Numărătoare inversă nervoasă

De sîmbătă, RCS a scos Telesport şi Money Channel din grilă şi a introdus gspTV, care deocamdată emite doar un semnal tehnic şi pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1. Vântu a luat foc, bănuind că e opera războiului cu Voiculescu!

luni, 14 iulie 2008, 12:32

De sîmbătă, RCS a scos Telesport şi Money Channel din grilă şi a introdus gspTV, care deocamdată emite doar un semnal tehnic şi pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1. Vântu a luat foc, bănuind că e opera războiului cu Voiculescu!

Împreună, afacerile lor însumează 4,6 miliarde de euro. Vântu, Teszari, Voiculescu, în ordinea din Top Capital. Dar nu sînt împreună. Sînt împotrivă.

Preludiu scurt, conflict lung
Împotrivă e puţin spus. Pe 31 martie, drepturile tv pentru Liga 1 s-au decis în favoarea consorţiului A1 – RCS, pentru 27 de milioane de euro net pe an. Licitaţia a durat 6 minute şi a fost cel mai scurt preludiu, obicei masculin!, al celui mai lung război.

„Vreau să cumpăr RCS!”
În acea seară, furios pentru că a pierdut, Vântu l-a sunat pe Teszari, patronul RCS-RDS. „Stimate domn, vreau să vă cumpăr compania!’. Teszari a mărturisit colaboratorilor, uimit, că SOV nu glumea. A fost refuzat. Chiar şi după ratarea listării la Bursa de la Londra, RCS-RDS valorează, probabil, 3 miliarde de euro. Mai mult decît orice televiziune, radio, ziar sau trust media din România.

Cluburile au ajuns să ia de la A1 – RCS de 4 ori mai mult decît plătea Telesport şi pentru că licitaţia a căpătat o notă de orgoliu personal. Rivali ireductibili, Voiculescu şi Vântu şi-au pus ambiţia la bătaie

Invizibil în Cipru
Imediat, Dumitru Dragomir s-a mişcat. „Totul în favoarea Realitatea TV, cea care a cumpărat Telesport, post de care şeful Ligii a fost extrem de legat şi care acum a ajuns la Vântu”, susţin surse din A1 – RCS.

„Vedeţi cîţi bani a scos Dragomir din canalul care a deţinut pînă acum drepturile TV!”, avertizează Florin Prunea. Răspunsul relaţiei Dragomir – Telesport se află în anonimatul prosper al unui off-shore din Cipru. Ambele surse sînt, evident, ostile lui Dragomir. „Prostii şi minciuni!”, zice şeful Ligii.

Cererea zace în fax
Pentru prima oară în ultimii ani, meciurile Ligii 1 au fost programate doar sîmbăta şi duminica. Pînă acum, se adăugau zilele de vineri şi chiar de luni.

Consorţiul a contactat oficial Liga. Iată dialogul cu Valentin Alexandru:
– Vă rugăm să schimbaţi programarea primelor etape!
– Adesaţi-ne o cerere în scris!
– Sigur, v-am trimis-o.
– Pe fax o dorim.
– Da, o aveţi pe fax.
– O vom analiza, dar Liga e în concediu general pînă pe 17 iulie.

Scoşi în cablu
„OK, dacă joacă aşa, atunci vom riposta!”, şi-au spus cei din consorţiul cîştigător. Pentru ei, Liga e Dragomir, iar Dragomir acţionează aşa pentru că vrea să facă orice ca să dea contractul către RTV. La ideea RCS, meciurile se vor vedea simultan pe patru canale.

„Pentru asta, ne-au scos Telesport şi Money Channel din cablu!”, au constat sîmbătă cei de la Realitatea. Vântu ştia de ceva vreme ce se pregăteşte, dar interesul comercial al RCS e foarte puternic.

Unde se vor vedea meciurile
Situaţia la zi. Abonaţii RCS şi DigiTV au pierdut Money Channel şi Telesport, care va difuza, printre altele, campionatul de handbal şi unele meciuri din Liga a II-a de fotbal. Aceiaşi abonaţi au cîştigat gspTV şi variantele sale, unde vor putea urmări meciurile de Liga 1.

