„Vrăbi” este însărcinată, dar pentru că Secureanu nu știe al cui e copilul, ”operațiunea Costa Rica” s-a amânat!

Imprudentă și îndrăgostită, „Vrăbi” i-a spus iubitului ei mai tânăr unde ține managerul de la „Malaxa” o parte din bani

marți, 1 mai 2018, 6:48

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Du-te să iei niște bani cu împrumut de la Borcea!”, i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac.

Fostul manager de la Spitalul „Malaxa” era în arest, în primăvara lui 2017.

Vorbește la telefon cu Cristi Borcea, și el aflat în închisoare.

54 de ani are Florin Secureanu, trimis în judecată de DNA pentru delapidare și luare de mită

Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi.

Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională.

Tipul este de vârsta ei.

Arată bine, ca un rezident în sala de forță, și, nu în ultimul rând, e solvabil, căci are câteva apartamente de închiriat.

În casa lui Borcea, Vrăbi ia banii și își lasă loialitatea.

Nu doar pe cea romantică.

S-a prins când a scotocit în telefoanele lui „Vrăbi”!

Vrăbi știe multe despre banii negri ai lui Secureanu.

”Cei doi se plac mult.  Aventura continuă și acum, mult după ce Secureanu a ieșit”, povestește unul dintre prietenii tânărului care i-a sucit capul lui Vrăbi.

Când directorul de la „Malaxa” se întoarce acasă, la jumătatea anului 2017, pentru a fi judecat în stare de libertate, el simte că ceva nu e în regulă.

Iar obiceiul conspirativ de a vorbi de pe telefoanele Eugeniei, iubita cu 28 ani mai tânără ca el, îi provoacă bărbatului matur un șoc.

Scormonitor și gelos, Secureanu se prinde în toamnă că „Vrăbi” are pe cineva.

26 de ani are Eugenia Chiriac, iubita căreia Secureanu îi lua până și bijuteriile din banii spitalului

Plus că, exact în această perioadă, ea rămâne însărcinată!

Cum a ajuns Borcea să fie suspectat pe nedrept

Iritat, Secureanu începe să dea telefoane apropiaților lui Borcea, ca să descopere cine e tipul după care Vrăbi e căzută în cap.

Băieții și fetele care orbitează în jurul lui Borcea nu sunt duși la biserică așa că îl înregistrează.

Într-una dintre convorbiri, Secureanu se aude cum strigă: ”Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”.

Între timp, medicul se lămurește că Vrăbi trăiește o idilă toridă nu cu Borcea, care e și el bănuit pe nedrept, o dată, într-o chestie sentimentală, ci cu unul dintre băieții de casă ai dinamovistului.

Secureanu are mai multe motive să fie furios.

Secretele sale nu mai sunt în siguranță.

„Vrăbi” face destăinuiri iubitului

Nesăbuită ca în orice amor veritabil, „Vrăbi” îi povestește partenerului său clandestin ”locurile unde Secureanu își ține o parte a banilor și aurului”.

Îi vorbește despre prietenii din ”ungurime” și din străinătate a lui Secureanu. Despre legăturile cu Italia.

Povestea se transformă în ceva foarte periculos.

Mondenul lasă locul numerelor mari.

Inițial, tânărul nu prea bagă de seamă ce informații îi ajung la ureche.

Dar, în timp, ajunge să afle inclusiv că ”Moșul”, așa cum încep să-i spună amândoi iubiții lui Secureanu, planificase s-o trimită pe „Vrăbi” în Costa Rica, ”într-o vacanță ca să testeze care e treaba acolo”.

Despre conturile din Costa Rica și ceasul ”Vacheron Constantin” al lui Vrăbi

În paralel, Secureanu, care este judecat în libertate pentru sute de acte materiale de corupție și nu are drept de a părăsi țara, face contestații după contestații ca să poată trece granița României.

DNA se opune.

Termen după termen, judecătorii îl refuză pe doctor, ultima oară în aprilie 2018.

La rându-i, Vrăbi e blocată de insistențele noului iubit, care îi spune că dacă pleacă în Costa Rica se rupe tot ce e între ei.

”«Vrăbi» i-a mărturisit iubitului tânăr că a primit asigurări că există conturi grase în Costa Rica, dar că a ales să nu plece”, spune o sursă care i-a însoțit pe cei doi amorezi într-o călătorie în provincie.

