CUPRINS: Aici ai toate episoadele investigației Vitalaire

Toate episoadele investigației GSP în cazul Vitalaire

luni, 21 noiembrie 2016, 3:56

  1. Mărturii și documente dintr-o multinațională pharma: “Firma noastră înșală bolnavii săraci din România!”
  2. Parchetul din Iași a deschis ieri un dosar de evaziune fiscală! Noi acte interne confirmă: Vitalaire încasa bani și de la CAS, și de la pacienți. Bolnavii restanți sînt amendați cu 73% pe an!
  3. Prima reacție a autorităților. Directorul CAS București dezvăluie: ”Vitalaire a comis o ilegalitate când a luat bani și de la pacienți, și de la Casă! Sediul Vitalaire din București este în aceeași clădire cu CAS!”
  4. Traficanții de aer. Directorul Vitalaire: „Sîntem o afacere legală și privată”
  5. 23 de ore pe zi – publicitate TV la medicamente în România! Cum apără Ministerul Sănătății corporația Sanofi-Zentiva
  6. Prima complicitate recunoscută: Spitalul ”Victor Babeș” își cere scuze și anunță pacienții care au fost taxați ilegal cu aparatul Vitalaire să vină să-și ia banii înapoi!
  7. Documente oficiale: Vitalaire a luat bani și de la morți! Numai în județul Iași s-au descoperit 140 de persoane decontate la CAS după deces!
  8. O bătrînă din Neamț a reclamat în 2015 ministrului Cadariu că ”doctorul mi-a dat forțat un aparat Vitalaire”! Urmarea: CAS a confirmat, dar a dat corporației doar „un avertisment scris”
  9. CONFIRMARE OFICIALĂ – Vitalaire, o fraudă la scară națională! Rezultatul controlului Casei de Sănătate: ”Doar în ultimii trei ani, Vitalaire a încasat bani în numele a 1.500 de morți de la 41 de case județene plus București”
  10. După sute de mesaje primite de la oameni, AirLiquide Vitalaire răspunde publicului și ziarului: ”Colaborăm cu autoritățile române”
  11. DNA pune sechestru pe averea șefilor de la Spitalul Floreasca, compania AirLiquide Vitalaire comunică Parchetului că ”Vom plăti toate prejudiciile!” și alte noutăți din investigațiile Gazetei
  12. AirLiquide Vitalaire a plătit 900.000 de lei despăgubiri către Casa de Sănătate. Va fi statul în stare să pedepsească în numele pacienților înșelați?!
  13. Date noi din dosarul Vitalaire: doi experți contabili ai Procuraturii ”se luptă de peste un an cu cinci camere pline cu documente”. De ce corporațiile internaționale scapă de consecințele fraudelor din România?
  14. Hoțul de aer îi taie oxigenul lui Iohannis! Cum s-a lipit de conducerea PNL directorul cercetat penal în dosarul Vitalaire, cazul cu mii de bătrâni bolnavi escrocați
  15. Hoții de oxigen prosperă în criza COVID-19: directorul PNL cercetat penal pentru escrocherii cu aparate de aer le-a dublat acum prețul și spune că “sunt la reducere”

Comentează