CUPRINS: Toate capitolele investigației Libertatea despre Victor Costache

    miercuri, 29 ianuarie 2020, 7:23

    1. Miza de 1,3 miliarde de euro! PSD acuză PNL că-i lovește pe pacienți, dar primul care a deschis calea privatizării banilor publici din Sănătate a fost guvernul Dăncilă
    2. Ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat operează în continuare la clinicile private care beneficiază de schimbările la legea sănătăţii promovate de minister!
    3. Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
    4. Contractul lui Victor Costache cu Polisano! Pe 4 noiembrie, ministrul Sănătății a jurat „credință poporului”, pe 7 noiembrie a semnat „fidelitate angajatorului”. S-a achitat!
    5. Adriana Nedelea a arătat cum a scris ministrul Sănătății „Înlocuiți: «două angiografe» cu «un angiograf»” ca să bage spitalul său Polisano Sibiu în Acțiunile Prioritare pentru pacienții cu infarct miocardic acut!
    6. POLISANO PAPERS. Ministrul Sănătății nu neagă documentele, dar amenință Libertatea: „O să-i dăm și pe ăștia în judecată”
    7. DOVADA din Monitorul Oficial. Modificarea de la „două angiografe” la „un angiograf”, făcută de ministrul Costache în favoarea Polisano, e în vigoare din 10 ianuarie!
    8. Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”!
    9. Ministrul Sănătății s-a angajat prin contract că, dacă Parchetul îl va întreba ceva despre Polisano, el ”are obligația de a înștiința în maximum 24 de ore” clinica!
    10. RĂSPUNS OFICIAL. Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că „după ora 16:00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!
    11. Coronavirus după ureche: ministrul Sănătății nu știe că virusul îl dau mai ales cei infectați, dar care nu prezintă încă simptome
    12. Atenție la toalete. Ancheta epidemiologică a stabilit că șefa cu COVID – 19 de la Ministerul Sănătății s-a infectat cel mai probabil în WC-ul unui aeroport
    13. Adriana Nica, managerul destituit de la Spitalul Universitar, îl acuză pe managerul numit de Victor Costache că minte în privința testelor COVID-19
    14. Orban l-a pus pe Costache să demisioneze, Nelu Tătaru va fi noul ministru al Sănătății. Dina, de la Control, vine secretar general
    15. Romexpo, spital de campanie pentru bolnavii COVID-19? Întâlnirea care a pus capac mandatului lui Victor Costache
    16. Costache îl contrazice pe Arafat: ”Nu văd de ce am înghesui românii în nişte stadioane sau mall-uri, pe nişte brancarde”. Între timp, se pregătește și Cluj Arena
    17. DNA anunță bilanțul stării de urgență: 33 de dosare penale legate de pandemie. „Nu vânăm fapte pentru a da bine în statistici”

    Comentează