Două minute

O sală comună şi mitocăniile obişnuite. Pe jos se tîrîie cabluri. La mese, aşezate ca la şedinţa cu părinţii, stau angajatii Ligii si, in fata lor, cîţiva oameni de la care Liga Profesionistă de Fotbal vrea peste 100 de milioane de euro pe trei ani de zile. Dumitru Dragomir rîde.

luni, 4 aprilie 2011, 5:25

O sală comună şi mitocăniile obişnuite. Pe jos se tîrîie cabluri. La mese, aşezate ca la şedinţa cu părinţii, stau angajatii Ligii si, in fata lor, cîţiva oameni de la care Liga Profesionistă de Fotbal vrea peste 100 de milioane de euro pe trei ani de zile. Dumitru Dragomir rîde.

„Hai, tată, să începem!”, zice şeful Ligii. E „fără două sau fără trei”, îi şopteşte cineva. Mitică vorbeşte tare, vorbeşte despre „ciocane”, iar angajaţii Ligii il insotesc glumind gros şi, tocmai în aceste două minute de dinainte de începerea licitaţiei drepturilor TV, colegul meu Dan Udrea găseşte explicaţia deznodămîntului. Se simte atîta derizoriu în aer, atîta improvizaţie încît tot ce trebuie să facă un ziarist e să surprindă autenticul, dialogurile, mimica şi costumaţia personajelor. Nu e nevoie de nimic mai mult. Reportajul din Gazeta de azi spune tot.  

Cînd porneşte licitaţia, bîlbîită, se vede limpede că televiziunile şi cabliştii refuză să mai finanţeze fotbalul românesc cu propriile credite şi pierderi. Vreme de trei ani au pierdut bani grei. Oamenii le-au fost umiliti la meicuri. Au filmat meciurile de pe acoperisuri de tabla. Ligii nu i-a păsat. „Treaba lor!”. Cu „treaba lor!” nu faci afaceri. Cu plus la tine si minus etern la celalat nu se naste o piata, nu se dezvolta o industrie, ci doar supravietuieste o smecherie.

Acum, RCS, Romtelecom şi Antena cumpără doar trei meciuri pe etapă. Restul rămîn în aer. Ziaristul îl surprinde pe Dragomir sprijinit cu greu pe scările care merg spre biroul său. Lipsesc mai bine de 50 de milioane de euro din ceea ce spera să vîndă azi. Şi totul s-a decis în cele două minute derizorii descrise în reportaj, minute devenite simbolul, sinteza şi spuma celor douăzeci de ani de golăneală.

Comentarii (154)Adaugă comentariu

gigiduru  •  4 aprilie 2011, 19:21

maestre tolontan…ce se va intampla in situatia in care liga va stabili meciurile astfel incat in cele trei pachete deja luate sa nu fie nici un derby?voi va puneti cu dragomir?
in al doilea rand..ii vad pe toti pinguinii ce comenteaza subiectul ca spun ca nu se mai poate un jaf asupra televiziunilor….pai la licitatia de data trecuta, **** nu a fost dragomir…ci RCS care a vruit sa ii omoare pe toti….cum sa cumperi ceva ca sa pierzi?
mitica nu cedeaza…nu transmite nimic si gata…
facem pariu

tavi  •  4 aprilie 2011, 19:25

tolo de data asta te contrazic,tot televiziunile vor avea de pierdut,pt ca liga va face programul in asa fel incit meciurile cumparate pina acum sa fie niste meciuri de interes minim.si daca se mai inteleg si patronii de club impotriva televiziunilor,sa nu mai participe pe la talk-show-uri,asa in semn de protest,mai repede vor falimenta posturile tv sportive decit cluburile.