Şi se mai întîmplă ceva, asta fără legătură cu războiul Vântu – Teszari + Vociulescu. Abonaţii celorlalte reţele de cablu, gen UPC, sau ai sistemelor Dolce, Boom şi altele nu vor putea prinde gspTV, ceea ce naşte un dublu efect. Întîi, presiune la adresa propriilor furnizori de programe, care n-au plătit cît au cerut A1 – RCS, ameninţarea că se vor muta la RCS sau îşi vor pune DigiTV, şi, pe de altă parte, nemulţumire la adresa gspTV, pe care nu o pot prinde.

Mai sînt 10 zile pînă la prima emisie a gspTV. În privinţa distribuţiei, probabil că nu se va schimba nimic pe termen scurt. Dar e greu de crezut că starea aceasta de echilibru instabil, în care freamătă mize de zeci de milioane de euro, se va menţine. Totul abia începe şi cel care a mişcat aceste forţe, deopotrivă uriaşe şi copilăreşti, este fotbalul.

Estimarea abonaţilor TV din două surse:

Studiu GFK – iunie 2008
4,7 mil abonaţi la cablu
1,5 mil abonaţi la DTH
6,2 total abonaţi din care
2,2 mil sînt abonaţi RCS şi Digi TV
4 mil nu vor vedea meciurile

Raport ANRCTI – mai 2008
3,55 mil abonaţi la cablu
1,7 mil abonaţi pe DTH
5,3 mil total abonaţi din care
1,85 mil sînt abonaţi RCS şi Digi TV
3,4 mil nu vor vedea meciurile

Studiul GFK a fost determinat prin metode statistice, iar raportul ANRTCI, care este autoritatea de reglementare, din cifre primite de la firmele care operează în domeniu.

În estimarea ANRCTI, care nu furnizează decît cifre globale, s-au folosit ponderile GFK: RCS are 27% din piaţa de cablu şi 51% din piaţa de DTH prin Digi TV.

E posibil ca diferenţa dintre cifrele la abonaţi la cablu să provină din faptul că unii cablişti mici subraportează abonaţii, iar unii dintre abonaţi fură semnal şi nu sînt înregistraţi în situaţia firmelor.

Precizare: chiar dacă nu se confundă şi nici nu conduce gspTV, ziarul este parte a proiectului noii televiziuni. Autorul face menţiunea pentru ca publicul să deţină toate informaţiile atunci cînd citeşte articolul.

Comentarii (213)Adaugă comentariu

Narcis/BT  •  14 iulie 2008, 8:32

fratilor..hai sa ne reprofilam…spuneti ce alte campionate putem vedea..nu pe dth…..

mircea  •  14 iulie 2008, 8:33

fara sa fiu nationalist decat sa scoateti cele doua canale mai bine scoteati posturile unguresti si taraful.bai manelistilor,astfel aveati loc si de gsp5,6,7….

NONAME  •  14 iulie 2008, 8:38

FARA COMENTARII. ASTA ESTE TARA UNDE NU TE MAI MIRA NIMIC. BRAVO, DOMNILOR, NU NE-ATI DEZAMAGIT NICI DE DATA ASTA, ATI FACUT-O DE OAIE, CA DE OBICEI!

mujotutun  •  14 iulie 2008, 8:43

In primul rand, apreciez „diclosure-ul” ce mai ateenueaza intr-un fel tonul articolului. Problema este insa lacomia lui Voiculescu; un individ intr-atat de detestabil – nici chiar hocheiul practicat in tinerete nu-i poate imbunatati imaginea mizerabila (a propos, si Titiac a jucat hochei: o fi ceva!) – nu putea fi lipsit de acest defect. Acum se pare ca acest monopol este pagubos; cum ar zice Toma Caragiu, asa-i in hochei! Dumneavoastra, deja apasat de apartenenta la masinaria lui Phelics (cu toate drepturile ce decurg…) trebuie sa scoateti un material onest si percutant: grea misie! Nu va descurcati prea rau, dar aceasta macedonie de ambituri si enterese, oricat de credibila, este un construct artificios: nu se leaga, ceea ce devine ca se taie (bucataria, mon amour!). Asa ca mai bine lasati-o moarta, cine poate se uita, ailalti sa „merge” la stadion; poate asa se mai invioreaza si liga noastra, ca doar meciul este pe teren, nu la televizor. De ce refuza raposatul Celibidache, odihneasca-se-n pace, inregistrarile? Ce daca nu-i mai putem asculta pe Liszt ori Joachim? Il ascultam pe Dan Grigore, ca tot e rapidist. Si pe Medelin Voicu, cu vioara furgasita.
Happening tovarasi, nu cai verzi pe pereti!

