„Vrăbi” este însărcinată, dar pentru că Secureanu nu știe al cui e copilul, ”operațiunea Costa Rica” s-a amânat!

Imprudentă și îndrăgostită, „Vrăbi” i-a spus iubitului ei mai tânăr unde ține managerul de la „Malaxa” o parte din bani

marți, 1 mai 2018, 6:48

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Du-te să iei niște bani cu împrumut de la Borcea!”, i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac.

Fostul manager de la Spitalul „Malaxa” era în arest, în primăvara lui 2017.

Vorbește la telefon cu Cristi Borcea, și el aflat în închisoare.

54 de ani are Florin Secureanu, trimis în judecată de DNA pentru delapidare și luare de mită

Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi.

Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională.

Tipul este de vârsta ei.

Arată bine, ca un rezident în sala de forță, și, nu în ultimul rând, e solvabil, căci are câteva apartamente de închiriat.

În casa lui Borcea, Vrăbi ia banii și își lasă loialitatea.

Nu doar pe cea romantică.

S-a prins când a scotocit în telefoanele lui „Vrăbi”!

Vrăbi știe multe despre banii negri ai lui Secureanu.

”Cei doi se plac mult.  Aventura continuă și acum, mult după ce Secureanu a ieșit”, povestește unul dintre prietenii tânărului care i-a sucit capul lui Vrăbi.

Când directorul de la „Malaxa” se întoarce acasă, la jumătatea anului 2017, pentru a fi judecat în stare de libertate, el simte că ceva nu e în regulă.

Iar obiceiul conspirativ de a vorbi de pe telefoanele Eugeniei, iubita cu 28 ani mai tânără ca el, îi provoacă bărbatului matur un șoc.

Scormonitor și gelos, Secureanu se prinde în toamnă că „Vrăbi” are pe cineva.

26 de ani are Eugenia Chiriac, iubita căreia Secureanu îi lua până și bijuteriile din banii spitalului

Plus că, exact în această perioadă, ea rămâne însărcinată!

Cum a ajuns Borcea să fie suspectat pe nedrept

Iritat, Secureanu începe să dea telefoane apropiaților lui Borcea, ca să descopere cine e tipul după care Vrăbi e căzută în cap.

Băieții și fetele care orbitează în jurul lui Borcea nu sunt duși la biserică așa că îl înregistrează.

Într-una dintre convorbiri, Secureanu se aude cum strigă: ”Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”.

Între timp, medicul se lămurește că Vrăbi trăiește o idilă toridă nu cu Borcea, care e și el bănuit pe nedrept, o dată, într-o chestie sentimentală, ci cu unul dintre băieții de casă ai dinamovistului.

Secureanu are mai multe motive să fie furios.

Secretele sale nu mai sunt în siguranță.

„Vrăbi” face destăinuiri iubitului

Nesăbuită ca în orice amor veritabil, „Vrăbi” îi povestește partenerului său clandestin ”locurile unde Secureanu își ține o parte a banilor și aurului”.

Îi vorbește despre prietenii din ”ungurime” și din străinătate a lui Secureanu. Despre legăturile cu Italia.

Povestea se transformă în ceva foarte periculos.

Mondenul lasă locul numerelor mari.

Inițial, tânărul nu prea bagă de seamă ce informații îi ajung la ureche.

Dar, în timp, ajunge să afle inclusiv că ”Moșul”, așa cum încep să-i spună amândoi iubiții lui Secureanu, planificase s-o trimită pe „Vrăbi” în Costa Rica, ”într-o vacanță ca să testeze care e treaba acolo”.

Despre conturile din Costa Rica și ceasul ”Vacheron Constantin” al lui Vrăbi

În paralel, Secureanu, care este judecat în libertate pentru sute de acte materiale de corupție și nu are drept de a părăsi țara, face contestații după contestații ca să poată trece granița României.

DNA se opune.

Termen după termen, judecătorii îl refuză pe doctor, ultima oară în aprilie 2018.

La rându-i, Vrăbi e blocată de insistențele noului iubit, care îi spune că dacă pleacă în Costa Rica se rupe tot ce e între ei.