”Am auzit-o cu urechile mele cum i-a spus că Secureanu e nevinovat, dar că are enorm de mulți bani. Cum se pot împăca astea două în mintea lui Vrăbi, nu știu”, relatează, amuzat, martorul ocular al aventurii.

Mai mult, echipa lui Borcea știe să adulmece banii.

Ei au văzut multe la viața lor și pot face o evaluare competentă a micuțului ”Vacheron Constantin” de pe încheietura lui Vrăbi.

Ca orice spital al Primăriei, ”Malaxa” lua bani și de la bucureșteni, și din fondurile Ministerului Sănătății, și de la Casa de Asigurări Sociale.

Gentil, Secureanu i-a finanțat iubitei toate excentricitățile.

Ca să nu o piardă și ca să-și păstreze secretele, Secureanu a cerut-o de soție

Sarcina este avansată și, în acest moment, plecarea în Costa Rica a lui Vrăbi a devenit imposibilă, chiar și fără încurcătura sentimentală.

Tânărul cere test de paternitate.

Secureanu se simte trădat și vulnerabil. Pentru că Eugenia, tezaurul său de informații, are acum mai multe chei.

Al cui e copilul devine o problemă în șirul deprimant de probleme care apasă pe umerii fostului manager.

Secureanu a apelat acum o lună la soluția de a o cere de soție, ca să o păstreze și pe ea, dar și datele comune ale afacerii.

În cei 9 ani de zile cât a condus Spitalul ”Malaxa”, Florin Secureanu a dispus, ca un vicerege al coloniilor, de bugetul cumulat la peste 60 de milioane de euro.

Cele 2 milioanele de euro imputate în proces sunt doar o parte a poveștii, prima rafală a descoperirilor justiției.

De pildă, un exemplu de detaliu, n-au fost găsite nici măcar toate bijuteriile pe care o firmă i le-a dat lui și lui „Vrăbi”, în schimbul unui contract fictiv de 9.000 de euro pentru ”Curățare instrumentar Ginecologie-Sterilizare”.

Vrăbi îndrăgostită de altcineva și într-un vertij de iubire și confidențe imprudente e tot ce nu avea nevoie Florin Secureanu.

Costa Rica mai așteaptă.

 

 

CE URMEAZĂ ÎN DOSAR

Următorul termen al procesului e 14 mai 2018, în care sunt implicaţi Florin Secureanu şi cei trei administratori de firme care nu şi-au recunoscut faptele: Mihai Mesner, Gabriel Deaconu, Claudiu Ioniţă.

Restul celor care au făcut parte din dosarul iniţial, în general subordonați ai managerului, au primit pedepse cu suspendare, dar cu obligația de a contribui la recuperarea prejudiciilor.

Asta după ce oamenii cu funcții mici au recunoscut faptele în faţa procurorilor şi judecătorilor.

Și au explicat că erau doar subordonații sistemului gândit de Florin Secureanu.

 

AICI sunt toate capitolele din investigația GSP despre Florin Secureanu/Spitalul Malaxa/Sistemul de sănătate

Comentarii (76)Adaugă comentariu

ticbis  •  1 mai 2018, 16:02

Tolo, intr-o zi calma, senina si libera a unei primavari calduroase, articolul tau este binevenit si relaxant pentru toti cei care s-au refugiat in minivacanta asta de sarbatoare departe de tot tumultul si stresul vietii cotidiene. Am savurat din plin textul... chestia care "face toti banii" e ca "Vrabi" a ramas "grea" cu fantele (apropiat al lui Borcea!) la care a trimis-o Secureanu sa ceara bani :)))))) "Mosul" doctoru' pare disperat si o cere de nevasta, asa bortoasa cum e, sperand ca "Vrabi" a lui sa nu-i dezvaluie conturile si matrapazlacurile la care s-a pretat cat a taiat si spanzurat in functia de director de spital... ca sa aibe la pat o asa prospatura... :))) Concluzia: l-a "facut" Vrabi pe Secureanu!!! Oamenii astia sunt atat de bolnavi de putere si de bani incat nici nu-si mai dau seama de ridicolul in care se scalda; la fel se va intampla si cu Dragnea... asta a aruncat-o ca pe o masea stricata pe Bombonica lui ca sa se simta "barbat" cu una de gen "Vrabi" :))))) In curand va fi si asta "tatic", la fel ca Secureanu! Se pare ca in "ciuma rosie" asta e fie o traditie, fie un "must have"; si tatucul Putin tot cu prospaturi de felul asta se infrupta... Acum, ca fatucile astea nasc copiii altora... e pe undeva normal si in firea lucrurilor... Banii, ca banii; dar sexul se mananca, totusi, cu altceva!!! :))) PS: @gigelos: Imi cer iertare, dar daca ai angajati carora le platesti salariile conform ineptiilor pe care le debitezi cu atata nonsalanta aici, le plang de mila! Cat despre elucubratiile tale insistente cu fotbalul feminin, te asigur ca n-ai niciun haz si te faci de ras! Dar daca doar atata poti si la atat se rezuma nivelul tau... esti mai mult decat jalnic... :))) No offence!!!