maty  •  14 iulie 2008, 8:49

eu am schimbat digitv cu boom acum 6 luni si nimic nu o sa ma faca sa trec inapoi.calitatea serviciilor oferite de rcs e foarte slaba!

miszu  •  14 iulie 2008, 8:50

La ce meciuri de „calitate” sunt in liga I, nici nu cred ca se merita sa se faca atata tevatura. In afara derby-urilor, si acestea uneori sub asteptari, nu se merita sa-ti irosesti vremea urmarind astfel de meciuri gen: Gaz Metan – Farul Constanta. Putem face ceva mult mai util pentru noi insine in tot acest timp. Sa se spele mitica pe cap cu liga lui. Vorba aia „Ei cu treaba lor, noi cu treaba noastra”.

Mitik  •  14 iulie 2008, 8:51

Voiculescu sau Vantu tot un ***. Insa efectul e de tot ***l, adk meciuri ioc……………….

Theo M.  •  14 iulie 2008, 8:53

Cat cere A1-RCS lui UPC pentru introducerea GSPTV in grila?

mircea-tot eu  •  14 iulie 2008, 8:53

nu va mai laudati cu gsp-urile voastre atata. dupa telesport urmati voi si tare ma tem ca ati luat teapa.problema este la gsp-urile 2-4 care nu emit decat atunci cand este etapa.si atunci doar nu suntem prosti sa ne tinem televizoarele ocupate cu purici sau mira in 5 din 7 zile.
sau poate ne bagati campanie electorala de acuma.se vede treaba ca alianta partidul conservator-udmr functioneaza si in domeniul mass-media.

xxx  •  14 iulie 2008, 8:54

va dau o idee. mai bine va abonai la BOOm si vedeti Spania si Italia ca aveti ce vedea. sa- l lasam pe Voiculescu cu mocirla din Romania .****

alexknicks  •  14 iulie 2008, 8:56

Desi majoritatea romanilor consuma seminte, bere la pet, manele si fotbal pe paine, mai exista o mica parte ce formeaza categoria iubitorilor de baschet, handbal, rugby etc… sporturi ce cu greu ar putea atinge materia cenusie (exista asa ceva?!) a cocalarilor si pitipoancelor. Ei bine, minoritatea de care vorbesc va fi serios afectata de scoaterea Telesport din grila RCS… pentru ca Telesport facea „greseala” si mai difuza si alte sporturi, nu doar fotbal. In aceste conditii, minoritatea amintita saluta cu amaraciune victoria (scornicesti) berii la pet, a manelelor, a semintelor, a micilor, a miticilor si a scandalurilor grobiano-dambovitene asupra bunului simt.

independentu  •  14 iulie 2008, 9:02

tolo, tu ai expus corect faptele. dar tu esti editorialist, parerea ta care e, de ce nu o expui? orice critica impotriva ta o cenzurezi imediat, sunteti mai rau ca acum 19 ani. vreau sa stiu si punctul tau de vedere, sa vad daca banii te-au schimbat chiar si pe tine.

popa cristian  •  14 iulie 2008, 9:03

Deh!Nimik nou sub soarele arzator al Romaniei!Aceeasi batjocura savuroasa si plina de substanta la adresa romanilor!Bravo domnilor!Meritati sincere felicitari!Eu urmaresc gratis pe net meciurile Barcelonei si sunt foarte multumit de calitatea imaginii!Sigur ca sunt suparat si foarte nemultumit de faptul ca nu voi putea sa urmaresc prea multe meciuri din campionatul intern,dar sper ca macar meciurile Stelei sa fie pe Antena1.