Fotblmaxx  •  4 aprilie 2011, 19:30

Asa ceva nu s-a mai vazut in nicio tara civilizata, sa nu se dea toate meciurile din campionat. In fine, ca la noi la nimeni!

manole  •  4 aprilie 2011, 19:35

Renuntati sa va mai uitati la fotbal sau macar la cel de proasta calitate cum e la noi. Voi alimentati aceasta prostie si faceti oameni din niste mafioti! Reorientati-va catre sportul adevarat, nu mai sustineti prostia si incultura!

cezar prusac  •  4 aprilie 2011, 19:39

frumos ar fi ca si cei care au cumparat acele pachete sa le trimita oamenilor de la LPF o scrisoare prin care sa spuna ca NU MAI VOR (din ce stiu se poate) si sa ramana LIGA I fara televizari …

SIBY  •  4 aprilie 2011, 19:41

PREA MULTE MECIURI! DE UNDE GASESC TREI MECIURI INTERESANTE PE ETAPA? MAXIM DOUA ERA DE AJUNS!NE UITAM ORICUM LA ALTE CAMPIONATE, SPERAM SA NU MAI APARA PE CANALELE DE SPORT TOTI SFATUITORII SI ANTRENORII DE CARTIER SA-SI DEA CU PAREREA 3-4 ORE DESPRE O SITUATIE CARE IN SALTE CAMPIONATE NICI NU E LUATA IN CONSIDERARE. DRAGOMIRE, DU-TE TATA LA PENSIE SI LASA-NE!!! POTI SA-L ATRAGI DUPA TINE SI PE MIRCEA SANDU!

teo  •  4 aprilie 2011, 19:53

conducatorii de club se afla in faza de negare. asa au patit si proprietarii de apartamente(terenuri), asa s-a intamplat si cu actiunile la bursa,e greu sa accepti ca nu vei mai primi niciodata pe bunurile tale preturile din varful bulei 2007-2008. criza economica loveste un pic mai tarziu deci cu atat mai nimicitor.

gabrielvaleriu  •  4 aprilie 2011, 20:07

Ma bucur ca mafiotii isi iau castane de la realitate. Oricat de ieftin, orice ban dat pe Liga intai e aruncat pe geam.

Tribune paraginite, gazoane jerpelite, nocturne palide ca jocul nationalei, aceiasi golani beti care-si joaca meciul lor cu jandarmii, jucatori statici, fara vlaga, imbracand tricouri ponosite, rudimentari in executii !

Liga romana e infiorator de slaba ! Ar trebui sa-si ceara scuze de la cei cativa privitori jigniti de kitsch-ul omniprezent !

In orice tara civilizata, un fotbal atat de prost duce la faliment.

neni  •  4 aprilie 2011, 20:13

Au dreptate TVurile, au luat plasa mare cu asa meciuri proaste, cu patroni inculti care daca mai au inca bani ,cred ca pot sa zica ori orice ,sa jicneasca si sa scuipe cum a facut ion becali, unul din praduitori fotbalului, dar si voi ziaristi nu incepeti o emisiune sportiva fara sa-l vezi pe becali la tv , debitind toate timpeniile. ei faceau si afaceri din bani de tv. De unde ii mai da lui securistul de dragomir 15000E pe luna, sa faca deplasari moca si manince pina se caca pe el. Nu mai vin toti la hotelurile lui ca sa mai ia si de acolo niste bani. Cu asemenea conducatori o sa se aleaga praful, dar mai bine s-ar alege de ei.

Acidutzu  •  4 aprilie 2011, 20:18

La cat de plicticoase sunt meciurile si la ce nivel scazut au, poate ar trebuiu sa nu mai televizeze nici macar un meci. Si asa mi se pare ca pretul platit e unul fabulos. Milione? pai sa munceasca pentru milioanele astea, sa umple stadionele cu spectatori platitori si apoi sa ceara milioane pe televizari. Televiziunile ar trebuie sa opreasca finantarea cancanurilor ieftine si certurile interminabile. Poate reorientarea banilor catre alte destinatii, poate handbal, ar reechilibra situatia…

adrian  •  4 aprilie 2011, 20:21

sper ca televiziunile sa se tina tare pe pozitie si sa BOICOTEZE celelalte licitatii. 3 meciuri pe etapa sunt suficiente, tinand cont de calitatea fotbalului oferit. Mai sunt si alte sporturi care trebuiesc promovate. Nu-i corect ca unele cluburi sa se intretina din banii astia, pai ce-s televiziunile? actionari,creditori pentru liga 1? Va rog mult de tot NU MAI PARTICIPATI LA LICITATII! Exista radiou, exista stadion, cine doreste e liber sa mearga sa vada meciurile mediocre.

