De 13 ani, filmări cu zeci de importanți ofițeri și funcționari români care fac sex cu minore sunt în posesia unor mafioți chinezi conectați la Ambasada Chinei!

Chinezii le puneau pe fete, 5 dintre ele minore, să înregistreze scenele de sex cu camere mascate în tavan sau cu ochelari și pixuri speciale

sâmbătă, 24 martie 2018, 7:06

”Sorcova și sorcovare să ai frate p… tare, coa… să-ți fie pline doar cu icre d-alea fine și să le depui măi frate în muieri de calitate sau gurițe parfumate” Sms de la un comisar al Gărzii Financiare București către Zhang Jian Jun, zis și Mihai, găsit în telefon la  percheziția informatică, Dosarul  18209/3/2006

 

 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Băieții care se numeau Andrei au apucat doar să-și spună ”La Mulți Ani!” pe șoptite”.

”Apoi au urcat în mașinile de intervenție, unde și-au tras măștile pe față”.

5 dintre fetele folosite în filmările sexuale erau fete de 14-17 ani, potrivit DIICOT

Era seara de Sfântul Andrei a anului 2005.

În zeci de locații din București și din țară, procurorii DIICOT începeau destructurarea rețelei ”Shanghai”.

”Prima întrebare a mascaților către mafioți și asociații lor a fost: Unde sunt CD-urile?”, își amintește unul dintre cei care au participat la acele zile încărcate de tensiune și speranță.

Investigatorii aflaseră că polițiști, ofițeri de informații, șefi de Gardă Financiară și procurori fuseseră filmați când făceau sex cu fetele minore, adolescente obligate de chinezi să se prostitueze și să-și filmeze  clienții.

”Spuneți, unde sunt CD-urile?!”.

Tăcere.

Femeia fără mască

Mafioții sunt reținuți.

Dar filmările de pe CD-uri nu sunt descoperite.

Audierile continuă fără spor, ofițerii poartă cagule.

Prima care își arată fața în discuțiile cu mafioții chinezi este o femeie.

”Bună ziua, sunt Olga Vrînceanu, procurorul DIICOT care coordonează cazul”, se prezintă ea, calmă.

Sub autoritatea ei lucrează ofițeri judiciari, cei din SRI și ofițerii din Ministerul de Interne. O groază de oameni deciși să afle care-i treaba.

”Dar n-au găsit înregistrările pentru că nu le-au căutat unde trebuie și, mai apoi, au fost stopați”, susține un om care a trăit în contact direct acele zile.

Trei zile în apartament cu Adalisa

Procurorii știu de filmele compromițătoare și reconstituie, din mărturii, nume și situații, dar nu imagini.

”Numita Adalisa a rămas cu acel chinez trei zile în apartamentul pe care Mihai îl închiriase pentru chinezul respectiv. Mihai și Wang Yan l-au șantajat pe omul de afaceri chinez arătându-i imagini cu el și cu Adalisa” Dosarul DIICOT, 18209/3/2006

Țintele de marcă sunt însă românii.

Ei sunt vizați.

”Două fete erau în special folosite pentru românii cu funcții mari: negresa Mima și o româncă, Cristina. Erau frumoase, amândouă înalte și ele erau pasate oamenilor importanți din poliție, servicii secrete și Garda Financiară”, povestește un martor.

Chinezii le-au învățat pe fete să utilizeze camere miniaturale

Hotelurile și apartamentele controlate de Mihai au camere de luat vederi deja instalate.

Însă când fetele sunt chemate în locurile secrete folosite de grangurii români, ”doar prin sms primeau adresa”, puștoaicele iau cu ele camere miniaturale.

Obiectivele sunt mascate în ochelari, ”de vedere, nu de soare”, sau în pixuri pe care le lasă pe noptieră.

Chinezii le-au învățat cum să le folosească.

Și e datoria fetelor să le predea chinezilor imaginile când încasează banii, căci, în afară de mica atenție primită sau nu de la client, chinezii le plătesc ședința de sex cu oficialii români.