Andrei  •  14 iulie 2008, 9:04

Tolo tata, dar de ce nu pomenesti nimic despre faptul ca gsp tv nu va putea sa isi scoata banii din publicitate, care se plateste la punct de audienta? Cu cat sunt mai putini oameni care vor receptiona GSP TV, cu atat scade si market-share-ul.. Logic nu! Deci audienta va fi sub cea la care gsptv se gandeste. Nu cred ca in doi ani, gsptv, care sta in prima liga, va castiga. Romanul poate trai cu derby-ul pe care-l da Antena 1 si fara gsptv! Eu nu o sa fac presiuni la Boom sa ia gsptv – nu ma intereseaza. Tare imi e ca va face lumea scandal la anu, cand nu va mai vedea decat un meci din liga Campionilor…! Si in plus, nu vor mai avea acces nici la rezumate, care sunt transmise tot de BOOM.

falconx  •  14 iulie 2008, 9:05

In opinia mea, aceasta situatia este similara cu o cearta intre 2 copii rasfatati.
1. Eliminarea din grila RCS a canalului Money Channel mi se pare o prostie, mai ales ca sunt persoane interesate si de altceva decat fotbal.
2. Nu sunt convins de faptul ca, microbistul roman este atat de innebunit dupa meciurile din Liga 1. Avand posibilitatea sa vizionam campionatele din Anglia, Spania si Italia, meciurile de la noi, in proportie de 99%, sunt o insulta adusa fotbalului. Nu va iesi nici o revolutie daca Liga 1 va fi transmisa numai de RCS si Digi TV.

stefi  •  14 iulie 2008, 9:15

nu conteaza unde cum si cand important este sa vedem meciurile din liga 1 \

mdeaaa  •  14 iulie 2008, 9:20

Domnule Tolontan ceea ce nu pricep eu din toate articolele dumneavoastra este ca nu vad unde e vina cablistilor din tara care probabil ca nu au vrut sa platesc sume fffff mari pe care probabil leau cerut cei de la RCS si unde dreaq este vina lui Dragomir ?!?! Ce treaba are domnule pana la urma Realitatea tv, SOV ca cei de la RCS o sa isi bata efectiv joc (asa cum era de asteptat) de ceilalti. IN ABSOLUT TOATE CAMPIONATELE NORMALE DIN LUMEA ASTA SUNT XEL PUTIN 4-5 MECIURI INTRO ETAPA CARE SE DISPUTA LA ACEEASI ORA – FRANTA, ITALIA, GERMANIA, ANGLIA, SPANIA, OLANDA, RUSIA, PORTUGALIA, ETC., care e problema daca o sa fie si la noi 4 meciuri care oricum vor fi de interes aproape de 0 la aceeasi ora ?! unde e domnule Tolontan aceasta conspiratie care este total invizibila si care nu lasa pe Antena 1 sa transmita cel putin 2 meciuri daca nu chiar 3 ca sa le vada si ceilalti ca nu inteleg ?! Nu a cumparat Antena 1 impreuna cu RCS -RDS ?! Au cumparat doar cei de la RCS – RDS meciurile ?! De ce doar un singur meci a ajuns la Antena 1 ?!?! aaaaa poi vedeti domnilor cine isi bate joc cu adevarat de noi ?! RCS – RDS si cu ANTENA 1 nuuuuu dragomir ovidiu vantu si altii care nu au in acest moment nici o gara……… ca de obicei

Dienutza  •  14 iulie 2008, 9:25

Prea mult balamuc cu transmisiunile astea. Daca iti doresti sa vezi balariile de meciuri din Romania nu ai decat sa-ti iei un DTH digi tv si-ai rezolvat problema. In orice tara cel care castiga face regulile . Si in Italia Anglia,etc vrei sa vezi niste golani batand mingea, platesti , numai la noi se vrea totul moka.

misus  •  14 iulie 2008, 9:25

nu vreau sa fiu rau, dar numai incercati sa ascundeti atata regretele pe care le aveti ca nu veti putea vedea meciurile… da e un campionat de tot …. dar pana acuma vreti sa spuneti ca nu v-ati uitat la el? vrei sa spuneti ca daca vi s-ar da pe tava nu v-ati uita in continuare? sa fim seriosi…

alpha dog  •  14 iulie 2008, 9:34

***

bogdinho  •  14 iulie 2008, 9:37

Niste ****..ei nu se gandesx sa bage gspTV…p toate sateliturile si sa vada toata loomea…niste ****..asta sunt cei de la liga…!!!

Iskander  •  14 iulie 2008, 9:47

bun, am inteles, intrebarea mea e: cine pierde din toate astea? pai, e simplu.

NOI. toti abonatii. poate eram pe rcs si-mi doream money channel si telesport, m-a intrebat cineva?

poate sunt pe upc si-mi doresc gsptv. din nou, ma intreaba cineva? nu. dar toti cica se bat pentru mine si vorbesc in numele meu. aiurea, toti vor bani, si e normal. cu toate astea, eu, care platesc abonamentul ala, ce vina am?

Nicusor  •  14 iulie 2008, 9:51

Tolo,spune si ce oferte ati avut de la alte televiziuni ca sa transmita? TVR-1,2,Telesport,PRO-TV,Prima-TV.Chiar nu sunt interesate? Pentru ce platim taxa TV daca televiziunea nationala nu transmite macar pe TVR-2 un meci?Dar Antena 2,3,4 nu ar putea prelua cite un meci? Retingul ar conta pentru reclama.Oricum cel mai tare ma enerveaza TVR-ul,pentru ca prin transmiterea unui meci nu mai consideram ca dau taxa TV degeaba.

unu  •  14 iulie 2008, 9:51

nu va mai impacientati. pana trece gigitv la nagra3 e la liber. tot ce va trebuie: un receptor care sa accepte key (echosmart e f bun) si o antena pe 1W… so… si-asa sunt destui care vand receptoare patch-uite pt digi. va dati seama cati abonati vor castiga: nesemnificativ. romanul va incepe sa pirateze gigi la greu. de ce? pt ca se poate, pt ca ne e in sange sa furam… asa ca: mare pierdere… vax albina crema pucat!

dan  •  14 iulie 2008, 9:52

bine ca cei de la RCS ne-au lasat „minunatele” posturi Trinitas TV, Duna, FR2, DDTV, OTV, canalul propriu si inca alte 40 de posturi care sunt in grila de pomana si ne-au scos The Money Chanel si Telesport!!
Macar am ramas s-a urmarim serialul Elodia :)))))))))

Bogdan  •  14 iulie 2008, 9:57

Explicati mai clar. Ce treaba are programarea la aceeasi ora a unor meciuri (care vad ca va incurca cel mai mult) cu faptul ca majoritatea nu vom vedea meciurile pt ca nu avem gsptv? La aceeasi ora sau decalate ca pana acum tot nu le vom vedea. Daca meciurile erau intinse de vineri pana luni la ore diferite gsptv s-ar fi prins si in celelalte retele? Principala problema este ca gsptv nu se vede decat la RCS si nu ca meciurile sunt la aceeasi ora. V-as ruga sa nu ne mai bagati pe noi, telespectatorii, drept argumente in razboaiele voastre meschine pentru cat mai multi bani.

Mihai  •  14 iulie 2008, 9:59

Si de ce ma rog nu se mai poate urmari Telesport?! E chiar nesimtire…

ady  •  14 iulie 2008, 10:03

si eu acum unde vad meciurile dak nu de la iei cablu shi nu prind gsp tv??????

mdeaaa  •  14 iulie 2008, 10:04

Da nicusor asa e nici eo nu am inteles de ce in tot editorialu e scos in fata Dragomir si SOV si cat de „benefica” este faptul ca au scos din programe Telesport si Money channel…. Dar nu scrie de ce Antena nu poate sa mai transmita inca un meci sau inca 2 meciuri pe la 70 de mii de antene cate sunt si trebuie sa faca zece GSP tv care in fond oricum noi ceilalti 4 mil nu o sa le vedem, si DAN ff bine spus de ce nu vedem si noi cam cat leau cerut cei de la RCS sau RDS celorlalte televiziuni si cablisti pentru includerea acestor programe in grila….. Poi cum mai Tolontan care stia toate smecheriile si preturile care se invarteau si tot ce se intampla cu batalia pentru drepturile tv…… Domnule Tolontan lasatine cu prosteala asta pe fata si nu mai incercati sa dati vina pe toti ceilalti ca de fapt nici Antena nici RCS nu erau pregatiti pentru liga 1 si spunetine si noua adevarul cam cat cer baietii de la RCS ca de fapt nici nu vor prea tare se vanda programul ci sa faca cati mai multi abonati.. adica noi de fapt suntem acum bataia de joc a dumneavoastra a Antena 1 a RCS si acum a domnului Tolontan care se lauda de nu mai putea cum a castigat marea branza de Antena drepturile tv si ce cerinte frumoase aveau fata de toate echipele si alte tampenii cand de fapt noi cei care vrem sa vedem cu adeavarat liga 1 suntem marii pierzatori….. Ma gandesc serios sa fac si eu o petitie impotriva acestor oameni chiar daca nu sunt prieten cu SOV si nici cu Dragomir

Cristi  •  14 iulie 2008, 10:13

eh si uite asa o sa transmita un campionat de rahat cu jiji, borcea, mimi si restul suitei de jenibil si eu nu voi putea vedea nici un meci de handbal.

da intotdeauna exista posibilitatea de a renunta la rcs

mil  •  14 iulie 2008, 10:15

Eu am RCS sunt fericit !!
Dar **** Mitica trebuie sa zboare de la Liga !!

gigi contra  •  14 iulie 2008, 10:16

si eu ce fac acum nu zic ca nu ma uit la un Steaua-Dinamo, dar si TMCTV il urmaream in fiecare zi ???

Merme  •  14 iulie 2008, 10:17

Eu as scoate si RTV din grila. Asta ca sa i se demonstreze lui Vantu si Dragomir ca sunt niste frustrati. Faptul ca au pierdut drepturile TV pt Liga 1, nu iti da dreptul sa joci miseleste (vezi contractul dintre RTV si Liga si mutarea meciurilor la ora comuna).
Si as mai face ceva: as da gratis GSP TV catre UPC cu conditia sa scoata toata posturile lui Vantu din grila.
Cu oameni ca Vantu, trebuie sa joci tare. O clipa de neatentie din partea Intact e mai mult decat suficient pentru Vantu.

Victor  •  14 iulie 2008, 10:19

@gigi contra

Dacă mori de dragul TMC, îţi iei o antenî de satelit şi un receiver FTA şi îl vezi la liber, fără niciun abonament.

blabla  •  14 iulie 2008, 10:20

Eu sunt abonat boom si sunt multumit de ce meciuri vad aici.Campionatul din Italia si Spania,pentru ce m-as muta la digi?Eu oricum am abonament pe stadion la Steaua,asa ca nu dau 2 bani pe restul meciurilor.Apropo Eurosport 2 transmite si campionatul englez.

mos Califar  •  14 iulie 2008, 10:23

Indiferent de apartenenta GSP tv tot concurenta neloiala se numeste chestia asta. Am RCS si nu ma intereseaza campionatul romanesc. Mi se vara pe gat GSP TV. Ok. N-am sa ma uit. Dar de ce mi se scoate Telesportul ? C-asa vrea muschii nu stiu cui ? Golanie damboviteana…

Ciprian  •  14 iulie 2008, 10:24

Se zice ca razbunarea e arma prostului! Si sunt de acord cu asta. Orice prost de pe strada, ar fi scos din grila canalele lui SOV. Si?

Cătălin Tolontan  •  14 iulie 2008, 10:26

nimeni: tu spui ca articolul este nepartinitor
doru: tu spui ca-l apar pe voiculescu
🙂

je  •  14 iulie 2008, 10:27

Cum vine asta 4 mil nu vor vedea meciurile? Nu avem Antena 1?
Pai Antena 1 in ce mod a castigat ma licitatia? Fara sa transmita vreun meci???
Ne-ai aburit cu RCS-ul tau in sus si-n jos tot articolul si NICIO vorba despre Antena 1.

Cătălin Tolontan  •  14 iulie 2008, 10:30

mdeaa: prietene onomatopeic, cind am laudat eu antena ca a cistogat drepturile ?! ai o memorie selectiva 🙂 citeste, te rog, mai atent articolul de azi si vei vedea ca vorbesc despre Vantu si Voiculescu (cel de-al doilea este patronul companiei la care lucrez) ca despre purtatorii unui razboi „urias si copilaresc” si care si-au pus „ambitia la bataie”. Asa ca nu-mi mai da lectii de demnitate din spatele unui anonimat