Mircea  •  4 aprilie 2011, 20:24

Tolo…. Oare ce face olteanul acesta nu se poate numi trafic de influenta? Si eu organizez licitatii si selectii de oferte. Daca fac precum idiotu asta intru la pushkarie. Asta de ce nu intra pe declaratiile lui?

Mircea  •  4 aprilie 2011, 20:27

Chiar ca imi este dor de transmisii la radio. Pacat ca nu mai sunt comentatori de radio. Daca ii trimiteti pe aia de la TV sa comenteze la radio…. O sa-si inghita limba daca da vreun Dodel o bara.

mihai  •  4 aprilie 2011, 20:29

O lectie de business foarte buna data LPF. Felicitari televiziunilor!

diss  •  4 aprilie 2011, 20:34

Cataline!
Totul in viata are un pret!
Oare pentru golaneala de peste 20 de ani cu care ne-au obisnuit oameni ca Mitica sau Sandu nu crezi ca este logic sa vina si un moment al adevarului???
Liga noastra nu merita nici macar 100.000 de euro ,cum sa dai 100 de milioane???

simplu suporter  •  4 aprilie 2011, 20:38

un ciocan imens, pneumatic tocmai i-a lovit in cap. a sarit in sus inapoi si isi ia doar amplitudinea pe care i-o lasa pamantul, solul, terenul, gazonul. revine apoi ca o minge imbibata cu apa cu zoaie de presedinti si patroni si loveste iar si mai jos si mai contondent si mai demolator. se va ridica iar, speram sa nu mai gasesca inapoi decat o minge curata, normal umflata, pregatita de meci. un meci ca oricare altul intre 22 de barbati care se respecta ajutati de alti 3 care ii respecta si aclamati de publicul emotionat in tribune si in fotolii. iar ceilalti, ei speram sa ramana la subsol unde ii va fi ingropat ciocanul si sa ne amintim de ei doar ca o anecdota proasta si seaca a moravurilor noaste trecute.

Varza  •  4 aprilie 2011, 20:39

Noi ne credem grozavi. Avem impresia ca daca nu se televizeaza astra-branesti falimenteaza televiziunile. Greseala. Probabil ca s-a gasit un profesionist la Tv care sa vada audienta si vorba reporterului pentru ce sa plateasca televiziunile milioane, daca nu se uita nimeni? Oricum Sandu ameninta ca reduce echipele si atunci cineva se pacaleste pentru ca sunt 9 pachete… Consider ca trei meciuri sunt suficiente.

addy  •  4 aprilie 2011, 20:42

Bun…si acum trebe sa am digi si dolge sa pot vedea meciuri?! Daca asa sta treaba…….nu am cuvinte…..o idiotenie fara precedent in tot universu.

ps: altii nu au posibilitatea sa merga la stadion…alta prostie de proportii e sa nu ai meciuri la tv.

Zorro  •  4 aprilie 2011, 20:43

Trebuia sa exista si in fotbalul romanesc o „CRIZA ECONOMICA” ce sa curete toti parlitii care nu au bani insa pozeaza in investitori!!!!!Acum este momentul!!! Dumnezeu v-a bautut, conducatori de 2 lei ce aveti conturile pline din acest fotbal „sarac”!!!!!

Mitica, orice NAS ISI ARE NASUL!!!!!!!!!

mad_musu  •  4 aprilie 2011, 20:54

nu pot decat sa ma bucur k vad niste infractori – investitori cum le ziceti voi – k sunt pusi la unison cu botu pe labe
poate intra asa si fotbalul nostru intr-un mers normal
sper doar sa nu se indoaie televiziunile si cablistii si sa ii puna cu botu pe labe marii finantatori
oricum vorba lui iancu arata respectul fata de privitori – URA SI LA GARA – asa a raspuns elefantul fotbalului romanesc

olty  •  4 aprilie 2011, 20:56

Mai oameni buni dar de ce ne comparam noi mereu cu televizarile din tarile civilizate si fotbal de calitate.Nu am auzit nici o comparatie cu fotbalul slovac,sloven,sarbesc,croat,bosniac,bulgar , ca pe acolo ne situam noi, nici macar nu suntem ca polonezii , cehii, rusii, ucrainienii ,austriecii,elvetienii.Noi vrem sa pacalim totul :si televiziunile (ca sa ofere foarte multi bani),si fotbalul(ca majoritatea meciurilor sunt de proasta calitate) si spectacolul sportiv(ca tribunele sunt goale si gazoane proaste). sa-i vedem noi acum pe patroni,ca vroiau sa tina echipele numai cu banii din televizari.