”«Vrăbi» i-a mărturisit iubitului tânăr că a primit asigurări că există conturi grase în Costa Rica, dar că a ales să nu plece”, spune o sursă care i-a însoțit pe cei doi amorezi într-o călătorie în provincie.

”Am auzit-o cu urechile mele cum i-a spus că Secureanu e nevinovat, dar că are enorm de mulți bani. Cum se pot împăca astea două în mintea lui Vrăbi, nu știu”, relatează, amuzat, martorul ocular al aventurii.

Mai mult, echipa lui Borcea știe să adulmece banii.

Ei au văzut multe la viața lor și pot face o evaluare competentă a micuțului ”Vacheron Constantin” de pe încheietura lui Vrăbi.

Ca orice spital al Primăriei, ”Malaxa” lua bani și de la bucureșteni, și din fondurile Ministerului Sănătății, și de la Casa de Asigurări Sociale.

Gentil, Secureanu i-a finanțat iubitei toate excentricitățile.

Ca să nu o piardă și ca să-și păstreze secretele, Secureanu a cerut-o de soție

Sarcina este avansată și, în acest moment, plecarea în Costa Rica a lui Vrăbi a devenit imposibilă, chiar și fără încurcătura sentimentală.

Tânărul cere test de paternitate.

Secureanu se simte trădat și vulnerabil. Pentru că Eugenia, tezaurul său de informații, are acum mai multe chei.

Al cui e copilul devine o problemă în șirul deprimant de probleme care apasă pe umerii fostului manager.

Secureanu a apelat acum o lună la soluția de a o cere de soție, ca să o păstreze și pe ea, dar și datele comune ale afacerii.

În cei 9 ani de zile cât a condus Spitalul ”Malaxa”, Florin Secureanu a dispus, ca un vicerege al coloniilor, de bugetul cumulat la peste 60 de milioane de euro.

Cele 2 milioanele de euro imputate în proces sunt doar o parte a poveștii, prima rafală a descoperirilor justiției.

De pildă, un exemplu de detaliu, n-au fost găsite nici măcar toate bijuteriile pe care o firmă i le-a dat lui și lui „Vrăbi”, în schimbul unui contract fictiv de 9.000 de euro pentru ”Curățare instrumentar Ginecologie-Sterilizare”.

Vrăbi îndrăgostită de altcineva și într-un vertij de iubire și confidențe imprudente e tot ce nu avea nevoie Florin Secureanu.

Costa Rica mai așteaptă.

 

 

CE URMEAZĂ ÎN DOSAR

Următorul termen al procesului e 14 mai 2018, în care sunt implicaţi Florin Secureanu şi cei trei administratori de firme care nu şi-au recunoscut faptele: Mihai Mesner, Gabriel Deaconu, Claudiu Ioniţă.

Restul celor care au făcut parte din dosarul iniţial, în general subordonați ai managerului, au primit pedepse cu suspendare, dar cu obligația de a contribui la recuperarea prejudiciilor.

Asta după ce oamenii cu funcții mici au recunoscut faptele în faţa procurorilor şi judecătorilor.

Și au explicat că erau doar subordonații sistemului gândit de Florin Secureanu.

 

AICI sunt toate capitolele din investigația GSP despre Florin Secureanu/Spitalul Malaxa/Sistemul de sănătate

Comentarii (76)Adaugă comentariu

Gazetar  •  1 mai 2018, 7:00

Alo...26+18=44....ia tevizuiti articolul...

Tavi  •  1 mai 2018, 7:25

Respect. Cam asa se intampla in povesti cu indragostire in stil mafiot.

Marius  •  1 mai 2018, 7:27

Măi nene, cine e Vrabi asta?

