O martoră care a dus acte împotriva lui Condrea l-a sunat aseară, înspăimântată, pe procurorul de caz. Două întrebări pentru investigatori: 1. L-ați filat? 2. Din convorbirile telefonice nu v-ați dat seama că e posibil să se sinucidă?

Statul român este dator să lămurească pînă la capăt moartea lui Condrea, dar și enorma corupție din jurul acestei firme. Un alt om care, conform surselor, ”participa la licitații și îi avea pe cei din spitale și din MS în buzunar” este în viață

duminică, 22 mai 2016, 9:17

Două întrebări fundamentale pentru clarificare circumstanțelor morții:

  1. A fost sau nu filat Dan Condrea pe șosea? Este greu de înțeles dacă n-a fost supravegheat de vreme ce știa că va fi audiat luni dimineață! Nu-l filezi cu 12 ore înainte de a ajunge la Parchet, unde urma să fie reținut?! Dan Condrea era un om în stare de orice, ceea ce a fost probat dramatic duminică seară. ”Să facă orice” înseamnă că putea să fugă, să intre cu mașina în Piața Universității sau să-i caute pe cei care urmau să depună mărturie împotriva lui. Unul dintre acești martori care a depus deja acte împotriva lui Condrea era înspăimîntat aseară și a  sunat imediat la procurorul de caz. Nu-l filezi pe Condrea în această situație?
  2. În ultimele săptămîni, Gazeta Sporturilor a publicat că Dan Condrea  era deprimat, că era însingurat, că cei din firmă îl considerau vinovat pentru ce s-a întîmplat. În același timp, au existat convorbiri ale lui și sms-uri din care se putea deduce posibilitatea sinuciderii. Nici aceste indicii nu au fost sesizate de Parchet vreme de trei săptămîni?!

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

O ironie de destin. Dan Condrea a murit pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui era în apropierea laboratorului, și fabrica Hexi Pharma.

Patronul Hexi a suferit un accident de circulație duminică seara, în jurul orei 18:30. Prima ipoteză a poliției este aceea a sinuciderii.

Condrea a intrat în primul copac, dintr-un lung șir de pe șoseaua dreaptă.

”Mașina avea viteză foarte mare”, susține un martor ocular. ”Nu sînt urme de frînă”, au declarat cei ajunși la fața locului.

În acest moment, unica posesoare majoră a secretelor lui Hexi Pharma, firmă acuzată că a pus la cale o operațiune de diluare a dezinfectanților în peste 300 de spitale și de spălare de bani, rămîne directorul general Flori Dinu.

„De altfel, Flori Dinu era cea care avea la degetul mic toate legăturile cu directorii de spital și cu mogulii sistemului medical. Condrea nu se băga peste contractele din spitale, Flori Dinu le știa”, a spus pentru Gazetă o sursă din Hexi Pharma.

„Flori Dinu era cea participa la licitații și-i coordona pe agenții de vînzări. Prin ei circulau banii veniți din străinătate”, a mai spus sursa.

”Flori Dinu nu era o simplă angajată. Puterea ei în firmă era mult mai mare decît cea a unui director. Ea neagă orice legătură recentă cu fabrica și cu diluarea, dar pe rețetele de acum cîțiva ani apare și semnătura ei”, afirmă oamenii care cunosc afacerea Hexi Pharma.

Dan Condrea își ținea banii în conturi din străinătate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Suisse Elveția.

Contul este deschis din 2008, de cînd a început și afacerea prin firme off-shore din Cipru, țară unde avea alte conturi.

La un moment dat, firmele off-shore le pusese formal pe numele unor angajați, printre care și Flori Dinu, susțin surse din firmă.

Acestea conturi erau, practic, recipientele secrete din care veneau banii pentru mita din sistemul medical din României. „Și tot din aceste conturi mai luau și protectorii lui Condrea”, susține o sursă care-i cunoaște afacerile.

Aseară, Condrea era așteptat de fetița de 10 ani.

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 15 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită se încheia, iar mama și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni.

