Înregistrări audio: cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu! Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Au manipulat tot: de la așezarea în sală și cine îl aplaudă pe Burleanu, până la cine se uită pe telefon, mimând plictiseala când vorbesc Pușcaș și Lupescu!

luni, 23 aprilie 2018, 7:02

 

Voi nu o cunoașteți.

Nici noi n-o frecventăm.

Dar ea există, în București – e bula cafenelelor de fițe și universul piperat al restaurantelor întreținute de lumea bună.

Aici vin politicieni, realizatori TV, analiști geostrategici și decid, închipuiți, destinul țării și al lumii.

Prin palavrele ei, această lume l-a înscăunat președinte pe Ionuț Lupescu încă înainte ca alegerile de la FRF să aibă loc.

Miercuri, 18 aprilie 2018, când urnele sunt răsturnate, apare șocul: 168-78 pentru Răzvan Burleanu!

Cum de a câștigat un birocrat al fotbalului în fața lui Ionuț Lupescu?!

Această întrebare macină nu doar lumea fotbalului, ci și pe fiecare pasionat de sport.

Cum a fost posibil ca o legendă a ”naționalei” și un experimentat funcționar al UEFA să fie, pur și simplu, spulberat la vot?

Gazeta începe să publice, azi, o înregistrare audio care vă oferă culisele și explicațiile macascrului.

Luni, 16 aprilie 2018, cu două zile înainte de alegeri, 14 șefi ai FRF s-au strâns la Casa Fotbalului într-o ședință secretă ca să facă ultimele retușuri ale realegerii lui Răzvan Burleanu.

Burleanu însuși le zice: ”Bine ați venit în cantonament. Nu plecăm de aici până nu rezolvăm”.

Cineva din interiorul FRF a oferit Gazetei înregistrarea.

De ce Gazetei?

Pentru că șefii Federației sunt aproape obsedați de ziar, pe care-l receptează scormonitor, nedrept cu ei și de necontrolat.

Pe un președinte de club care a dat un interviu șovăielnic în Gazeta Sporturilor, oamenii lui Burleanu spun că îl vor înlocui pur și simplu de la vot!

Până aici au mers cu nevoia de control: până la președintele de la Darabani, din Liga a treia!

De altfel, nivelul de eficiență, cinism și organizare al taberei lui Burleanu este uluitor.

”Complotiștii” din Casa Fotbalului acoperă toată țara, toți electorii și fiecare aspect.

Pe înregistrări se aude clar că Burleanu e cel care comandă, cu o voce calmă.

Nici cel mai mic aspect nu e ignorat.

Ei decid tactica din timpul discursurilor: cine îl aplaudă pe Burleanu și cine se joacă pe telefon când vorbesc Lupescu și Pușcaș, ca să fie descurajați.

Cei 14 fac un plan clar cum, prin locurile alocate, opozanții vor fi împrăștiați în sală, pierduți printre ”ai noștri”, pentru anihilarea vocală.

”Mâine dimineață vreau lista celor care vor aplauda”, cere Burleanu.

Loialiștii stabilesc, în detaliu, cine și cum ajunge în București, cu ce mașină și însoțit de cine.

Iar acolo unde delegații le sunt ostili, ei încearcă să-i deturneze și să-i aducă  în Capitală, la ora votului, din partea aceluiași club, pe oamenii lor!

Așa s-a construit, județ cu județ, club cu club și vot cu vot, o victorie împotriva foștilor mai fotbaliști, a Generației de Aur, a televiziunilor, a publicului și a politicului.

Burleanu a mimat statutul de outsider, ba chiar i-a convenit, căci le-a adormit vigilența rivalilor.

”Și dacă nu reușiți să-i convingeți, pe cei care nu ne vor vota determinați-i să nu mai vină la vot, spunându-le: oricum Lupescu a câștigat, nu mai are sens să veniți până la București!” Răzvan Burleanu, 16 aprilie 2018

Până și puternicii țării sunt luați peste picior în aceste discuții savuroase!

Liderii PSD și PNL, Liviu Dragnea și Ludovic Orban, sunt blocați în Provincie cu metode pe care le veți citi și auzi în zilele următoare.

Planul secret al realegerii durează trei ore și jumătate, din care două ore cu Burleanu în capul mesei.

E un spectacol!

Puse în context cu meticulozitate de către colegii mei Justin Gafiuc, Răzvan Luțac și Marius Mărgărit, în urma unui efort jurnalistic remarcabil, discuțiile dintre șefii FRF care pregătesc realegerea lui Burleanu sunt o disecție a a decăderii și a ruperii de realitate a establishmentului românesc, din orice domeniu.

Involuntar, alegerile FRF arată ceva mai mult. Ca de obicei, sportul funcționează ca o lupă pentru întreaga societate.

Publicarea acestor înregistrări nu e convenabilă decât publicului, ca să vadă cum stă treaba.

Dar ele îi vor enerva atât pe ”complotiști”, care lucrează ”la limita legalității”, așa cum le spune însuși Burleanu, cât și pe ceilalți, care l-au amăgit pe Ionuț Lupescu, ungându-l președinte din vorbe.

Alegerile FRF demonstrează cum puterea politicienilor și ”influencerilor” fanfaroni, care se pozează cu tine și apoi te lasă baltă, este mai mică decât forța organizării unor oameni care știu ce vor.

Zeci de ore live cu elogii în studiourile TV și sute de promisiuni învârtite de ”liderii de opinie” la cafenelele selecte nu fac doi bani când dau de 250 de bărbați și femei stăpâni pe lumea lor!

De ce 168-78?

Pentru că palavrele au pierdut în fața realității.