CATALIN  •  4 aprilie 2011, 20:58

Domnule Tolontan,daca urmariti comentariile pe marginea articolului dumneavoastra, nu poate sa nu remarcati ceva ce nu poate fi o simpla coincidenta. aproape toti semnatarii acestora, oarecum impotriva intereselor lor,nu numai ca sunt resemnati si gasesc logica netelevizarea majoritatii meciurilor din Liga 1,dar, mai mult, sugereaza boicotul integral. in afara bunul simt de care dau dovada,se vede clar plictisul, in primul rand, greata fata de majoritatea conducatorilor din fotbal si dorinta de a schimba ceva,chiar daca asta presupune renuntarea la ceva ce, cat de prost ar fi, tot e mai mult decat nimic. spre deosebire de miticii, becaliosii si coposii (oho, astia!!!) care nu inteleg sa renunte la nimic

cornel  •  4 aprilie 2011, 20:59

Pentru comentariul de la nr. 53……..in orice tara civilizata NU SE TRANSMITE NICI UN MECI cu tribunele goale…..daca nu este sold-out, bye bye television…..daca Liga 1 ar fi fost intr-o tara civilizata, in ultimii 3-4 ani doar Timisoara-Steaua ar fi avut dreptul de televizare…..tocmai pentru ca se transmit meciuri cu tribune goale imi da de gindit cit de mare este coruptia din fotbalul romanesc….traiesc de multi ani intr-un oras cu multe echipe profesioniste de sport….cu stadioane de 75,000 de locuri…si daca la un meci s-au vinsut doar 70,000 de tickets, meciul este block for transmision.

Pacuiul lui Soare  •  4 aprilie 2011, 21:15

televiziunile sa se inteleaga sa nu se mai lase prostite pt o bataie de joc de fotbal. nu are cum sa coste 100 mil euro

Catalink  •  4 aprilie 2011, 21:16

Chiar si in aceste conditii televiziunile platesc MULT PREA MULT pentru calitatea Ligii I. Televiziunile s-au saturat sa fie umilite de niste neica-nimeni din fotbal, de niste nulitati care in afara „fenomenului fotbal” nu exista. Televiziunile nu vor sa mai plateasca pentru a filma in conditii umilitoare (imi amintesc de camera de 125.000 de euro, cu tot cu trepied si restul echipamentului, cazuta de pe acoperisul stadionului lui CFR Cluj – cei care se lauda cu civilizatia si stadionul lor de nivel european -, despre care scriai de putina vreme), sa alerge dupa vedetele din fotbal pentru cateva cuvinte aruncate in scarba si pentru a transmite niste meciuri anoste, fara nerv si fara valoare. Un alt aspect: blatistii din fotbal isi freaca mainile de bucurie. Vor putea sa o puna de un prietesug fara sa fie vazuti de prea multa lume, daci se creeaza teren propice blaturilor. Sunt multe alte motive pentru care Liga I nu valoreaza nici a zecea parte din pretul platit de televiziuni.

fanulumocanu  •  4 aprilie 2011, 21:18

de acord, de multe ori dragomir si patroneii din ligaI se comporta ca niste vatafi cu cei care le finanteaza visele de bernard tapie si om. in alta ordine de idei, rds-rcs a castigat imens si cu ajutorul ligiiI… practic i-a nenorocit pe upc . mai e un pic si domnul Teszari isi pune upc la rever.cu ajutorul ligii I.