Cătălin Tolontan  •  1 mai 2018, 7:28

@Marius: Vrabi este iubita fostulului manager al spitalului Malaxa Florin Secureanu, trimis in fata instantei pentru coruptie, printre alte fapte platindu-i acesteia bijuterii, cadouri, vacante, toate din banii pacientilor, conform actului de acuzare.

gigelos  •  1 mai 2018, 8:01

Multumim de informație. Vrabi nu a fost cuminte .Foarte tare .De fetele de la Prundu Bargaului vad ca nu zici nimic .Au făcut 1-1 la Alexandria . Mama ce mai combateati cu fotbalul feminin ...Lucescu comise e o blasfemie în gândirea voastră de acum 2 saptamani , azi...Vrabi ...Primăvară tata ce vrei ...sa ne scrii mâine de gagica lu' Nichita și dacă o mai urmărește ala . Gazeta Sporturilor ... Voi credeți ca trupa asta de ziariști, știi la cine ma refer, ați performat ca erați voi mari talente .Nu nene, iubeam noi fotbalul , aveam performante, putea sa scrie și Vanghelie ...ex Ilie Dobre, ce vrei mai mult . Sa ne scrii și de aia trei bursucIP cu parul rar , nu doar de Vrabi .

Cătălin Tolontan  •  1 mai 2018, 8:02

@gigelos: daca nu considerati ca e relevanta toata aceasta telenovela pe milioane de euro, banii pacientilor, este dreptul dvs. sa nu cititi. Exercitati-l. Ca nu e in fisa postului dvs sa cititi articolele de aici. Sau este?

George  •  1 mai 2018, 8:07

Acum m-am convins ca cel care gireaza mizeriile ce apar in GSP este chiar Tolontan.Sunt multe stiri in GSP cu titluri insinuante,fara pic de acoperire,iar in text se scrie cu totul altceva.Tolontan ne zice acum in titlu ca Vrabi este insarcinata,Secureanu nu stie al cui e copulul si ne prezinta in paralel pozele lui Vrabi si a lui Borcea.Manipulare josnica,demna de niste oameni mici.Dintr-un ziar respectabil,GSP a ajuns o fituica cu pagini din ce in ce mai putine.Oare de ce?Tot GSP ni le prezenta acum vreo 2 luni pe handbalistele de la CSM goale la dusuri.Adica pe cele care sunt la 2 meciuri de trofeul Champions League.Caractere adevarate scriu in GSP,nu?

Geo  •  1 mai 2018, 8:16

Interesant...Bv.Tolo...merita o continuare a poveștii.. sper că Secu asta să ajunga după gratii..odata..dacă e vinovat!

Manu  •  1 mai 2018, 8:26

Când o investigație cu bani cheltuiți de CSA Steaua din fondurile armatei ????

Ionninduplecatu  •  1 mai 2018, 8:26

Puteam să pariez că acest individ e după gratii, acum am aflat că e liber și problema lui e sarcina domnișoarei care se dădea drept firea, fostul primar sper că e închis,nu? Incredibil cum acest om,secureanu,e încă liber.

gigelos  •  1 mai 2018, 8:27

@Catalin Tolontan - inca mai sunt suparat pe voi . sunt suparat pe mine ca nu-mi trece .Iubesc fotbalul mai Cataline , spre deosebire de voi , voi ati facut bani si atat . Cand a fost momentul sa o aratati ati tradat ca niste oameni de nimic .In 30 de ani au fost doua momente cand se mai putea face ceva , cand a plecat Lucescu scarbit dupa ce l-a adus Giovanni de la Istanbul pe Hagi si asta de acum . Niciodata nu v-ati exprimat . Parca si-l vad pe nea Vanea , uite Mircea el este Catalin , IT -ist , cred ca o sa iasa mare ziarist , sa-l sprijinim ... da , fisa postului . ai inteles tot

Dan  •  1 mai 2018, 8:27

Domnule Tolontan! Chiar si in cele mai proaste telenovele se publica distributia. Chiar daca asta cu "Vrabiuta" bate a s.f. , spune domnule tot adevarul pana la capat! Marius te-a intrebat ceva, i-ai raspuns altceva. Daca tot ai scris ceva fa-o pana la capat.

