Firma care a montat microfonul în casa ministrului Dan aparține fetei generalului Bujor Florescu, fost adjunct al DIPI, angajat la pensie de către spionul chinez Wang Yan!

Încă din 2005, generalul Florescu era monitorizat de SRI și de DIICOT în dosarul Shanghai!

marți, 15 mai 2018, 9:55

De la stânga la dreapta: Bujor Florescu, fost adjunct la DIPI, implicat în dosarul Shanghai și fost consilier al chinezului Wang Yan, fiica acestuia, Ines, cea care a fondat o firmă de detectivi particulari, și soțul ei, Mihail Bercaru, cel care a făcut „deparazitarea” acasă la Carmen Dan

 

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Ar fi prea frumos ca totul să fie o poveste cu Păcală și Tândală, Tintin și terrierul său, doi spioni amatori, Coman și Bercaru.

Cătălin Coman și Mihail Bercaru sunt cei doi foști ofițeri de informații care au montat microfonul în casa ministrului de interne Carmen Dan.

Când a găsit microfonul, Carmen Dan a ieșit public și a lansat ipoteza că e ținta unei acțiuni de supraveghere.

A alertat procuratura.

Parchetul a descoperit că cei doi ofițeri fuseseră aduși în casă chiar de sora ministrului, după cum a declarat aceasta în fața procurorilor, tocmai ca să ”deparaziteze” locuința de eventualele microfoane.

Un duet de spioni stângaci, care pun microfoane în loc să le scoată?

Coman și Bercaru, doi detectivi amatori,  dar bine conectați

Rezumatul straniului caz a fost publicat de către ziarul Adevărul.

Din datele de până acum, rezulta că ministrul de interne a fost păcălit, intrând într-o operațiune a unor privați netalentați.

Toată combinația încerca să deprecieze structurile oficiale ale MAI în favoarea unor ”băieți descurcăreți”.

Conform unor informații de ultimă oră, Coman și Bercaru nu au lucrat însă de capul lor.

”Creierul” Bujor Florescu

”Coman și Bercaru au fost ofițeri DIPI, iar Mihail Bercaru este ginerele lui Bujor Florescu, fostul adjunct DIPI și cel care se află în spatele operațiunii”, relatează o sursă din Ministerul de Interne.

Completarea informației se găsește la Registrul Comerțului.

Către presă s-a scurs ideea că cei doi ofițeri au lucrat în numele unei firme de detectivi pe care ar deține-o.

Dar nici Bercaru și nici Coman nu au vreo firmă de detectivi.

În schimb, soția lui Bercaru are două firme cu specific:

Ines Bercaru, omul din față

Quantor SRL există, sub alt nume, încă de când tatăl fondatoarei era șef în poliție.

14 ofițeri de poliție apar în dosarul ”Shanghai” pe fișele de recunoaștere ale DIICOT, Bujor Florescu fiind unul dintre ei

Căci Ines Bercaru, patroana firmei Quantor Solutions SRL și soția unuia dintre cei doi detectivi gafeuri, este fata generalului Bujor Florescu.

Bujor Florescu a fost fișat în dosarul Shanghai de procurorii DIICOT

Bujor Florescu a fost unul dintre ofițerii de poliție, Gardă Financiară și servicii secrete monitorizați de SRI, DIICOT și MAI în cazul celor care au sprijinit rețeaua chinezilor de la restaurantul ”Shanghai”!

 

Figura și datele de identificare ale lui Bujor Florescu apar în dosar.

În fișele DIICOT sunt exclusiv oameni care au fost filați pentru relațiile cu rețeaua de pedofilie și de trafic de persoane condusă de Mihai, Wang și ceilalți chinezi.

Cum a ajuns Bujor Florescu să fie plătit de chinezul Wang

Bujor Florescu (indicat de săgeată, încercuit), fost adjunct la „Doi ș-un sfert” (2009-2011), a fost identificat de Gazetă în două fotografii realizate de Libertatea, respectiv Mediafax la inaugurarea China Town, luând loc la două rânduri în spatele lui Wang Yan (dreapta)

Bujor Florescu nu a fost recunoscut de fete pe fișă, dar relația lui cu chinezii a devenit transparentă când s-a pensionat.