 

Comentarii (191)Adaugă comentariu

BongBus  •  23 aprilie 2018, 12:14

Eu am auzit de la cineva ca Lupescu era cu nasul pe sus cand a fost la Federatie. Insa, tot Gazeta, scria un articol despre niste orgii pe banii Federatiei date de Prunea, pe vremea cand era la Federatie... Acum e baiat bun? Pe bune... Eu tin minte vremuri si alegeri mai odioase cand era Sandu, cum plecau cu berile in buzunar de la "pomenile" electorale ale lui Sandu, chermezele alea ieftine... Vad de ele va e dorul... La FIFA sunt mizerii mai mari, in fotbal sunt multe mizerii pentru ca e un business, iar voi, jurnalisti sportivi, nu ati inteles asta. Trezirea, suntem in 2018!

Sadrainbow  •  23 aprilie 2018, 12:15

@Catalin, ''episoadele" sunt intitulate si continutul inregistrarilor este interpretat si prezentat in asa fel incat sa fie impotriva lui Burleanu. Tu esti echidistant, dar colegii tai...

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 12:16

@Sadrainbow: colegii mei, Justin Gafiuc, Marius Margarit si Razvan Lutac, au muncit mult ca sa faca rost de aceste inregistrari si ca sa vi le ofere intr-o forma onesta si clara. Va spun un lucru care sper sa nu se intimple niciodata: la cum merge lumea, peste 10 ani, cind veti fi coplesiti de informatii neverificate si de wikileaksuri care nu spun nimic, va aveti aminti ca ati avut acces la truda unor jurnalisti imperfecti, dar bine intentionati.

George  •  23 aprilie 2018, 12:18

Domnilor, nu e nicio tragedie! Din aceste înregistrări nu reiese nimic altceva decât că niște profesioniști au învins categoric niște wannabies...

blat blater  •  23 aprilie 2018, 12:18

SOLUTII 1. Anularea alegerilor la FRF pt multiple incalcari ale legii: influentarea alegatorilor etc etc 2. Daca 1 nu este posibil - crearea unui FRF pro - liga 1 + 2, burlianu ramanand cu vulpitele rosii la futansal si ligile inferioare ( 3..8) Situatia actuala va conduce la PRABUSIREA RAPIDA A FOTBALULUI PROFESIONIST IN RO.

Matei  •  23 aprilie 2018, 12:22

Din articolele publicate de Gazeta (mai putin cele ale d.lui Tolontan) reiese indirect ca este o mica tragedie faptul ca oamenii lui Mircea Sandu nu s-au intors la FRF. Pentru ca Lupescu a lucrat ani buni cu Mircea Sandu, care nu a ocolit evenimentele organizate de acesta in timpul campaniei. Acelasi Mircea Sandu, despre care Gazeta a sustinut ani la rand ca a fost groparul fotbalului romanesc, a fost invitat de onoare la Ovidiu Ioanitoaia in emisiune inainte de alegeri. Caragiale....

ManX  •  23 aprilie 2018, 12:30

Mi-e teama ca or sa dureze mai mult decât Dallas-ul aceste episoade si nu o sa aflam nimic interesant. Macar în Dallas ramânea dupa fiecare episod o "necunoscuta" care te incita sa nu ratezi urmatorul episod pentru nimic în lume. Nu am vazut serialul pâna la sfârsit, poate cineva sa-mi spuna ce s-a întâmplat cu JR...Mai curios sunt de înregistrari din tabara lui Lupescu, prea este prezentat ca fiind Boby în serial. A aparut si Becali-n episodul 7. Numai în Dallas nu se gândea sa joace vreodata. Meteo deja a prezentat la televizor.

Poli 21  •  23 aprilie 2018, 12:36

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vioreata  •  23 aprilie 2018, 12:48

Este o chestie de strategie si perseverenta , de lucru bine facut. Nu cred ca s-a incalcat vre-o lege in toata strategia asta. Doar cel ce a oferit inregistrarea a incalcat o lege , a bunului simt, dar asta este ceva mai mult decat la moda in Romania. Inregistrarile confirma ca Burleanu este un lider bun, pana la urma.

Vioreata  •  23 aprilie 2018, 12:55

Dar inregistrari despre cum isi "pierd concentrarea" Craiova si Astra in meciurile cu FBSC sau miracolul ce atinge adversarii , adversarilor aceluiasi club, nu puteti gasi inregistrari? Sau pentru astea trebuie sa asteptam la Discovery Chanel?

Venom  •  23 aprilie 2018, 12:57

@Tolo, o veste bună: pe cine laudă frontul atmosferic A3 România TV începe să piardă! Din clipa în care l-am văzut pe kaizer pupând inelul dragnaiot și obrăjori de gâzi, pozat cu Gabi Firea prezidentă mie mi-a dispărut orice simpatie/încredere pentru trista lui figură! Era de anticipat o luptă corectă?... Dacă tu erai managerul cu fața umană de la FRF, cum ai fi procedat? Făceai o doină de jale și așteptai ca mielu' să dai cheile cât mai eficient după alegeri? Pardon, după "Alegerea" lupescului? cum fusese anticipat rezultatul de către "un neutru" din presă? Că nici măcar Ioanițoia, decan al ziariștilor, n-a avut vreo tresărire de imparțialitate, în afară de Digi n-am văzut meclă sau întrebare pentru tabăra lui Burlesco pe sticlă! A fost un bombardament de artilerie grea iar generația de aur și-a pus la mezat mare parte din creditul public de imagine. Și a pierdut cu golul de aur, cum ne-a obișnuit. Problema cu burlescul e că deși arată clar că știe să fie șef, să organizeze, e incompetent sau dezinteresat de fotbal. Iar dacă e ceva ilegal prin înregistrări, le au și procurorii, acum, mulțumită vouă. Bravo Burlesco pentru #rezistentență, mergem înainte pe cele mai înalte culmi ale fotbalului!

