CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP despre Florin Secureanu/Spitalul Malaxa/Sistemul de sănătate

    luni, 28 noiembrie 2016, 12:00

    1. Gazeta schimbă foaia în sănătate!
    2. Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
    3. Jurnaliștii sînt dați afară de bodyguarzi din curtea spitalului Malaxa, alte înregistrări cu managerul Secureanu!
    4. Spitalul Malaxa a plătit 10 contracte cu firma de bijuterii Yarouse Jewellery ca să curețe instrumentarul de la Ginecologie-Sterilizare! – ”A fost fictiv! Cadouri pentru Vrăbi, iubita managerului Secureanu”
    5. DNA a descins astăzi dimineață la Malaxa! Sînt vizate zeci de contracte ale spitalului
    6. FACTURI: Spitalul Malaxa a plătit 6.000 de lei ca să slăbească nepoata lui Secureanu și  25.000 de lei pe operația mătușii lui ”Vrăbi” la clinica privată de top Monza! Medic acuză falsificarea semnăturii!
    7. Blaga și Gorghiu i-au inaugurat căminul privat de bătrîni, Oprescu și Onțanu l-au alimentat cu bani de la primării! În acest timp, Secureanu amenaja bucătăria spitalului cu o firmă de jocuri de noroc – La mulți ani, România!
    8. Casa lui Secureanu făcută cu banii spitalului este pustie. ”Deconta pînă și facturile de la Leroy-Merlin și Bricostore!” – Unde a dispărut?
    9. Secureanu și-a pus numele pe statuia lui Mihai Eminescu de la Viena  – Cum a plătit Noventis, cel mai mare furnizor al spitalului, petrecerea aniversară a băiatului managerului!
    10. Fosta șefă a PSD Austria i-a răzuit, peste noapte, cu șpaclul, numele lui Secureanu de pe statuia lui Eminescu. Rămășițele sînt încă acolo!
    11. DNA mai are un dosar cu managerul de la Malaxa: l-a mituit pe Dan Diaconescu! Mari politicieni tremură în fața mesajului lui Secureanu – ”Îi am înregistrați pe toți!”
    12. Secureanu s-a pus pe statuia lui Eminescu, i-a urat ”Crăciun fericit!” lui Seneca și vrea să-și cumpere apartamentul RAPPS în numele lui ”Constantin Brâncuși”!
    13. ”Conferențiarul doctor” Secureanu nu dă cu anii pe la Universitatea Titu Maiorescu, unde ”predă” Genetică! Atunci cînd studentele s-au revoltat le-a spus: ”Poate vă treziți cu niște țigani la ușă!”
    14. Universitatea ”Titu Maiorescu” anunță că-l dă afară pe Secureanu! Urs: ”Nu venea la cursuri, am început demersurile de cîteva săptămîni”
    15. Secureanu și-a pus fata pe listele romilor pentru că-și dorea să intre la un liceu de top din București! ”A aranjat cu fiul Mamei Omida!”
    16. Juniorul Mircea Oprescu stăpînește afacerile de la spitalele Malaxa și Sf. Maria! Secureanu: ”Iar a venit băiatul cu pantaloni roz la mine pentru contracte!”
    17. Noventis este firma care le-a plătit lui Secureanu şi apropiaţilor 470 de deplasări şi concedii!
    18.  Întîlnire Secureanu – Armeanu, omul lui Firea, înainte de investigație. Directorul PSD din Primărie: ”Nu i-am cerut nimic!”
    19. Firea l-a pus pe Armeanu, un manager PSD căruia justiția i-a interzis să conducă un singur spital, să coordoneze 19 spitale din București, cu buget anual de 1 miliard de lei!
    20. AUDIO ȘI DOCUMENTE: „Primarul general a semnat bucătăria de 100.000 de euro în fața lui Secureanu”. Un consilier PNL înregistrat cînd povestește cum a intervenit pentru achizițiile umflate la Malaxa. Semnătura de pe documente este a primarului Răzvan Sava!
    21. Numit de Gabriela Firea director al Administrației Spitalelor, incompatibilul Armeanu a făcut unei prietene din Ilfov un contract cu Primăria de 5.300 de euro pe lună!
    22. Concediat pe furiș: Armeanu a dispărut din Primărie! Gabriela Firea nu comentează de două zile
    23. Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2! Ministerul Sănătății a trimis la DNA achizițiile făcute de directorul spitalelor bucureștene pe cînd era manager la SJ Ilfov
    24. După scena lui Ridzi, apare pupitrul lui Secureanu! ”Șefa auditului din Primărie l-a învățat pe Secureanu cum să iasă bine cînd l-a prins cu un pupitru de 80.000 de lei!”
    25. Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor între ’85 şi ’90 la Centrul de Sănătate Socului. Cine sînt ofițerii SRI activi care l-au pilotat pînă azi!