Luca  •  1 mai 2018, 16:12

Felicitari echipa gsp ! Episoade de acest gen fac sa iasa la iveala episoade murdare , din furaciunile managerilor de spitale . Asteptam si inregistrarile facute de Secureanu .

pawn  •  1 mai 2018, 17:01

n-am urmarit subiectul, habar n-am ce-i cu individul asta, probabil e unul din sutele de mii de sefuleti (publici sau privati) pe care-i diferentiaza un singur element fata de imparatii romani: un *** care sa le sopteasca la ureche "memento mori". dar tonul articolului (e blogu' omului, scrie ce vrea pe el, in fond) e totusi deranjant in continuitatea celebrului (de-acum) "pamflet" din "times new roman" despre partenera lui dragnea. pai problema lui securica asta e ca are o gagica de 18 ani? surprinzator e ca scanteile astea (care provoaca si pe aici prostani cum e pisbis) sunt scaparate de oameni pana acum corecti politic la sange (tolontan, mircea toma). cel mai bun presedinte al frantei de la...dintotdeauna, are o partenera de viata pe care o iubeste si care-l inspira, punct. la fel si presedintele americii (despre care am aceeasi parere ca despre ***). ***. sau de 88 ani. faptele care-i influenteaza pe ceilalti (in bine sau rau), nu alegerile personale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Valeeuu  •  1 mai 2018, 17:37

Muicaaaa, ce de necazuri pe pinguinul de Malta domnule, n-ai sa mai vezi asa ceva :)))

marin L  •  1 mai 2018, 17:47

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fefefe  •  1 mai 2018, 17:59

@pawn Problema nu e ca are Secureanu *** tanara, problema e ca o intretine pe banii furati de la noi. @Tolo, bravo, suntem interesati de orice dezvaluire, absolut totul este important. Cum se fura banii, si ce fac astia cu ei dupa aia. E interesant si cum se injunghie pe la spate unii pe altii. Tineti-o tot asa !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  1 mai 2018, 18:01

@pawn: Daca "n-ai urmarit subiectul si habar n-ai despre ce e vorba" (dupa cum singur afirmi), o regula de bun simt iti cere sa te abtii in a-ti da cu parerea. Altfel te numesti "habarnist" si te inscrii in randul trollilor, adica pe partea prostilor :)) Si te faci de rasul site-ului! Lasa-l tu pe presedintele Frantei "care isi iubeste partenera de viata", ca nu e cazul aici nici la Secureanu cu "Vrabi" a lui si nici a lui Dragnea cu Bombonica... :))) Daca dupa mintea ta astia au "partenere de viata"... habar n-ai ce inseamna notiunea asta! Crede-ma; si Cruduta le poate fi "partenera de viata" astora; bani sa aiba!!! ...:))))))))))))

Mircea  •  1 mai 2018, 18:41

Ha !!! cand incepe sa se toarne filmul ? :))

teo stemate  •  1 mai 2018, 18:42

Domnule Tolontan, mulţumesc pentru cel mai bun roman scurt de dragoste cu nabadai, suta la suta romanesc si actual, citit de mine vreodata. Bate de departe povesti clasice, ca "Enigma Otiliei" sau "Double Indemnity", ca sa dau doar doua exemple. Va rog mult, incercati sa scrieti un scenariu din povestea asta! Nu de alta, dar asa am castiga si noi, in sfarsit, un Oscar!