Cătălin Tolontan  •  14 iulie 2008, 10:30

je: a1 transmite doar optiunea 1

Cătălin Tolontan  •  14 iulie 2008, 10:32

je: acesta este adevarul: intre 3,4 si 4 milioane de gospodarii (nu oameni!)nu vor vedea meciurile dc furnizorii lor nu se inteleg cu RCS. Tu esti dintre cei care au senzatia ca articolul loveste pe rcs. E f greu de inteles: nu loveste pe nimeni, povesteste un eveniment in derulare

Ovidiu Miron  •  14 iulie 2008, 10:33

Tolo, dar lui Dragomir chiar nu ii e rusine de nimeni? Daca, cumva in urma marlaniilor si sicanelor, reusea sa dea drepturile lui SOV, chiar nu se gandea cat ar fi batut la ochi?

je  •  14 iulie 2008, 10:38

Asta e nick-ul meu de ceva vreme; crezi ca daca iti scriam un Popescu eram mai putin anonim?
Pai daca A1 are prima optiune atunci alea 4 mil de gospodarii (ce comunist suna) vor vedea un meci, cel mai important. Deci eu voi vedea Steaua mai mereu 😀
Eu sunt abonat UPC de ce crezi ca m-as fi suparat ca loveai in RCS? Chiar te rog!

je  •  14 iulie 2008, 10:40

Sa nu uit totusi un amanunt? De ca crezi ca sunt imitativ?

grasu 76  •  14 iulie 2008, 10:44

Tolo, imi pare rau sa o spun, dar nu doar Dragomir e de vina. Nu pasati problema drepturilor tv in ograda lui Dragomir, ca nu el e vinovat ca 66% din tara nu are acces la gsptv…pt ca politica de forta a RCS-ului nu e normala…eu daca eram in locul lui Dragomir ceream, inainte de a se semna contractul, garantii ca fiecare telespectator sa aiba posibilitatea REALA sa vizioneze orice meci doreste din etapa . In caz contrar, as anula contractul pe loc. Nu se poate sa fim victime colaterale in razboiul Vantu-Voiculescu ( desi Antena 1 nu are niciun lucru de spus in fata RCS-ului, din moment ce nu are voie decat la un meci pt prostime). In calitate de abonat UPC, ma vad nevoit sa ma plasez de partea lui Dragomir.

P.S. Sper ca macar pe internet sa putem vedea meciurile!

RCS  •  14 iulie 2008, 10:50

Deocamdata eu am doar GSP TV din locul telesportului, si nu e inca un canal GSP in locul lui Money Channel. La voi cum e?

sergio again  •  14 iulie 2008, 10:52

cand a castigat telesportul drepturile pt difuzarea ligii 1 toate ziarele au sarit in sus si au facut galagie pe motiv ca suporterii nu vor vedea meciurile,deoarece la acel moment telesport nu se vedea decat de o mica parte a populatiei.acum in jur de 4 mil de oameni nu vor mai vedea mecirile din liga 1,si nu e vina lor,oamenii au semnat contracte cu anumite retele..dar iata acum nu mai intereseaza pe nimeni de acesti 4 mil..tin sa cred ca toate aceste propagande se fac la comanda unui anumit om..iar voi ziaristii sunteti niste ****i.repet,cand a castigat telesport licitatia ati sarit si ati aparat acele milioane de oameni care nu aveau acces la meciuri..acum nimika..va vedeti propriul interes,e normal..dar demonstrati ca de fapt pe voi va doare in baska de suporteri..

OviDeLL  •  14 iulie 2008, 10:55

asta e nu ii niciun bai nu ne mai uitam si gata ce atata mare scandal o sa fie audiente mic la meciuri si in timp sa o sa fie si mai ieftine dc nu se uita lumea , asa ca nu ii mare bai !!!

nelu  •  14 iulie 2008, 10:57

eu iti draga catalin ca pe mine m-ati pierdut de fan al gazetei de azi nu voi mai cumpara acest ziar, deoarece sunteti bagati pina la gat alaturi de mititica dragomir in aceasta chestie care ne afecteaza pe noi pe suporteri. daca pt voi conteaza doar banii si raitingul atunci sa va spalati pe cap cu el si cu liga si cu mitica cu tot. m-am saturat ca in tara la mine un fost smecher sa comande ce trebuie sa vad la fotbal si la ce post sa vad. m-am saturat de voi.

Comentează