După ce este șeful investigațiilor criminale, apoi adjunct la DIPI, Florescu se retrage în 2011 și ajunge, imediat, angajatul lui Wang Yan!

E plătit drept consultant pentru Wang.

De pe vremea când conducea DIPI, Florescu îi cunoștea pe Cătălin Coman și Mihail Bercaru, doi dintre subordonații săi.

Bercaru îi devine ginere.

Și când, la rându-i, se pensionează, lucrează pentru firma soției, adică a fetei lui Bujor Florescu.

Mihail Bercaru apare, în 7 firme, legat de alți membri ai familiei:

Bujor tace

Bujor Florescu, 66 de ani, deține el însuși o firmă de detectivi particulari.

Compania “Cabinet de Detectiv Particular Loyal Privat Investigation SRL” are sediul în Voluntari și a fost fondată în 2012, când ajunsese deja angajatul lui Wang.

Cu un an mai devreme, 2011, când s-a pensionat, s-a schimbat numele firmei de detectivi a fetei lui din S.C. Top Secret Detective Group SRL în Quantor Solutions SRL.

În februarie 2018, Ines, fiica lui Bujor Florescu, a fondat o altă firmă, de securitate de această dată, ABV Protect Security SRL.

Potrivit surselor ziarului, la aceste companii se referă procurorii când a apărut în presă informația că ”firme de detectivi” sunt amestecate în montarea microfonului din casa lui Carmen Dan.

În ciuda insistențelor redacției, Bujor Florescu nu a acceptat să explice care este participarea sa în acest caz.

”Bujor Florescu a rămas tot timpul conectat nu doar la chinezul Wang, ci și la vechii camarazi din poliție, trecuți pe tușă. Când a apărut Carmen Dan, ei au încercat să-i câștige încrederea ministrului. Iar ministrul a marșat”, explică aceleași surse.

Totul s-a terminat însă prost.

 

CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP în cazul „Shanghai”

Comentarii (64)Adaugă comentariu

Catalin  •  16 mai 2018, 7:22

Acum mult timp cand aveam ceva spaime ca exista microfoane in sala de sedinte, am rugat pe cineva sa imi recomande astfel de persoane. Omul mi-a zis foarte clar: desi imi sunt prieteni nu iti pot garanta ca nu si le baga si pe ale lor.

Tavi  •  16 mai 2018, 7:23

Chapeau. Ce at mai fi de adaugat? RESPECT pentru ca sunteti printer putinii care si-au pastrat onestitatea de journalist.

Cătălin Tolontan  •  16 mai 2018, 7:24

@Tavi: multumim, dar va contrazicem :-) Exista mii de femei si barbati care fac aceasta meserie cu integritate in Romania. Nu inseamna ca noi, jurnalistii, suntem infailibili, ci doar ca incercam sa va informam.

Florin Cutitoi  •  16 mai 2018, 7:41

Pana la urma cine a montat , concret , microfonul ? In articol vad doar niste speculatii care vor sa induca o anumita idee propagandistica !

sundance kid  •  16 mai 2018, 7:45

Gata l-am si ingropat pe cristian topescu ! Am inceput deja cu liru , liru, crocodilu ?

gabriel valeriu  •  16 mai 2018, 7:47

Acestia sunt oameni care au lucrat in domeniul aplicarii legii si protectiei cetatenilor? Acesti "profesionisti" a caror "cariera"a insemnat sa pupe inele si sa faca sluj in fata altor greu cugetatori cu grade mai mari? Acestea sunt institutiile romanesti moderne organizate pe model feudal, cu nasi, fini, gineri si alte increngaturi primitive? Cum ajung asemenea exemplare neprofesioniste, nedaruite si netalentate sa primeasca rente viagere?

Floringre  •  16 mai 2018, 8:30

Îngrijorător mi se pare faptul ca am ajuns sa ni se para normale astfel de fapte. De parca ar fi niște gainarii. În orice tara normala ar fi fost toți arestați pe viata pentru spionaj, dar toți, indiferent de gradul de implicare. Nu contează ca era ministru psd-ist, putea fi și udmr la putere. E vorba de tradare punct.

alex  •  16 mai 2018, 8:49

@Florin Cutitoi Poti sa gasesti in textul de mai sus un link catre articolul din Adevarul. Incearca, nu e greu..