Adrian  •  1 mai 2018, 18:51

Domnul Tolontan puti da un raspuns? Daca rusii ataca Franta cu rachete nucleare ,americanii le intercepteaza cu ajutorul "scutului de la Deveselu" ,deasupra cui bubuie astea?

gigelos  •  1 mai 2018, 18:54

@ticbis - de ce simti tu nevoia sa te bagi in seama ? te-a remarcat Catalin , bravo , te-a trecut la asa da . Genul Bravo sefu ! Nu te-am jignit , n-am adresat nimanui vreo jignire , simti tu nevoia sa te bagi in seama . Am ceva de transmis lui Catalin , i-am spus .Vrei sa vorbim , hai sa vorbim ... ineptii... imi spui una te rog ? elucubratii cu fotbalul feminin ? eu am venit cu prostia asta ? sau ei ? nu spuneau ei ca e important ? daca e important sa-i acorde importanta declarata ...ceea ce pot sa-ti spun e ca nu m-am adresat niciodata unui blogger sau cum sa-i spun la modul la care ai facut-o tu , jignitor , gratuit ... esti mic omule , nu vreau sa continui , pari un pensionar incantat de sine . Vrei sa vorbim , spune despre ce e vorba ? de fapt asta e, eu intru pe gsp.ro si incerc sa vorbesc cu redactorul sef gsp referitor la linia si conduita lor fata de sport , tu incerci sa te faci placut lui tolo , pe tolo.ro . E smecheria lui , sa fie sanatos . Sa fiti sanatosi si tu si el , am avut ceva zile libere , oricum *** definitiv si fotbalul si ziarul lor .O sa ramana tolo.ro de manutza cu Burleanu.ro

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  1 mai 2018, 20:24

@gigelos: Nenea, ia-o usor sa nu ti se afecteze neuronul! Bre, matale o tii langa cu fotbalul feminin, in zeci de comentarii, ca o moara stricata! Intelege: fotbalul feminin nu conteaza, nici pentru suporteri, nici pentru audienta si nici pentru ziarele de sport. Din pacate, fotbalul feminin conteaza al naibii de mult la voturi, in alegerea presedintelui FRF; Tolo exact asta a punctat in articolele publicate aici; nu ca e bine si nici ca e rau, asta e situatia, astea sunt regulamentele... asta e! Tu n-ai priceput nimic si te-ai dezlantuit intr-o serie dementa de postari inepte pe tema asta... Faptul ca un ziar de sport NU publica stiri si articole despre fotbalul feminin NU inseamna altceva decat ca acest sector n-are priza la public si nici rating, desi are conform regulamentelor un cuvant hotarator la alegerea presedintelui FRF, o data la patru ani. Tolo n-are nicio vina in povestea asta; a explicat doar de ce fotbalul feminin l-a preferat pe Burleanu in dauna lui Lupescu! A argumentat clar, ca pentru prosti, de ce a pierdut Lupescu alegerile si voturile; niciodata n-a afirmat si nici n-a pretins ca fotbalul feminin ar conta ceva in interesul publicului sau in audientele ziarelor de sport! Eu am inteles situatia de fapt; tu n-ai fost in stare si o dai pe campionatul de fotbal feminin dovedindu-ti nu atat frustrarile, cat prostia crasa! Intelege: niciodata fotbalul feminin nu va fi in polul de interes al presei sportive, insa, fotbalul feminin va avea totdeauna o pondere importanta la alegerea presedintelui FRF. Iar asta e vina oricui de pe lume, numai a lui Tolo, NU!!!!!!!!!!!!!!! In ceea ce priveste cat de "placut" ii sunt eu lui Tolo... n-ai idee cate "contre" am avut eu cu el, cate luni am fost blocat total... si la ora asta TOATE comentariile postate de mine asteapta cu orele (uneori chiar peste 24 de ore) ca sa fie afisate; mai mult, sunt moderat direct de catre domnia sa... NIMIC nu pot sa postez aici fara acordul sau explicit! Am fost inscris pe un "black-list" al blogului si suport consecintele; tot ceea ce postez acum este supus unei cenzuri crancene! Tolo iti poate confirma! Sunt articole in care am apreciat anchetele jurnalistice ale lui Tolo si echipa; sunt si altele in care i-am reprosat si dovedit ca s-a hazardat si ca si-a pierdut masura... eu n-am idei fixe si nici partizanate politice sau patimi fotbalistice; incerc sa judec cu mintea mea si discern lucrurile asa cum sunt ele, in litera legii, in spiritul moralei si al bunului simt. In fine, consider ca articolul de fata este excelent scris si la obiect; daca tu ai impresia ca cei 2000 de directori de spitale din Romania au dreptul la cate o amanta tinerica ca "Vrabi", ai o problema... Mare!!!