florin  •  4 aprilie 2011, 21:19

Am cam citit ce spune lumea pe aici.Insa nimeni nu a pus punctul pe I.Fara noi (suporterii,oameni noi in general care ne uitam la meciuri) ei sunt nimeni. Impreuna suntem o forta. Nici nu ne-au bagat in seama .Pentru ei noi suntem nisip ,pleava. Fratilor hai sa ii boicotam noi,citeam ca tre sa am vreo trei antene (adevarat ,eu stau la casa am boom.Ce fac imi mai pun si dolce si digi,umplu casa de antene si de cabluri)TREBUIE sa facem CEVA .Vad doar vorbe vorbe vorbe.
SA NU NE MAI UITAM NU& O SA MURIM.SA IESIM IN STRADA,OAMENI BUNI PANA LA URMA FARA TELESPECTATORI CE OR SA FACA??????????????? NOI SUNTEM CEI CARE TREBUIE SA HOTARAM .ASTA UITA TOATA LUMEA

amatori  •  4 aprilie 2011, 21:20

prefer sa vad un meci din campionatul spaniei , italiei sau al angliei . campionatul romaniei a intrat de mult in anonimat si va deveni si mai neinteresant veti vedea ca nu televiziunile vor avea de pierdut ci liga care se va zbate in anonimat E EXACT CEIA CE MERITA echipe slabe jucatori slabi campionanat in anonimat

paul  •  4 aprilie 2011, 21:33

Fratilor stati linistiti,mitica e mana-n mana cu una din tyeleviziuni

Veverita Catalin  •  4 aprilie 2011, 21:35

Articol foarte bun, comentarii foarte bune si ele ! Am observat si eu cum o sedinta de licitatie care trebuia, datorita sumelor vehiculate macar, sa se desfasoare intr-o atmosfera mai sobra, a fost calcata in picioare de Dl. Dragomir ! Dar el s-a comportat astfel cum l-au apreciat telespectatorii aia multi…stiti voi care ! Sper sa nu se rezolve cu celelalte pachete . Sunt deajuns trei meciuri. In ceea ce priveste care vor fi ele, nu cred ca-i corect sa stabileasca L.P.F. care sunt optiunile, ca atunci nu mai sunt optiuni, nu ? Televiziunile n-au cumparat pachete cu optiuni, nu? Atunci sa opteze ce meciuri vor da, asa e corect, nu sa-mi puna mie Dl.Dragomir in sacosa numai cartofi degerati, cum vrea el, am si eu dreptul la o optiune, nu ? Ca altfel, cand ii cantareste cu tasul, plec si-l las cu cartofii-n tas !

gigi  •  4 aprilie 2011, 21:42

urmarind la tv si mai precis la digi sport si gsp sunt miste programe de ras si face-ti de ras o tara intreaga cum trasmiteti voi meciurile si imspecial cum face-ti rezumatul meciurilor este de ras si nu s-a mai vazut niciunde asa ceva cum este la acele 2 canale de tv cum sunt digi si gsp sa aduci la tv sa-i prin tel pe toti patroni si toti care se dau ca stiu fotbal si in fond habarnuau ce vorbesc mai mult de atat de unde ati gasit acei comentatori care nu stiu sa comenteze si nu stiu sa vorbeasca romaneste si voi cei de la digi sport si gsp ar trebuii sa invatati sa vorbiti rom aneste si dupa aceia sa aveti emisiuni la tv este o rusine din partea radio televiziunii romanesti ca v-a acceptat sa aveti emisiuni la tv care sunt de ras si nu faceti altceva de cat ne faceti tara de ras eu de aici din canada nu vad asa ceva la un meci indiferent de ce natura este sa vezi ca vine un poatron sa vorbeasca cum vorbesc cei de acasa si as vrea sa stiu cine se coboara pana acolo sa faca asa ceva si de ce nu puneti capat acestor magarii care se intampla la televizor si nu cand trebuie adica se desfasoara un meci de fotbal se discuta analiza meciului in pauza meciului si dupa meci si gata nu vortbim toata saptamana si sa chemam pe cine vreti voi ca sa aveti voi ce sa aratai la tv este o rusine si bine va fac aceia de acolo ca asa nu se pomeneste in nicio tara din lume decat la noi acasa aici meciurile sunt trasmise de televiziune respectiva si nimeni altcineva nu mai are voie sa arate nimic despre meciul jucat decat daca cumperi drepturile de la cel a televiziune bine si nu se spune ok ca in dictionarul si lexiconul romesc nu exista cuvantul ok si se spune bine asa ca uitati ca traiti in o tara un va-ti nascut si mergeti in usa s-au canada chiart si in anglia si daca voi auziti ca se vorbeste romaneste acolo atunci vorbiti si voi engleza acasa dar pana atunci vorbit numa romaneste ca este mai bine si daca nu stiti sa vorbiti mergeti la scoala ca este mai bine si sa nu mai faceti tara de ras bine