Sorin  •  16 mai 2018, 9:25

Dureros est faptul ca femeia ce conduce Guvernul Romaniei a apelat la o sora, care are niste ,,prieteni" ce pot ,,curata" locuinta de microfoane, cand ai si esti la conducerea unor servicii nationale specializate, nu arata decat un habarnism total, lipsa de incredere si nestiinta a cele ce se intampla in statul pe care- l conduce. Indivizii aia si-au facut calculul foarte simplu, adica, daca premierul Romaniei apeleaza la intermediari pentru asa ceva, este clar ca nu apeleaza la institutiile statului, deci, putin probabil sa fie descoperiti. Cand mai prindeau ei pleasca ca asta. Tradarea dauneaza grav sanatatii!

Cătălin Tolontan  •  16 mai 2018, 9:27

@Sorin: gestul ministrului de interne Carmen Dan este greu de explicat. Cum sa fii seful unui minister cu atitia profesionisti, unii abilitati prin lege sa te apere in calitate de angajat MAI, si sa apelezi la niste privati, care se dovedesc conectati la personaje gen Wang Yan?

Virgil  •  16 mai 2018, 9:45

Și iată mai Tolo, motivul pentru care trântorii de genul ăstuia de mai sus, din armata, poliție, SRI și alte servicii n-ar trebui sa iasă la pensie la 40-50 de ani. Ai spus ca n-au voie sa facă afaceri și asta e unul din motivele pentru care ar trebui sa se pensioneze când sunt încă tineri, cu dreptul la pensii speciale. Ei n-au voie intr-adevăr sa facă afaceri dar au voie rudele, soția , copiii etc. In plus își fac tot felul de relații de care beneficiază ulterior. Eu așa văd problema. Cum este?

Andrei F  •  16 mai 2018, 9:47

Ce s- a uitat ...sau se incearca ...!!!Se uita prea usor ca cetateanul chinez avea relatii apropiate cu un fruntas PNL din Ilfov- conform articolelor de pe tolo.ro!!! Relevanta? Generalul de acum- spune Adevarul - a fost omul lui Blaga!!!++++ Alt aspect...Carmen Dan este ridiculizata deoarece nu a apelat la profesionistii din MI!!! De aici pleaca doua mari probleme...1.Carmen Dan trebuia sa aiba incredere fix in oameni ca cei care au plantat microfonul? Nu erau ei proveniti din MI sau Servicii? 2. Cand se imputa ca nu au fost folositi profesionistii MI se merge pe acelasi tip cu patania lui Nitu- Prim Procuror nevoit sa- si dea demisia pentru folosirea unui antemergator???+++ Si cum de nu va mirati domnule Tolontan pentru clasarea acestui caz? Cum un asemenea caz sa fie clasat dupa ce va mirati de anturajul prietenilor lui Wang?Sau adevaratul caz era daca Carmen Dan accepta ea prietenia oamenilor lui Wang?De fapt prietenii surselor au facut si ei o gluma si lor li se permite?Glumitelea astea nu sunt penale in cazul altora? Abuzul de incredere...???

Sorin  •  16 mai 2018, 9:52

Cer scuze pentru confuzia facuta. Doamna de la interne, perfecta dreptate.

delphy08  •  16 mai 2018, 9:56

Cine sa-i aresteze???Astia nu sunt nici macar cercetati-se acopera unii pe altii...Credeti ca procedand asa ne mai facem bine in RO?Sau trebuie sa plecam toti sa se cheme ei in ajutor unii pe altii ,cand i-si scot ochii intre ei ...

Mircea  •  16 mai 2018, 10:47

Ce a facut Carmen Dan ar trebui sa fie o problema de securitate natioanal. A bagat in casa ei o firma in legaturi periculoase cu Mafia. Ea face parte dintr-o structura de siguranta a statului roman. In mod normal ceea ce a facut ea este de dosar penal foarte grav.

Cătălin Tolontan  •  16 mai 2018, 10:48

@Mircea: daca ar fi stiut. Dar e foarte probabil ca nu a stiut nici de a cui e firma, nici cine e Bujor Florescu si nici ce legaturi are cu reteaua de spionaj a lui Wang.

Tavi  •  16 mai 2018, 11:22

@Catalin Tolontan Intr-adevar, termenul putini, este relativ. Depinde cu ce compari. Am spus "putini", in sensul ca o (mare) parte din oameni merg in conformitate cu curentul actual al societatii (trend-ul in romgleza), acela de a desconsidera valorile de <> ca sa citez din "Tradarea carturarilor" de Julien Benda.

Tavi  •  16 mai 2018, 11:24

valorile de: dreptate, adevar si alte naluciri metafizice [nu stiu de ce nu a aparut in mesajul anterior]

b.b  •  16 mai 2018, 11:44

Printre presedinti , ministri , parlamentari , avem si ,,sriul,, care e o anexa a ,,ciaeului,, , avem generali facuti pe banda rulanda , dupa bunul plac si interesul presedintilor care ia facut ..., oameni de frunte ai tarii care jefuiesc si tradatori de neam , avem un imn de stat care te indeamna sa te trezesti la fiecare intonare... si ca sa inchei spun decat ca traim intro tara cu oameni destepti , inteligenti , numai ca in mare parte nu prea stiu care le este numele si/sau prenumele.

Max  •  16 mai 2018, 12:08

E foarte ușor de explicat domnule Tolontan. Când primești cadou de la partid o funcție și ești incompetent dar în același timp pilos, acționezi nechibzuit. Nu vorbește Dragnea de stat paralel? Să nu ne facem că nu pricepem.

Silviu D.  •  16 mai 2018, 12:22

Mondial! Deci ministrul de interne spionat de foşti comandanţi ai unei direcţii chiar din Ministerului de Interne. Iar ministrul, cât şi prim-ministru, şi întreaga conducere a coaliţiei la putere făceau caz despre forţele oculte ale statului „securistic-mafiot” care ar fi spionat actuala guvernare. Mmu-hha-haaaa... E de noaptea minţii, de-a râsu-plânsu.

catalin  •  16 mai 2018, 12:28

Prostii !!!! Asumare unei functii publice inseamna asumarea de mcirofoane in casa si asta oficial. Ideea sa scapi de ele cu unii care sunt privati e lipsita de logica deoarece ii autorizeaza tot MI -ul. Cel mai bine e daca tot te asculta macar sa fie institutional - ca macar sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor, in timp ce privatii ..... treaba lor ce fac cu ele.

oy  •  16 mai 2018, 12:53

@ Catalin Tolontan: pot incerca eu sa explic gestul doamnei Carmen Dan. Doar ca limbajul nu ar fi compatibil cu ce permite filtrul pe acest site! thks pt. articol

cs  •  16 mai 2018, 12:55

D-le Tolontan, cred ca stiti ca peste 90% din firmele de detectivi particulari sunt intesate de fosti securisti/ sereisti, militieni/ politisti, fosti/ actuali spioni, ofiteri acoperiti din toate serviciile secrete (cred ca sunt cam vreo 10-15 la numar). Nenorocirea e ca legea le permite sa profeseze ca detectivi, dupa ce au facut parte din acele structuri. Ca in cazul unora dintre firmele private, si aici trebuia sa nu li se permita timp de 5-10 ani sa desfasoare (sub licente date de stat) activitati compatibile cu cele pe care le-au avut, chiar daca au fost niste sinecuri la stat.

??????  •  16 mai 2018, 12:56

@Domnule Tolontan considerați că ar fi firesc să plătiți despăgubiri celor care ar solicita în instanță, în urma unor dezvăluiri anchetate și neconfirmate de instanțele de judecată ?Păi dacă Wang Yang ăsta vă solicită despăgubiri într-o instanță că l-ați acuzat, dumnealui nefiind inculpat de autorități, cum considerați că ar trebui procedat ? Ați publicat un document despre generalul pensionar care ar fi plătit de chinezul Wang Yang în care pensionarul apare cadru activ la situația militară deși în articol scrie că s-a pensionat, ceea ce ați publicat neprezentând vreo informație din care să reiasă perioada în care era "cadru activ'' ? Dacă ați obținut documente ale procurorilor DIICOT, înainte ca dosarul să ajungă în instanță considerați că nu este bine conform Codului Penal și altor legi, că v-ar fi oferit documente ? Dacă vă amintiți scena cu portofelul în care ofițerul de poliției întreabă pe cei care erau la reeducare ce ar face dacă ar găsi un portofel cu bani, cum apreciați că ar trebui procedat cu documente de o astfel de imporanță, puse sub protecția legii ? Vă mai amintiți totuși și dacă Emil Boc a folosit vreodată când a fost întrebat despre chinezi și "pseudonime" ca ''Zdrang Zbang" , pe lângă versurile Românie, Românie, cât de dragă-mi ești tu mie?

