În curând, Gabi Firea va închide Bucureștiul pentru că nu-l poate gestiona

În această seară, primarul PSD al Capitalei a anunțat că va închide Stadionul Național, dând vina pe o investigație jurnalistică a GSP și pe DNA!

luni, 12 noiembrie 2018, 9:12

Când, în februarie 2016, a venit direct din televizor și a anunțat că va candida la Primărie, Gabi Firea a uitat să spună bucureștenilor că le va cheltui banii împreună cu nașul său de cununie, Gigi Becali.

Care naș a primit oricât de mulți bani publici a dorit ca să întrețină gazonul de pe Stadionul Național. Peste 30.000 de euro pe lună, fără niciun fel de licitație și fără limită de sumă!

Toate acestea s-au aflat abia în 18 iunie 2018, când Gazeta Sporturilor a publicat protocolul nedezvăluit de părți, dintre FCSB și Primăria Capitalei, prin care clubul lui Becali devenea șeful gazonului.

Astăzi, Gabi Firea vine și-i minte pe oameni, spunându-le că ”o gazetă de sport, care şi-a terminat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA”.

Câteva fapte ușor de verificat.

  1. Ziarul n-a făcut nicio plângere la DNA și nicăieri altundeva, el doar a relatat către public ce a descoperit.
  2. În iunie 2018, când a apărut investigația jurnalistică, Gabi Firea și Liviu Dragnea erau cei mai buni prieteni și luptau împreună cu oricine contesta monopolul lor asupra țării și a Bucureștiului. Orice alăturare a articolelor GSP din iunie 2018 cu luptele interne de azi din PSD înseamnă o altă manipulare.
  3. Aceeași firmă Cris Garden, care semnase un contract cu FCSB pentru teren, îngrijise gazonul având contract direct cu Primăria sau, și mai înainte, cu UTI, deci nu există niciun motiv serios pentru care ea să dispară în ceață, altul decât incapacitatea Primăriei de a încheia un act serios, care să prevadă că nu poate fi lăsată baltă când vrea partenerul său!

După ce s-a prezentat drept victimă a GSP și a DNA, ”care a fost asmuțită pe colegii mei”, Gabi Firea a anunțat că închide Stadionul Național ”vreme de două, trei luni”.

Dar de ce să nu închidă direct Bucureștiul?

E un oraș mare, complicat și populat cu oameni din ce în ce mai nemulțumiți de administrația PSD, centrală și a sectoarelor.

În ultimii ani ai domniei sale paroxistice, Nicolae Ceaușescu a închis Calea Victoriei pentru mașini, ca să se poată deplasa nestingherită coloana sa oficială.

În ultimele ore, Gabriela Firea a decis să închidă Arena Națională pentru spectatori, ca să poată asculta, în voie, pe un stadion gol, amintirea huiduielilor din momentul ”Simona Halep”.

Singură în ovalul colorat, ea va depista în liniște care e sectorul infam de unde au pornit fluierăturile la adresa sa, organizate, desigur, de forțe străine, care-i hărțuiesc nerealizările.

 

 

Toate părțile investigației GSP:

Comentarii (105)Adaugă comentariu

Estera  •  15 noiembrie 2018, 11:54

Scrise acum doua mii de ani .....Pavel catre romani cap1 - 24 ....,,Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, după dorinţele inimii lor, ca să-şi dezonoreze corpurile între ei,25 da, pe cei ce au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi au venerat creaţia, îndeplinind un serviciu mai degrabă pentru ea, decât pentru Creator, care este binecuvântat pentru totdeauna. Amin!26 Iată de ce Dumnezeu i-a lăsat pradă unor pofte sexuale ruşinoase, căci femeile lor şi-au schimbat întrebuinţarea naturală în una contrară naturii;27 şi la fel şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea naturală a femeii şi, în dorinţa lor pătimaşă, s-au aprins unii faţă de alţii, făcând lucruri obscene bărbaţi cu bărbaţi şi primind în ei înşişi răsplata deplină care li se cuvenea pentru nelegiuirea lor.28 Şi aşa cum ei n-au găsit de cuviinţă să aibă o cunoştinţă exactă despre Dumnezeu, tot aşa şi Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor, pe care el n-o aprobă, ca să facă lucruri care nu sunt potrivite,29 astfel că sunt plini de orice nedreptate, de nelegiuire, de lăcomie, de răutate, plini de invidie, de omoruri, de ceartă, de înşelăciune şi de înclinaţii rele. Sunt şoptitori,30 bârfitori, îl urăsc pe Dumnezeu, sunt neruşinaţi, trufaşi, aroganţi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,31 fără pricepere, neloiali în angajamente, fără afecţiune naturală, neîndurători.32 Şi, deşi aceştia cunosc foarte bine hotărârea dreaptă a lui Dumnezeu, că oricine practică aceste lucruri merită moartea, nu numai că le fac în continuare, dar îi şi aprobă pe cei ce le practică.,, Iuda (fratele Domnului) 11-13 ,,Vai de ei, căci au mers pe calea lui Cain, s-au repezit pentru răsplată pe drumul greşit al lui Balaam şi au pierit în vorbirea răzvrătită a lui Core!12 Ei sunt stâncile ascunse sub apă la mesele voastre de iubire în timp ce se ospătează împreună cu voi, păstori care se păstoresc pe ei înşişi fără teamă; nori fără apă purtaţi de vânturi încoace şi-ncolo; pomi fără rod la sfârşitul toamnei, de două ori morţi, dezrădăcinaţi;13 valuri înfuriate ale mării care îşi spumegă lucrurile ruşinoase; stele fără orbită, cărora le este rezervată pentru totdeauna negura întunericului.,,

Carlos Marcso  •  18 noiembrie 2018, 3:34

Parerea mea e ca singura solutie este importarea unui primar progressist german, sa zicem de la Duisburg. Ia sa vedem o administrare politic corecta: https://www.youtube.com/watch?v=3sHWwijra-0

Gabi  •  19 noiembrie 2018, 16:30

Istoria nu va retine numele niciunui primar postdecembrist , din pacate. Cu totii, prea mici pentru un oras atat de mare...Daca ei, primarii, ar fi oameni CU COLOANA VERTEBRALA, daca ar avea sustinere politica REALA, daca ar avea in vedere problemele bucurestenilor si nu BUNASTAREA personala ( care ar veni oricum daca cetatenii orasului ar fi multumiti...) daca NU AR FACE compromisuri, atunci noi, cei care ii alegem, am fi la randul nostru MULTUMITI !...

Sano  •  26 noiembrie 2018, 10:44

Dna Firea se da credincioasa, la fel ca si dl Becali, dar faptele lor de obtinere a castigutilor material ii dau in vileag. Nu e deloc frumos, doamna primar, ca jucati dublu

Ari  •  26 mai 2019, 19:11

Sa fie de vina iar altii? "Fortili"straine?ostile Romaniei? Vantul Monsun,sau stelele asezate invers lumineaza gresit unele minti?ce "omul sfinteste locul"? Ca doar nu e prot!si nici delir religios nu are sa strige psalmi aiurea!fara sa aibe habar ce spune! Amin!

Comentează