shpagasin  •  4 aprilie 2011, 21:44

Si ce daca se dau meciurile cele mai proaste? Si cei care patroneaza cluburile alea o sa vrea mai multi bani. O sa ia o echipa care se bate la retrogradare mai multi bani decat Steaua sau o echipa din frunte… Si daca merge asa… tot intre ei o sa se bata patronii.

Van  •  4 aprilie 2011, 21:46

Catalin,ma bucur ca ai precizat in articolul tau 1% dintre conditiile mizere puse la dispozitie de catre majoritatea stadioanelor din romania pentru efectuarea unei transmisiuni tv.Nesimtirea specifica lor prin care cer sume inimaginabile oferind la schimb: zero fotbal,zero conditii de transmisie,sfidarea cu care trateaza oamenii din presa,frica de a chema la inteviu vreo asa zisa vedeta de a lor deoarece te iau la injuraturi din orice…..si lista continua! Oare merita acesti bani?????

LEON  •  4 aprilie 2011, 21:47

Pare imaginea deznadejdiei. Astia care spuneti ca ” Liga ” va face in asa fel incat cele trei meciuri pe etapa sa fie cele mai slabe. Va amintesc ca doua dintre astea trei pachete sunt si cele mai bune, cea ce inseamna ca cei care le-au cumparat vor da cele mai bune meciuri….doar altreilea pachet e mai slab. Chiar si asa ala e free to air tot trebuie sa dea meciuri bunicele, pentru ca e ala pe care il vede toata tara……asa ca…… „v-au tras-o ” de ” v-au julit „. Lasa mah, poate asa se mai spala si din mizeria care e la fotbal, mai exact dupa meciuri sau inainte, cand se balacaresc toti in toate felurile. Ce daca numai vin reprezentantii cluburilor, sa nu vina, sa vina oameni care au jucat si care au habar despre cea ce vorbesc. Sa se faca emisiuni de analiza fotbalistica nu de cancan ieftin.

ion  •  4 aprilie 2011, 21:49

@gigiduru
da` cine a scos drepturile de televizare la licitatie ? nu mitica ?
cand licitatia e pt unul, si apar 2 si se cearta, al 3-lea a castigat(RCS).
arata frumos mitica, dupa milioanele „castigate” , mai vroia bani pe meciurile balast ? na ca i-a castigat !
si de cand isi dau cu parerea ramele despre pinguini ?

ulise  •  4 aprilie 2011, 21:55

Bravo televiziunilor, eu sunt unul din aia care mauit la meciuri dar tot consider jaf la drumul mare , bani pe care aceasta liga nu-i merita.
sper sa nu cedeze televiziunile , alta data sa se invete minte.Oricum nu prea fac rating cu meciurile din ligaI

Coriolan Avramescu  •  4 aprilie 2011, 22:05

Liga lui Mitica e o constructie artificiala care a putut supravietuii numai la limita (i)legalitatii. Fara bani TV, adevarul va iesi la suprafata iar Sandu va reforma campionatul din temelii, pe baze realiste, conform cerintelor UEFA, caci circul de pina acum va da faliment. Marele Jiji va trebui sa si faca ceva nu numai sa dea din claxon si asta e mai greu. La fel Borcea, Iancu si ceilalti. Era timpul sa se schimbe ceva si asta se si intimpla. Vremea impostorilor a trecut (dar-ar Domnu’!), sa faca toata sandramaua BUUUUUMMMM si sa se inceapa de la zero! Sper numai sa nu-i cumpere Mitica pe reprezentantii TV si sa se salveze!

Van  •  4 aprilie 2011, 22:10

Vor ca meciurile din liga 1 sa se transmita cu minim 12 camere, iar primele 3 optiuni HD.Ii rog pe cei de la liga sa ne propuna un amplasament de camere pe stadioanele: Astra,Rapid,Pandurii,Bistrita,Sportul,Urziceni,Chiajna,Vaslui,Otelul…Va spun eu! Nu ai unde,si nici nu vor face nimic pentru asta.De cei de la Rapid ne rugam de 3 ani sa schimbe scandurile putrede de pe practicabile deoarece cad operatorii prin ele.La Cluj (mai putin la champions league) in locul unde in mod normal stau camerele tv, Mr. Paszkany a montat scaune.Camerele au fost mutate pe acoperisul din tabla al tribunei.Inaltimea este de peste 20 de metri,iar unghiul de transmisie infect.Pana va cadea cineva de acolo e doar o chestiune de timp.Probleme de acest gen sunt cam pe toate stadioanele. Iar despre HD (ei nici macar nu stiu ce inseamna asta) presupun ca vor sa se vada noroiul de pe gazon,mizeria din tribune si sa se auda toate injuraturile lor la calitate High Definition. Sper ca cineva de la liga sa vada ce am scris aici si sa inteleaga ceva din asta, cu toate ca ma cam indoiesc.

coco  •  4 aprilie 2011, 22:12

La asa LIGA asa comentatori… Cine a fost ignorantul de la Sportul-Craiova ? Analfabet si tendentios… N-a vazut ca a fost aut mare inainte de golul nr 1. apoi dupa pauza cand s-a dat reluarea a spus ceva despre golul eronat acordat. Craiova e linsata de arbitru (Balaci=bandit), comentator (comentariu la comanda) si de Liga. Pe toti ii comanda albanezii mafioti…

Ion Ionescu de la Olt  •  4 aprilie 2011, 22:12

Un bun exemplu si o invatatura pt. toti. Mitica a crezut ca posturile TV se vor combate la singe iar el va fi cistigatorul. Cind colo, baietii TV au dat dovada de realism si intelepciune si s-au unit pt. a-si apara interesele. Acum Mitica face o criza de nervi si bate din buze. Unde-i unul nu-i putere. Romanilor li s-a tot spus asta dar tot n-au invatat ca e in folosul lor sa nu mai fie dezbinati. Iata inca o dovada!

mese  •  4 aprilie 2011, 22:19

Bravo Tolo, dar scire mai mult ca n-am rabdare pana maine.

gigi2  •  4 aprilie 2011, 22:20

Sa-mi fie cu iertare, dar cred ca Jiji, microbistul din Canada abia a iesit din tura si e cam obosit.

Andrei  •  4 aprilie 2011, 22:21

am mai zis ca asta o sa fie deznodamantul si asa era si logic, carutza de bani se plateste doar pe exclusivitate , daca era un singur pachet ar fi licitat romtelecom si rds pentru a-si aduce clienti ca si acum 3 ani si eventual ar fi facut cel care castiga pachete si dadea contra unor sume la altii.sistemul de pachete a scos din joc operatorii de cablu si ar fi fost interesate doar televeziunile care nu ar oferi atatia bani cat cere liga pentu un fotbal de proasta calitate care nu mai aduce ratingul scontat,mai mult aduce un reality show gen nora , bunica si ce mai e si care costa 2 lei. asa ca singurele puteri financiare sunt operatorii de cablu, in speta romtelecom si rds care se bat pentru suprematie ,de asta a si oferit rds suma precedenta pentru a penetra piata ca erau la inceput .
rezultatul de acum dovedeste ca de bine sunt pregatiti superdesteptii laudati de nea mitica care habar nu au de un studiu de piata

dragos  •  4 aprilie 2011, 22:22

Nu ai ce sa vezi in campionatul asta de rahat. Caricaturi de fotbalisti care fac preluari de 4 metri, bombe sexy, dansuri pe mesele din restaurante ale unora care se impiedica a doua a zi de minge. Si nu in ultimul rand faptul ca toata porcaria asta are 2 nume mari si late Sandu si Dragomir. Si asta de vreo 20 de ani. Televiziunile sunt unul din factorii care i-au tinut pe nemernicii astia doi in funcţii, ani de zile. Dupa orice calificare nu mai scapai de Sandu si Dragomir la TV. Si ce mama dracu au facut ei ?????? Le organizau calatoriile la turneele finale, la fel ca orice frima de turism. Bineniteles isi trageau si ei un premiu ca doar au transpirat rau de tot. Sa vorbim oare despre aranjamentele de care astia doi stiau, in complicitate cu alti gropari ai fotbalului romanesc gen Jean Padureanu, Pinalti, Netoiu si mai stiu eu care ? Oare ce s-a discutat la acel moment zero de pe la inceputul anilor 2000 ? Daca ar fi fost publice discutiile de atunci cred ca 90% din participanti trebuiau luati cu duba politiei. Nu avem nevoie de un astfel de fotbal pentru ca asta nu e fotbal, e circ. Parerea mea !

Tati  •  4 aprilie 2011, 22:23

Unii,si sunt multi,spun ca o mare parte din conducatorii echipelor vor boicota emisiunile tv,iar tv nu poate trai fara ei !
Sigur este invers,lor le place sa se auda si sa se vada pe sticla,sa-i stie lumea,sa se dea importanti,cand in mod normal ar trebui sa fie mai retrasi,discreti,iar opiniile lor sa apara ocazional,eventual legale de anumite evenimente,etc.
Cati conducatori de cluburi din Spania,Italia,Rusia,Germania apar la tv sau in media ca sa comenteze jocurile,arbitrajul,etc ?

joy divison  •  4 aprilie 2011, 22:25

nea Mitica, problema e simpla cerere si oferta.Aiun camionat spectaculos si corect lumea se uita firmele seinghesuie sa faca reclamesi sa le difuzeze la ora de maxima audienta.ai un camionat corupt si slab nu seinghesuie nimeni

sohil  •  4 aprilie 2011, 22:28

Cine-i de vina ca RCS/RDS s-a lacomit acum trei ani? Nu are decat sa iasa in pierdere zece ani de acum incolo. Din cauza lor numerosi romani au fost vaduviti de urmarirea meciurilor echipei favorite. Nu ca ar fi fost mare pierdere… dar, asa, din principiu a fost o ticalosie… Acum si-au dat seama mogulii ca nu este nici o sfaraiala cu Liga I si au ramas in bloc-starturi… Personal, n-as simti nici o pierdere daca nu voi mai avea Liga I la televizor… Viata e plina de paradoxuri… In anii ’80, cand aveam fotbal vedeam la TV trei-patru meciuri pe an… Acum, cand suntem Cernobili ambulanti, suntem saturati cu imagini si cu pseudo-vedete…

Che Guevara  •  4 aprilie 2011, 23:02

Am o singura remarca legat de acest subiect: Mitica Dragomir, Valentin Alexandru, Adalbert Kassai, Mircea Sandu – DEMISIA. Sunteti incompetenti!

danutz  •  4 aprilie 2011, 23:22

Sa-si bage mintile in cap nemernicii,au luat pana acum o gasca de bani pe niste trucuri ieftine.Isi merita soarta cu varf si indesat.Pana cand o sa platesc abonament la cablu sa vad toate mascariile lor de prost gust?In ultimii cinci ani pot sa numar pe degetele de la o mana cate meciuri bune am vazut din liga noastra.Astia sunt conducatori,analfabetii astia care nu stiu decat sa injure si sa spurce tot de inseamna bun simt?Acum se vede cat de competenti au fost de 20 de ani incoace.Ei sunt cancerul fotbalului romanesc si ar trebui sa plateasca mult mai mult decat atat pentru toata mascarada asta de fotbal.TRAIASCA DEMOCRATIA!!!

EU  •  4 aprilie 2011, 23:36

FOTBALUL ESTE UN SPECTACOL. DACA NU ESTE VAZUT ATUNCI DE CE MAI ARE LOC. SA SE DUCA MITICA SA UMPLE EL STADIOANELE CU PUSCARIASI DE-AI LUI.
OARE MITICA STIE CA SPONSORII VIN DACA AU VIZIBILITATE. DACA MECIURILE NU SE VAD, NICI SPONSORII NU SE VOR INGHESUI. CU SE VOR INTRETINE CLUBURILE ATUNCI?

Comentează