Cătălin Tolontan  •  16 mai 2018, 12:57

??????: orice cetatean e liber sa apeleze la justitie. Inclusiv Wang Yan. E incurajator chiar ca mafiotii si spionii (potrivit documentelor si deciziilor judecatoresti Wang asta este) pot apela la instanta, nu la alte metode cind ii deranjeaza ziaristii. Dar, cu tot respectul, pe dumneavoastra de ce va irita ca documente publice ies la iveala? Si daca ar fi secrete, asta e treaba statului sa le pastreze secrete, iar a noastra, sa le prezentam publicului. Nu scriem pentru guvernanti, fie ca sunt Emil Boc sau actualele guverne PSD, ca Wang a avut relatii cu toti. Scriem pentru oameni.

Luigi  •  16 mai 2018, 13:42

Tolo, Măi justițiarule , când te apuci şi tu să faci presă sportivă...?....Măi să fie ele de frustrări ...

Andrei F  •  16 mai 2018, 13:46

,, Scriem pentru oameni.,,Cand un ziar GSP poate monitoriza un domn care posta in cadrul articolelor GSP in n tari-angajatul Viitorului...daca vedem atentionarea venita de la americani conform carora folosirea telefoanelor fabricate in China nu este de bun augur-se spune numele a foua firme...cand ieri citim despre zeci de DVD -uri si 2 hard disk-uri despre viata lui Dragnea...cand ne amintim tot dupa tolo.ro cum se insinua ca serviciile au oamenii infiltrati peste tot ,sigur si in presa...cand un ziarist din trustul domnului Tolontan recunoaste ca a primit o informare in care reiese ca a fost ascultata timp de 6 ani desigur pe siguranta nationala...cand ultimii pretinsi spioni internationali au fost retinuti si apoi trimisi pachet Israelului....deci dupa toate acestea care sunt spionii aia buni si ce mai inseamna spionatul?Asta-i o intrebare mai de interes pentru oameni...Ultima stire:Basescu citeaza in Parlament documente secrete SRI...Nu o sa va intereseze!Ieri cica un ziarist prin Moldova a primit continutul unui pahar in fata de la un lider politic...Nici asta nu o sa va intereseze!Danilet-marele procuror cica a facut ceva pe acea parte a procuraturii care se uita la presa cu alte pareri si cica a amenintat o jurnalista daca publica informatia...Stire a unui ziarist de Cluj...Nici asta nu o sa va intereseze!Deci ,,Scriem pentru oameni.,, ?

ticbis  •  16 mai 2018, 14:53

@Andrei F : Mare varza e in capul tau, tovarase! Poate ne traduci si noua ce-ai incercat sa ne explici aici :))) Esti confuz, atat in idei cat si in exprimare... In fine, de unde nu e, nici doamne-doamne nu cere! :))) Imi permit sa-ti citez "perlele": "daca vedem atentionarea venita de la americani conform carora" - corect este: "conform careia"; "se spune numele a foua firme" - corect este: " se spun numele a doua firme"; "cand un ziarist din trustul domnului Tolontan recunoaste ca a primit o informare in care reiese ca a fost ascultata" - corect este: "ca a fost ascultat"; Tovarase, pe aia de la partid de la tine nu-i intereseaza chiar deloc halul absolut halucinant in care siluesti limba romana??? Iti ofer eu o solutie ca sa nu te mai faci de ras pe aici: pentru Limba Romana, apasa tastele 20-20! :))) Vai de cozonacul tau, cu partidul tau cu tot...

talpaiadului  •  16 mai 2018, 15:09

Tolontane, Tolontane, esti un mare barosan, de cand te citesc pe tine am uitat si de Salam!

Vasile  •  16 mai 2018, 15:12

DIPI a fost si este o organizatie *** protejata de celelalte autoritati ale statului roman. Ar fi trebuit desfiintata de multa vreme avind in vedere scandalurile in care a fost implicata care au dovedit ca singura sa"utilitate" ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

C.Y.D.  •  16 mai 2018, 15:20

..."gestul ministrului de interne Carmen Dan este greu de explicat. Cum sa fii seful unui minister cu atitia profesionisti, unii abilitati prin lege sa te apere ... si sa apelezi la niste privati, conectati la personaje gen Wang Yan?".?????..spunea cineva mai sus. SIMPLU : necunoasterea situatiei de fapt, necunoasterea activitatatii MAI si a structurilor sale, fapte in totalitate contrare principiului de COMPETENTA. De aici si concluzia ca NU ORICE MANAGER poate conduce un minister ca MAI, oricit de competent ar fi.

eu  •  16 mai 2018, 15:24

brovo dl tolontan! sa scapam de *** de au lucrat in politie si acum sunt slugi pentru toti infractorii. doamne ajuta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gheorghe  •  16 mai 2018, 15:44

Nu am înțeles nimic din articol. Ce legătură are Carmen Dan cu Wang Yan? Un articol scris pe genunchi. I-au montat microfonul care nu era microfon, au vrut să-i facă o farsă, dar nu i-au făcut. cred că totul este o mizerie, drept dovadă că dosarul a fost clasat. Tolo, așteptăm de la tine să aduci și dovezi atunci când faci acuzații.

Andrei F  •  16 mai 2018, 15:51

,,Plicusor,, nu-ti mai incerca norocul...Comentariile mele nu sunt o lucrare de diploma unde sa interveniti...Cautati-va fosta iubita sau alta dar nu manifestati acelasi interes si pentru mine...

ticbis  •  16 mai 2018, 16:13

@Andrei F: Tovarase, de comentariile tale chiar si comunistii s-ar rusina!!! :))) Te cred... este cumplit sa te pretinzi "roman" cand nu cunosti nici macar limba tarii in care te-ai nascut... :))) Probabil ca nu realizezi cat de penibil esti... dar, in fine! Trebuie sa manace si gura ta ceva... :))))))))))))))))))

Liviu  •  16 mai 2018, 17:43

sunt foarte curios cum ajunge o fotografie dintr un dosar DIICOT in care sunt implicati adjuncti de servicii speciale la un reporter de investigatie...

Cătălin Tolontan  •  16 mai 2018, 17:44

@Liviu: e un dosar public. Exista la arhiva tribunalului si la avocati.

Chalex  •  16 mai 2018, 19:20

Dle Tolontan, poate intrati in posesia listei cu cele 19 persoane din mass-media care au (avut) relatii neetice cu SRI, lista predata de fostul angajat al SRI, Daniel Dragomir, Comisiei SRI din Parlament. Eventual, sa o si comentati daca dvs considerati ca merita un interes public.

Robertin Rusu  •  16 mai 2018, 19:29

Astia sunt ofiteri de grad inalt, generalii Romaniei ? Vai de steaua sau de stelele lor. *** Sa angajam niste roboti, vor fi mai patrioti decat mafiotii astia in haina militara. Rusine !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Robertin Rusu  •  16 mai 2018, 19:32

@chalex.. Nu dau doi bani pe fostul angajat SRI Daniel Dragomir si nici pe lista lui. Face parte din aceiasi specie de patrihoti ca si generalul Bujor Florescu ale carui fapte (infractiuni) de arme sunt descrise in articolul domnului Tolontan.

Ion Gheorghe  •  16 mai 2018, 19:49

Dupa cate prostii a facut ca ministru de interne Doamna Carmen Dan si cat de incompetenta este ar fi trebuit sa-si dea demisia demult, de cand i-a cerut Prim Ministru PSD Tudose. Dar mafioso Dragnea a preferat sa o pastreze si sa cada guvernul PSD, ca Prim Ministrul Romaniei sa fie destituit chiar in ziua cand Prim Ministrul Japoniei facea o vizita istorica in Romania. Rusine celor care care au votat cu astfel de oameni ! Distrug tara si ne fac de rusine in lume !

dan65  •  16 mai 2018, 20:42

Tolo ce crezi,esti pe lista celor 19 dati la comisia SRI de Daniel Dragomir?