Mihai231  •  1 mai 2018, 8:28

E tanara și neliniștita Vrabi asta, Cata nu au numărul ei de telefon?!. :p.. :)

marian0904  •  1 mai 2018, 8:31

E proces si ii faci DNA-ului galerie. *** Chiar daca nu v-a iesit, ca voi voiati sa-l prindeti pe Dragnea ca se baga, merg si 2-3 episoade cu Romanica noastra cea prinsa in aranjamente. De atmosfera. Dragnea nu a mers decat la sedinta foto si v-a lasat cu buza umflata la alegeri. Vad ca esti nervos ca sunt oameni care-ti cer sa lasi povestile si sa te ocupi de sport. Nene, tu esti redactor sef la GSP si ai sarcini! Tu ai deschis forumul/taraba si iti alegi clientii? Ai scos marfa si noi platim sau comentam ca nu ne place. Asta-i viata!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Flaviu  •  1 mai 2018, 8:40

Doamne pe ce maini a ajuns tara asta! Este absolut incredibil cum o mana de semioameni reuseste sa conduca o tara intreaga, sa submineze practic o economie si sa produca genocid. Si ca totul sa fie complet, urmeaza sa faca arest la domiciliu - poate vine partea a doua cu arest la domiciliu in tari exotice.

gabin  •  1 mai 2018, 8:49

Catalin, sigur sint pe aici si din acei in a caror fisa a postului intra cititul articolelor tale. Dar ce sa faci, la serviciu executi ce ti se cere , nu ce iti place :)! Oricum, f. interesant articolul de azi, ca si cele de dinainte. Tine-o tot asa! O zi buna!

mihu  •  1 mai 2018, 8:49

Secureanu nu este doctor, are o diploma asa cum au multi de la o vreme, dar el este maseor.

gigelos  •  1 mai 2018, 8:53

Când nu-ți convine lași un comentariu 6 ore , și-l publici după ce schimbi articolul .Aveam dreptate cu aprecierile

Florin  •  1 mai 2018, 9:04

Parca e o telenovela sud americana...al carei finantator sunt fara voia mea. Nu stiu ce-i in sufletul celor ai caror copii au murit la Colectiv (si mai ales dupa, in abatoarele numite spitale) sau al celor care au ramas orfani prin pioceanic. Nici nu vreau sa ma gandesc ce as face daca as fi in pielea lor, dar cred in "ochi pentru ochi".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

teo  •  1 mai 2018, 9:05

tolo spune-o tata pe fata Costa Rica e paradisul fiscal unde s-au refugiat persecutatele politic udrea si bica( fara majuscule ca nu merita)ce ne iei cu povesti siropoase despre vrabii si alti gugustiuci.din pacate asta-i situatia s-or duce unii la parnaie sau vor fugi banii furati n-o sa-i mai vada nimeni.despre asta ar trebui discutat,parerea mea.

gigelos  •  1 mai 2018, 9:07

@gabin - mai Jeane, te-ai dus ca fraierul pe fenta .Stai nene pe picioare , a aruncat unul o duda te duci după ea

Mihnea  •  1 mai 2018, 9:08

O investigatie marca Tolo! Fabulos :)))))))) Hilar este ca ati inceput sa va luati in serios! :)))))) Stai linistit, #Tolo, nu citeste nimeni mai mult decat titlul! :)))))))

Dan  •  1 mai 2018, 9:10

Ce poveste!!! Poveste de film indian, clar! Nu m-am așteptat să citesc o poveste de genul ăsta pe tolo.ro. Felicitări pentru articol!