”Senatorul” adus la DIICOT

Wang Yan, pe numele românesc Alexandru Ioan, zis și Senatorul, a fost expulzat din România în 2013 la cererea SRI, dar a revenit ca cetățean chinez și continuă să facă afaceri la ”China Town”

 

La DIICOT este adus Wang Yan, cel care-l șantajase pe afacerist cu imaginile cu Adalisa.

Procurorii îl lasă în pace, deși există mărturii la dosar despre cum Senatorul își trimitea bătăușii ca să-i maltrateze pe chinezii pe care-i storcea de bani.

Imaginile tot nu apar.

Mihai n-a turnat pe nimeni din Familie

Dintre cei 10-12 din Familie, DIICOT îi trimite în judecată doar pe Mihai și pe Sam. Și, astfel, din toate operațiunile criminale ale Familiei sunt expuse doar traficul de migranți și prostituția.

”Restul chinezilor, inclusiv ofițerii corupți din Ambasada Chinei sau cei din Poliția română, au scăpat pentru că Mihai n-a recunoscut nimic. Nici la audieri, nici în proces”.

Afacerea lor este mult mai extinsă.

”O dată la 6 luni, în portul Constanța ajungea un container. În acte transportul figurau, în funcție de sezon, haine sau decorațiuni de Crăciun. De fapt, în container erau arme, de la grenade la mitraliere”.

Armele sosite în portul Constanța erau escortate de polițiști corupți

Partea cu armele este manageriată de cel cunoscut de către membrii Familiei sub numele de Cho.

Treaba lui Cho e să încarce armamentul și să-l transporte din Constanța cu trenul sau pe șosea.

”Când foloseau TIR-uri pe șosea, întotdeauna în față era antemergător cu polițiști corupți. Întotdeauna!”, povestește o sursă care stăpânește informațiile operațiunii.

Această afacere a continuat mult după arestarea lui Mihai și a lui Sam, căci Familia supraviețuise.

Familia funcționează și azi, în 2018!

Afacerea cu heroină

O altă ramură nedescoperită de DIICOT la ”Shanghai” a fost afacerea cu droguri de mare risc.

”Tot în Constanța, pe vapor, venea heroină. Heroina era folosită în mică în România, restul tranzita țara spre UE”, explică aceeași sursă.

Satisfacția din ziua descinderilor de Sfântul Andrei s-a transformat în frustrare și oamenii vorbesc.

”În spatele ideii de relații statale China – România, niște mafioți și oficiali corupți din ambele state au câștigat mulți bani!” Ofițer care a participat la destructurarea rețelei ”Shanghai”

Drogurile erau coordonate de un alt chinez din Familie, Wan, ”care stătea ilegal în țară și era împreună cu o româncă, Paula”.

Wan și Paula locuiau împreună în zona Vitan, lângă clubul Why Not.

La un moment dat, Wan a fost expulzat, dar se întoarce în România.

Expulzați și reveniți în țară cu sprijinul Chinei!

După cum tot în România revine și Wang Yan, Senatorul, expulzat de justiție din țară, în 2013, la cererea SRI și întors pe filieră oficială.

”Wang renunțase la cetățenia chineză când o primise pe cea română. Apoi, după expulzarea decisă de București, chinezii i-au redat cetățenia, ceea ce se întâmplă foarte rar la ei. Așa a putut reveni în România”, explică o sursă judiciară.

Să facă afaceri în România e vital pentru membrii Familiei.

Și Mihai primise interdicție pentru România, conform primei instanțe care judecase cazul, dar Curtea de Apel i-a șters mai apoi expulzarea din sentință!

”Senatorul”, Mihai, Sam și ceilalți s-au întors și sunt prezenți în businessul românesc.

Marea lovitură dată de rețeaua ”Shanghai” statului român este șantajarea a zeci de ofițeri și funcționari, care au tot crescut în grad, sub picătura răbdătoare a intereselor chinezești.

”Da, i-am filmat”

Atunci, între Sf. Andrei și Crăciun, DIICOT a fișat 17 dintre acești ofițeri. Dintre ei, o parte au fost chiar recunoscuți de fetele exploatate, sechestrate și bătute.

10 oficiali români au fost recunoscuți de fete că s-au culcat cu ele sau frecventau ”Shanghai”

În tonele de stenograme, în agendele chinezului și ale complicilor apar mult mai multe nume, numere și porecle.

Pe care însă nimeni nu le-a investigat vreodată! Pînă când, susține Parchetul general, faptele s-au prescris.

”O, da, au fost mulți, mulți de tot cei cu care eram puse să ne culcăm! Și de fiecare dată treaba noastră era să ne asigurăm că-i filmăm”, confirmă pentru ziar una dintre fetele de atunci.

Cele mai mari spaime sunt încă acolo, pe CD-uri.

CD-urile circulau numai între chinezi cu o singură excepție!

Cât timp a fost lăsată să-și facă treaba, procurorul Olga Vrînceanu și-a ținut promisiunea dată victimelor, fete sărace, venite de la țară și chinuite: ”Voi duce acest caz până la capăt”.

Așa le-a spus: ”Voi duce până acest caz până la capăt”.

N-a găsit niciodată CD-urile șantajului.

”Nu le-au descoperit pentru că ar fi fost nevoie ca DIICOT să intre mult mai adânc în rețeaua Familiei. Să-i confrunte și pe ofițerii români și pe cei chinezi. Filmările compromițătoare erau pasate mereu, de la om la om, nu erau păstrate în case lor, care au fost percheziționate, ci în locuri secrete, uneori în parcuri, alteori în mașini vechi sau la prieteni necunoscuți care nici nu știau ce depozitează”.

Imaginile circulau exclusiv între chinezi.

Cu o singură excepție!

A existat și un interlop român important, plecat peste hotare, care era conectat la rețea și care primea, din când în când, CD-uri cu filme ca să-i aibă la mână pe șefii în uniformă. ”Dovadă că nu i s-a întâmplat nimic, niciodată”, povestește o sursă.

Oficialii Ambasadei Chinei în sala de judecată

Procesul a continuat doar cu Mihai și Sam, dintre chinezi, care au primit câte cinci ani  de închisoare, în 2007.

2009 îi găsea deja afară, în libertate.

La fiecare dintre aceste termene de judecată, amestecați în public, asistau observatorii răbdători ai Ambasadei Chinei.

La câțiva metri de ei, se ițeau siluetele fetelor speriate, care își învinseseră frica și-i indicaseră pe ofițeri, sperând că se va face dreptate.

Când și-au dat seama că DIICOT o lasă moale cu dosarul disjuns, amenințate de emisarii interlopilor și rămase fără bani, unele dintre ele și-au schimbat declarațiile.

Judecătorii au notat, dezgustați și ei de slăbiciunea statului român, faptul că unele dintre victime, venite tocmai din Maramureș, ajuseseră să depună mărturie pe banii interlopilor!

Netulburați, chinezii observau derularea favorabilă a evenimentelor.

Aproape se auzea cum se scurge ritmul rafinat și fără sfârșit, care nu uită și nu iartă, al Imperiului Celest.

”China se consideră principala entitate politică din lume: prima ca dimensiune și populație, prima ca vârstă și experiență, intangibilă prin realizările sale culturale și simțul superiorității morale, spirituale și intelectuale”  David S. Landes, ”Avuția și sărăcia națiunilor”

În același timp, chinezul Mihai primește, de la un comisar de Gardă Financiară, cu numele ciobenou*gfb și numărul 0740.224272, următorul sms de felicitare, mai puțin celest:

”Sorcova și sorcovare să ai frate p… tare, coa… să-ți fie pline doar cu icre d-alea fine și să le depui măi frate în muieri de calitate sau gurițe parfumate”. (Percheziție informatică în telefonul lui Zhang Jian Jun, zis și Mihai, Dosarul  18209/3/2006)

Nu căutați numărul de telefon.

