CUPRINS: JO de la Rio » Aici ai toate corespondențele din Brazilia

    vineri, 12 august 2016, 2:00

    1. Corespondență din Brazilia, ziua 1 » Rio: ”Nu toți avem un preț”
    2. Corespondență din Brazilia, ziua 2 » Regulile de siguranță ale delegației României la Rio și câte ceva despre oraș
    3. Corespondență din Brazilia, ziua 3 » Primii români au ajuns la Rio. Ana Maria Brânză: ”Până acum primeam indicații de medalii. Acum, oamenii ne-au zis doar: «Să vă întoarceți sănătoși acasă!»”
    4. Corespondență din Brazilia, ziua 4 » Nu vă apropiați de plajă, e prea frumoasă!
    5. Corespondență din Brazilia, ziua 5 » Scrimerele sunt instalatorii șefi ai delegației României. Iar un atlet prins cu meldonium este oprit să concureze!
    6. Corespondență din Brazilia, ziua 6 » Povestea stupefiantă la propriu a lui Mihai Donisan, atletul despre care federația susține că ”s-a dopat pe bani publici”
    7. Corespondență din Brazilia, ziua 7 » Nici Iohannis și nici Cioloș nu vin la Rio. Pentru prima oară după mulți ani, România nu va avea un înalt reprezentant la ceremonia de deschidere
    8. Corespondență din Brazilia, ziua 8 » ”Little girls no more”. Noaptea cînd echipa de gimnastică trebuia să vină la Olimpiadă
    9. Corespondență din Brazilia, ziua 9 » Organizatorii camuflează problemele cu bazele: fotoreporterul Agerpres blocat de armată pe Copacabana
    10. Corespondență din Brazilia, ziua 10 » Europa uitată – Stefan Zweig în Brazilia (I)
    11. Corespondență din Brazilia, ziua 11 » Europa uitată – Drumul spre Petropolis (II)
    12. Corespondență din Brazilia, ziua 12 » Arma lui Moldoveanu, rătăcită și regăsită, ultimul membru al lotului României ajuns la Rio
    13. Corespondență din Brazilia, ziua 13 » Cum a pierdut România, prin KO, lupta brandului de țară în Satul Olimpic
    14. Corespondență din Brazilia, ziua 14 » TVR a ajuns să împrumute cabluri de la televiziunea cubaneză și comentează deschiderea Olimpiadei de la 10.000 de km
    15. Corespondență din Brazilia, ziua 15 » Apel la ”eternii” sportului în ziua deschiderii Olimpiadei: „Plec eu, sper să demisioneze și șefii de federații!”
    16. Corespondență din Brazilia, ziua 16 » O lume care se joacă
    17. Corespondență din Brazilia, ziua 17 » ”Echipamentul nostru oficial la Rio se comportă ca unul contrafăcut!”
    18. Corespondență din Brazilia, ziua 18 » Avem email-urile prin care distribuitorul Kappa e anunțat că tricourile sportivilor noștri sunt contrafăcute! „Este incredibil că firma Kappa s-a compromis în asemenea hal!”
    19. Corespondență din Brazilia, ziua 19 » Robert Glință: ”În România condițiile de refacere sunt gheață, masaj și hai la somn!”
    20. Corespondență din Brazilia, ziua 19 » În meciul pentru bronz, portugheza a fugit precum Cristiano Ronaldo
    21. Corespondență din Brazilia, ziua 19 » Alin Moldoveanu: ”Retragere? Parcă asta e decizia mea, așa-i?! Nu mă retrag cînd am învățat atîtea”
    22. Corespondență din Brazilia, ziua 20 » Antrenorii lotului de natație: ”COSR a cheltuit banii discreționar”
    23. Corespondență din Brazilia, ziua 20 » Corina Căprioriu: ”Am plecat de lângă părinți de la 12 ani ca să fac sport. Ce puteam sacrifica mai mult?”
    24. Corespondență din Brazilia, ziua 20 » ”Antrenorii de la natație au primit tot ce au cerut. Au mers cu avionul și în țară!”
    25. Corespondență din Brazilia, ziua 21 » Înotătoarea Ana Dascăl: ”Aș vrea ca această Olimpiadă să nu se termine niciodată”
    26. Corespondență din Brazilia, ziua 22 » Aur pentru echipa de spadă! ”Cu cât se face mai întuneric, cu atât tu devii mai luminoasă”
    27. Corespondență din Brazilia, ziua 22 » Actualul membru CIO Octavian Morariu și secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, au fondat firma care a livrat echipamentul pe care poliția îl suspectează că e contrafăcut
    28. Corespondență din Brazilia, ziua 23 » Ana Pascu: ”Gîndiți-vă puțin! Titlul de la echipe arată o omogenitate a valorilor”
    29. Corespondență din Brazilia, ziua 23 » Nistor furat obscen după ce adversarul lui a fost numărat de două ori! ”Sîntem prea mici”
    30. Corespondență din Brazilia, ziua 23 » Mihai Nistor: ”Genul acesta de hoție îndepărtează lumea de sport!”
    31. Corespondență din Brazilia, ziua 24 »  Octavian Morariu: ”Cine crede că un membru CIO aduce echipament contrafăcut la Olimpiadă nu e întreg la minte”
    32. Corespondență din Brazilia, ziua 25 » Cu aceste jucătoare trebuia să trecem de grupe!
    33. Corespondență din Brazilia, ziua 26 » Morariu îl critică pe Petrache. Petrache demisionează și avertizează: ”Toți vinovații pentru echipament, indiferent de funcții, vor plăti!”
    34. Corespondență din Brazilia, ziua 27 » Drăgulescu a pierdut medalia în ultima secundă a concursului. ”Ăsta sînt și aici mă închei!”
    35. Corespondență din Brazilia, ziua 27 » Oameni fără echipă

    Comentează