Sile de la magazie  •  1 mai 2018, 9:11

Superba telenovela. Ce inseamna tupeul si lipsa de scrupule: dupa ce a dilapidat banii spitalului acum cere sa fie angajat tot de spital. Si se mira ca e trimis la plimbare. Curios totusi dle Tolontan ca nu va intrebati si eventual incercati sa raspundeti: din ce traieste azi Secureanu ? De 1 Mai, in viata de zi cu zi, bani de paine, cafea si tigari ca nu e inscris la somaj, zic eu.

sundance kid  •  1 mai 2018, 9:18

Ceva de pe timpul meu . Atunci nu existau manele . Relaxari-va........https://www.youtube.com/watch?v=087Bv3p4KLQ

nelu  •  1 mai 2018, 9:56

*** secureanu e şi revoluţionar de frunte. Ăştia-s revoluţionarii bine plătiţi de stat !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Doru  •  1 mai 2018, 10:04

Superb articol. Uite asta inseamna presa de investigatie. Sunt foarte multe subiecte, nu neaparat de coruptie, dar acest gen de fapte cangreneaza economia, bugetul statului si al nostru, al fiecaruia. Si la Cluj sunt multe exemple de genul acesta, o mica parte desconspirata, cu acel individ Bene Ioan, om de afaceri, condamnat pentru coruptie (in contractul de 42 milioane euro de la Aeroportul Cluj), in prezent fugit din tara, in Italia, unde traieste bine-mersi intr-un asa zis arest la domiciliu. Are o proprietate la aproximativ 70 km de Roma si si-a dus toata suita, fete, prieteni. Sa tot stai in Italia asa cu multi bani si viata mondena ;) In Cluj, de afacerile firmelor lui Bene se ocupa un personaj condamnat si el pentru coruptie, in prezent cel mai cinstit consilier (a lui Bene :) fostul primar al Clujului, Sorin Apostu. Iar cine va sapa putin, va observa ca inceputurile lui Bene (fost sofer de bascula) isi au originea in colaborarea cu Ioan Rus, cu reprezentanta Mercedes, cu acele multe camioane contractate la Autostrada Transilvania, cu protectia anumitor institutii de forta din judet. Multe povesti, multe personaje.

radu  •  1 mai 2018, 10:29

Interesant. Din pacate astfel de oameni compromisi, pe viagra, ocupa posturi cheie in Romania. Vrabi face parte din aceeasi categorie cu Udrea. Exista o increngatura mizerabila in Bucurestiul transformat intr-o cloaca a *** oportunistilor. Daca am avea un Mosad s-ar rezolva totul. Din pacate avem doar un Sri.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod  •  1 mai 2018, 10:40

@Dan....păi daca il cauti la origini pe Secureanu, sigur găsești ca se trage din,, indieni ".... Intelegi tu la ce ma refer....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

florin  •  1 mai 2018, 10:42

Maestre, dac-o dăm pe oltenește, *** deontologic vorbind. Care e problema cu cine se arde ”Vrăbi”? E cam penală și Vrăbi, nu? Da, știu, e în interesul publicului să afle. Nu contează ce, e important să afle. De-asta e rău cu înregistrările, că pot fi folosite în multe alte scopuri decât pentru a fi probe la furăciuni.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod  •  1 mai 2018, 10:47

La ce creier poate sa aibă Vrabi nu este de mirare.....Cand te duci si te dai drept Firea, ce poți sa mai spui...!!!! Mai interesant cum de n-a rezolvat-o Borcea, că el nu scapa nimic...!!!!!... Deci, așa cum ti-am mai spus, absolut toate,, săgețile " oamenilor politici isi vor trai viața de huzur pe banii noștri... Iar noi ne vom uita lung dupa ei... Legea Catalin, legea trebuie schimbata de urgență... De ce nu intelegi?!!!!...

Dorin Gulpe  •  1 mai 2018, 10:50

Domnule Tolontan, felicitari in primul rand pentru articolele "indraznete" din ultima vreme ! Sper sa nu superi lumea de sus, ca nu e prea ok... 😅 Ar fi bine sa incercati sa analizati tot in acest stil, cu subiecte si predicate clare zona de sezoane de campionat cand au castigat campionatul echipele : cfr si Otelul, macar. Nu de alta, dar la un moment dat, un ex jucator al lui U Cluj, unul plecat ptin Turcia a spus cateva cuvinte. Cum ca echipa la meciul cu cfr a fost impartita in doua : unii sa joace CORECT, pe banii lui Gigi ce-i drept, altii sa lase meciul ( sunt curios aici pe banii cui ?). De altfel, modul in care cfr-ul a luat cele 3 puncte este unul ... indoielnic. Nu aveti voi sa "scotociti" pe la cluj sau care e smecheria ? Nu de alta, dar nu ma poate lamuri nimeni ca Gigi a fost chiar principalul "vinovat" . Cred ca sunt altii bagati, bagati adanc in ... meci Felicitari inca o data si sper sa primesc un raspuns . Cu stima Dorin G.