S-a prescris.

 

CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP în cazul „Shanghai”

Comentarii (75)Adaugă comentariu

Stelu  •  24 martie 2018, 18:30

Tolo avem numai dosare prescrise ... Microsoft .. Chinezii astia .. Petrom ...ai de mama noastra ...

Valentin  •  24 martie 2018, 19:25

Grenade ca decoratiuni de Craciun, adio Schengen!

ticbis  •  24 martie 2018, 19:43

Dupa parerea mea, aceste dezvaluiri probeaza ceea ce am afirmat in multe comentarii anterioare: Romania NU are justitie! La asta se rezuma totul; intr-o tara FARA justitie infloresc si prolifereaza in voie atat coruptia la nivel de stat cat si toate mafiile si organizatiile teroriste din lume: triadele chinezesti, cosa-nostra siciliana, organizatiile teroriste musulmane, racketii rusi sau ucrainieni, retelele de droguri si de prostitutie, organizatiile extremiste, traficul de droguri, de arme, de carne vie, etc. Toate se sprijina pe statul corupt si se dezvolta la adapostul lipsei JUSTITIEI! Toate tarile din lume se confrunta cu asemenea atacuri insa lupta contra lor cu arma justitiei, care nu e deloc bleaga; le condamna drastic si fara mila daca le dibuieste si le dovedeste. In Romania anului 2018 nu exista justitie; daca ar fi existat, dl Tolontan n-ar fi scris acest articol niciodata! Pentru ca, toate faptele prezentate aici au fost anchetate, toate probele au fost stranse si puse la dosar, toate marturiile, toate documentele si inregistrarile au fost pe masa justitiei, la mana ei!!! Justitia roamana a stopat dosarul, a ingropat totul, a clasat faptele si a musamalizat cazul, apoi a prescris totul, de la chinezii interlopi si pana la militienii, comisarii de la garda financiara, procurorii, ofiterii de la servicii secrete, oficialii ambasadelor si ai statului roman implicati. Mai mult, justitia romana a prescris chiar si cercetarea procurorilor ce au anchetat si apoi au clasat acest caz! Despre ce naiba vorbim??? Ce fel de justitie e asta??? Va rog sa ma scutiti de declaratia ipocrita a procuroarei care a instrumentat dosarul asta ("voi merge pana la capat"); n-a ajuns la niciun capat, dimpotriva, dupa 10 ani e la fel ca la inceput; n-a "deranjat" nici macar un simplu sectorist ce se lafaia la masaje erotice cu minorele din bordelul chinezilor! Ba mai mult, la cateva luni dupa ce a abandonat dosarul, procuroarea de caz Olga Vranceanu a fost promovata in functia de procuror sef in structurile centrale ale DIICOT!!! Despre asta vorbim! Va asigur eu ca niciodata Olga Vranceanu nu va iesi public sa dea vreo explicatie de ce a (s-a) inchis dosarul si nici sa va ofere vreun interviu pe tema asta. Cred ca e evident de ce! :))) Coruptia, de toate felurile si in toate formele sale, acapareaza doar statele care n-au justitie; si asta se intampla in Romania acum. Coruptie exista peste tot, insa in tarile cu o justitie corecta si eficienta nu se ajunge la nivel de stat si nu se cangreneaza societatea. La nivelul Uniunii Europene nu exista nicio tara membra in care procesele sa dureze 10-15 ani pana se prescriu faptele, cu exceptia Romaniei. Este adevarat, in tarile alea legile si codurile penale si de procedura penala nu le fac Nicolicea si Iordache! :))) Dau din nou exemplul justitiei din Statele Unite, poate cea mai performanta din lume din punctul asta de vedere. Este o tara mare, cat un continent; pe teritoriul sau traiesc comunitati intregi de chinezi, arabi, sud-americani, irlandezi, rusi, arabi, italieni; mult peste ceea ce numeri prin Romania. Este tara cea mai expusa la atacurile mafiilor de tot felul si ale traficantilor de droguri, de arme, de carne vie sau de actiuni teroriste; tentatia coruptiei este imensa. Si, totusi, se apara cel mai bine si reuseste sa tina in frau toate derapajele de la lege printr-o justitie ce functioneaza ca un mecanism de ceas elvetian. La ei acolo niciun proces nu dureaza 10-15 ani, niciun dosar nu se prescrie, niciun faptas dovedit nu ramane nepedepsit. Nici daca e un gainar, nici daca e un politician, nici daca e un om de afaceri, nici daca e un procuror sau un judecator, nici daca e un politist sau vreo vedeta de cinema. Se bazeaza pe legi simple si clare (codul lor penal are cam de doua ori mai putine pagini decat cel al Romaniei); la ei cei care judeca si decid vinovatia sunt juratii; la ei jurisprudenta face legea (unul care a furat o gaina in statul Nevada primeste aceeasi pedeapsa ca si cel care a furat tot o gaina in statul California); pedepsele se cumuleaza si ajung chiar la sute de ani... dupa mine, asta inseamna justitie si doar asa se poate apara un stat de drept. Toata puterea statului si a justitiei sale se bazeaza pe Constitutie (n-are mai mult de 10-15 pagini si e aceeasi de cand a fost adoptata dupa cucerirea independentei in 1787) si pe cateva amendamente logice si esentiale adoptate pe parcurs, o data cu maturizarea si dezvoltarea societatii. Constitutia e esenta justitiei americane si e sfanta pentru oricare procuror, judecator, avocat sau jurist; de acolo vin legile si din ea se imparte dreptatea! Este adevarat, justitiile din Romania si din USA nu se pot compara pentru ca au mosteniri si origini diferite. In anii 1800 in America justitia o facea comunitatea locala cu pistolul in mana, pe baza de bun simt si in spiritul unei dreptati biblice; un hot de cai era judecat in cinci minute si spanzurat a doua zi. In Tarile Romane, tot pe la anii 1800, un hot de cai era judecat de catre divanul boieresc, si nu de catre comunitate; daca furase din ograda boierului era spanzurat; daca furase de la alti amarati de iobagi de pe mosia lui si platea o punga cu bani boierului, era iertat! Pare bizar, dar diferentele dintre o justitie performanta ca cea din USA si una aberanta si ineficienta ca cea din Romania provin din insasi nasterea si formarea acestora ca institutii de drept si de imagine corecta in constiintele celor doua neamuri. In fine, revenind la acest caz, consider ca lucrurile prezentate aici au fost posibile pentru ca justitia nu si-a facut treaba sau nu exista. Un stat in care justitia nu exista, nu functioneaza, este blocat si inert. Nu conteaza ca erau chinezi, sprijiniti de ambasade, de triade, de mafie, de politicieni, de servicii, de institutii sau de interese de afaceri dubioase; daca justitia ar fi existat si ar fi actionat corect toata povestea asta ar fi fost sfarsita in mod banal inca de acum 10-12 ani si toti cei vinovati ar fi fost dupa gratii. Din cate se vede, nu e cazul! :))) Imi cer scuze, insa in Romania actuala NU exista justitie; e doar o gluma proasta si o joaca de copii razgaiati. In Romania anului 2018 nu se face justitie nici macar la nivelul Americii anilor 1850; ori asta e o drama uriasa! Poate ca d-aia ne tin aia cu MCV-ul lor de vreo 10-15 ani, poate ca d-aia tara asta arata in halul asta! Poate ca d-aia chinezii aia s-au intors bine-mersi in tara si poate ca d-aia toti politistii, procurorii, comisarii de garda, politicienii si angajatii in servicii implicati in mafia lor n-au patit nimic si au fost avansati in functii. Poate ca d-aia Olga Vranceanu a fost avansata in functie la DIICOT. O fi Romania tara membra a UE, dar justitie N-ARE!!!

Yakoyu Kutawa  •  24 martie 2018, 19:47

Hehe, China se considera intangibilă prin realizările sale culturale și simțul "superiorității sale morale si spirituale" - sa fim seriosi, civilizatia de *** cu drepturile restrictionate de "like"-urile oficiale are o superioritate de toaleta sateasca stropita cu opium expirat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Virgil  •  24 martie 2018, 20:06

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

satanae  •  24 martie 2018, 21:48

Asa, de curiozitate, romanul, la care se duceau CD-urile **** In alta ordine de idei, transporturi de arme venite in portul Constanta si insotite apoi de Politie, pina la iesirea din tara? Heroina venita si plecata tot asa? Astia sint oameni seriosi, d-le Tolontan, spre deosebire de directorii de spitale, si oamenii seriosi musca. Adica vorbim de o cu totul alta categorie de infractori, fata de hotii obisnuiti din tarisoara noastra, iar astia au foarte putine scrupule sa rezolve lucrurile asa cum stiu ei. Deocamdata, asteapta sa moara toata povestea, cum se intimpla de obicei, dar ar trebui sa tineti cont ca ei au mult mai putina rabdare, decit cei care au facut obiectul campaniilor de presa de pina acum. Nu spune nimeni sa taceti din gura, dar ar trebui sa fiti constient ca ziaristii, care participa la asemenea anchete, sint expusi la niste riscuri si nimeni nu-i protejeaza in caz de ceva. In cazul in care va bazati pe protectia autoritatilor statului, ar trebui sa va puna pe ginduri faptul ca, de la declansarea campaniei cu chinezii, nimeni nu a spus aproape nimic, decit ca s-a prescris. Si gata! Si acum asteapta sa treaca totul, ca sa se intoarca la treburile lor obisnuite. Nici macar nu au catadicsit sa ne minta ca o sa faca anchete, ca sa stabileasca cine i-a scos pe oamenii aia basma curata. Nimic. Credeti ca, daca vreunul din colegii d-voastra de redactie este amenintat sau pateste ceva, aceste asa-zise "autoritati ale statului" il vor proteja sau vor investiga serios ce s-a intimplat? Uitati-va mai bine la Slovacia si mai ganditi-va.

Cătălin Tolontan  •  24 martie 2018, 21:49

@satanae: La numele interlopului roman mai lucram, adunam informatii. Cat despre riscuri, aveti probabil dreptate, investigatia asta loveste intr-un nivel al crimei organizate cu totul diferit de coruptia obisnuita. Si stim ca nu ne putem baza pe autoritati, pe protectia lor. Dar ce sa facem daca asta ne e meseria? Pentru nici un om onest din Romania nu e usor! Pentru milioane de femei si barbati din tara asta e dificil sa munceasca zi de zi, sa-si plateasca taxele, sa-si creasca cinstit copiii si sa-i invete sa respecte regulile. Asa ca mai bine sa ne fie un pic teama decit sa ne fie rusine ca nu facem ceea ce depinde de noi. Multumim pentru gandurile bune!

Andrei F  •  24 martie 2018, 22:30

,,Nu avem date inca,,!!!! Este vorba de un nene cu trecut rapidist ...De fapt sunt chiar doi...cu acelasi trecut...Unul dintre ei a jucat fotbal- si la propriu si la figurat- chiar si cu angajati ai Politiei...I- a scos in afara ,,jocului,,...Saracii nu au avut nici o sansa...Sunt romani care isi pun sperantele in cine nu trebuie...Si ,,domnii,,sunt bine cunoscuti presei sportive... Probabil ca asta a fost ultimul comentariu pe aici...Oameni buni,unde ati fost pana acum?Ati uitat sau nu vreti sa stiti?

Iulian Doroftei  •  24 martie 2018, 22:43

Va felicit si va invidiez pentru curajul cu care va faceti meseria!

Ilie  •  25 martie 2018, 12:11

Domnule Tolontan, vazand ce multi sunt implicati in marsavia Shangai (SRI, magistrati, DIICOT, politisti,etc.) imi fac griji pentru dumneavoastra.

gigelos  •  25 martie 2018, 12:57

Domnule Tolontan , o nelamurire .Sunteti director la acest ziar ? Nu stiu cum e organizat .Pe blogul dumneavoastra atacati infractorii , multumim , pe de alta parte in ziar ii promovati .Dumneazeu sa inteleaga . Ce poti sa intelegi , eu ca adult dar copii de pe aici ..Borcea , Becali , Giovanni , MM etc , personaje principale . E greu sa tii un ziar, sa-l si tiparesti dar... decat asa mai bine renuntati . Eu am renuntat din momentul asta la a va citi .Cu parere de rau totusi

gigelos  •  25 martie 2018, 13:46

Ce diferenta e intre chinezii astia *** ( prosti noi , bravo lor ) si Becali Ioan cel ce se lauda ca intra peste familii in casa si ameninta cu benzina ca le arde copii , asta in RFG , dl Cupen chiar a avut probleme , nu l-ati aparat niciunul . Intre chinezul Mihai si chinezul Borcea ? Aceleasi ***i faceau . etc , etc, etc ...nu-i mai promovati mai oameni buni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stelu  •  25 martie 2018, 14:52

Chinezii au facut doar 2 ani de puscarie deoarece : Erau imunizati de cd -uri si trebuia sa se faca bani in continuare 😉 motiv pt care au fost chemati in tara sa faca ce au pus pe roate ! Normal ca “MIHAI” nu dadea pe nimeni in primire cand stia ca o sa faca 2 ani ( 16 luni ) de puscarie !!

Stelu  •  25 martie 2018, 18:56

Oamenii de pe cd-uri sunt in functii importante iar acesti oameni au acces la informatii vitale... faptul ca ei sunt usor santajabili ...atenteaza la siguranta statului ... gresesc Tolo ?

Adi  •  25 martie 2018, 22:21

Dle. Tolontan, de unde atât curaj și sânge rece? O să acumulați mai multă încredere publică decât uniformele oficiale.

Daniel  •  26 martie 2018, 7:54

Justitia lu' peste! Este clar de ce investigatia a fost abandonata: filmuletele cu ofiteri de politie, SRI,..cine garanteaza ca nubsunt si politicieni inregistrati de fetele lui Mihai, procurori si judecatori? In ceea ce.l priveste pe interlopul roman plecat in afara si care n-a patit nimic niciodata nu poate fi vorba decat de ***. El avea relatii puternice cu mafia chinezeasca. Si mai avea ceva: scoala de manechine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anghel Merchel  •  26 martie 2018, 8:59

Tolontan, probleme ma? Daca nu cad pe spate la anchetele tale politic-corecte imi bagi pumnu in gura? Hai cu MICROSOFT curajosule politic corect! Hai sa imi explici care coruptie e mai mare, Est sau Vest? Hai sa-mi explici cum pot exista corupti romani fara corupatori americani si UE. Hai sa-mi explici de ce voi astia, progressistii anticomunisti, va dati cu fundul de pamant cand vine vorba de coruptia de Teleorman, dar cand e vorba de Microsoft si EADS taceti ***. Hai curajosule ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bunulsimt  •  26 martie 2018, 10:28

Si in vremea asta, SRI-ul lucra.......exact ca in cazul Hexifarma! Deh, periculosi sunt ziaristii!

daniel  •  26 martie 2018, 13:30

astea sunt investitiile enorme pe care le aduce china in Romania...tara sigura si bine intentionata, nu ca alte tari....

stef  •  26 martie 2018, 15:20

Containerul cu arme flancat de mașini de poliție care îi fac loc în trafic mi-aduce aminte de un polițist dintr-o comună constănțeană, Peștera, unde un tablagiu deschidea drumul camionului ***.Între timp, tablagiul *** a ajuns șef de post la Peștera.Îl poreclește ”Lopete”. Așa îi dă lui, pluralul.Toată stima, Cătălin!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mu Shu  •  26 martie 2018, 16:18

Stiti, nu, ca exista niste protocoale incheiate intre MI si banci astfel incat sa nu fie executati silit lucratorii lor? Au fost prezentate public de Mihai Antonescu in emisiune la un post tv in 2012. Apropo de falsoaiele alea chinezesti cu imobile gajate la camatari in cazinouri...si spalatura de bani pe care pluteste traficul de arme, exista o explicatie "ezoterica", "feng shui" , sau de care? Ca rationala nu pare treaba. Nu stiu cum e cu "feng" dar "shui"(e) treaba asta e sigur.

Dan Petre  •  26 martie 2018, 18:49

Citesc cu sufletul la gura aceste dezvaluri si ma tot minunez de cat de generalizata este metastaza in trupul chinuit al acestei tari. Si cine este de vina? In primul rand institutiile statului! Vedem aici ofiteri de garda financiara, ofiteri de politie, ofiteri SRI pe post de ''baieti de pravalie'' la dispozitia unor mafioti ordinari.... Acestia sunt o parte dintre oamenii care pleaca la pensie la 40 de ani , cu pensii speciale! Din taxele noastre, ale tuturor! Nici nu stiu insa ce ma demoralizeaza mai tare: faptul ca aceste lucruri s-au intamplat ''in preziua aderarii la UE'' sau faptul ca si acum, intrati in UE, suntem sfidati de institutii recum DIICOT sau Procuratura Generala, cu raspunsuri seci: ''s-a prescris''. Cand aici nu vorbim de un furt de buzunare, ci de fapte prin care oameni in uniforma au servit interesele unei mafii probabil trans-nationale, fapt care se apropie foarte mult de prevederile art. 391/394 din Codul Penal: tradare! Legat de temerea ca vi s-ar putea intampala ceva si eu o impartasesc... A se vedea cazul inca neelucidat al mortii lui Dumitru Tinu (care nici macar nu facuse dezvaluiri de gravitatea celor prezentate aici). Si mai trist este ca, in acest nedorit caz, pasivitatea legendara a poporului roman, ar fi probabil inca odata demonstrata: nu imi imaginez 250.000 romanii iesind din solidaritate cu un principiu, cu un compatriot, asa cum am vazut in 1996 la Bruxelles cand cazul fetitelor rapite, torturate si ucise a infuriat o tara intreaga!

Cezar George  •  26 martie 2018, 22:44

Frumoasa poezia lui cioB.nou.Gfb... ma intreb daca domnul ex-comisar continua acum sa insiste ca il cunostea pe chinez doar pentru serviciile de traducator prestate de acesta din urma ;-) Ca-n vorba aia: la traducatorul laudat, sa nu mergi cu sacul :))

gicu  •  27 martie 2018, 6:36

Tolo, *** ar fi singura masura potrivita pentru aceste animale, pentru ca legal faptele oricum s-au prescris. Pe chinezi ias trimite acasa cu interdictie pe viata de reintrare in romania, iar pe romani in fata ***. Pentru inalta tradare ! Interlopul roman nu poate fi altul *** .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pffff…  •  27 martie 2018, 10:16

@ Catalin Tolontan Hm, v-am auzit aseara la B1Tv domnule Tolontan si ziceati ca o sursa v-a spus ca nu e o problema de state, ci una de persoane care erau puse pe rele. Bine, bine, dar traficul de arme nu se face la nivel de persoana, ci de stat. Nu exista persoane fizice care fac asa ceva si statul sa nu stie. Ceva de certificatele de end user nu va spune sursa? Exista organizatii de monitorizare, la nivel global si la nivel national avem ANCEX-ul. Ciudat, anterior acestui caz a fost Tigareta, apoi dosarul Armamentul chiar in perioada cu Shanghai. Ring a bell? Si sa nu uitam nici Ciorogarla. Shanghai e doar o fila dintr-un puzzel mai mare. Chiar nu invatam niciodata nimic si ducem mereu totul in derizoriu? 3-4 persoane de ici, 2-3 de colea...si ne miram apoi de Mineriada, de Cazimir Ionescu si de alte cazuri de care scrieti.

Comentează