„La un moment dat, la ușă a apărut Filipoaie, șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor.

„Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el și este subiectivă, a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”. După 7 ani de cînd se consideră urmărită de oamenii și de aliații lui Condrea, despre care susține că i-a luat toți banii, fosta soție este tulburată, iar autoritățile nu i-au luat versiunea SF niciodată în calcul.

Dan Condrea era un șofer experimentat, „și era pasionat de karting”, a mărturisit un angajat al Hexi Pharma, care exclude accidentul clasic de circulație.

Opelul în care se afla Dan Condrea era o mașină din 2010, inscripționată Hexi Pharma.

O cumpărase pentru tatăl său, fostul farmacist al Spitalului Universitar de Urgență fiind fondatorul afacerii și stingându-se în 2011.

Astăzi, duminică, se împlinesc patru săptămâni de când l-am întâlnit pe Dan Condrea. Atunci i-am arătat cele două rețete care demonstrau că Thor și Suprasept erau diluate inteționat, din fabricație.

Era 24 aprilie 2016.

N-a negat nimic, după cum n-a negat niciun moment după aceea.

A spus doar că va verifica. A luat hârtiile și a plecat spre fabrica Hexi Pharma din Mogoșoaia. Au venit acolo Flori Dinu, directorul general, directorul de producție Mihail Leva și alți câțiva oameni apropiați lui Condrea.

După patru ore, bărbatul a plecat din fabrică, singur la volan, și a luat-o exact pe drumul pe care, ieri, la 18:30, și-a găsit sfârșitul într-un accident solitar de mașină. Fără urme de frânare.

Ce a vrut să spună cu acest sms?
Duminică, la prânz, înainte de accident, am discutat cu mai mulți oameni din compania Hexi Pharma. Ca să aflăm ce se mai întâmplă.

Condrea se izolase de ceilalți din companie, care îl considerau responsabil.

Dialogul cu unul dintre acești oameni. Încă o dată, discuția cu sursa din Hexi Pharma a avut loc cu aproximativ cinci ore înainte de accident.

– Ați mai păstrat legătura cu Dan Condrea?
– Îmi dădea mesaje când și când. Mi-a dat un mesaj recent.

– Și ce a scris în el?
– „Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!”.

– Ce înseamnă asta?
– Nu-mi dau seama exact. Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul.

– Condrea este surprins de rezultatul analizelor?
– Da, este șocat. Spune că știa de Thor, a recunoscut asta, dar de celelalte de jură că nu știa că au probleme.

– Flori Dinu cum este?
– Pe calmante.

– Și ea e șocată?
– Da, pentru că spune că nu știa nimic, absolut nimic despre diluare. Că doar Condrea conducea fabrica, nimeni în afară de el nu avea legătură cu fabrica.

Către o vecină, cu o săptămână înainte: „Decât să fac închisoare mai bine mă omor”
Sms-ul către omul din Hexi e bizar, însă nu e, neapărat, mesajul unui sinucigaș.

Pe de altă parte, varianta sinuciderii a fost anticipată de o vecină care s-a întâlnit cu Dan Condrea exact weekend-ul trecut. „Condrea era abătut și mi-a spus că decât să facă închisoare mai bine se omoară”.

Mai mulți parlamentari din Comisia de Control al SRI au cerut imediat să se facă public filmul filajului.

„Este ciudat! Cum să nu fie filat?”, a spus senatorul Daniel Savu, membru al Comisiei de Control al SRI.

Numai că, din declarațiile oficiale, primii care au ajuns la el au fost cei de la Ambulanță.

Dacă exista filaj, normal ar fi fost să coboare și să încerce să-i dea primul ajutor. Sau poate că i-au dat și au dispărut.

La cîteva minute după ce televiziunile au anunțat accidentulfatal, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație pentru ziar.

Ghiță n-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?
– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sînteți sigur că exista o echipă de filaj?
– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

– Dar comisia din care faceți parte nu are nici o atribuție decît în materie de SRI. Dacă nu erau de la SRI?
– Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!