    26. Întrebată de cîte ori a intrat Secureanu la Cotroceni, Administrația Prezidențială ne-a trimis la SPP, iar SPP spune că ”bonurile de acces și tabelele se distrug în cel mult 7 zile”!
    27. Secureanu i-a făcut firmă lui ”Vrăbi” cu soția unui fost ofițer SIE, Ion Milodin, personaj nelipsit pe axa Secureanu – Oprescu
    28. Armament în spital! ”Comisarul-șef Udroiu de la Agenția Națională Antidrog e omul care ii ajută pe Secureanu și pe Vrăbi să-și reînnoiască permisele de portarmă și merge cu ei la poligon!”
    29. ”Jigodito!”, cuvîntul anului 2016, și filmarea cu ”Vrăbi” dîndu-se drept Gabriela Firea, primarul Bucureștiului!
    30. Secureanu rămîne în arest. Judecătorul a prelungit măsura pe încă 30 de zile. Omul are 1,5 terabytes de înregistrări!
    31. Academia SRI l-a dat afară pe Secureanu! A dispărut și conducătorul lui de doctorat: generalul Onișor. Onișor: ”Secureanu elabora o teză curajoasă de doctorat despre securitatea sanitară a României”.
    32. Un angajat din ”Malaxa” a povestit la DNA cum ”i-am dus un plic cu 1.000 de lei profesorului și generalului Onișor de la Academia SRI din partea lui Secureanu”
    33. Cum a luat Secureanu șpagă de 1 milion de euro de la mafia firmelor! Un judecător explică de ce consideră mita din spitale drept crimă și o pedepsește pe măsură
    34. DNA confirmă că Secureanu i-a cumpărat bijuterii lui ”Vrăbi” din banii pentru ”curățarea instrumentarului ginecologic”!
    35. Prietenul lui Secureanu, consilierul la președinție Constantin Brâncuș, a dat reporterii în judecată, a cerut 200.000 de lei și a pierdut
    36. Unul din argumentele lui Florin Secureanu ca să fie eliberat din arest: i se poate infecta măseaua!
    37. Secureanu: ”Emisari ai primarului Firea mi-au cerut bani de campanii! Înregistrările sunt la DNA”
    38. Secureanu și ”Vrăbi” și-au concediat avocata pentru joc dublu: era omul Primăriei și se interesa de ”înregistrările cu Gabriela Firea”!
    39. DNA: După ce Secureanu golea casieria, trimitea să i se aducă banii plătiți de pacienți pentru analize!
    40. Secureanu a început să toarne unde au ajuns banii, dar s-a speriat și s-a răsucit! În dosar apar masoni și directori ai lui Oprescu!
    41. Reacția Patriarhiei despre fundația care a primit bani furați din spitalul Malaxa: ”Fundația Omenia folosește abuziv imaginea Preafericitului Daniel”
    42. Corupția creează dependență. Secureanu avea o curte de învățători, IT-iști și designeri care-i plimbau cățeii și făceau pe bonele copiilor
    43. Cum ar fi evoluat dosarele Ridzi, Udrea și Secureanu dacă ar fi fost în vigoare modificările de lege propuse de Parlament
    44. Motivarea Tribunalului în cazul consilierului de la Președinție și prieten al lui Secureanu: ”Jurnaliștii și-au respectat deontologia”. Apel către președintele Iohannis și către mișcările civice!
    45. „Vrăbi” este însărcinată, dar pentru că Secureanu nu știe al cui e copilul, ”operațiunea Costa Rica” s-a amânat!
    46. Azi, încă un inculpat și-a recunoscut vinovăția în traseul banilor furați de la spitalul ”Malaxa”! Secureanu insistă să i se ridice controlul judiciar, moment în care poate pleca în străinătate
    47. Mărturii la tribunal în procesul Secureanu: „Eram sclavi pe plantaţie! O doctoriţă a fost înjurată de morţi după ce îi murise mama”

    Comentarii (3)Adaugă comentariu

    alex  •  14 decembrie 2016, 15:29

    Felicitari si multumim pentru toata munca depusa la aceasta ancheta!

    Dan  •  29 decembrie 2016, 7:54

    28 de episoade a unei investigații absolut remarcabilă, despre o scenă din jaful tradițional instuționalizat. Ah, de-ar apărea înregistrările! Felicitări, domnule Tolontan, la mai multe investigații! Aveți dreptate, dacă presa s-ar implica un pic mai mult, multe probleme se vor rezolva.

    bg  •  6 octombrie 2017, 8:48

    Felicitari echipei pentru munca depusa, pentru tenacitate si curaj in aflarea adevarului! Ai reusit, continua! N-ai reusit, continua!

    Comentează