Ady  •  23 aprilie 2018, 13:02

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian  •  23 aprilie 2018, 13:02

1.Tolo, imi esti încă dator cu un raspuns: acest FRF, este o instituție publică, care manipulează bani publici sau este o firma privată?Daca este o firma privata care manipulează bani privați este treaba lor, cocina lor.Sper sa nu fie ceva gen Struto-camila mioritică,adică companie privată dar banul este cel public. 2.Burleanu a avut profesori buni.A învățat repede de la Nea Mitică sau M.Sandu toate golanelile si mai ales "munca de teren".Prinde repede. 3.Lupescu nu trebuia sa amestece politicul cu sportul.Dragnea,Firea &Co se vaită de imixtiunea politicului in justitie, dar ei ce cauta in sport, mai ales în fotbal?Treaba politicienilor este doar sa ajute sportul si oamenii prin construirea de baze sportive si stadioane.Nu au ce cauta in finanțări sau sponsorizări de echipe, așa cum este acum .Cluburile sunt entități private care trebuie să folosească banul privat nu cel public. Dragnea e politician mioritic,nu prea pricepe el cum sta treaba prin Occident,dar Lupescu?Om umblat prin vest,care a și muncit acolo n-a înțeles cum sta treaba cu separarea politicului de sport? 4.Daca te înjură cei de la FRF, e de bine.Romanii mai au o speranță că încă mai există presa liberă în acest colt uitat de lume.Ai citit raportul USA despre Romania, mai ales despre presa.Dezastru total.

Txx  •  23 aprilie 2018, 13:02

Nu-mi mai place fotbalul romanesc de muuulti ani. E o cloaca *** plina de interese pestrite si de miliardari de carton. Am "picat" peste acest articol din intamplare. Am remarcat, insa, o discrepanta logica in faptul ca il criticati pe Burleanu ala ca si-a organizat perfect alegerea, folosind mijloacele mai mult sau mai putin curate (sau, mai bine zis, mai mult sau mai putin mizerabile) ale ORICAREI campanii electorale, dar il plangeti pe Lupescu, desi factorii politici si din putere si din opozitie au intervenit in favoarea lui si au incercat intimidarea votantilor pentru a-i determina sa-l aleaga. Intimidare nu doar ilegala, ci si neavenita, fiindca factorii politici ar trebui sa se ocupe de nivelul de trai al populatiei, de dezvoltarea tarii, de politica externa etc... Nu de fotbal! Ciudata atitudine aveti... (ca sa nu spun corupta). Ori ati fost si voi intimidati de factorii politici? :)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Romi  •  23 aprilie 2018, 13:08

Multi postaci are burloiul pe internet.Dupa ce au dat de miere,nu se dau ei plecati cu una cu doua.Fotbalul in romanica e terminat.

alegerea stapanilor, de sclavii lor  •  23 aprilie 2018, 13:13

- "Dragnea și Firea, Orban și Nini Săpunaru îi dădeau asigurări, din burtă, lui Lupescu că lucrurile s-au rezolvat". ____ Dar oare asta a fost corect din partea gruparii lui Lupescu, in balanta cu ceea ce dezvaluiti voi audio despre gruparea lui Burleanu? Asta din fraza citata mai sus e chiar INGERINTA EXTERNA in procedura de ALEGERI INTERNE! Politicul CONTRA Fotbalisticul. ******* Trecem peste "amanuntul" asta. Revenim la ceea ce relatezi. Intrebarea este: "Si? Ce, daca Burleanu a facut asa?" ******* - Sa spicuim: "Înregistrările arată o atenție concentrată și o totală lipsă de fair-play". "diferența dintre (1) ”&&&&&” ce bat câmpii ... și mizează pe ... palavre și (2) %%%%%, care n-au nici o reținere să folosească mijloace sordide, atigându-și scopul cu o răceală chirurgicală". "nivelul de eficiență, cinism și organizare al taberei %%%%% este uluitor". Acum, schimba denumirile si aplica toate astea la ceea ce s-a petrecut la numirea Comisiei Europene a lui Juncker (si la cea anterioara a lui Barroso, la fel!), cu corporatiile americane si europene in rolul birocratiei FRF ("%%%%%"), si cu populatia UE *** lui Lupescu ("&&&&&"). Vezi rezultatul la varf, si spune-mi cat de "democratic" au fost "alesi" Juncker si Corina Cretu in posturile din care acum hotarasc soarta a 600 de milioane de oameni, depasindu-si zilnic, lunar, anual si cincinal atributiile, si INCALCAND LEGILE, mai ales pe cea a migratiei! Ce "democratie" si "corectitudine" vezi la varful UE, "cea mai democratica si mai umana structura politica din istoria omenirii" cum o declara birocratii din CE si PE, si ce diferenta e fata de FRF hulita de toata suflarea din Romania si "pusa la zid" pentru coruptie, incompetenta si abuz? Eu nu vad nici o diferenta, si constat ca FRF e doar o rotita dintr-un angrenaj numit UEFA, ce e o alta componenta dintr-un angrenaj numit UE (chiar daca in public se declara separarea OBEDIENTELOR in planurile fotbalistic si politic), ce e un alt angrenaj dintr-un angrenaj general numit MANIPULARE GLOBALISTA.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ramon  •  23 aprilie 2018, 13:18