– Încă o dată: nu e treaba dumneavoastră dacă nu e filajul de la SRI.
– Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!

 

 

Cele 23 de părți ale investigației:

Comentarii (254)Adaugă comentariu

ion  •  23 mai 2016, 0:41

În țara asta nu mai funcționeaza nimic 'la locul lui' ,astept demisii de la cel mai inalt nivel.. deşi cred ca nu se vor intâmpla, au obrazul prea gros. Tolo, felicitari si succes ..

as.as.ind  •  23 mai 2016, 0:42

mor de ris, ***, cred ca acum fac toti pe ei de frica, au stirnit cuibul de serpi si astia nu se joaca, nu e Condrea primul si nici nu va fi ultimul "sinucis" ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fzr  •  23 mai 2016, 0:48

"Felicitari" inca o data statului roman, justitiei romane, politiei romane...in loc sa fie arestat pe loc si luat la intrebari, a fost lasat in libertate si rezultatul s-a vazut...mai ales ca erau atatea interese la mijloc...

Silviu  •  23 mai 2016, 1:04

P-asta nu vroiam s-o scriu, dar m-am răzgândit... Deci nu li se pare autorilor suspect felul în care recunoaşterea victimei a devenit aşa repede subiect de presă?! ...Se spune că nici pe Patriciu nu l-a văzut nimeni mort

S.Alexander  •  23 mai 2016, 1:08

Din pacate, vazand si auzind toate detaliile vehiculate in presa referitor la acest caz (daca sunt adevarate!) singura concluzie personala este ca a fost un accident. Daca pui cap la cap totul, incluzand in poza si profilul lui de *** si vitezoman rezulta doar accidentul. In plus, as paria cel putin 1000 de lei ca nu exista nici o filmare sau "supraveghere". De aici vor rezulta mii de ore de teoria conspiratiei si probabil ca acest accident se va inscrie (DIN PACATE!!!) in clasa "Elodia". Nu vom sti niciodata cu siguranta ce a fost- desi repet, toate indiciile duc catre un accident banal intamplat unei persoane si intr-un moment cat se poate de nefericite pentru cei ramasi pe lumea asta. Pe de alta parte, o mica raza de lumina exista in aceasta investigatie dl. Tolontan: datorita coincidentei incredibile doua personaje ale sistemului (mai tinere, care au ceva de pierdut, dar la fel de ***e) au cedat si au "spart omerta": ma refer la G prin telefonul catre dvs si la P prin postarea pe Facebook. Nu va speriati ca vine "sistemul" peste dvs. Sa se sperie "sistemul" ca veniti dvs peste el!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ica  •  23 mai 2016, 1:11

***....prea putine gloanțe ..prea mulți ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan  •  23 mai 2016, 1:11

Sunt îngrozit de ce comentarii am citit, cata răutate aveti in suflet, Dumnezeu sa- ierte si sa-l odineasca,Dumnezeu sa ne ierte si pe noi cei in viata

Ica  •  23 mai 2016, 1:16

Bine ca moderați si cenzurați supărările unei națiuni întregi dar de mințit si de umilit o tara întreaga cand va saturați sa va opriți????cica avem presă liberă cica avem liberă exprimare cica avem libertate... TREZIREA ... Avem paine si circ .. Asta avem

Gigi  •  23 mai 2016, 1:33

Draga ***..Daca nu iesi maine cu tot adevarul si sa dai cartile pe fata, ***..te aranjeaza frumuseii astia ca pe Dumitru Tinu care era cu capul zdrobit si masina n-avea nicio zgarietura..dar a fost accident ..lol. "S-a trecut la baioneta"..citat din filmul"Ticalosii"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stafilococul  •  23 mai 2016, 1:34

VAD CA SERVICIILE SI-AU FACUT TREABA:)))

KKKK  •  23 mai 2016, 1:56

Dle Tolontan, pentru ca va respect o sa va dau o informatie din interiorul firmei Hexi Pharma. Dan Condrea figura doar in acte ca "patron" al firmei . In spatele firmei este un alt domn. Sper sa luati in considerare comentariul meu si sper ca incerca sa faceti niste documentatii.

mesmer  •  23 mai 2016, 2:16

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan  •  23 mai 2016, 2:29

http://nymag.com/news/features/michael-hastings-2013-11/ de luat aminte...

Stefan  •  23 mai 2016, 2:33

Pe mine ma incearca asa un sentiment subtil de lehamite. Episodul 2 din Sanatate pentru toti, primul episod fiind Vornica, patronul Polisano. Un om fara absolut nici o treaba cu depresia sau cu slabiciunea psihica si-a pus capat zilelor. Mai stiti ceva de Polisano? Le merge bine la contractele cu statul in continuare. E ca si ingropat, nu Condrea, sa ii fie tarana usoara, ci scandalul. Fara oameni din interior care sa aduca dovezi cum a primit domnul Tolontan de la sursa lui la revedere. Ca institutiile vedem ce "succesuri" au zi cu zi an de an. Singura diferenta dintre Polisano si Hexi e ca Hexi e pa si la revedere, nu o sa isi mai revina sub actualul nume.

??????  •  23 mai 2016, 2:46

Astia pe care ii investigheaza Tolontan au inceput a nu mai ajunge in fata judecatorilor ?

??????  •  23 mai 2016, 2:52

De observat ca exista o Comisie de Control a SRI neexistand comisii de control si pentru celelalte servicii secrete ? La un moment dat comisia despre care se tace disxutie nu era pentru investigarea SRI si a SIE ? De observat totusi ca nu sunt supuse si controlului parlamentar si celelalte servicii secrete ?

??????  •  23 mai 2016, 3:07

Avand in vedere modul in care a demisionat ministrului Achimas si preluarea activitatii de la Miniaterul Sanatatii de catre Dacian Ciolos, un apropit de serviciul secret al MAI si al lui Virgil Ardelean , un personaj care se declara totusi incomod in prezenta ministrului Toba invitandul pe ministrul Curaj sa-l inlature, positionandu-l altii pe Condrea pe langa SRI, considerati ca pe fondul numirii unui ministru care nu prea are treba cu sistemul,fiind cel putin confuz pentru inceput in privinta activitatilor, si al acuzatiilor aduse de catre Ciolos personal in cazul contractelor Hexipharma, de fapt Dacian Ciolos a fost implicat intr-o lupta intre doua servicii secrete, la care s-au adaugat si cei din justitie, Condrea ajungand victima a unor astfel de "rafuieli" ?

??????  •  23 mai 2016, 3:15

Considerati ca Dacian Ciolos ar fi si sub o protectie mai "relaxata" a SIE si datorita interesului concurentului francez al firmei Hexipharma ?

??????  •  23 mai 2016, 3:16

Tolontane blogul asta al tau nu mai accepta si alte comentarii?

??????  •  23 mai 2016, 3:21

Deci aparurs si comentariile astea ?

alexbibirica  •  23 mai 2016, 3:35

ce tara mafiota ... hmm ... n-a putut fi identificat din cauza accidentului...dar avea actele la el,acte care dovedeau ca era el ... ce minciuni ordinare...astia de la guvernare cauta sa-i schimbe identitatea si sa il trimita intr-o alta tara ... tara din care sa nu fie extradat vreodata ...

??????  •  23 mai 2016, 3:36

De observat ca Ciolos fu invitat si in SUA ?De observat ca nunare nici sustinere politica bazata pe votul alegatorilor, deci o alta vulnerabilitate ? Considerati ca va reveni cu indrumarea de a continua lupta anticoruptie fiind si felicitat pentru rezultate ? Considerati ca din MAI ar trebui inlaturate toate "conexiunile" cu Virgil Ardelean si cu Gabriel Oprea ?

??????  •  23 mai 2016, 3:45

Adaugati si conexiunile lui Vasile Blaga la cei despre care ati putea considera ca ar trebui inlaturati din MAI ?

IMGB  •  23 mai 2016, 4:02

Sigur ca Romania este un stat mafiot .... super mafiot , as zice eu ....un stat manelisto-mafiot ! Hoti , incepind cu guvernul ...hoti , terminind cu poporul .... O tara de hoti si de '' starlete'' ...... hahaha

yo  •  23 mai 2016, 5:18

***,***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cata  •  23 mai 2016, 5:27

cine "l-au impins sa faca asta" ?

corina  •  23 mai 2016, 5:50

sper ca sunteti multumit ca sunt 3 copii fara tata

mitica de la scularie  •  23 mai 2016, 6:33

scenariul cu moartea lui condrea este mai prost chiar decit al francezilor de la fituica aia obscura.cred ca strategii de la sri sint infinit mai prosti decit *** subofiter al lui iulian vlad.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

max  •  23 mai 2016, 6:39

pacat de copacii aia...

Laura  •  23 mai 2016, 6:47

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ciupi  •  23 mai 2016, 6:50

ce se va intampla cu acel cont? va fi folosit pentru a se cumpara dezinfectanti adevarati...

ion  •  23 mai 2016, 6:55

arunca o privire aici, https://www.wired.com/2016/03/study-finds-24-car-models-open-unlocking-ignition-hack/ si aici, https://www.youtube.com/watch?v=3jstaBeXgAs apoi..... opel.... https://afterhourscoding.wordpress.com/2013/09/05/opelvauxhall-vectra-can-interfacing/ .

R  •  23 mai 2016, 7:14

In motivarile de arestare de obicei procurorii invoca riscul de distrugere a probelor, zadarnicirea anchetei, influentarea martorilor. Avocatii sar ca sunt speculatii dar iata ca si in acest caz, arestul ar fi asigurat bunul mers al anchetei. In aceasta noapte s-a baut sampanie in multe case de doctori. Prin minister lunea asta e plina de optimism, multi incep sa spere ca o iau cu suspendare. Multe depozitii se vor schimba. Se va ajunge pana la marturii de genul ca in offsore Condrea umfla pretul dar si dilua materia prima. Despre mort se va vorbi doar de bine.

Cătălin Tolontan  •  23 mai 2016, 7:17

@Iesean: fiti calm, va rog. ”populatia trebuie sa stie tot adevarul daca tot s-a declansat razboiul”. Lucrurile se vor afla, incet, incet. Nimeni nu le poate musamaliza.

Cata  •  23 mai 2016, 7:42

e nu le pot musamaliza.... asta se va intimpla de fapt...

(n-)ar fi murit  •  23 mai 2016, 7:46

Un (im)posibil deces care pare sa fi venit la momentul oportun. De ce oare l-au lasat liber, genocidul fiind dovedit cu acte, pe cind alti oameni au fost arestati doar pe baza de declaratii ori interceptari telefonice? SE PARE CA este un accident "aranjat", cu masuratori, expertize si analize ADN ce vor fi deasemenea "aranjate". Condrea nu este un naiv, are el liste cu informatii strict necesare, puse bine, pentru "asigurarea de viata". Stia foarte bine in ce sistem lucreaza. Si cea mai tare poanta este ca sotia "l-a recunoscut dupa haine". Sau a fost fortata sa-l recunoasca "dupa haine".... N-or fi facut niciodata dragoste dezbracati ca sa-i stie citeva semne particulare? S-avem pardon, nu sintem chiar asa prosti cum vor "baietii destepti" ai lu' Ilici.

Mihai  •  23 mai 2016, 8:01

Bravo, bravo, bravo. La puscarie cu ei Tolontane. Singura noastra sansa este sa ne ajutam singuri. *PS Nu uitati de 5-10-50 RON pentru CUMINTENIA PAMANTULUI.

Vasi  •  23 mai 2016, 8:02

Daca acest om era acuzat de atatea, de ce nu era in arest preventiv? Nu s-a gandit nimeni ca poate face un astfel de gest? Marea problema nu e ca a murit, problema e ca stia multe lucruri, aceste lucruri nu stiu daca vor mai iesi la iveala, si uite asa, multi hoti,corupti, criminali, vor scapa basma curata.

Cris  •  23 mai 2016, 8:03

Intr-o tara condusa atatia ani de escroci, nu e de mirare ca avem o presa ***, care fabuleaza major, indiferent cate evidente i-ai pune in fatza. De partea cealalta a ecranului, idem - public paranoic, nene.... pentru care orice varianta plauzibila - chiar cea mai tembela din toate - ca masina lui Condrea ar fi fost teleghidata si ar fi fost dirijata in pom, apoi un cadavru desfigurat a fost adaugat la scena. Orice e dispus sa creada romanu' numai ca omul a murit, banal, intr-un accident rutier, nu. Iar Ghitza si-a dat arama pe fatza... Daca astfel de oameni controleaza activitatea SRI, e clar ca nu mai merita platit niciun impozit. Pacat ca nu mai e Dan Diaconescu sa analizeze presupusa crima.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Raz  •  23 mai 2016, 8:04

Imi plac si mie filmele cu pac-pac si mafioti, dar sa ramanem la realitate. Este in mod clar o sinucidere. Un introvertit egoist, care era pe val si se credea invincibil. Asa ca si-a luat jucariile si a plecat. Pacat ca a murit, merita dezinfectat u produse Hexi.

io  •  23 mai 2016, 8:06

d-le tolontan, citind raspunsurile dvs gen "Lucrurile se vor afla, incet, incet. Nimeni nu le poate musamaliza." am impresia ca ori va luati de prosti cititorii ori ati inceput sa va luati prea in serios.

Mediator Penal  •  23 mai 2016, 8:06

Chiar daca vrem sa recunoastem sau nu, oamenii mai cedeaza psihic si recurg la gesturi extreme. Nu cred ca trebuie sa ne ia paranoia si sa visam conspiratii. Acum 20 de ani am aflat de un caz similar, la alte proportii dar, un om care a fost prins a intrat cu masina in pom de disperare. Nu este nimic nou in astfel de manifestari.

lucretius  •  23 mai 2016, 8:08

Banal accident de circulatie. Ce interes aveasa se omoare , cand se ducea sa-si ia fetita si stia ca nu ia mai mult de 6 luni de inchisoare . Daca tinem cont ca toti , sau aproape toti decidentii din spitale se straduie sa musamalizeze afacerea , nu ne putem gandi ca a fost sinucis. Ce rost avea sa-l sinucida cand incadrarea juridica era o bagatela . Era abatut ? Ha,ha, *** prin diluarea materialelor , cu buna stiinta !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lili  •  23 mai 2016, 8:18

Are dreptate Ghita, dar altfel: 20 de milioane de romani il aud pe *** Ghita vorbind despre "statul mafiot" roman! Exact asta i-a spus-o aseara la B1 Cornel Nistorescu lui Ghita! La cererea lui Sorin Avram, Ghita a intrat in DIRECT la B! reafirmand ceea ce spusese la postul lui Romania TV: "Trebuie neaparst ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului pentru ca nu ne putem permite ca maine 20 de milioane de romani sa spunna ca Romania e stat mafiot"! La care Cornel Nistorescu i-a zis: "Dumneata, care esti mare mafiot, asa zice presa, adica ai facut Milioanele de Euro din contracte dubioase cu statul, vorbesti despre stat mafiot"?! Ghita s-a pierdut putin, apoi a balmajit ca trebuie lamuriri, ca-i e frica pentru viata lui! Spectacolul lui Ghita a fost penibil aseara... Mi se pare cel putin ciudata moartea lui Condrea, dar nimic nu-i exclus, este insa posibil ca o data cu Condrea sa fie ingropate multe secrete ale acestui scandal.. Probabil ca multi dintre cei implicati se simt acum mai linistiti, e posibila chiar o sinucidere... Dar nu cred nici o clipa ca acest individ a pus in pericol vietile romanilor fara sa fie protejat, fara sa aiba persoane cu putere care-i asigurau spatele. Cine stie ce-a fost, dar ma indoiesc eu ca de-acum vom mai afla adevarul despre toti cei implicati in acest scandal

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan  •  23 mai 2016, 8:20

Poate ca acum Condrea e cu Elvis si Jimmy Hoffa. Putin imi pasa. Ce este important este ca DE ACUM INAINTE ai nostri copii, parinti, iubite/iubiti, soti si sotii, prieteni si colegi, atunci cand ajung, din nefericire, intr-un spital din Romania, sa aiba aceleasi sanse pe care le are un suedez, un luxemburghez etc. Nu inteleg ce este atat de dificil sa pui o tara pe roate. Sunt Ministru Sanatatii, ii sun pe omolgii din Suedia, Lichtenstein, Luxemburg, Norvegia etc si ii intreb ce solutii folosesc in spitalele lor. Nu trebuie inventata roata. La fel, ma uit la finlandezi. Nu cred ca Finlanda isi protejeaza sitemul de invatamant (marca inregistrata). Orice stat poate prelua ideile. Te uiti unde functioneaza si modelezi (preiei, faci la fel). De asta se spune ca "Homo homini lupus est" (Omul este lup pt om). In Romania sunt clici si gasti care nu au mama sau tata. Banul este religia lor, iar ei sunt fanaticii acestei religii.

Lucian  •  23 mai 2016, 8:21

Eu as spune ca lasarea lui Condrea in libertate dupa dezvaluirile referitoare la Hexi Pharma a fost un act premeditat care in viziunea unor servicii nu se putea finaliza decat cu "sinuciderea". Ce ati zice daca si directorul Flori Dinu ar suferi un "accident"? Pana la finalizarea expertizei presa va fierbe, populatia la fel iar tacerea unora va spune multe.

adriana  •  23 mai 2016, 8:24

Sebastian Ghita nu va mai cere nimic astazi celor de la SRI si nimanui. In mod sigur i s-a "sugerat" sa-si tina gura. Dosarele pe care le are sunt fierbinti!

utraian  •  23 mai 2016, 8:36

Ce sa se intample cu banii din conturile elvetiene? Ce s-a intamplat cu toti banii patati de sange pastrati acolo, de 100 de ani incoace: vor ramane la elvetieni. Elvetia nu raspunde in fata nimanui, asigurand confidentialitate deplina. Nu conteaza de unde vin banii: de la nazisti, de la dictatori, de la infractori, de la toate *** de peste tot. Nu conteaza, bani sa fie!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ilie  •  23 mai 2016, 8:37

Urmeaza inporturile, fabrica de ce nu poate continua cu dezinfectanti ok, restabilire preturi? Pentru ca se doresc importuri.

Alexbibirica  •  23 mai 2016, 8:37

1. fosta soție ia recunoscut hainele, ei fiind divorțații de ani Buni + ca ea este cea care l-a denuntat la DNA 2.El traia cu o moldoveanca de peste Prut care face legile la Hexi Pharma 3.Masina nu este a lui este a tatălui lui care a înființat Hexi Pharma si a murit acum a luna sau mai mult 4.Politia a spus ca actele de indentitate au fost găsite in mașina apoi mai tarziu in afara ei / primul apel la 112 a fost făcut la 7:47 nu 58 5.Victima a fost desfigurata deci nu poti spune ca este el doar prin teste ADN (***) 6.Politia rutieră au ridicat mașina imediat când aceasta nu bloca traficul 7.El a fost lăsat in libertate dar apar informații cum ca el a fost filat, daca a fost filat,atunci acei care l-au urmărit stiu exact ce sa întâmplat 8. Soția dansului cea cu care era aparent divorțat a sosit imediat la fata locului cea ce însemna ca ea deja era Îndreptata catre acea locație Din câte se pare Dan Codrea ar putea fi in Belize,iar acea persoana din mașina sa nu fie decât de decor

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează