Ambulanța președintelui României și cele ale CSAT au utilizat antiseptice diluate Hexi! Autoritățile recunosc doar anii 2013-2014, sursele ziarului susțin că ”s-au folosit nu doar la Băsescu, ci și la Iohannis”

Președinte 70% protejat! Încă un serviciu secret a eșuat în fața firmei Hexi: SPP și ambulanța de la Spitalul Militar foloseau la Cotroceni produse neconformei

marți, 24 mai 2016, 6:59

UPDATE: Gluma zilei pe net:
„- Lui Tolo nu-i merge siteul!
– Lasă, își revine el, important e să îi meargă frânele de la mașină”

 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Joi, 19 mai, Gazeta Sporturilor a întrebat Președinția României dacă a folosit dezinfectanți Hexi Pharma, „indiferent care a fost firma contractoare”.

Răspunsul a venit vineri, chiar în ziua conferinței de presă a lui Klaus Iohannis: „Administrația Prezidențială nu a achiziționat niciodată dezinfectanți de la firma Hexi Pharma, nici direct și nici prin alți furnizori”.

Diferența este evidentă.

Și trucul este slab.

Ziarul a întrebat dacă au folosit, Palatul Cotroceni a răspuns că n-a cumpărat.

Poți folosi fără să cumperi tu.

Dar nu era o discuție de făcut cu președintele, în direct.

Cine asigură intervențiile de urgență ale președintelui?
„Puteți folosi substanțele chiar dacă nu le achiziționați dumneavoastră. De pildă, dacă le cumpără alții: SPP sau cei care asigură asistența medicală a președintelui. Cine asigură asistența de urgență a președintelui României?”, am pus încă o întrebare staff-ului de la Cotroceni.

Între timp, SPP ne răspunsese că nu a folosit produse Hexi. E corect, dar cei de care SPP are grijă au folosit!

Cine asigură asistența medicală de urgență pentru președintele țării și pentru cei din CSAT?

Pentru că informațiile ziarului sunt acelea că nici cel mai protejat om din țară, indiferent cine a fost acesta în ultimii 10 ani, nu a scăpat de contactul cu biocidele diluate.

Unitatea specială se numește SMUTS
„Spitalul Militar Central oferă echipajul care asistă președintele. Întrebați-i pe ei, vă rugăm!”, spune Palatul Cotroceni.

Siguranța, inclusiv cea medicală, a președintelui este datoria SPP. Iar SPP încheie, prin lege, un protocol cu Spitalul Militar Central. Și, precum restul României, nici SPP și nici SMC nu verifică antisepticele pe care le utiliează pentru președinte.

Mai concret, medicii și asistenții de la Unitatea de Primiri Urgențe din Spitalul Militar sunt cei care asigură asistența de urgență și pentru președinte, și pentru ceilalți membri ai CSAT.

Ei formează Serviciul Medical de Urgență și Transport Sanitar (SMUTS) care se află în subordinea Spitalului Militar

Punem întrebarea legată de produsele Hexi către Spitalul Militar. Care ezită.

„Vineri, după ce le-ați trimis cererea, s-au sfătuit șefa spitalului, generalul Florentina Radu, și șeful Direcției Medicale a MApN, colonelul Constantin Ștefani. Ei știau, evident, că s-au folosit Hexi și pe vremea lui Traian Băsescu și acum, la Klaus Iohannis! Dar nu știau cum să îmbrace răspunsul”, susține o sursă din zona medicală a Armatei.

Spitalul Militar Central a evitat să dea vineri vreun răspuns, deși, din informațiile ziarului, acesta era redactat.

Polyiodine, diluat cu 30%

.

Între timp, duminică seara moare Dan Condrea și totul intră într-o spirală strânsă a neîncrederii publice.

Din informațiile din interior, rezultă că Spitalul Militar Central a trimis încă de vineri către Ministerul Apărării răspunsul despre Palatul Cotroceni, așteptând aprobarea de a-l da mai departe.

Ca să fie limpede, toate aceste tărăgănări au ca obiect o informație publică: pentru că felul în care sistemul medical eșuează să-i protejeze pe președintele țării și pe ceilalți membri CSAT reprezintă o chestiune de interes public.

Ieri după amiază, Spitalul Militar Central răspunde că nu au folosit dezinfectanți Hexi Pharma, „ci, doar în anii 2014 şi 2013, antiseptice cu aplicare locală (soluții pe bază de iod, respectiv, soluţie apoasă şi tinctură)”.

Pe românește, că lor li se încleștează limba când o spun: președintele României a fost îngrijit cu Polyiodine și Polyiodine tinctură.

Analizele făcute de Guvern la Icechim pentru Polyiodine au depistat o concentraţie de PVP-iod de 7,41% faţă de 10%, aproape 30% diluare.

La Polyiodine tinctură, statul n-a făcut o analiză de concentrație.

„Jurnaliștii sunt de vină!”
Tot ieri, în jurul morții lui Dan Condrea s-a adunat multă rumoare și destul de puține informații certe.

Rând pe rând, s-a dezvăluit că nici SRI și nici unitățile specializate ale Ministerului de Interne nu l-au urmărit pe patronul Hexi Pharma în ultima sa zi de viață.

Conform declarațiilor nesigure ale procurorului general Augustin Lazăr e posibil ca nimeni să nu-l fi filat pe Condrea în timpul a ceea ce pare o sinucidere.

După dezbateri aprinse în interiorul său, Comisia Parlamentară a cerut SRI să vină cu un răspuns la întrebarea: Ați considerat cazul de siguranță națională?

Să vedem răspunsul.

În acest timp, la emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1, Daniel Olteanu, avocatul lui Dan Condrea, vorbind despre moartea clientului său, a dat sentința: Jurnaliștii sunt de vină!

Așa s-a încheiat o zi cu încă un serviciu secret de elită care a folosit Hexi pentru demnitarii pe care-i apără.

SPP n-are de ce să fie prea supărat. În acest ritm, întrebarea e cine n-a folosit.

Iată cum s-a derulat corespondența cu Spitalul Militar

Ieri, la ora 14:57, ne-au comunicat că nu s-au folosit „dezinfectanți” Hexi Pharma. Când i-am întrebat dacă asta e o negare, pentru că ziarul are informații că s-au folosit, au revenit la ora 15:37, cu recunoașterea faptului că au utilizat pentru ambulanța președintelui produse în perioada 2013-2014.

Sursele gsp susțin, însă, că s-au folosit mai multe produse pentru această ambulanță și până în momentul izbucnirii scandalului, nu doar în mandatul lui Traian Băsescu.

bucata

 

 

Cele 24 de părți ale investigației:

Comentarii (81)Adaugă comentariu

fotbal  •  24 mai 2016, 12:44

deci! regret ca iti dau eu vestea, dar esti penalizat. o saptamana nu mai ai voie sa pui update uri☺s-a votat cu o larga majoritate😛

marian  •  24 mai 2016, 12:52

Buna ziua,domn'TOLO.RO ! Aaaaaoleu ! Si domnul Traian a fost in pericol ? Bine ca astia,alesii,se trateaza in tari care nu au legaturi cu firma lui Condrea.Daca nu-l descopereai matale,asta ,Condrea ,cred ca dezinfecta cu apa lui de ploaie intreg universul.Acum Condrea s-a urcat in copac.Gata !Iarta-l !Cred ca ar trebui sa faci matale o dezvaluire,una mica,despre cum au disparut padurile noastre.Ce zici, ai curaj ?Gata ! Sa auzim de o noua dezvaluire !

Cris  •  24 mai 2016, 13:17

Perchezitiile informatice, la casa lui Condrea, la o luna de la declansarea scandalului sunt cele mai stupide. Ce se asteapta oamenii aia sa gaseasca acolo?? Nici in bidoanele cu substante diluate nu mai gasesti nimic dupa o lunam, daramite pe hard-discuri. Organele statului au uitat sa precizeze daca Condrea era urmarit cu mandat de interceptare (ca de filat am inteles ca nu-l fila nimeni). Era de interes daca chiar vorbea cu sotia in momentul accidentului, cum s-a speculat, pentru ca, daca era urmarit de cineva pe sosea si, din cauza asta, mergea cu viteza, e imposibil sa nu-i fi spus si sotiei acest lucru, in ultimele clipe inainte de impact. Daca accidentul se producea la o viteza normala pentru acel drum (max 100kmh) era mai de inteles. Trebuie aflat insa, de ce acest om, gonea duminica seara pe acel drum judetean, care nu duce nicaieri.

ionut  •  24 mai 2016, 13:17

Domnule Tolontan as mai avea a rugaminte ,desi este poate prematura (aveti rechini mai mari de vanat) dar as vrea ca medicii epidemiologi si/sau managerii spitalelor (oricare sau toate), care nu au raportat infectiile intraspitalicesti sa fie pusi sub urmarire penala in virtutea art.267 cod penal Doar ca avertizare art.267 din codul penal considera infractiune omiterea sesizarii de catre un FUNCTIONAR PUBLIC a unei fapte : Art.267.... Prevede o pedeapsa de la 3 luni la 3 ani sau amenda penala pentru funtionarul public ,care luand cunostinta de savarsirea unei fapte prevazute de legea penala IN LEGATURA CU SERVICIUL IN CADRUL CARUIA ISI DESFASOARA/INDEPLINESTE ATRIBUTIILE(sublinierea mea ), omite sesizarea DE INDATA (din nou sublinierea mea) a organelor de urmarire penala...cu privire la faptele constatate... Stiu ca riscam sa ramanem fara medici dar nu stiu daca as prefera un medic corupt care mi-ar putea da medicamente false sau contrafacute doar pentru ca el obtine un avantaj din asta si , sincer, nu stiu ce sa mai cred despre medicii nostrii. Pacat pentru ca exista medici extraordinari care au ramas acasa dar acest scandal ii afecteaza pe toti. Multumesc pentru daruirea voastra care ati facut posibile aceste dezvaluiri si desi am crezut (la inceput) ca gsp isi depaseste atributiile, nu mai conteaza pentru ca , indiferent care sunt sursele dumneavoastra , ele au crezut ca ve-ti urmari subiectul pana " in panzele albe " fara sa-i tradati. Felicitari si aveti grja ,pentru ca ati cam deranjat o multime de potentati , dar dvs. stiti si o stiu si ei lumina adevarului poate fi orbitoare (si relevanta ) .Succes

Arhanghelul  •  24 mai 2016, 14:10

Buna ziua ... domnule Tolontan ... Nicaieri n-am gasit (pe internet) la o cautare sumara ... CV-ul si date elementare despre acest D. Condrea ... de ex: data de nastere, studiile, etc.

Florin  •  24 mai 2016, 15:30

Catalin, fereasca Dumnezeu sa ai nevoie de spital zilele astea. Nu te vad bine. Sunt multi care dorm prost de cand cu investigatia ta. Sper ca stii medici de incredere.

Cătălin Tolontan  •  24 mai 2016, 15:30

@marian: comandati dezvaluirile ca la restaurant. "Inca una cu padurile, baiatu'!". De dimineata rezolvam padurile, la prinz, sanatatea si, spre seara, educatia :-)

ionionescu  •  24 mai 2016, 16:09

Dragă TOLO toată lumea folosea tinctura aia de iod pentru simplul motiv că nu exista altceva pe piață la prețuri comparabile. Dezinfectantul acela local se găsea și în farmacii și aproape peste tot, și nu de acum ci și pe vremea lui Ceaușescu și pun pariu că și ție ți-a dat cineva pe piele cu ea, măcar când erai tu mic. După cum vezi nu te-a omorât dar să știi copile că ți-a fost pusă viața în pericol. Ai avut noroc tu, iar noi odată cu tine. Ai salvat națiunea, o să crească speranța de viață la români, meriți să fii erou național. Deja rata mortalității a scăzut, arsurile pot fi pe toată suprafața corpului, nu mai moare nimeni. Ești un zeu iar criminalii sunt speriați de moarte. Tolo apără-ne și păzește-ne.

Dani  •  24 mai 2016, 16:46

Stimate domn T. , Recunosc ca fiind de ceva timp in strainatate nu am auzit de dumneavoastra,decat ocazional,cand va mai certati cu Gigi Becali,ma rog cand el va facea ou cu otet. Am inteles ça intre timp ati devenit un guru al investigatiilor in Romania !Va inteleg aplombul,insa de la sport la politica,medicina si altele e cale lunga. ..nu credeti ?E de un penibil ceea ce faceti,incat (pentu ca am inteles ca dezinfectantii sunt diluati,deci nu va puteti trata in tara ) va invit sa "va tratati " in Franta,fara sa suportati costuri (lucrand in domeniu).Cu ocazia aceasta,luati legatura si cu fenomenul numit SPORT,Roland Garros,CE de Fotbal,Tour de France,ce se desfasoara sau urmeaza a se desfasura in aceasta perioada si poate,poate ,scapati !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  24 mai 2016, 17:19

@ionionescu, dani: ne pare rau ca va dezamagim. Si va vom dezamagi in continuare pentru ca vom continua investigatia.

ficus  •  24 mai 2016, 17:20

nu avem norocul sa scapam *** de politicieni ....astia merita *** ca nu le pasa de popor

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dani  •  24 mai 2016, 17:50

Care este la dumneavoastra limbajul tolerat,daca ce am scris eu,intr-o maniera ironica,dar de mult bun simt este intolérant ? Redau mesajul: Stimate domn T. , Recunosc ca fiind de ceva timp in strainatate nu am auzit de dumneavoastra,decat ocazional,cand va mai certati cu Gigi Becali,ma rog cand el va facea ou cu otet. Am inteles ça intre timp ati devenit un guru al investigatiilor in Romania !Va inteleg aplombul,insa de la sport la politica,medicina si altele e cale lunga. ..nu credeti ?E de un penibil ceea ce faceti,incat (pentu ca am inteles ca dezinfectantii sunt diluati,deci nu va puteti trata in tara ) va invit sa "va tratati " in Franta,fara sa suportati costuri (lucrand in domeniu).Cu ocazia aceasta,luati legatura si cu fenomenul numit SPORT,Roland Garros,CE de Fotbal,Tour de France,ce se desfasoara sau urmeaza a se desfasura in aceasta perioada si poate,poate ,scapati ! Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj intolerant Cătălin Tolontan • 24 mai 2016, Si démocratia stimate domn se dilueaza,ce sa mai zicem de dezinfectanti ....

Cris  •  24 mai 2016, 17:56

@ionionescu Esti stupid mon cher, daca tu crezi ca poti sa te dai pe piele cu orice zeama colorata, cu un usor iz de iod, cand faci o operatie, pe motiv ca e cea mai ieftina si ca n-a murit inca nimeni. Pe principiul asta, nu te mai tratezi in spitale, mergi direct la o baba care stie niste descantece.

gicu  •  24 mai 2016, 18:09

@dani: tu, baiat finut ,de la Paris (sau de aiurea) vii sa ne spui cum sta treaba si ce e bine sau corect..nu? io zic sa ti vezi de fineturile tale pe-acolo prin strainatate si sa ne lasi pe noi sa ne rezolvam problemele cum om putea..are mai putin importanta daca Tolo e ziarist de sport sau nu..important e ca reuseste sa faca ce altii nu reusesc..sa lovesca in sistemul asta corupt si putred...poate ca n o sa l doboare(sistemul) dar macar il mai zgaltaie nitel si mai mor din sobolani...tot e ceva decat sa nimic.. PS. Nu prea imi amintesc sa l fi facut Gigi cu ou si cu otet pe Tolo..am dat o cautare pe net si n am gasit nimic..dar tu cred ca stii mai bine de acolo din strainatate..

Pavel  •  24 mai 2016, 18:38

Lasa Cataline.. la Basescu e important sa nu-i dilueze whiskey-ul.. restul chiar nu mai conteaza :) Plus ca alcoolul pur e si cel mai bun dezinfectant

Catalin  •  24 mai 2016, 19:06

Mai nou fostul MS Nicolaescu ii arunca pisica lui Banicioiu...devine si mai interesant, mai ales de cand si Ponta a prin glas...sau poate cazul Panait revine in scena! Pana la urma o sa apara speculatii de genul : "a fost hipnotizat"! Sau cel mai bine sa-l lasam pe cel mai informat sa ne lamureasca, citez din fostul ***: ""Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!" Continuati acesta ancheta! Multumim

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cris  •  24 mai 2016, 19:14

Domnule Tolontan, spuneti clar si raspicat sa publice rezultatele testelor ADN in cazul Condrea... Am inteles ca procurorii nu au fost curiosi in privinta probei ADN. Altcineva a mai fost curios? S-au facut totusi testele alea ADN? Se vor da niste rezultate? Cum se mai teme statul asta roman de testare... Cum vrei sa faci niste teste, la dezinfectanti, la medicamente generice, la produsele alimentare din hipermarketuri, cum schimba cineva vorba... Pana la urma nu ne-a zis nimeni, avea Condrea mandat pe el, in ultimele zile din viata, ca sa nu poata continua activitatea mafiota sau nu avea ??? Nu sunt adeptul teoriei conspiratiei, am zis inca de la inceput ca a fost un accident, dar ma deranjeaza la culme tacerea conspirativa a autoritatilor romane, din ciclul "Lasa bah.. ca stim noi mai bine ce facem... du-te bah de aicea si vezi-ti de treaba... Pleaca bah Tolontane mai incolo..... de aicea..." Sunt niste raspunsuri care se lasa asteptate, la intrebari de bun simt.

pawn  •  24 mai 2016, 19:19

dar e chiar dramatic. puteam sa ramanem *** il si ducea avionu' la viena. da' totusi, sa ramanem fara caragea al doilea si cu salariile intregi, ar fi fost nefiresc pentru un popor de sado-masochisti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

A.D.  •  24 mai 2016, 19:19

"Cătălin Tolontan • 24 mai 2016, 15:30 @marian: comandati dezvaluirile ca la restaurant. "Inca una cu padurile, baiatu'!". De dimineata rezolvam padurile, la prinz, sanatatea si, spre seara, educatia :-)" Da, domnule Tolontan! Aveti ordin de serviciu (de la mine, plus destul de multi altii) sa includeti si Invatamantul. Cu avertismentul ca asta e o problema globala, a Democratiei - ca sa stiti cine va va sta in fata. Si cu "amanuntul" ca, spre deosebire de alte domenii (unde standardele sunt mai usor cuantificabile), in cazul Invatamantului chiar trebuie sa ai idee pe unde erau standardele, ultima data cand le-am avut. De asemenea, standardele invatamantului nefiind scrise, nu le veti putea ridica pana nu schimbati regimul. Deci, daca Democratia prefera sa faca Justitie cu eroi amatori (chiar o fi d-l Tolontan ziarist, ca specializare ?), fie si-asa. Multumesc, inca o data.

liliana barla  •  24 mai 2016, 19:41

Dle Tolontan,despre cabinetele stomatologice nu s-a spus nimic!La Bucuresti,poate ca si in alte orase, exista spital de chirurgie maxilo-faciala.Ar fi interesant de stiut si despre aceste cabinete daca au folosit produse Hexi Pharma!Multumesc!Respect!

Ionionescu  •  24 mai 2016, 20:06

Scumpule Tolo faptul ca o sa continui investigatia e foarte bine. Si faptul ca ai inceput-o e si mai bine. Singurele erori ale tale sunt concluziile sau presupozitiile pe care le emiti. "Au murit oameni din aceasta cauza"; "Au fost membrii CSAT in pericol" ; Trebuia Condrea arestat ca sa nu isi faca rau" Ai declansat o isterie si poate ca e bine ca mai zdruncina niste excroci dar pe de alta parte o continui si o sustii numai ca sa te falesti. Esti foarte mandru de tine si se vede asta. Sa vedem rezultatele. Daca dupa ancheta ta dusa la capat tot acelasi grad de mortalitate va fi te voi cauta si te voi intreba care a fost rezultatul adus de tine in afara unei spaime generale. Daca vrei sa ñe sperii si mai rau sa te preocupi si de cutremure.

cartonas galben  •  24 mai 2016, 20:16

Antenele sunt aici...Tolontane recunoaste ...***? http://observator.tv/social/dan-condrea-sia-recunoscut-greseala-in-fata-colaboratorilor-sai-178558.html

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

icechim  •  24 mai 2016, 20:33

De ce icechim refuza sa faca analizele pentru Hexi?De ce spun ca nu au posibilitatea sa analizeze concentratiile substantelor active? Am cumparat acum 5 luni un flacon de Polyiodine dintr-un magazin de copii.Nu l-am desfacut si m-am dus la icechim ca sa-i verifice concentratia.Mi-au spus ca nu pot analiza iodul...Dar pt guvern cum au facut???***...presa instiga cu dezvaluiri bazate pe surse ***(nu ma refer doar la tine),lumea este manipulata...inclusiv guvernul pt ca toti sunt "patati" si presa e periculoasa si pune presiune(vezi si cazul Bradet) si uite asa moare un bussiness si un om.Asteptam pe dna Dinu si pe dl Leva sa faca un gest asemanator, poate atunci isi va muta si tolo ancheta de pe statul Hexi pe alt stat...cel mai potrivit ar fi ...stat-ul pe scaun.Punct.Mai cere niste bani Tolo celor care te-au platit...ca o sa ii ai pe constiinta...in cazul in care ai asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara  •  24 mai 2016, 22:15

Tolo, hai ca pe astia i-ai dovedit. Sa ne intoarcem la accidentul lui Condrea. El a plecat cu alt model de Opel Astra decat cel care a intrat in pom. Camerele de supraveghere de pe traseu arata o masina cu numere de IF. Masina din accident are numere de Bucuresti. Mortul din masina are 39 de ani. Condrea are 41 de ani si 5 luni. In masina nu exista urme de sange. Cauta, te rog, la morga. Medicinistii invata sa opereze folosind cadavre nerevendicate. Probabil Codrea a cumparat un mort de acolo si l-a pus in masina in locul lui. Probabil ca avea figura desfigurata inainte de accident. Ca sa fie omul sigur de o treaba. Nevasta l-a recunoscut prea repede. Dar nu avea din ce. Verificati Ora decesului celui din masina si Ora la care s-a produs accidentul. Aici e facatura precis.

Alex One  •  24 mai 2016, 22:42

Gretoasa ierarhie. Am aflat ca sanatatea, si eventual viata,lui Basescu sau Iohannis sunt mai pretioase decat a unui roman de rand.Saptamana trecuta aflasem aceiasi aberatie in raport cu militarii din Afganistan si Irak. Cine urmeaza ? Ambasadorii,ministri, academicienii... ? Ca sa stim si noi cam pe unde se plaseaza un roman obisnuit care isi plateste onest darile catre stat, daca se plaseaza pe undeva ? Ca unul care am contribuit mai mult la contributia de sanatate decat cei de care pareti foarte preocupat, va spun clar ca nu agreez aceasta penibila ierarhizare.

lord belial  •  24 mai 2016, 23:05

***i. securistii si politicienii *** care fac parnaie cate o luna doua trei, dupa ce inainte au furat sute de milioane. romania e republica ***, iar bucurestiul voteaza cu firea. SECURISTII SI OTZII CONDUCE ROMINIA, ASTA E PROBLEMA DE BAZA.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cris  •  24 mai 2016, 23:09

@Che Guevara O masina bushita si un mort in ea pot fi aduse pe trailer... Dar cu scena accidentului cum faci? Crezi ca poti s-o trantesti o masina cu un mort langa un pom si atat? Exista si ipoteza ca Condrea avea totusi filaj pe coada, a observat filajul in spatele lui, venind dinspre Buftea spre Tamasi, apoi s-a intors brusc in drum sa suprinda filajul. Ce nu se leaga aici este viteza enorma. Daca te intorci sa dai nas in nas cu filajul care vine din sens opus, de ce ai merge cu 150 kmh pe un drum judetean de 4 km?

lord belial  •  24 mai 2016, 23:16

@tolo - r*** nu e o jignire. daca vrei, ii zic jormania, cum ii zicea culianu in pergamentul diafan. de ce alegi o moarte violenta, fara martori, cand vrei sa te sinucizi? de ce nu alegi una confortabila sau, clasicul streang de gat? de ce vrei sa mori ca in romanul lui ballard, crash? faci o declaratie, ca ala care se arunca in fata metroului? in vazul lumii? risti sa intri intr-un pom si sa ramai paralizat sau te sinucizi omeneste, cu un pumn de pastile? fara sa sufar de scenarita, mie acest accident mi se pare cusut cu ata alba. how convenient, sa ai si un mort desfigurat, si o masina facuta praf, si niste criminalisti care preleveaza probe dupa ce rutiera a facut curat? pe bune? pai amicii mei criminalisti din politie imi zic altceva, ca nu asa se strang probele. si tot traim in era video - hai sa vedem si noi o inregistrare cum intra masina in pom, cu omul la volan, daca au securistii asa ceva sa uploadeze si ei pe utube.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gicu  •  24 mai 2016, 23:57

@Che Guevara: tragi concluzii aiurea...varsta de 39 de ani care a fost vehiculata la inceput in stirile aparute duminica seara despre accident , e "opera'' unei ziariste care s a informat '' dupa ureche'' ..iar informatia asta falsa,legata de varsta, a fost preluata de alti ziaristi la repezeala,probabil la fel de profesionisti ca si duduia respectiva.. Din stirile Pro Tv nu rezulta confirmarea ca masina care apare pe inregistrarea camerelor de supraveghere trafic ar fi masina in care se afla Condrea..ci doar doar o masina Opel care seamana cu a lui. Condrea din ce am inteles eu, a fost gasit prins sub masina,sau ceva de genu..in orice caz ,nu in masina..deci e posbil sa nu fie sange in masina daca a fost proiectat in afara ei in urma impactului.. Un mort ''cumparat de la morga'' cum spui tu, e tzeapan demult...asta ar fi observat imediat cei de la ambulanta care au incercat sa l resusciteze..cu atat mai mult legistii care i au facut autopsia...deci nu prea are logica ce spui tu..

….  •  25 mai 2016, 15:28

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Hexi+Pharma+reactioneaza+Nu+am+avut+niciodata+bacterii+in+dezinf de citit link-ul de mai sus! ma mir cum poti sa mai emiti asemenea ineptii...tu HEXI PHARMA CO...STIU CA CITESTI ACEST BLOG!!!!! sunt in actele firmei faxuri de la spitale unde au fost cerute in mod expres schimbarea loturilor!! Tone de produs schimbat pt acinetobacter,piocianic!!! DACA NU MAI SUNT FAXURILE ....LE-AU ADUS ANCHETATORII DIN TARA...no problem! ma tem ca dezinformarea voastra nu tine...asa cum nu tine ca icechim nu va onorat comanda! Avocatul sau avocatii va invata prost...oricum sunteti pe dinafara! Ancheta va merge inainte pentru a demonstra tot acest mega mecanism de furt din banii publici

radu  •  30 mai 2016, 16:22

am vazut ca unii se intreaba, cu aplomb, si manie proletara, de cand face un ziar de sport investigatii medicale, politice... etc... 1. fiecare face ce vrea, in limitele legii. de cand au cititorii dreptul sa dicteze activitatea jurnalistului. 2. era mai bine sa nu publice rezultatele investigatiei? 3. daca ziarul e de sport iar unvestigatia e medicala, o investigatie care priveste pe toata lumea, ignori investigatia doar pt ca nu e facuta de ziarel care iti place tie? 4. decat sa va consumati in postari "academice" impotriva lui tolontan, nu, mai bine, folositi aceeasi energie impotriva celor ce au fost demascati de investigatie? 5. acestea fiind spuse, concluzionez, pentru a multa oara, "romania nu se mai face bine".

Comentează