gigelos  •  1 mai 2018, 21:21

@ticbis - aai inceput cu neuroni , cu jigniri de doi lei , am avut tendinta sa-ti raspund la fel , am citit pana la final ce ai scris si mi s-a facut mila apoi . Nu te supara , nu am ce sa discut cu dumneata , oricum iti urez ca Domnia sa Tolo sa nu mai fie suparat pe dumneavoastra , sa va dea drumul comentariilor mai repede , imi dau seama cat de importanta e pentru un pensionar trist aceasta activitate ... Succes ! Cat despre Tolo si ca astea sunt alegerile , nu aveau ce face , asta e problema ... il stiu din liceu , m-am descurcat greu cu un neuron , cei mai purii stiu ce insemna Liceul de matematica fizica nr.1 . Jucam mult baschet dar si mult fotbal , pasiunea era mare , nu mai stau sa explic . Meritul cel mai mare in pasiunea nosatra pentru fotbal il avea Mircea Lucescu , fara doar si poate .El schimbase fotbalul , in anii 70-80 jucatorii erau niste taranusi complexati amatori de spritz si lautari . A schimbat generatiille , totul , poate stii despre ce vorbesc . Cartile lui Nea Vanea , aceeasi influenta . Cel mai bun prieten al lui Nea Vanea ( vorbesc de fotbal , nu stiu altceva ) era Lucescu . Nea Vanea cu Ioanitoaia i-a crescut ... Tolo , Buzarin,Vochin , Geambasu etc ... ok , nu mai divaghez , Tu zici ca astea sunt alegerile , nu aveam ce face ...eu asteptam de la ei sa ia steagul in mana , sa se exprime , in memoria lui Chirila , in respectul lui Nea MIrcea . in respectul fata de fotbal . Vine Lucescu ( care fie vorba are ce face , nu avea nevoie de asta , doar ca simte ca sunt copii lui si se pot schimba lucrurile ) si in loc sa te alaturi lui , cu toate riscurile si sa spui Sustinem Lupescu si fotbalul romanesc , va sustinem dar o sa fim apoi cu ochii pe voi , sa reusim sa facem si noi ceva in domeniul asta , am facut o varsta , o suma , hai sa dam ceva inapoi , baietii au jucat la doua capete , nu s-au implicat , s-au implicat miseleste , politica , Dragnea , la glezna finutz ... Avem nevoie de pozitii transante in orice domeniu , in fotbal asteptam asta de la cei cu care am crescut , pe care i-am respectat , ei puteau spune , Tolontan trebuia sa fie la Tv langa Lupescu , nu Boanchis , asta asteptam de la Domnia Sa .

Vasile  •  1 mai 2018, 21:32

Tolontan, INREGISTRĂRILE!

Grigore Colecist  •  1 mai 2018, 21:38

Tolontan, să mai scrii articole ca ăsta. Mai apucă medicii de la Sf. Maria să muncească și ei.

Che Guevara  •  1 mai 2018, 22:16

Cine se duce in Costa Rica vara? Stai sa vina iarna si atunci sa vezi!