Steaua1986forever  •  16 mai 2018, 21:00

Catalin, stii de ce nu a avut acesta "doamna" incredere in oamenii din subordine? Iti spun eu, din propria experienta. Partidul (si mentorul) domniei sale a avut de-a lungul timpului "oameni cheie" in toate ministerele, lucrand pentru partid si de cele mai multe ori impotriva intereselor tarii, acum ei se tem ca exista si oamenii "celorlalti" care nu le asculta asculta ordinele (de cele mai multe ori cand doresc sa faca ilegalitati). Asta e "frica" doamnei Dan si a altora din grupul vesel al lui Dragnea.

Adrian  •  16 mai 2018, 21:24

Poate este o ipoteza stupida,dar daca acesti baieti destepti sunt si ei in legatura cu o gasca din PSD si se supravegheaza unul pe celalalt?De cand e Dragnea presedinte PSD, paranoia a atins cote alarmante. Cat despre madam Carmen Dan, ar trebui sa iasa public si sa ne explice de ce nu are incredere in angajatii ei, ai statului roman care reprezinta statul de drept , sau sa-si dea demisia.Madam ne da sfaturi sa ne adresam Politiei , daca observam o infractiune,dar ea ca sef al acestor organe abilitate da fuga la privati in loc sa urmeze calea legala. PS.Bine , Carmen Dan este un fel de Traian Igas al PSD-ului, mai bine spus al lui Dragnea, din invartit cafele si hartoage pe la o scoala obscura din Teleorman sa ajungi peste noapte sefa peste un minister plin de colonei si generali , e ceva.Doar in tarile africane sau in America Latina , sergentul ajunge peste noapte general si presedinte.

Ipse  •  16 mai 2018, 21:31

Acest florescu., un nimeni in munca de informatii, a ajuns in acest post sa si distruga arhiva care exista despre el. Volume intregi de documente. Implicat in tot felul de fapte din domeniul judiciar. A fost o surpriza pt seful lui de atunci Pop Stefan faptul ca adj. a fost nunit inantea sefului!

nelu  •  16 mai 2018, 22:50

Tolo, te urmaresc de ceva timp mai bine spus urmaresc postarile tale,  sunt extrem de interesante , te felicit ,insa este un subiect vechi, inchis de procurori nu exista infractiune si infractori. Observ ca multi dintre cei care comenteaza, o parte sunt pusi de tine sa tina tensiune, o parte pusi de ceilalti, sunt si multi frustrati, asa e in romania din pacate mai avem.si din acestia, dar sunt mult habarnisti care inghit ce citesc fara sa gandeasca. Nu se lupta politicul acum sa nu le mai zica infractori DNAul pana nu sunt condamnati? Din ce am.citit si nu doar la tine, nu sunt vinovati acestia de nimic...nu au savaesit nicio infractiune Mai mult, ai spus ca dosarul este public, nu are cum pentru ca a fost clasat de procuror, felicitari,  oamenii nepregatiti au inghitit o. Oricum ar trebui sa vii cu subiecte noi , de ce arata sistemul.saninar si de invatamant asa , de ce sportul este la pamant, cine sunt vinovatii , nu cu chestii inchise de cateva saptamani am.inteles si fara mare adevar din ce am.citit in alte articole. Inteleg ca trebuie sa iei si tu bani, dar cine te plateste pentru a scrie asta....te foloseste. Scrie de ce nu avem industrie si drumuri cine sunt vinovatii ,.eu te consider un jurnalust bun , nu unul care scrie dupa dictare sa aiba ceva bani... Sau daca scrii pentru pentru mediocrii , da este bine dar sa stim.si noi astia care mai gandim ca e un pamflet. Cum spunea Dinica" fi profesionist ce dracu" In rest numai de bine.

Gabi  •  16 mai 2018, 23:58

Tipic dambovitean...Niste securisti cu onoare s-ar fi pensionat si GATA ! Ai nostrii, nu, la pensie ( aia NESIMTITA ! ) continua sa traga sforile in politica ( MOCIRLOASA ! ) romaneasca.

Gabi  •  16 mai 2018, 23:59

Scuze, ai nostri...

??????  •  17 mai 2018, 2:52

Remarcați totuși domnule Tolontan că unii dintre comentatori insinuează că ați avea celebrele "pile" care vă pun la dispoziție documente, dumneavostră scriid astfel oarecum "la comandă" sau "servit" ,deci nefăcând presă liberă ?

Comentează