Culio sa il fenteze tot auzim cand e forba de fecesebe. E un penalty cat casa. La fel de cat casa ca si cel la care Hategan s-a facut ca nu-l vede, cand Pintilii ii trage un sut lui Peteleu, dupa bunul lui obicei. Imi amintesc de un meci in care Cadu a intrat prin alunecare, nu mai stiu, parca cu craiova, arbitrul a considerat ca piciorul e cam sus si a dat rosu direct. Dar in mintea voastra de pesudo-gazetari, Pintilii are dreptul sa sara cu campoanele direct in genunchiul lui Hoban.., se iarta, ca doar e mancator de branza. Iar Alibec are voie sa joace mana cu mingea, de ce sa dam hent, mai bine eliminam un clujean. La fel cum fiecare adiere de vant inseamna un Tanase culcat pe jos si o lovitura libera....Domnule Tolonta, tine-o mai bine cu hexifarma, la fotbal nu esti dacat o trompeta a penalilor de la fecesebe... Nu pare sa pricepi mare lucru. Culmea e ca cfr a fost clar defavorizata si tot hotii striga prinde hotul. Bineinteles, nu e scuzabila vesnica retragere de dupa gol... daca Petrescu chiar e antrenor trebuia sa-l duca capul ca apararea in fata celei mai favorizate si necinstite echipe va duce clar la un gol.

Alex  •  19 martie 2018, 11:54

Degeaba a facut apel Pintili la bunul simt ca se gaseste cate un gazetar sa readuca in discutie cat de nedrepti sunt arbitrii romani. Sa vb despre un meci al primelor 2 echipe din clasament si sa scrii doar despre o faza nu face bine nimanui, mai ales fotbalului. Numai cine nu gandeste pozitiv poate sa aibe un asemenea diacurs. Lasati fotbalul sa fie jucat de jucatori si arbitrat de arbitri, nu prin ziare sau de comentatori care nu vb din confortul unui scaun. Este lipsa de respect pentru ambele echipe, acei oameni care zi de zi muncesc ore intregi si un tip vede o ora jumatate de meci la tv si ii judeca pt o faza. Hai sa vedem tot ce fac aceatia, sa analizati pase, posesie, procente de pase reusite, km alergati, suturi spre poarta/ pe poarta. Aceste date conteaza in fotbalul mare unde vrem sa fim. Aveti acces la informatii, uitati va la cei din acel fotbal si inspirativa de la ei. Ca un exemplu in Italia sunt emisiuni la televiziuni zonale care analizeaza aceate date si comenteaza in direct meciuri sin toate seriile. Acolo se respecta munca si mai ales rezultatele. La noi o parte din presa nu mai e presa e aparatul de propaganda al unora.

mdea  •  19 martie 2018, 12:09

De tot rasul...pai mingea ajungea la Deac daca nu baga ala mana...Deac era singur pe coltul lung...si va mai numiti ziaristi...bleah...despre eliminarea gratuita a lui Peteleu ce parere avetii? Dar despre penalty neacordat la acelasi Peteleu?

Io  •  19 martie 2018, 12:09

E penalty clar. Nu a vrut ok dar si a marit suprafata cu mana lasata aiurea. Experti de *** ce sunteti, ziceti adevarul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marc  •  19 martie 2018, 12:15

Sincer, dacă aș fi fost jurnalist( din fericire pt mine nu sunt, am avut grijă să-mi aleg o meserie onorabilă) aș fi comentat mai degrabă penalty-ul care nu s-a dat, un penalty clar cu care toată lumea a fost de acord că trebuia să se dea. Dar sigur, unanimitățile nu creează scandal. Pentru presă contează mai mult deciziile contestabile, unde părerile sunt împărțite. Astea nasc polemici, scandaluri, adevărate ,,mine de aur” pt unii jurnaliști. Păi uitați-vă la declarațiile nesimțite( încurajați de presă) ale lui mm sau becali. Cu o presă corectă, echilibrată, care să arate TOATE greșelile, nu selectiv, alta ar fi atmosfera în L1. Măcar la nivel de declarații, că la fotbal...vai mama lor-vorba lui Pintilii

voicu pop  •  19 martie 2018, 12:29

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion Gheorghe  •  19 martie 2018, 12:46

Foarte slab articol ! Sunt dezamagit ! Oare GSP nu are ziaristi competenti sa faca o analiza impartiala ?

Comentează