Florea  •  1 mai 2018, 10:54

Foarte bun articol, e o telenovela plina de talc, dar in acelasi o schimbare de la stilul incrancenat (incrancenat e potrivit) al celorlalte anchete. Tineti-ne la curent cu ce se intampla, cine e tatal copilului, ca nasul stim cine e -Borcea. Daca avea bani in Costa Rica, se stia de mult de acest potential paradis al infractorilor romani, de dinainte sa plece udrea si bica. Altfel Secureanu n-ar fi putut sa transfere bani dupa ce a inceput urmarirea lui judiciara. Ar fi interesant de aflat ce alti politicieni romani au conturi deschise in Costa Rica

raul  •  1 mai 2018, 11:02

cine *** sunt astia... ?!?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ciudacu  •  1 mai 2018, 11:11

Bai Tolo , bai nu mai poate omu' sa faca un ban cinstit. Sar deontologii sa dea cu parul intr-un om tradat in dragoste. Va bucurati ba, necrestinilor de raul patriotilor rumni ? Vreti sa distrugeti familia traditionala? Parca vad peste cateva luni cum e tradus in dragoste si telerormaneanu' si o sa te bucuri iar...

Chalex  •  1 mai 2018, 11:26

Iata ca in ultimul timp "Pista Costa Rica" apare, obsesiv, in viata unor figuri de politicieni si din administartie. Oare DNA, SIE si DIICOT nu ar trebui "sa ia urma" unor sume de bani plecate din Romania inspre Costa Rica, mai ales ca in aceasta tara este un consulat special al tarilor latino-americane si nord-americane? In mod sigur ca Bica si Udrea nu fugeau in Costa Rica inainte de a-si asigura "bruma de rasfat" din banii subtilizati din economia romaneasca. De ce acest "faimos T.T." nu intreprinde nimic pentru ca marii tranfugi sa fie monitorizati si sa faca toate demersurile pentru ca ei sa fie readusi in tara. De ce nu sunt trasi la raspundere cei care au inlesnit fuga lor?

Cătălin Tolontan  •  1 mai 2018, 11:27

@Chalex: da, ar fi obligatoriu ca statul sa afle cum se finanteaza oamenii aia in Costa Rica, ai cui bani ii cheltuiesc. Asta inseamna sa lupti cu infractionalitatea.

ion ion  •  1 mai 2018, 11:34

bun articolul si in forma asta, aparent telenovelistica poate vrabi are si niscai acces la conturile bancare

Razvan  •  1 mai 2018, 11:54

Fii atent cum au aparut astia care ii iau apararea *** De unde ati iesit baieti? Vrabi o sa-si ia zborul pt ca domnul cu pricina o sa stea mult si bine la intuneric unde o sa devina el insusi o vrabiuta. Banii o sa-i fie confiscati si uite asa se termina povestea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin  •  1 mai 2018, 12:23

Tolo, asta e primul roman clasic al tranzitiei...Ciocoii vechi si noi partea a 3-a (din respect pentru incercarea partii a 2-a)...sau Moara cu noroc partea a 2-a... unde Romania e moara care macina in gol. Colosal, *** a crezut intr-o comuniune superioara a hotilor, un fel de ordin de Caracal al bunilor securisti. Secureanu e o esenta, o piesa de muzeu si un avatar al coruptiei si prostiei soioase si sobre care a infectat Romania. Insasi existenta lui e o proba materiala pentru condamnarea lui Ilici. Multumesc pentru articol!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Badalau  •  1 mai 2018, 12:37

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Roman scarbit de tara sa  •  1 mai 2018, 13:00