treaba unui jurnalist este să publice ceva interesant, altfel nu va fi citit. Faptul că noi ignorăm existenșa fotbalului feminin sau de sală este una din nerealizăriel ziarului pe care-l conduceți. Mi s-au părut bune remarcile referitoare la bula realizatorilor TV, sper ca ei să se rezească, pentru că dacă la anul PSD va câștiga președinția României, putem pleca de pe aici că vom fi conduși numai de p... La alegerile de la FRF, tot ce nu este ilegal, este permis. Atât Lupescu cât și Burleanu trebuiau să știe pe cine să convingă, ambii au lucrat în FRF. Diferența de scor este mare pentru a acuza ceva. Lupescu a început cu pancarte demne de studenții ageamii de la facultăți, pe când Burleanu a știut perfect să se adreseze. Posibil tot de la sfetnicii de doi bani, Lupescu a început să conteste cifrele lui RB, ceea ce s-a văzut că a fost o prostie. S-a vehiculat o frază spusă de Dragnea, care începea cu dacă. S-a ignorat acest dacă, Lupescu fiind aburit cu sprijinul politicienilor. Nu au avut nicio importanță, dacă ei și-au manifestat simpatia înseamnă că au fost, de astă dată, politicieni. În sport, ca și în construcții, se poate fura bine, așa că domeniul este util politicienilor. Fie că Burleanu a fost mai șiret, fie că politicienii au spus că e neagră deși știau că e albă, rezultatul a fost unul sec. Am scris acum 50 de zile, pe un forum, că Popescu a fost net învins de Sandu acum 8 ani nu contează deloc ce a fost acum 4 ani). Pe cine a interesat ? Industria minciunii a început cu contestarea cifrelor lui Burleanu, cu mașini și favoruri. ATÂT ÎI DUCE CAPUL. Gargară! Dcaă Lupescu i-a ascultat, acum suportă rezultatul. RB îi poate face cadou lui Lupescu 40 de voturi de la el, adică mai mult de jumătate din cât a câștigat Lupescu și tot RB ar rămâne președinte. Vorbim ca să ne aflăm în treabă. Mai bine vedem ce juniori vin din urmă, pentru că ne-au bătut ucrainenii atunci când noi mai aveam 15 minute și 2 variante de calificare

i’uing nef iu  •  23 aprilie 2018, 13:26

@ ManX, 12:30 A murit in 2012, doborit de doua forme de cancer: https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Hagman#Illness_and_death

Ionut Curajescu  •  23 aprilie 2018, 13:26

blat blater • 23 aprilie 2018, 12:18 " Situatia actuala va conduce la PRABUSIREA RAPIDA A FOTBALULUI PROFESIONIST IN RO." Hai ca asta e buna. Ar fi protestul impotriva interzicerii coruptiei si nepotismului din sport.

participanti sedinta  •  23 aprilie 2018, 13:26

Toti participantii la celebra sedinta arata -in fotografiile publicate de GSP - ca niste puscariasi! Te uiti la ei si nu cred ca au absovit 4 clase! Astia sunt tot ce merita fotbalul romanesc si chiar asa arata fotbalul romanesc !?Cum sa te primeasca aia la masa Champions league cu asemenea specimene????

Dan  •  23 aprilie 2018, 13:45

Foarte bine ca le dati peste bot acestor ticalosi stransi in jurul Burlescului, si-o merita cu prisosinta. Totusi, am o intrebare pentru Tolo: unde ati fost pe vremea cand ***, Nasu si Lupescu si toti oamenii clanului si mafiotii din fotbal? De ce nu i-ati inregistrat si pe ei si sa ii dati in vileag ca pe astia? De ce le ridicati ode unor infractori dovediti - Jiji, MM, Gica Popescu etc - si de ce ii sustineti pe fata? Sunteti exact ca Antenele, notiunea de echidistanta nu exista pentru voi si tratati problema cu doua unitati de masura, in functie de prieteniile pe care le aveti. Indiferent cat ati da in unii si cat i-ati albi si peria pe ceilalti, nu puteti sa-i luati pe toti de prosti. Lumea incepe sa vada ceea ce se intampla si sa intelega. La FRF e un razboi intre doua grupuri mafiote. Unul e grupul mafiot al lui Burleanu, celalalt e grupul mafiot al Nasului, clanului Becali si toti ceilalti stransi in jurul lor. *** Cand ii veti pune pe toti la zid, o sa meritati respect si incredere. Pana atunci, sunteti doar o fituica de impachetat pestele, asa cum se exprima Daum (altul pe care l-ati linsat mediatic in stilul antenist). ***. O zi buna!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alegerea stapanilor, de sclavii lor  •  23 aprilie 2018, 13:45

Si inca ceva (acum, pentru ca numai acum am citit, si doar cateva randuri de la inceput de "Ep. I"): Burleanu se temea JUSTIFICAT la vot de Marcel Puscas, in primul rand, nu de Lupescu! De-aia-l mentioneaza PRIMUL pe Marcel Puscas, si abia apoi pe Lupescu. Pentru ca, MORAL, si pe competenta, Marcel Puscas avea atuurile pentru a fi ales. Dar se stie ca moralitatea si competenta nu au trecere in tara modelata 99 de ani de mitici, asa ca Marcel Puscas a primit 8 voturi. Masa mare de voturi a fost impartita de ceilalti doi pe metode locale.

dragomir  •  23 aprilie 2018, 13:50

aceasi gresala pe care a facut_o geoana inainte de alegeri a facut lupescu. pacat.

radu  •  23 aprilie 2018, 13:54

"Organizatii" astia folosesc metode manipulatorii securistice, burleanu a fost atent-atent la cursurile "maestrului"... Si noi trebuie sa aplaudam ?

Mircea  •  23 aprilie 2018, 13:58

@Tolo: "colegii mei, Justin Gafiuc, Marius Margarit si Razvan Lutac, au muncit mult ca sa faca rost de aceste inregistrari ..." Cum le-au obtinut ? La limita legii ? ;) Tu sustii ca oferi informatii fara a lua partea cuiva. De ce sa scoti la iveala aceste inregistrari ? De ce nu informezi publicul despre... sa zicem... cate cluburi de fotbal pt fete exista in Romania si conditiile in care acest sport se practica la fete ?? Cauti acele informatii pt ca: 1. mizezi pe incalcarea legii 2. chiar daca nu este o incalcare a legii, mizezi pe senzational In general iti urmaresc cu admiratie anchetele legate de harababura din sanatate sau coruptia in legatura cu traficul de fete de la restaurantul chinezesc. Ai o perseverenta demna de laudat in demascarea actelor de coruptie dar perseveranta asta are si o latura intunecoasa: se numeste obsesie si te impiedica sa judeci faptele dintr-o pozitie obiectiva. Publicarea acestor inregistrari cu dorinta de a gasi cu orice pret o ilegalitate sau de a starni senzationalul arata ca ai iesit demult din obiectivitate.

bogdan  •  23 aprilie 2018, 14:28

Domnule Tolontan, dar inregistrarile astea nu merita si ele, oare, doua vorbe despre legalitatea obtinerii lor? Cine a solicitat/comandat/ordonat si cine a facut aceste inregistrari? Ziaristii onesti, muncitori si imperfecti care au derulat aceasta ancheta jurnalistica si-au pus aceasta intrebare? Sau daca isi puneau aceasta intrebare nu mai erau imperfecti?

basencu  •  23 aprilie 2018, 14:29

Tefelistii sunt pe cascaval mai rau decat pesedistii. Astia lucreaza dupa manualul de manipulare (comunicare) de peste ocean. Americanii sunt socati ca a iesit Lupescu lor, Trump, si nu papusa fabricata. Iti dai seama ce tare e daca la facut pe dl Ovidiu Ioanitoaia sa il atace direct, renuntase la editorialul tip, la inceput te bat la final te pup, si i da astuia direct in mufa. Dupa ce a iesit Burleanu nea Ovi si a revenit. Editorial - Ori la bal ori la spital. La ambele nea Ovidiu. Ei la bal, restul la spital.

Obiectiv  •  23 aprilie 2018, 14:31

In aceste conditii (ilustrate de colegii tai in acele documente audio publicate), ce sa cred despre tine si colegii care au considerat normala (poate, chiar, benefica) alegerea impostorului? Revin, daca aceasta nulitate absoluta merita aleasa in 2014 si realeasa in 2018, atunci puteam candida fara probleme, cu succes, la orice functie din FIFA sau UEFA! Imi replica un amic ca burleanu are facultate, de aceea merita sa fie ales; ma intreb, ce altceva a studiat in facultate razvanel in afara de demagogie, arta diversiunii, a intoxicarii si a duplicitatii?! Pentru toti (adica pentru dl. Tolontan si zecile de postaci indoctrinati, platiti de soarecele de biblioteca si care scriu gresit zeci de cuvinte sau expresii/vocabule - printre care "aceasi greseala", in loc de "aceeasi greseala" - care l-ati sustinut sau aparat pe nevolnicul personaj, cu ani lumina mai slab pregatit decat mine si decat altii ca mine si platit de nu stiu cate ori mai bine), primiti, va rog, expresia unui binemeritat dispret! O.

Obiectiv  •  23 aprilie 2018, 14:36

@ alegerea stapanilor, de sclavii lor Ca sa fie clar, Marcel Puscas merita al doilea scor, dupa Lupescu, in ordinea meritelor si a competentei! Tot in ordinea competentei, sunteti plasat mult mai slab decat mine si decat toate persoanele decente (in atitudine)! O.

Cristian  •  23 aprilie 2018, 14:48

Încă nu mi-e clar ce a fost cu voturile de care era sigur Lupescu ca le-ar fi luat, a avut asigurări, promisiuni din partea votanților cu care s-a întâlnit in teritoriu ca îl vor vota, sau de unde era atât de optimist, și el și toți care l-au susținut, pt ca s-a creat așa o impresie cum ca alegerea sa și înfrângerea lui Razvanel urmau sa fie o formalitate. Și încă din primul tur! Undeva ceva nu se potrivește, ori Ionuț și echipa lui se îmbătau de fapt cu apa rece, vedeau cai verzi pe pereți, nu erau conectați la realitate, ori acești votanți chiar i-au dat semnale ca-l vor vota, când de fapt ii erau in continuare fideli actualei conduceri. Ceea ce înseamnă ca sunt chiar mai ticăloși decât cei pe care i-au votat și se merita unii pe alții.

Doru  •  23 aprilie 2018, 14:48

Salut Cataline Istoric, românii nu pot fi condusi decât cu un regim autoritar. Democratia îi este nocivã si-l duce la pierzanie. Românul creeaza haos în libertate; lui trebuie sa i se arate biciul si morcovul.Altfel, uite ce se întâmpla din 1990 incoace. In plus, articolele tale dovedesc acest lucru. Lasati liberi, românii isi pun singuri tara pe butuci!

George Pip  •  23 aprilie 2018, 14:49

Tolo cred ca asa poti sa ajuti cu adevarat. FRF e stat in stat. Nu-i controleaza nimeni, nu se subordoneaza nimanui. Iau si dau bani, vagoane, cum vor. Trebuie sa se termine cu statutul. Poti sa faci ceva.

Marin  •  23 aprilie 2018, 14:58

Vineri vor fi alegeri la Federatia de scrima.Sa vedem ce va fi si la ei !

ochi albastri  •  23 aprilie 2018, 15:11

excelenta imaginea ALBASTRA ce ilustreaza articolul - de la atatia OCHI ALBASTRI care conduc/stapanesc/ghideaza FRF. Seful imberb ii are cei mai albastri, albastriti de baseku 4 ani la cotroceni

Sadrainbow  •  23 aprilie 2018, 15:13

@Catalin, nu contest munca jurnalistilor, ci doar felul in care au prezentat (titluri si interpretari) faptele. Am mai spus o, federalii stiau deja ca au jumatate din Liga 1 desi aceasta informatie nu a aparut nicaieri in presa pana acum cateva zile (la Daniel Nazare am vazut o prima data). De restul de voturi nici nu mai are rost sa vorbim, ei chiar stiau ce voturi au, nu au influentat rezultatul cu doua zile inainte. Dupa ce am citit toate cele 15 episoade, nu remarc decat ca s au asigurat ca nu va interveni influenta politica, ceea ce nu e neaparat rau. Despre stiri false, de acord cu tine doar ca fiecare isi alege sursele de informare si isi trage singur concluziile. N ar fi rau sa vedem asa organizare si la urmatoarele alegeri parlamentare si locale din Romania...poate mai avem o sansa.

Cris  •  23 aprilie 2018, 15:13

Dumnezeule, sunteti in toate mintile? Mai aveti o bruma de obiectivism in voi? Cum puteti aprecia ca „strategice si normale” tacticile folosite de catre Burleanu? Votul ar trebui sa reprezinte optiunea individuala, corespunzatoare liberului arbitru, convingerii votantului in raport cu propriile interese, fara sa fie manipulat strategic, prin parghiile administrative ale organizatorului in ziua alegerilor (parghii la care contracandidatii nu au acces, nefiind organizatori, precum in speta Lupescu etc.). Campania candidatului ar trebui, pe de o parte, sa nu constranga alegatorul sa renunte la optiunile sale, prin strategii si tactici, iar pe de alta parte sa nu anihileze, prin aceleasi strategii de manipulare, sansele contracandidatilor. Altfel, alegerile nu vor mai fi libere, ci vor fi influentate exact de aceste strategii manipulatoare, care infrang liberul arbitru si blocheaza orice sansa a contracandidatilor. Pt a intelege mai bine si pt a iesi din bula de subiectivism in care v-ati autoizolat, va propun sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa va intrebati daca, la alegerile prezidentiale, ati accepta ca normala strategia PSD si a lui Dragnea de a organiza alegerile astfel incat alegatorii contracandidatilor ar fi: bruiati si apostrofati in cabinele de vot; aplaudati votantii lui Dragnea in aceleasi cabine de catre personalul organizatorilor; sunati acasa si invitati sa vina la vot pt a vota cu Dragnea (ba chiar asteptati la coltul strazii si condusi catre cabina de vot pt a fi siguri ca vor vota cu Dragnea); sunati acasa si descurajati sa vina la alegeri votantii contracandidatilor lui Dragnea (sub lozinca ca oricum Dragnea va castiga si e de prisos votul lor); bruierea canalelor de comunicare (telefonie, internet, media) intre votanti in ziua alegerilor si dintre presa si votanti, astfel incat sa nu poata fi influentati votantii si sa se reechilibreze sansele (echivalentul propunerii de bruiere a telefoanelor in sala FRF), daca metoda asta ar fi fost aplicata la alegerile presidentiale, acum Ponta era presedintele Romaniei (Iohannis a castigat in turul 2 exclusiv ca urmare a emulatiei aparute intre alegatori prin intermediul online si mass media) etc. Toate metodele astea au fost folosite de catre Burleanu. Si astea sunt metode „securisto-comuniste”. Daca nu ilegale, ele sunt total imorale si au scazut in mod evident sansele contracandidatilor. Si mai este ceva. Daca s-au dedat la astfel de strategii, se poate prezuma in mod legitim ca au folosit in tot cursul campaniei metode imorale, daca nu si ilegale, pentru obtinerea voturilor.

bogdan a  •  23 aprilie 2018, 15:22

Cam ciudat modul de prezentare a materialelor, nu am inteles mare lucru ...

Ion Badita  •  23 aprilie 2018, 15:36

Sal Tolo!...in primul rand felicitari pentru dezvaluiri, chiar mi-au adus un zambet pe buze desi azi e luni. Totusi, cine sa fi scapat convorbirile astea??? Adica imi e greu sa cred ca 'l-ar da in gat' pe Burleanu unul dintra acolitii sai. Nu ti se pare ca aceste convorbiri sunt 'scapate' intentionat? Parca prea frumos vorbeste Burleanu pe acolo, zici ca citeste dupa foaie...mai si face referire ca ei actioneaza la ' limita legii'. Foarte interesante alegerile astea. Noroc cu el, cat despre fotbal........

Andrei  •  23 aprilie 2018, 15:45

Jurnalistii gsp care nu respecta deciziile institutiilor tarii si inca pun semnul egal intre fcsb si Steaua. Vorbele de sustinere ale lui Dracnea si ale Pnl-ului pt Lupescu, plus aparitiile la a3 si Romania TV *** ca inregistrarile prezentate de voi, jurnalistii care NU respecta insititutiile tarii. Rusine tuturor! ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian  •  23 aprilie 2018, 15:47

Cel mai șifonat din toata tevatura asta a ieșit Dragnea.Tolo, Lupescu si-a facut un calcul simplu, cine formează armata FRF?Pe cine s-a bazat M.Sandu cat a fost presedinte?Pe cluburile mici, din ligile inferioare.Cine controlează aceste cluburi mici transformate peste noapte în " corporații socialiste" ,(CSM-urile)?Primarii.Ce partid se bazează cel mai mult pe primari?PSD.Dragnea in goana dupa imagine,a spus că dat lovitura si a scăpat porumbelul din gura in legatura cu susținerea lui Lupescu.Uite ca baronii locali nu l-au ascultat pe Dragnea si au votat împotriva lui,votul dat de președinții cluburilor din ligile inferioare împotriva lui Lupescu. Ptr primari asta mai lipsea, sa-si puna Dragnea omul si-n fruntea FRF, ca sa-i controleze si sa mai împartă banii cu Dragnea si Lupescu. Nu ca Burleanu a fost mare strateg sau mare sforar, baronii locali care finanțează aceste "corporații socialiste" l- au salvat,au ales răul cel mai mic ptr ei. PS.Tolo& Co. pe cand niște investigatii asupra acestor "corporații socialiste"care sifoneaza banul public?Oare este normal ca o primărie sa sponsorizeze din banul public o echipă de fotbal,dar orașul sa n-aibe stadion ci un maidan? Primarul din Manchester pe cine sponsorizează le City sau pe United?Dar in Munchen?Pe Bayern sau pe TSV? Apropo, peste noapte Voluntari are si echipă fotbal card evolueaza in liga 1, echipa de baschet care se pregateste sa intrein liga nationala etc.Aceste echipe fiind sponsorizate de primărie.O fi ajuns Voluntariul un Las Vegas sau Silicon Valley al Europei si noi nu stim.Un Rotterdam, ca vad ca au o ancoră ca emblema.

cortes  •  23 aprilie 2018, 15:54

Viitorul o să demonstrezedacă alegerea lui Burleanu a fost sau nu benefică pentru fotbalul românesc. În primul rând așteptăm: 1. Rezultate la Națională, dar și la loturile de juniori. 2. Revenirea la un campionat cu 18 echipe și 3. Creșterea numărului de spectatori pe stadioane. 4. Ordine în arbitraj 5. Ordine în situația financiară a cuburilor 6. Sancționarea și eliminarea ”oamenilor de fotbal” care constant atacă arbitrii și adversarii. Iată câteva așteptări minimale de la Burleanu și ”echipa” lui. Rezolvă lucrurile astea? Foarte bine! Altfel nu sunt decât niște oameni care au pus mâna (și gura) pe ciolan.

Alex  •  23 aprilie 2018, 16:37

Persoanele care conduc federatiile de fotbal din cele mai puternice 5 campionate ale Europei. In fotbal se invart miliarde de euro, curati sau murdari, iar acest lucru ii atrage ca un magnet pe oamenii de afaceri, politicieni, etc. Presedintele FA (Anglia) - Greg Clarke - Om de afaceri (detine MBA) Presdintele federatiei de fotbal din Spania - Feder Juan Luis Larrea Sarobe (interimar) - Bancher Presedintele federatiei de fotbal din Franta - Noël Le Graët - Om de afaceri/Politician Presedintele federatiei de fotbal din Italia - Carlo Tavecchio - Politician (demis dupa ratarea calificarii la WC2018) Presedintele federatiei de fotbal din Germania - Reinhard Dieter Grindel - Politician NICIUNUL nu a jucat fotbal profesionist la viata sa! Intr-o lupta in alegeri, intre un om de afaceri/politician, care traieste din a-i manipula pe cei din jurul si un fotbalist, care pe la 30 si ceva de ani inca dadea cu piciorul in minge, cel din urma, nu cred ca are vreo sansa. Tocmai ce am vazut chestia la alegerile pentru presedentia FRF.

Lucillius  •  23 aprilie 2018, 16:46

Si Burleanu ce ar fi trebuit sa faca? Sa-si puna expuna jugulara precum lupii care pierd lupta sau sa se lupte cu toata armele? Nu mai incetam cu fatalismul acesta mioritic. Lupescu a pierdut pentru ca s-a prezentat cu aroganta la aceste alegeri si pentru ca s-a inhaitat cu cei mai detestati politicieni din UE. Ar fi fost un om care s-a afisat cu Mircea Sandu, Liviu Dragnea, Gabriela Firea sau Prunea de preferat lui Burleanu? Nu, in nici un caz. Mai ales ca asupra lui Lupescu plutesc multe umbre din perioada cat a lucrat la federatie. In acesta campanie presa de sport a avut o atitudine total lipsita de deontologie. Ati practicat chiar partizanatul. Victoria lui Burleanu este victoria impotriva vechiului.

Vladone  •  23 aprilie 2018, 16:47

Acum la modul cel mai serios - Tu si Lutac sunteti ok. Va citesc si imi place. Lutac sper sa nu se schimbe si sa o ia pe urmele tale... Insa Gafiuc si Margarit sunt 1000% ca aveau functii promise in structura FRF. Altfel nu vad de unde atata pornire a presei contra FRF. Burleanu e cum e insa e anti-Sandu. E anti-Clan. Nu e pe placul PSD... Toate cele 3 entitati (Sandu si tot ce a insemnat FRF, clanul cu tot cu fratii machedoni, Popescu, Chivu si PSD) intruchipeaza raul. Oricum o dam. Asa ca, neputand alege binele, alegem raul mai mic. P.S. Sunt f f curios, de unde ai dedus ca suporterii sunt pro Lupescu? Sondajele voastre sunt incorecte (stiu prea bine cum pot fi "masluite". Sa nu uitam cu iesea Ponta sau Geoana (sa nu zic de Clinton) presedinti in sondaje... P.S.2- Te rog nu te compromite. Pentru mine inca reprezinti o institutie de corectitudine. Stiu ca vrei si tu clickuri si vizibilitate si ca din asta traiti. Insa hai sa nu facem jocul celor 3 structuri de care aminteam anterior...

Radu  •  23 aprilie 2018, 16:55

Atata timp cat politicul continua imixtiunea peste tot nu o sa aveti nimic obiectiv si temeinic construit, in orice domeniu s-ar produce chestia asta. iar pentru ca nepotismul, coruptia si servilismul sa inceteze odata pentru totdeauna trebuie un nou moment ''0''. un moment pe deplin asumat si inteles de toata lumea in care toti sa vrea sa se schimbe, sa nu mai dea spaga, sa nu mai incerce sa corupa si sa nu mai incerce sa se foloseasca de relatii pentru a-si creea avantaje. cand toti se vor pune de comun acord si toti vor face asta in acelasi timp, abia atunci vor incepe sa apara din nou sperante, pana atunci nu e decat o iluzorie perioada de ''poate candva va fi bine si-n tara asta''....

ManX  •  23 aprilie 2018, 17:05

@i’uing nef iu. Multumesc. Am încercat sa fiu si eu ironic dupa ce am vazut dezvaluirile "incredibile" fara a publica ceva interesant. Episoadele cu Lupescu ar fi interesante, ceva gen "Razboiul stelelor", având în vedere epoletii securisti implicati în alegeri. Dark Vador, a ajuns presedinte la federatie. Partea obscura a Fortei, a învins pe JediMirceaLupescuSanduObi-Wan Kenobi. S-a plimbat Lupescu printre stele doua luni dar el era cu capu-n nori.

dan b  •  23 aprilie 2018, 17:07

Respect jurnalistilor pentru acest demers! Mafia trebuie data in vileag. Eu sunt pasionat al acestui sport si merg la meciuri din L1 si la echipele nationale. Nu ma intereseaza ajf-urile si alte structuri de amatori. Vreau ca de fotbalul de performanta sa se ocupe profesionisti ai fotbalului. Burleanu, daca e bun manager, sa-si deschida un bussines privat. Sau asta e cea mai profitabila afacere?

Andrei  •  23 aprilie 2018, 17:08

Inregistrarile astea doar confirma ca Burleanu e un manager bun care stie ce trebuie sa faca pentru a realiza un obiectiv. Daca ar fi ceva ilegal in ce a facut el, atunci toate campaniile electorale din Romania pana in SUA ar trebui sa fie declarate ilegale. Nu mai stiti voi cei de la Gazeta cum sa va mai lingeti ranile fiindca in ciuda eforturilor voastre disperate pe alocuri (Ioanitoaia), gasca de hoti a lui Sandu nu s-a intors inapoi la FRF.

ManX  •  23 aprilie 2018, 17:11

@i’uing nef iu, In contextul mesajului meu, ma interesa ce s-a întâmplat cu el în film :) Mersi, înca odata.

Crimson Veritas  •  23 aprilie 2018, 17:20

Nu este nimic senzational in aceste inregistrari (probabil de aia le-ati si publicat) ... doar trash-talk-ul obisnuit! Inca o data dovediti ... ca sunteti pasionat de ... nimicuri ...:)) In loc sa se discute ... sistemul dezechilibrat de vot ... si anomalia prin care ... fotbalul mic conduce fotbalul mare ... Ligile 1,2,3 ... care sustin fotbalul romanesc din toate punctele de vedere, incluzand baza de jucatori a loturilor nationale ... este sub-reprezententat ... atat in Comitetul executiv cat si la alegeri FRF. Cel putin 50% din voturile totale ... ar trebui sa aparina primilor 3 ligi ... daca nu primelor 2 ligi (care reprezinta fotbalul profesionist din Romania) ... si asta pentru a realiza o balanta corecta ... intre cele 2 mari interese ... care exista ... interesul fotbalului amator si interesul fotbalului profesionist. Ingineria electorala ... este ca considerati in mod eraonat ca daca avem 255 de membrii ... avem si 255 de interese ... ceea ce reprezinta un calcul matematic eronat si nu se poate aplica unui sistem competitonal piramidal ... cum este fotbalul! Nu sunt nici pentru Dictatura Absoluta a cluburilor mari ... sistemul european ... dar trebuie gasita o balanta corecta ... care sa nu prejudicieze nici fotbalul profesionist / mare ... nici fotbalul amator / mic ... o distributie de 50%-50% mi se pare o impartire corecta ... fata de ingineria care exista acum si care prejudiciaza ... fotbalul profesionist. Intr-o societate emancipata dpdv democratitic si cu un fotbal emancipat ... cluburile profesioniste nu ar accepta actualul sistem ... s-ar dezafilia de la FRF ... si si-ar crea propria Federatie Profesionista de Fotbal ... conform dreptului la libera asociere. Daca nu se intampla asta ... arata doar ca Romania este departe de a fi o democratie emancipata ... cluburile ca si oamenii ... nu se bat pentru drepturile lor ... motiv pentru care nici nu le au, sau dupa caz le sunt luate. O alta modificare de regulament ... care se impune ... in mod secundar, ca damage control, fail-safe ... este limitarea numarului de mandate al presedinteleui FRF ... la 2 ... desi in opinia mea ... un mandat / persoana ar fi suficient! Unul dintre motivele pentru care acesti indivizi si fortele din spatele lor .. se comporta asa ... este si ca pozitia de presedinte FRF ... in actualul sistem ... vine cu o garantie pe viata! In timp ce Fotbalul Mare (unde includ primele 3 ligi) ... reprezinta un numar finit de voturi ... care nu reprezinta o masa electorala critica ... fotbalul mic si extrafotbalul (futsal ... care este de fapt un cu totul alt sport) ... se afla intr-o continua stare de crestere numerica! Deci Burleanu ca si predecesorulul ... lui ... au fost facuti si mentinuti presedinti ... in primul rand de aceasta inginerie sistemica ... nu de programe, proiecte, 'management electoral' ... orice alta discutie este de prisos! Romania dovedeste inca o data ... ca are alergie la alegeri libere si corecte ... care sa decida ... un castigator ... iar relatia ... dintre alegator si ales ... tine de patologia societatii ... nu de un contract pragmatic de reprezentare! ...:))

Comentează

Știrile momentului pe tolo.ro

No items