ticbis  •  1 mai 2018, 22:18

@gigelos: Bati campii si vorbesti anapoda, pe langa subiect! Nu intereseaza pe nimeni unde ti-ai facut tu liceul si ce mingi bateai in curtea scolii! Nici cat de suparat e Tolo pe mine; ma doare exact la basca! Ai o problema si eu ti-o inteleg; insa daca nu reusesti sa pricepi si sa accepti ca fotbalul feminin n-are nicio legatura cu GSP sau cu blogul lui Tolo dar conteaza la enorm la voturile alegerilor de la FRF, inseamna ca habar n-ai pe ce lume traiesti si ca te faci de ras! Vorbesti despre Mircea Lucescu... din cate cunosc eu, pe individul asta l-a durut la dos de fotbalul din Romania; in ultimii 15 ani a alergat dupa bani prin tari dubioase; in Romania, cand a venit in vizita; a fost alergat doar de vatmanul unui tramvai :)))))))) Cat despre Lupescu, lasa-ma! Omul e limitat rau; intelectul il tradeaza la fiecare vorba scoasa pe gura! Revenind la subiect, nu-ti doresc sa-ti internezi sotia sau copilul pentru o interventie chirurgicala intr-un spital de stat al carui director este in limba dupa o "Vrabi" de 19-20 de ani. Si asta nu pentru ca ar opera el si nu s-ar pricepe, ci doar pentru ca in mod evident cam 20-30% din fondurile spitalului se pierd cheltuite in fundul domnisoarei! :))) Nu exagerez cu nimic, viata a dovedit din plin realitatea asta! PS: Nu sunt pensionar, mai am inca multi ani pana cand voi ajunge ca statul sa ma plateasca din contributia pe care o platesti tu lunar din salariu la fondul de pensii!!!

Urod  •  1 mai 2018, 23:45

De dimineață râd... Unde este o golanie si o femeie, apare Borcea...!!!!....Destepte femei a mai avut... Cel putin Pelinel, sparge norii... Pe prima sotia o exceptam, nu avea de unde sa stie cum o sa fie Borcea, dar celelalte sunt saracuțe rău cu duhul... Sa faci copii prin puscarie cu un individ, trebuie sa fii.... rău...

mafia  •  2 mai 2018, 0:20

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adi  •  2 mai 2018, 0:28

Multumim Tolontan!!!

Matei  •  2 mai 2018, 0:34

Pare ca piata imobiliara din Costa Rica este pe cale sa explodeze. Probabil sunt multi romani care se gandesc sa-si ia, preventiv, o casa de vacanta, sau, de ce nu?, o strada, acolo. Chiar daca n-o folosesc pe moment, o pot inchiria altor compatrioti care sunt persecutati la ei in tara.

Observator  •  2 mai 2018, 7:20

Am fost ieri,de 1 Mai ,in Vama Veche si ghici pe cine am vazut plimbandu se linistit si surazator pe plaja?Da,da,"mos"Secureanu,care nu era singur,nici cu vreun iubit mai tânăr,ci de aripa cu "Vrabi"-care abia isi plimba burta.Deci tot el o plimba la aerosoli pe mititica....Si cand te gandesti ca erau o gramada de televiziuni pe plaja...

adi  •  2 mai 2018, 10:49

Bine ii face, dar e o palida consolare. In plus, azi dimineata se certau 2 angajati Apa Nova cu un cetatean, care nu stiu ce avea de impartit cu ei, dar urla cat sa auda toata strada"ne-am saturat de multinationalele astea. O sa vedeti voi cand o sa venim peste voi". A mai zis ceva si de "hotul de Basescu", dar deja eram departe. Nu e deloc bine ce se intampla la nivel de societate.

Mirela  •  2 mai 2018, 17:08

Nu stiu daca sa rad ori sa plang, de banii nostri, de situatia in sine, de faptul ca acesti oameni nu si-ar fi permis toate aceste tertipluri fara naivitatea noastra. Bine macar ca Serena l-a pus la punct pe Tiriac si nu mai participa la turneul lui. Poate mai inteleg si altii cate ceva din gestul ei. Serena este eroul meu!

mik  •  2 mai 2018, 21:34

Eu cred ca Secureanu a uns bine peste tot...nu a pastrat el toti banii. Oricum, citeam si e de ras ...si de groaza in acelasi timp...hotie, curvasarie, caractere infecte. Secureanu cred ca are morcovul in fund cu iepure cu tot...Vrabi...e fara comentarii iar de Borcea...stim ca e acolo unde merita si unde ajung toti "nevinovatii". Dle Tolontan, va dau cuvantul ca am crezut ca citesc un pamflet...

Colac  •  6 mai 2018, 15:19

Un articol absurd din capul locului. Pai daca omul-Malaxa invarte milioane de euro si are bani pusi deoparte de care vrabia stie, dupa ce sa isi trimita nevasta sa ceara bani imprumut? Asta e ca tipul de la Sefi la Cutite care casca gura cum ca la 18 ani era ofiter al Armatei Romane si in 2006 a luptat in Bosnia, desi Razboiul se terminase de cativa ani acolo. Absurd! Si eu sunt Revolutionara 2018. Unde mi-e Certificatul? LOL

Comentează