Ca om care m-am judecat cu un escroc mi-am dat seama ca tara asta nu mai are scapare pentru ca problema este la judecatori care tin cu infractorii si cu politia care nu isi face treaba daca depui o plangere penala,deci ca om cinstit nu are rost sa ramai in *** asta de tara pentru ca nu iti sunt respectate drepturile. Visul meu este sa ma car in alta tara fara sa mai revin vreodata in *** asta de tara. Cat despre Secureanu ...............este pistol cu apa fata decat fura astia cu societatile medicale, congresele prin care spaga este deghizata in sponsorizare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gio  •  1 mai 2018, 13:02

@gigelos Lasa-ne pe noi "fraierii" sa mergem dupa fenta, eu vreau sa citesc despre coruptia din spitalele romanesti (chiar si in GSP), ai ceva impotriva? PS: fisa ta de post presupune si influentarea celorlalti cititori? Nu de altceva, dar pentru manipulare ai nevoie de pregatire, intelect etc, iar tu tot ce poti scoate este asta cu plecatul dupa fenta :)).

Marius  •  1 mai 2018, 13:31

gigelos - Mai baiete cand ma gandesc ca tu esti unul dintre cei carora le platesc salariul si tu nu faci altceva decat sa tai frunze la caini mai ca imi vine sa ...

gigelos  •  1 mai 2018, 13:35

@gio - nu vorbeam cu tine prietene . Te bagi in seama aiurea , sa nu zic altceva

max  •  1 mai 2018, 13:37

E VREMEA HOTILOR IN ROMANIA!

Cătălin Tolontan  •  1 mai 2018, 13:38

@max: e si vremea celor care nu-i mai suporta pe hoti.

gigelos  •  1 mai 2018, 13:50

@ Marius - imi platesti salariul cumparand produsele pe care le produc . Multumesc mult pentru asta . Cu platit salarii ma ocup eu (din pacate ) stai potolit

Eugen Qy  •  1 mai 2018, 14:33

@Dorin Gulpe, ce atata investigatie, nu iti este CLAR ! gb a fost gugustiucul de serviciu,, ca sforile erau trase sa ia cfr campionatul. *** cu ceva vreme inainte de a veni gb la Cluj, de catre un localnic, acum chiar nu mai conteaza al carei servicii secrete era. Lovitura a fost dubla cu cele 3-4 plombe in garnitura de start, U CLUJ n-avea nicio sansa sa bata CFR-ul. Pe de alta parte presiunea locala e mult mai mare decat presiunea constiintei. Pe plan local erau lasate la o parte rivalitatile sportive , cand in joc era venirea Titlului la Cluj in loc sa mearga la Bucuresti !!! Hei totlo, Vrabi asta are si un nr de telefon, ca tare mi-ar place sa ii testez fidelitatea fata de SECURISTEANU, pardon Secureanu si fat de baiatul de casa al lui Borcea. *** care s-au culcat cu Borcea imi inspira sila, ca au putut allege sa se culce cu asa ceva ! Poate acelasi simtamant il voi avea cand o voi vedea pe "Vrabi" . Ce zici, imi faci lipeala cu ea ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin  •  1 mai 2018, 14:49

Nea securene (ca esti substantiv comun deja), vezi ca vrabi te iubeste sincer, ea doar s-a inmuiat putin la muschiu' lu nea ala (care si arata probabil a mafiot din filme), ea nu se va rupe te tine pentru ca esti simpatic si ai conturi babane (vestea proasta e ca din acelasi motiv nici muschiu' lu' mafiotu' nu se va rupe de ea). Solutia e simpla - da-i lu' ala 2-3 meleoane sa-si scoata muschiu' din afacere, ca a investit mult in seminare de vrajit vrabiute (astea se fac doar in baruri scumpe) si se retrage la cutie (zice si mersi ca il scapi de ea)...Pe urma sa-ti fie de bine si sa ai stomac gros in Costa Rica, ca muschiulosu' e numar mic pe langa negrii aia...Si bineinteles salutari la secureni, sa aveti frigideru' plin si servetele la indemana!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează